Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak doğan güneş gençler

darısı hepinizin başına inşallah

hayırlısıyla öyle böyle bitti çok şükür

Son düzenleme:
nie açmadın ya merak etmiştr en azından biraz konuşsaydın

Şaşırdımmm..çok kırgınsın demek ki kıyamam yaa ah bu erkekler yaaa....ama ben ne kadar kırgın,kızgın olsam da açmadan da duramıyorum..aslında bazen bi durup düşünmelerine izin vermeli

Olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar....

Telefonu onu kırmak ya da merak ettirmek için açmamazlık yapmadım, gerçekten konuşmak istemedim, açsaydım soğuk konuşacaktık zaten, bunu da kaldıramazdım... Merak da etmemiştir zaten anlamıştır konuşmak istemediğimi...

Olumsuz değilim, hala güçlüyüm, çok neşeli olmasam da keyfim yerinde, ben de onu kırdım bunun farkındayım ama can sıkıntımı ve üzüldüğüm bir noktayı onla paylaşamayacaksam ve bu konuda destek göremeyeceksem ne anlamı olabilir ki...

Eşimi bir aylığına kampa gidecek öğrencilerle ve komutanlarla göreve gönderecekler büyük ihtimal, bu yüzden annemler İstanbul'a gidemeyecek gibi görünüyor, bu kamp bizim evlilik yıl dönümüne de sarkabilir sonuçta askeriye bu belli olmaz ama eşim çok emin sarkmayacağından, ben üzülmesini bekliyordum sanırım, o ise üzgün değildi, aksine bana kızdı neden bu kadar karamsarsın diye... Ben ise üzülmesini ve beni anlamasını beklemiştim... Tabi bu sırada bana söylenen kırıcı birkaç söz de bugünkü durumun bonusu oldu...

büyük ihtimalle öyle canım geçer diye bekliyorum. topikte de genel bi hüzün var ya da ben öyle algılıyorum...
Geçer diye bekleme doktora git tatlım eğer sıklıktaysa bi antidepresanda verebilirler bana 3 kere verdiler ben yinede içmedimm evett herkeste bir olumsuzluk yavrum anlamadım gitti bende
Ebruliiii..valla kiyiyolar banaaa.. sugozum ben biraz yaaa :/
sugöz ne kızzzz ? :44: Bu işler böyle tatlım bende stajerlik yaptım eziyorlarr stajerleriii ne çektikk bee

Maşşallah tatlım benim Allahım bir daha hiç ayırmasıınn

Hesna ablacım sen üzülme diye öyle davranıyordur eşin yoksa nasıl üzülmesinki yıldönümünüzde ayrı olucağınıza. Sana moral vermek için demiştir. İnşallah şuan daha iyisinizdirr

tam toparlanamadım canım o olanlardan sonra kalbim ağrımaya başladı doktora gitmem gerek ama...

Bir an evvel doktora gitmelisin canım, bu konuyu ihmal etme... Biliyorsun ki sağlığın her şeyden daha önemli

Hesna ablacım sen üzülme diye öyle davranıyordur eşin yoksa nasıl üzülmesinki yıldönümünüzde ayrı olucağınıza. Sana moral vermek için demiştir. İnşallah şuan daha iyisinizdirr [/B]

Büyük ihtimal sebebi o zaten, hep öyle yapmıştır, ne zaman ki can sıkıntımı paylaşsam farklı açıdan yaklaşmıştır, ama bunu yaparken kırıcı olursa ben de kırıcı olurum bu da acı gerçek...

En son konuşmadık işte ben açmamıştım, gündüz konuşamıyoruz zaten aramıyor, gece arıyor, bugün arama saati gelince arar konuşuruz büyük ihtimalle...

[/B] Anlıyorum ablacım inşallah bugünn halledersiniz bir daha böyle sorunlar yaşamazsınız inşallah [/B]

anladım Nilücüm..rahat bırakmaya çalış biraz kendini ya her türlüsünü denemek zorundasın işte naparsın
Çok değil aslında ama bazı şeylere ilgim var mesela ben de çok sinir oluyorum istediğim bi şeyi paylaşamayınca bunlar kaçış yolları :)

Allah ayırmasın bi daha maşallahh gözün aydınn ve güzel dilekler için de aminn

Anladım ben sanırım hep şu erkeklerin farklı bakş açısı..biz isteriz ki sen yeter ki üzülme desin şunu şunu yaparız olmadı şöyle desin teselli etsin, onlar da kendine göre teselli ediyo işte ama bizi anlamadıkları kesin. Bu hiç bi zaman değişmicek bi problem sanırım ama inşallah bugün güzelce konuşur da halledersiniz artık..

