Bizim de nerdeyse iki hafta olacak tartışmanın üstüne... Bi saat kadar önce iyi geceler dilemek için aradı. Ben o günden beri sadece bi kere aradım, hep o arıyor ve o sürekli söylemesine rağmen benim ağzımdan aşkım, canım, seni seviyorum gibi kelimeler çıkmıyor. Konuşurken birden aşkım seni seviyorum de dedi. Ben de üzgünüm ama içimden gelmiyor dedim. Lütfen söyle çok özlüyorum çok üzülüyorum, yalandan bile olsa söyle dedi. Söylemek istemediğimi hiçbir anlamı olmadığını çünkü hissetmediğimi söyledim. Biraz daha ısrar etti ben söylemeyince de ağlamaya başladıbi yıl sonra ağladığını tekrar duydum, çok üzüldüm, içim parçalandı resmen. Sonra da kapatmak istedi kapattık. Ben artık onun gibi kötü ve acımasız biri oldum sanırım
Mehmeti dün askeriyeden aramışlar 5 günlük eksik hizmetiniz var tamamlamanız gerekiyor diye. Bugün izmirdeki jandarma birliğine teslim olmuş yani 5 gün daha askerlik yapacak şaka gibi
Az önce aradı tekrar eksik günler için askeriyeye gitmesine gerek kalmamış tabii ameliyatlı diye. Zaten ameliyat olduğunu biliyorlar boşuna uğraştırıyorlar. Pazartesi son kez kontrole gidip salı da teskeresini alacakmış. Darısı sizlere...
canım sen bunları söyleyince şunu düşündüm bir eş bile eşine kırıldığında bu kadar iradeli davranıyorsa biz daha sevgiliyken neden bu kadar koşturuyoruz peşlerinden... inşallah bi an evvel arar da gönlünü alır. sonra buraya gelip kızlaaar kociş aradı, gönlümü aldı, aramızı düzelttik de kuzum...Konuşmadık kızlar dün gece, her şey aynı... Zaten son zamanlarda komutanlar yüzünden iki ya da üç güne bir konuşuyorduk, bu da tuz biber oldu, çarşıya çıkarsa, aramaya tenezzül ederse konuşuruz yoksa aramayı düşünmüyorum....
Dur bakalım devamı ne olacak... Mehmet bir üzülüyor, bir kırıyor, ne yaptığı belli değil.... Ama senin de içinden gelmiyorsa ne yapabilirsin ki... Umarım tekrar ısınırsın ve de her şey yoluna girer... Bu da Mehmet' e bir ders olur...
Çok ilginç gerçekten askeriye de dengesiz....:26:
Kimse benim yazima yorum yapmamis amma
canım sen bunları söyleyince şunu düşündüm bir eş bile eşine kırıldığında bu kadar iradeli davranıyorsa biz daha sevgiliyken neden bu kadar koşturuyoruz peşlerinden... inşallah bi an evvel arar da gönlünü alır. sonra buraya gelip kızlaaar kociş aradı, gönlümü aldı, aramızı düzelttik de kuzum...
sabah aradı günaydın aşkım dedi geceki hâlini düşünüp karşılık verdim sonunda; ama zorlandım söylerken... az önce yine aradı ne yalan söyleyim zoraki olmuyor işte diyemedim yine öyle şeyler.
askeriye de ayrı bi olay...
Ya kızlar ben ne yapıcam peki iki gün aramıyo üçüncü gün arıyo hep ailesini her gün arıyomuş ama daha yeni diye birşey demiyorum ama bu durum canımı sıkıyo sizce tepki göstermelimiyimm ??
Ya kızlar ben ne yapıcam peki iki gün aramıyo üçüncü gün arıyo hep ailesini her gün arıyomuş ama daha yeni diye birşey demiyorum ama bu durum canımı sıkıyo sizce tepki göstermelimiyimm ??
bence de kızmadan naz yaparak sor beni özlemiyomusun niye hergün aramıyosun diye sorabilirsin ama tartışma ailesini katma içine onları hergün arıyosun falan deme olay farklı yerlere gider yoksa
Geçen gün aradığında söyledim çok sıra oluyo bide telefonlar çok yoğun oluyo akşam saati araymıyorum dedi bende sinir oluyorum dedim ama yine de pek belli etmek istemedim ama 2 gün oldu yine aramadı ailesi aracılığıyla beni soruyomuş falan onlar beni arıyo söyllüyo bende ailesine kendisi arasın o zaman dedim haklı olarak bakalım bugün ararsa gerçekten kırıldığımı ve böyle yapmaması gerektiğini söyliycem umarım düzelir kızlaar
ben yazmıştım ama... sen de ona yorum yapmadın kuzum...
ne güzel bi haber bu böyle... ne kadar kalacak canım?Askeriiimmmmmm 1 haziran izne geliyor!!
Evt canim sen yazmissin ama sonradan gordum :)
Omere dedim benden eskiki esra olmami bekleme canim
Esra sen harbi kafayı yemissin illa özlediğimizi söylememiz mi gerekiyor. Sen bilmiyormusun özlediğimi. Amaaaaan özlemin altına sığınmış uyku meselesi. Uyuyacagim dedim yediremedin hemen özleme getirdin olayı, sinirlerim geriliyor yarın konuşuruz, iyi geceler delirtme beni
Bana yazmis oldugu mesaja bakarmisin canim artik gucum kalmadi ): ):
Bizim de nerdeyse iki hafta olacak tartışmanın üstüne... Bi saat kadar önce iyi geceler dilemek için aradı. Ben o günden beri sadece bi kere aradım, hep o arıyor ve o sürekli söylemesine rağmen benim ağzımdan aşkım, canım, seni seviyorum gibi kelimeler çıkmıyor. Konuşurken birden aşkım seni seviyorum de dedi. Ben de üzgünüm ama içimden gelmiyor dedim. Lütfen söyle çok özlüyorum çok üzülüyorum, yalandan bile olsa söyle dedi. Söylemek istemediğimi hiçbir anlamı olmadığını çünkü hissetmediğimi söyledim. Biraz daha ısrar etti ben söylemeyince de ağlamaya başladıbi yıl sonra ağladığını tekrar duydum, çok üzüldüm, içim parçalandı resmen. Sonra da kapatmak istedi kapattık. Ben artık onun gibi kötü ve acımasız biri oldum sanırım
Askeriiimmmmmm 1 haziran izne geliyor!!
Son gelişmeleri okudum, neyse ki askerlik olayı uzamadan kısalmış :)
Kalbin kırık yüreğin yorgun,, bunlar çok normal be Nilü..ısıtsın bırak, uğraşsın bırak, içinden geldiği kadar yap her şeyi,,üstüne yenisi yenisi derken kalp mi dayanır..ah keşke üzmeselerrr...
Kızlaaarr biz bugün Ebruşumla buluştukkk.. İkimiz de Bakırköy'deyiz yani buluşmasak ayıp olurdu hem o kadar muhabbet ediyoruzzz :99:
Biraz da karşılıklı muhabbet edelim dedik çok da güzel olduu
aynen öyle kuzum, yavaş yavaş olacak sanırım. ilk kez böyle uzak kalıyorum ondan...
sen nasılsın ya da siz nasılsınız?
çoook iyi yapmışsınız canım, sevindim... keşke foto çekseydiniz...
ne güzel bi haber bu böyle... ne kadar kalacak canım?
Süper bi' haberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?