Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dur bakalım devamı ne olacak... Mehmet bir üzülüyor, bir kırıyor, ne yaptığı belli değil.... Ama senin de içinden gelmiyorsa ne yapabilirsin ki... Umarım tekrar ısınırsın ve de her şey yoluna girer... Bu da Mehmet' e bir ders olur...

Mehmeti dün askeriyeden aramışlar 5 günlük eksik hizmetiniz var tamamlamanız gerekiyor diye. Bugün izmirdeki jandarma birliğine teslim olmuş yani 5 gün daha askerlik yapacak şaka gibi

Çok ilginç gerçekten askeriye de dengesiz....:26:

canım sen bunları söyleyince şunu düşündüm bir eş bile eşine kırıldığında bu kadar iradeli davranıyorsa biz daha sevgiliyken neden bu kadar koşturuyoruz peşlerinden... inşallah bi an evvel arar da gönlünü alır. sonra buraya gelip kızlaaar kociş aradı, gönlümü aldı, aramızı düzelttik de kuzum...

sabah aradı günaydın aşkım dedi geceki hâlini düşünüp karşılık verdim sonunda; ama zorlandım söylerken... az önce yine aradı ne yalan söyleyim zoraki olmuyor işte diyemedim yine öyle şeyler.

askeriye de ayrı bi olay...

Ya kızlar ben ne yapıcam peki iki gün aramıyo üçüncü gün arıyo hep ailesini her gün arıyomuş ama daha yeni diye birşey demiyorum ama bu durum canımı sıkıyo sizce tepki göstermelimiyimm ??

H_İ_S canım bende evliyim ve düşünüyorum acaba tartışırmıyız diye daha 10 gün oldu gideli şimdi sanki hiç tartışmıcaz gibi geliyo ama burayı okuyunca nasıl oluyo bu tartışmalar diyorum...eşinle neden tartışma yaşıyosunuz canım yani askerde ne buluyolar tartışcak??? yada biz kadınlar mı anlayış göstermiyoruz alttan mı almıyoruz sivil hayatta tamam olur kavgalar ama askerde nasıl oluyo

Ya kızlar ben ne yapıcam peki iki gün aramıyo üçüncü gün arıyo hep ailesini her gün arıyomuş ama daha yeni diye birşey demiyorum ama bu durum canımı sıkıyo sizce tepki göstermelimiyimm ??

bence pek hoş bi durum değil. şartları nasıl bilmiyorum; ama iki dk da olsa senin sesini de duyabilir. seni düşünmüyor diyelim kendisi de mi özlemiyor. bence içine dert oluyorsa söyleyebilirsin onu kırmadan..

bence de kızmadan naz yaparak sor beni özlemiyomusun niye hergün aramıyosun diye sorabilirsin ama tartışma ailesini katma içine onları hergün arıyosun falan deme olay farklı yerlere gider yoksa

bence de kızmadan naz yaparak sor beni özlemiyomusun niye hergün aramıyosun diye sorabilirsin ama tartışma ailesini katma içine onları hergün arıyosun falan deme olay farklı yerlere gider yoksa

Geçen gün aradığında söyledim çok sıra oluyo bide telefonlar çok yoğun oluyo akşam saati araymıyorum dedi bende sinir oluyorum dedim ama yine de pek belli etmek istemedim ama 2 gün oldu yine aramadı ailesi aracılığıyla beni soruyomuş falan onlar beni arıyo söyllüyo bende ailesine kendisi arasın o zaman dedim haklı olarak bakalım bugün ararsa gerçekten kırıldığımı ve böyle yapmaması gerektiğini söyliycem umarım düzelir kızlaar

düzelir canım sıkma canını seni benimseyemedimi acaba ama baya da olmuş birlikteliğiniz sanırım..bide asker pisikolojisi farklı oluyo canım ya çokda sıkılma

Askeriiimmmmmm 1 haziran izne geliyor!!
ne güzel bi haber bu böyle... ne kadar kalacak canım?
Evt canim sen yazmissin ama sonradan gordum :)

Omere dedim benden eskiki esra olmami bekleme canim

tabii yazdım, bana kızma kuzucum...

iyi demişsin de tepkisi ne oldu? benden de eski ömer olmamı bekleme deyip işi inada bindirmesin de...