Sulugöz yapak onu gel Ya ezmek değil aslında yani bu tempolara alışmak zorundayım, avukatlık böyle Kamuya girmezsem bu tempo hep olacak hayatımda..kısmettt..

Esra sen harbi kafayı yemissin illa özlediğimizi söylememiz mi gerekiyor. Sen bilmiyormusun özlediğimi. Amaaaaan özlemin altına sığınmış uyku meselesi. Uyuyacagim dedim yediremedin hemen özleme getirdin olayı, sinirlerim geriliyor yarın konuşuruz, iyi geceler delirtme beni

Bana yazmis oldugu mesaja bakarmisin canim artik gucum kalmadi ): ):

ne deyim ki canım benim ya... artık diyecek hiçbir şey kalmadı. yanındaki o merhametli sevecen şefkatli sevgi dolu adamlar gidiyor bir canavara dönüşüyor. hepi topu bi özledim diyecek ama zor geliyor bir de dallanıp budaklandırıyorlar özledim deyip kurtulmak varken... sabah hiçbir şey olmamış gibi davranacak nasılsa üzülme lütfen

Bizim de nerdeyse iki hafta olacak tartışmanın üstüne... Bi saat kadar önce iyi geceler dilemek için aradı. Ben o günden beri sadece bi kere aradım, hep o arıyor ve o sürekli söylemesine rağmen benim ağzımdan aşkım, canım, seni seviyorum gibi kelimeler çıkmıyor. Konuşurken birden aşkım seni seviyorum de dedi. Ben de üzgünüm ama içimden gelmiyor dedim. Lütfen söyle çok özlüyorum çok üzülüyorum, yalandan bile olsa söyle dedi. Söylemek istemediğimi hiçbir anlamı olmadığını çünkü hissetmediğimi söyledim. Biraz daha ısrar etti ben söylemeyince de ağlamaya başladı bi yıl sonra ağladığını tekrar duydum, çok üzüldüm, içim parçalandı resmen. Sonra da kapatmak istedi kapattık. Ben artık onun gibi kötü ve acımasız biri oldum sanırım

Mehmeti dün askeriyeden aramışlar 5 günlük eksik hizmetiniz var tamamlamanız gerekiyor diye. Bugün izmirdeki jandarma birliğine teslim olmuş yani 5 gün daha askerlik yapacak şaka gibi

:92: 18.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…83 iboebru….

...92 esraa42...

…94 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...94 kelebekd ...

....95 nesliiiiiiiiii...

…96 Brrk…

...96 OZGEGURUR...

...97 dilara1331

…98 Kayra95...

…98 buket1811…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...166 tugbaoguzhan

....188 chidoshimedo....

...188 GRGR...

...188 mayamaya11

...188 BerlD...

...188 svsaskim...

...188 kmleomer...

... 197 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...219 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...277 xxIpekxx...

... 277 destinyeda...

...278 depresiffpolyanna...

...279 nesilll...

...281 karamanlier...

...281 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...351 pekmez_akilli...

...351 ilithya...

...351 zeynepesin...

...351 SelenYusuf...

...351 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...445 bilinmiyo...

...445 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Az önce aradı tekrar eksik günler için askeriyeye gitmesine gerek kalmamış tabii ameliyatlı diye. Zaten ameliyat olduğunu biliyorlar boşuna uğraştırıyorlar. Pazartesi son kez kontrole gidip salı da teskeresini alacakmış. Darısı sizlere...

18/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:…fatihatice03 = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...duygum = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

[/B] Anlıyorum ablacım inşallah bugünn halledersiniz bir daha böyle sorunlar yaşamazsınız inşallah [/B]

Hesnam dün aradı mı enişte, konuştunuz mu?

Konuşmadık kızlar dün gece, her şey aynı... Zaten son zamanlarda komutanlar yüzünden iki ya da üç güne bir konuşuyorduk, bu da tuz biber oldu, çarşıya çıkarsa, aramaya tenezzül ederse konuşuruz yoksa aramayı düşünmüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…