Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım şaka gibiler ya bütün erkekler hep aynıımııı?? Senn beni delirtiyorsun ama deseydin. Askerdeler ama bu kadarda yapılmazkii kardeşimm bırak bence biraz tatlım kıymetini anlasın inan ben artık aramıyorum sormuyorum oda yapmıyor öyle takılıyoruzz işte sende öylee yap sadece merak ettiğinde napiosun nasılsınde iyiyim desin tamam de kapat boşver kaçan kovalanır tatlım
Nilümm kıyamamm sanaa kalp kırık yorgunnn öyle olunca insanın içinden ne bir güzel söz çıkıyorr ne konuşma isteğii Seni çok iyi anlıyorumm inşallah biran öncee düzelirsinn öylede üzülüyorsun böyledee hayırlısı ne ise o olsnn yavrumm
Askeriye konusunada çok şaşırdım ama iyiki gel demediler tatlım öyle saçmalıkmı olurr yaa

Ablacım inşallah aramıştır konuşup düzeltmişinizdir aranızıııı
Tatlım bencede araması lazımm sonuçta ailesi için sıraya giriyor bi 2 dk da senin tlfnunu çevirip iyim demesi bile önemlii dile getir düşüncelerinii..
Kızlaaarr biz bugün Ebruşumla buluştukkk.. İkimiz de Bakırköy'deyiz yani buluşmasak ayıp olurdu hem o kadar muhabbet ediyoruzzz :99:
Biraz da karşılıklı muhabbet edelim dedik çok da güzel olduu
Ayyy kıyamammm hiloşumm bencede çok güzell olduuuu bir daha yapalımm bidee hakkını helal ett o kadarr çene çaldımmm
çoook iyi yapmışsınız canım, sevindim... keşke foto çekseydiniz...
Teşekkür ederizz nilümm keşkee sende burda oturuyorr olsaydınn hep birlikte buluşmayıı çok isterdimm

Yaaa keşke çekinseydik ciddennn Ebruuu!!!
Ayy evettt hiloşumm ben foto çekilmeyi pek sevmem ama valla hiç aklıma gelmedii ne güzell anıı olurduuu yaaaa

bizde kaç gündür bozuktuk bügn bitti dedm faceden de sildim
Nasıll yanee nedenn tatlım?

Çok sevindim tatlım benimm inşallah güzell geçerr

Pek içime sinmiyor bu erken geliş ama nasılsa mecbur kullanacak. Gelme dediğimde yalnış anlıyor benmde elimden sevinmekten başka birşey gelmiyor canım
Rabbim izne gelmelik değil, ömürlük kavuştursun askerlerimizi bizeeee
Siz gidinde sırayı bize bırakıın, tuğba gitti daha bi düştü şafaklar sizde gidiin

Evet erken geliyormuş tatlım biz 4 ay sonra kullanmıştık gidiş o gidiş şuan 6 aydır görüşmüyoruz gelene kadaarda görüşemicezz Fazla kullanmasında sonlarda zorluk çekebilir.
Az kaldı gidicez gidicezz biraz azaman geçsin alışıcaksınız sizdee şimdi daha başlrdasınız sizde yeni gelenlere teslli vericeksinizz..
Aminn canım benim aaminnn hayırlısııı...

Nasıll yanee nedenn tatlım?

kaç gündür aramız bozuktu dün hadi düzelelm dia aşkımlı faln msjlar attım bütün gün msj atmadı gece ii geceler deyp uyudu sabah gene aşkımlı attım günaydın bile demeden denize gidiyom ddi biz ne haldeyiz beyfendi denize gidio bde resim çekp face koyuyo nispet yapar gbi bnde bitti ddm sonra paçası tutştu arayıp durdu açmadım kaç gündür morali bozukmuş arkadaşları kafası dağılsın die götrmüş benm moralm çok düzgün sanki bn burda ağlarken o denzlerde kayf yapsın

Ben alıştım desem yavrum
Alıştım alışmasına da şimdi gelmenin dönüşü var tekrar alışmaya başlayacağız işteee.. Ahh ahh
Ben gene kullanmasını istemiyordum ama inat ya inat. :26:

Evet bizimde torunlarımız olacak

Haklısın tatlımm gerçekten düşüncesizlik yaptığı. Ama sen hadi düzelelim die güzel konuşsan bile onlar öyle konuşmazz..
Peki napıcaksın yavrumm?

Evet gelince gitmeside kötü oluyor tatlımm ama napıcan öylede olmuyor böyledee gelişi güzell dönüşü kötüü

arayıp sormucam sürünsün askerdeym die hep üste çıkmaya başladı aramız bozuk bnle ilgilnmedn denze gttm bnde demye getryo madem öle takılsın baklm nasılsa tutşcak paçası seviyosa uğraşır uğraşmaz vazgeçerse de kendi bilir yoruldum artık

Kilometrelerce uzakta olsa bile onun bir sesiyle,
Kokusunu iliklerime kadar hissediyorum.

Batarsa 351, Atarsa 350 !!
Mehtabımıız var artııık ; 14

Kızlaaar ben çıkıyorum, yarın kaynanamlara gidebilirim. Bir kaç gün kalırım belki çok sık görüşmediğimiz için.. Kendinizee çok iyi bakın. Beni özleyiiinnn gidersem :13:

Son düzenleme:

Canım yıllar yıllar evvel sevgiliyken ben de çok fevriydim, ısrarla arardım, aramayınca kızar kavga çıkarırdım, onun da benim de birbirimize yapmadığımız eziyet kalmamıştı

Diyeceğim o ki, zamanla aşılıyor bunlar, daha iradeli oluyorsun çünkü yıllarca tanımışsın artık ne düşündüğünü niye öyle dediğini tahmin edebiliyorsun, kırgınlıkların, kızgınlıkların da ona göre ölçülü oluyor...