Gıcık oluyorum erkeklerin b kafasına yaaaa...
Söylemen gerekiyr tabi arkadaş biz söyleyince nasıl da hoşlaına gidiyor nasıl da mest oluyorlar..ama bizden esirgiyorlar. Uyku!!! Sanki biz uyuma diyoruz, aç iki dk seviyorum çok özledim de git uyu arkadaş yaaa..benimki de çok yapardı Esracım bunlar böyle malesef..aynı aşamalardan biz de geçtik. Ha şu an aşırı iyiyiz demiyorum sadece gelene kadar birbirimizi idare ediyoruz o kadar..o da kavga etmeyelim diye uğraşıyor ben de sadece bu yani..sıkma canını..kavga etme elinden geldiğince, deli oluyosun böyle yapınca biliyorum ama azcık umursamaz ol çok daha güzel olacak emin ol.

Son gelişmeleri okudum, neyse ki askerlik olayı uzamadan kısalmış :)

Kalbin kırık yüreğin yorgun,, bunlar çok normal be Nilü..ısıtsın bırak, uğraşsın bırak, içinden geldiği kadar yap her şeyi,,üstüne yenisi yenisi derken kalp mi dayanır..ah keşke üzmeselerrr...

Askeriiimmmmmm 1 haziran izne geliyor!!

Süper bi' haberrr

Tepki göstermelisin..
annesi istediği kadar paronayak olsun, sonuçta arayamasa ve dese ki öyle her gün arayamıyorum hiç bi' şey diyemezler ama sen onları aradığını bile bile seni aramayınca üzüleceksin haliyle..kavga çıkarmadan güzelce anlat durumu bence. Olmaz yani bence yanlış..sen burda sadece ve sadece ona gönlünü verdiğin için onu özleyerek bekliyorsun..anne beklemesi çok farklı o mecbur ama sen değilsin, seni mutlu etmeli burda, ve seni özlemeli..ha erkekler özleseler de aramadan durabilir belki bizden biraz daha fazla ama o zaman da seni düş
nsün arasın bi' zahmet.O kadar sıra varsa var bekleyecek..biz burda bütün hayatı bi' kenara bırakıp bekliyoruz da o bi' sıra mı bekleyemiyor..yanlış. Serapcım seni üzmek istemem ama fikirlerim bunlar. Anlat ona bunu...

Kızlaaarr biz bugün Ebruşumla buluştukkk.. İkimiz de Bakırköy'deyiz yani buluşmasak ayıp olurdu hem o kadar muhabbet ediyoruzzz :99:
Biraz da karşılıklı muhabbet edelim dedik çok da güzel olduu

aynen öyle kuzum, yavaş yavaş olacak sanırım. ilk kez böyle uzak kalıyorum ondan...

sen nasılsın ya da siz nasılsınız?

Kızlaaarr biz bugün Ebruşumla buluştukkk.. İkimiz de Bakırköy'deyiz yani buluşmasak ayıp olurdu hem o kadar muhabbet ediyoruzzz :99:
Biraz da karşılıklı muhabbet edelim dedik çok da güzel olduu

çoook iyi yapmışsınız canım, sevindim... keşke foto çekseydiniz...

aynen öyle kuzum, yavaş yavaş olacak sanırım. ilk kez böyle uzak kalıyorum ondan...

sen nasılsın ya da siz nasılsınız?

Ben iyiymm..Biz de İyiyiz şükür Nilücüm, biz sürekli iletişimdeyiz en azından, kırmamaya çalışıyor bu ara beni..Allah daim etsin huzuru

çoook iyi yapmışsınız canım, sevindim... keşke foto çekseydiniz...

Yaaa keşke çekinseydik ciddennn Ebruuu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…