nie açmadın ya merak etmiştr en azından biraz konuşsaydın
Şaşırdımmm..çok kırgınsın demek ki kıyamam yaaah bu erkekler yaaa....ama ben ne kadar kırgın,kızgın olsam da açmadan da duramıyorum..aslında bazen bi durup düşünmelerine izin vermeli
vallahi bende çok şaşırdım, biz 12 aydır böyleyiz ve ben her sorunumda koşarak buraya geldim buraya girdiğim günde ilk seni tanıdım hesnam ve aklımda bizlere yol gösterici olarak klacaksın.... eminimki kendi yolunu da en iyi gösteren kendin olursun sen bizim güçlü meleğimizsin :26::26:
Hesna ablam bu kadar olduğunu tahmin etmemiştimHerşey üst üste geldiği için böyle olmuşsundur ablacım ama keşke telefon açmamızlık yapmayaydın ablacıkk o da kötüdür zaten seni kırmak istemezkiii
canım benim... esranın dediklerine katılıyorum kuzum. sen her zaman pozitif düşünerek bize örnek oldun. hep onlara destek olmayı tavsiye ettin. sen çok güçlü bi kadınsın, bunların da üstesinden geleceksin.
Geçer diye bekleme doktora git tatlım eğer sıklıktaysa bi antidepresanda verebilirler bana 3 kere verdiler ben yinede içmedimmbüyük ihtimalle öyle canım geçer diye bekliyorum. topikte de genel bi hüzün var ya da ben öyle algılıyorum...
sugöz ne kızzzz ? :44: Bu işler böyle tatlım bende stajerlik yaptım eziyorlarr stajerleriii ne çektikk beeEbruliiii..valla kiyiyolar banaaa.. sugozum ben biraz yaaa :/
şafak doğan güneş gençler
darısı hepinizin başına inşallah
hayırlısıyla öyle böyle bitti çok şükür
tam toparlanamadım canım o olanlardan sonra kalbim ağrımaya başladı doktora gitmem gerek ama...
Hesna ablacım sen üzülme diye öyle davranıyordur eşin yoksa nasıl üzülmesinki yıldönümünüzde ayrı olucağınıza. Sana moral vermek için demiştir. İnşallah şuan daha iyisinizdirr[/B]
Büyük ihtimal sebebi o zaten, hep öyle yapmıştır, ne zaman ki can sıkıntımı paylaşsam farklı açıdan yaklaşmıştır, ama bunu yaparken kırıcı olursa ben de kırıcı olurum bu da acı gerçek...
En son konuşmadık işte ben açmamıştım, gündüz konuşamıyoruz zaten aramıyor, gece arıyor, bugün arama saati gelince arar konuşuruz büyük ihtimalle...
eskisi gibi olamicami biliyordum kuzum ama bu kadar zor olacağını da düşünmüyordum zaten hâlâ beni tam olarak anlamış değil kendince bir şeyler yapıyor ama hepsi de havada kalıyor tabii bu arada saçmalıklarına da devam ediyor akıllanmayacak sanırım boşa kürek çekiyorum yine çok doluyum
bilgisayar konusunda gayet bilgili görünüyorsun canım
şafak doğan güneş gençler
darısı hepinizin başına inşallah
hayırlısıyla öyle böyle bitti çok şükür
Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar....
Telefonu onu kırmak ya da merak ettirmek için açmamazlık yapmadım, gerçekten konuşmak istemedim, açsaydım soğuk konuşacaktık zaten, bunu da kaldıramazdım...Merak da etmemiştir zaten anlamıştır konuşmak istemediğimi...
Olumsuz değilim, hala güçlüyüm, çok neşeli olmasam da keyfim yerinde, ben de onu kırdım bunun farkındayım ama can sıkıntımı ve üzüldüğüm bir noktayı onla paylaşamayacaksam ve bu konuda destek göremeyeceksem ne anlamı olabilir ki...
Eşimi bir aylığına kampa gidecek öğrencilerle ve komutanlarla göreve gönderecekler büyük ihtimal, bu yüzden annemler İstanbul'a gidemeyecek gibi görünüyor, bu kamp bizim evlilik yıl dönümüne de sarkabilir sonuçta askeriye bu belli olmaz ama eşim çok emin sarkmayacağından, ben üzülmesini bekliyordum sanırım, o ise üzgün değildi, aksine bana kızdı neden bu kadar karamsarsın diye... Ben ise üzülmesini ve beni anlamasını beklemiştim... Tabi bu sırada bana söylenen kırıcı birkaç söz de bugünkü durumun bonusu oldu...
Geçer diye bekleme doktora git tatlım eğer sıklıktaysa bi antidepresanda verebilirler bana 3 kere verdiler ben yinede içmedimmevett herkeste bir olumsuzluk yavrum anlamadım gitti bende
sugöz ne kızzzz ? :44: Bu işler böyle tatlım bende stajerlik yaptım eziyorlarr stajerleriii ne çektikk bee
Kizlar online olan varmi ); telfndn girdigim icin goremiyorum..
ben yeni geldim tatlim
Esra sen harbi kafayı yemissin illa özlediğimizi söylememiz mi gerekiyor. Sen bilmiyormusun özlediğimi. Amaaaaan özlemin altına sığınmış uyku meselesi. Uyuyacagim dedim yediremedin hemen özleme getirdin olayı, sinirlerim geriliyor yarın konuşuruz, iyi geceler delirtme beni
Bana yazmis oldugu mesaja bakarmisin canim artik gucum kalmadi ): ):
[/B] Anlıyorum ablacım inşallah bugünn halledersiniz bir daha böyle sorunlar yaşamazsınız inşallah[/B]
Anladım ben sanırım hep şu erkeklerin farklı bakş açısı..biz isteriz ki sen yeter ki üzülme desin şunu şunu yaparız olmadı şöyle desin teselli etsin, onlar da kendine göre teselli ediyo işte ama bizi anlamadıkları kesin.Bu hiç bi zaman değişmicek bi problem sanırım ama inşallah bugün güzelce konuşur da halledersiniz artık..
Hesnam dün aradı mı enişte, konuştunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?