- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydın Nilüü senden naberlerrr
Ahh yavrumm kıyamam çok yoruyorlarr seniii yaaaa
Benm de iyi ya valla oturamıyorum napimÖğleden sonra gidiciyim kesinleşti
Zaferle de iyiyiz ya nolsun..arada geriliyoruz geçiyor
Sende var mı gelişmee Ebrulimm
Günaydınn nilümmmm NasılsıınnnGünaydın kızlar...
günaydın kızlarrr
Onlar askerdeyken biz cok kirilgan oluyoruz onlarda inadina anlayissiz hepimizin derdi ayni herhalde bu asker lik bitmeden bize rahat yok /:
Hmm işte o olumsuz şeyler her zaman olabilir ama seni asıl kıran tabi eşinin bunu anlamaması..
Ama cidden askerde bin beter anlayışsız oldu bunlar, gelince iyi bi çekilecek kulaklarıı
iyi olmaya çalışmakla meşgulum canım, senden?
Ahh yavrumm kıyamam çok yoruyorlarr seniii yaaaa
Çok şükür tatlımOluur arada öyle şeylerr genelede iyi olundaaa
Yok tatlım hala beni sinirlendirmede 1 numara hiç değişmicekk
Günaydınn nilümmmm Nasılsıınnn
Günaydınn kızçeee
Bilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...
Bilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...
Hesna ablam bu kadar olduğunu tahmin etmemiştimBilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...
Yoruyollaaa benii :26:napalım Ebruşum alıştım, yemeği yer çıkarım yollara
Ah şu senin İbooo..ah bu erkeklerr ahh...valla genelde iyiyiz de bazen bi' şey diyo ya insanı çileden çıkarıyor..ağlıyorum sonra bi' sürü ne gereksizzz :95:
tam toparlanamadım canım o olanlardan sonra kalbim ağrımaya başladı doktora gitmem gerek ama...Günaydınn nilümmmm Nasılsıınnn
canım benim... esranın dediklerine katılıyorum kuzum. sen her zaman pozitif düşünerek bize örnek oldun. hep onlara destek olmayı tavsiye ettin. sen çok güçlü bi kadınsın, bunların da üstesinden geleceksin.Bilmem askerlikten sanırım kızlar... Ama dün gece eşim aradı ve ben telefonu açmadım... İlk defa oluyor bu... Ama canım hiç konuşmak istemedi...
Ben de öyle canım ya yaşıyoz işte
İyi ol iyii..iyiyim diyelim iyi olalımm
tam toparlanamadım canım o olanlardan sonra kalbim ağrımaya başladı doktora gitmem gerek ama...
Kalbinmi ağırıyorr? ihmal etme yavrum sakın evdesin zaten doktora git hemen p.tesi. ama sıkıntıdandır büyük bir ihtimmall kendini çok yıpratmaa..
kızlarr ben bu tickerimi nasıl pc ye indireceğim ya facede paylaşmak istiyorum ama olmuyor (
Ebruliiii..valla kiyiyolar banaaa.. sugozum ben biraz yaaa :/
Niluuu dikkat et kendine canimm aman ha ihmal etme oturup kendine dert de yaratma boyle olcani biliyodun zaman lazm pat diye eskisi gibi olamazsn kiii...
Esra anca pnsrp diye klavyede bi tus olmasi lazm onla ekrani kaydedip painte ctrl v ile yapistirip ordan keserek facee aktarabilirsn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?