Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:92: 17.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…84 iboebru….

...93 esraa42...

…95 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...95 kelebekd ...

....96 nesliiiiiiiiii...

…97 Brrk…

...97 OZGEGURUR...

...98 dilara1331

…99 Kayra95...

…99 buket1811…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...167 tugbaoguzhan

....189 chidoshimedo....

...189 GRGR...

...189 mayamaya11

...189 BerlD...

...189 svsaskim...

...189 kmleomer...

... 198 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...220 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...278 xxIpekxx...

... 278 destinyeda...

...279 depresiffpolyanna...

...280 nesilll...

...282 karamanlier...

...282 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...352 pekmez_akilli...

...352 ilithya...

...352 zeynepesin...

...352 SelenYusuf...

...352 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...446 bilinmiyo...

...446 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Benm de iyi ya valla oturamıyorum napim Öğleden sonra gidiciyim kesinleşti
Zaferle de iyiyiz ya nolsun..arada geriliyoruz geçiyor
Sende var mı gelişmee Ebrulimm
Ahh yavrumm kıyamam çok yoruyorlarr seniii yaaaa
Çok şükür tatlım Oluur arada öyle şeylerr genelede iyi olundaaa
Yok tatlım hala beni sinirlendirmede 1 numara hiç değişmicekk

Günaydın kızlar...
Günaydınn nilümmmm Nasılsıınnn
günaydın kızlarrr

Günaydınn kızçeee

17/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 06 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Onlar askerdeyken biz cok kirilgan oluyoruz onlarda inadina anlayissiz hepimizin derdi ayni herhalde bu asker lik bitmeden bize rahat yok /:

Hmm işte o olumsuz şeyler her zaman olabilir ama seni asıl kıran tabi eşinin bunu anlamaması..
Ama cidden askerde bin beter anlayışsız oldu bunlar, gelince iyi bi çekilecek kulaklarıı

Bilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...

iyi olmaya çalışmakla meşgulum canım, senden?

Ben de öyle canım ya yaşıyoz işte
İyi ol iyii..iyiyim diyelim iyi olalımm

Yoruyollaaa benii :26: napalım Ebruşum alıştım, yemeği yer çıkarım yollara
Ah şu senin İbooo..ah bu erkeklerr ahh...valla genelde iyiyiz de bazen bi' şey diyo ya insanı çileden çıkarıyor..ağlıyorum sonra bi' sürü ne gereksizzz :95:

Bilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...

Şaşırdımmm..çok kırgınsın demek ki kıyamam yaa ah bu erkekler yaaa....ama ben ne kadar kırgın,kızgın olsam da açmadan da duramıyorum..aslında bazen bi durup düşünmelerine izin vermeli

vallahi bende çok şaşırdım, biz 12 aydır böyleyiz ve ben her sorunumda koşarak buraya geldim buraya girdiğim günde ilk seni tanıdım hesnam ve aklımda bizlere yol gösterici olarak klacaksın.... eminimki kendi yolunu da en iyi gösteren kendin olursun sen bizim güçlü meleğimizsin :26::26:

Hesna ablam bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim Herşey üst üste geldiği için böyle olmuşsundur ablacım ama keşke telefon açmamızlık yapmayaydın ablacıkk o da kötüdür zaten seni kırmak istemezkiii

Oyy kıyamamm kıyamammm ben sannnaaaa Ahh şu erkekler ki nee ahhh nee çektikk beee
Ağlammaa yarr ağlammaaaa

Günaydınn nilümmmm Nasılsıınnn
tam toparlanamadım canım o olanlardan sonra kalbim ağrımaya başladı doktora gitmem gerek ama...
canım benim... esranın dediklerine katılıyorum kuzum. sen her zaman pozitif düşünerek bize örnek oldun. hep onlara destek olmayı tavsiye ettin. sen çok güçlü bi kadınsın, bunların da üstesinden geleceksin.

Ben de öyle canım ya yaşıyoz işte
İyi ol iyii..iyiyim diyelim iyi olalımm

son olanlardan sonra eskisi kadar iyi olmam
çok zor canım; ama uğraşıyorum. inşallah sen olursun kuzum...

kızlarr ben bu tickerimi nasıl pc ye indireceğim ya facede paylaşmak istiyorum ama olmuyor (

Kalbinmi ağırıyorr? ihmal etme yavrum sakın evdesin zaten doktora git hemen p.tesi. ama sıkıntıdandır büyük bir ihtimmall kendini çok yıpratmaa..

büyük ihtimalle öyle canım geçer diye bekliyorum. topikte de genel bi hüzün var ya da ben öyle algılıyorum...

Ebruliiii..valla kiyiyolar banaaa.. sugozum ben biraz yaaa :/

Niluuu dikkat et kendine canimm aman ha ihmal etme oturup kendine dert de yaratma boyle olcani biliyodun zaman lazm pat diye eskisi gibi olamazsn kiii...

Esra anca pnsrp diye klavyede bi tus olmasi lazm onla ekrani kaydedip painte ctrl v ile yapistirip ordan keserek facee aktarabilirsn :))

eskisi gibi olamicami biliyordum kuzum ama bu kadar zor olacağını da düşünmüyordum zaten hâlâ beni tam olarak anlamış değil kendince bir şeyler yapıyor ama hepsi de havada kalıyor tabii bu arada saçmalıklarına da devam ediyor akıllanmayacak sanırım boşa kürek çekiyorum yine çok doluyum

bilgisayar konusunda gayet bilgili görünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…