Sizin durum da iyiye gidiyor gibi, sevindim, senin canın ne zaman içten davranmak istiyorsa o zaman davran canım, bu işler zorla olacak değil, bir de gerçekten ciddi şeyler yaşadın sonuçta duygusal olarak yıprandın, kolay değil düzelmesi

Ya kızlar ben ne yapıcam peki iki gün aramıyo üçüncü gün arıyo hep ailesini her gün arıyomuş ama daha yeni diye birşey demiyorum ama bu durum canımı sıkıyo sizce tepki göstermelimiyimm ??

Tepki demeyelim de sıkıntını dile getir, anladığım kadarıyla önceden dile getirmişsin ama bu sefer üzüldüğünü ve alındığını biraz daha ciddi belirtirsen belki bir adım atar...

Evet sivil hayatta tartışırız eşimle, bu zaten evliliğin tadı tuzudur ama askerdeyken tartışmayız ya da kavga etmeyiz biz... Hiç olmamıştır... Bu ilk oluyor ve bu da tartışma değil aslında, askeriyenin dayatmış olduğu bir emir üzerine eşimin verdiği tepkisizliğe kırıldım ve uzatıyorum aslında hepsi bu...

Askeriyedeyken komutanlardan kaynaklı çok sorun olabiliyor canım, ilerde yaşarsınız, bir ustaya geçsin de... İşte bunlar yüzünden geriliyorlar biraz, destek olmak gerekiyor...

Ablacım inşallah aramıştır konuşup düzeltmişinizdir aranızıııı

Gece ararsa konuşacağız canım, eşim muhaberede olduğu için bu ay da denetleme ayı maalesef komutanlar sürekli başındalar, o da arayamıyor...

bizde kaç gündür bozuktuk bügn bitti dedm faceden de sildim

Anladım, senin için kırıcı bir durum, biraz sessiz kal bakalım ne yapacak, bir de kendini eve kapatmana gerek yok, bence sen de gez dolaş, niye karışsın ki askerde sonuçta....

slm kızlar nasılsınız ?? size bişe danışıcam bana akıl verin.. şimdi eşim haziranın 7sinde dağıtıma gelicek izne 7 gün kullanıcak iznini ailesi balıkesirde oturuyo biz istanbulda bayramlarda veya ara sıra gideriz bakılesire ailesine bağlıdır yani bende çok severim kayınvalide mi hep isteyerek giderim..az önce telde konuşurken yemin törenine gelcekmisiniz dedi bende evet dedim benim babam falan da beraber gitcez inş.. dedim ki annenler de gelcek mi acaba konuşmadım ben o konuyu dedim oda bende konuşmadım ama gelemzler yani dedi ben gelmeyin derim yorgunluk olur dedi..
olmazsa biz gideriz 2 günlüğüne dedi cuma gelicek pazar falan gideriz salı falan döneriz dedi bende araya niye sıkıştıryosun dedim gitmesek falan yorgunluk olur dedim oda işte ayıp olmasın askeriz sonuçta falan dedi. bide o haftanın sonunda kardeşimin düğünü var ona gelicek k.validem..dedim ki ya bizle dönerse biz yanlız kalamıcakmıyız dedim..oda işte bilmiyorum bakarız falan dedi..ısrar etsem tartışcaktık bende uzatmadım..

şimdi napim ben yani istemiyorum zaten 7 gün izne geliyo mantıklımı yani bilemedim ben eşim ve çocuğum var diye annemleri gerii plana atmam yani dedi kırılsınlar istemem dedi.. gıcık olmakta haklı değilmiyim yoksa yanlış mı düşünüyorum????

Son düzenleme:

Aynen öyle kuzum ama napacaksın mecburuz. sen nasılsın?
İsmini söyle birde banaa
İyi olmaya çalışıyoruz tatlımm yaa bizim aramız kötü okumuşundur belki öyle süünüp gidiyoruz
İsmim ebru zeynepcimm..

En doğrusunu yapıcaksın tatlımm.. Hayırlısı olsunn..
Gece ararsa konuşacağız canım, eşim muhaberede olduğu için bu ay da denetleme ayı maalesef komutanlar sürekli başındalar, o da arayamıyor...

Fırsat bulduğu an arar ablacımm sıkma canınııı o da seni özlüyordurr üzülüyordurda böylee olmanızaa..

Fırsat bulduğu an arar ablacımm sıkma canınııı o da seni özlüyordurr üzülüyordurda böylee olmanızaa..

Teşekkür ederim tatlım, sıkmıyorum aslında canımı, iyiyim ben, ama özlüyorum işte eşşeği tek sıkıntı o

.Bence haklısın tatlım zaten annesigil geliceklermiş ne diye gidiyorsunuzki? yemin törenine gelsinler görsünler oğullarını sonra eve gitsinler düğüne gelsinlerrr sen yine söyle yalnız kalmak istiyorum falan diye ya gelirlerse bunu riske nasıl alıcaz dersin.

Şimdi evli olunca bu tarz şeylere hazırlıklı olmalısın canım, onun da ailesi görmek isteyeceği için zaten askerin evine geldiği izinler çok verimli geçmiyor, bizim de öyle oldu, o yüzden normal izindense evci izni kullanmayı tercih ettim hep...

Bir de şimdi evle ilgili sıkıntılar olur, eşin burdayken halletsin dersin, aile akraba ziyaretleri derken nasıl geçtiği anlaşılmıyor zaten, bir de sizin aile etrafı şehir dışındaymış, bir de yol zaman alacak, ama sonuçta dediğim gibi asker olduğu için ailesini görmek isteyecektir, bunu normal karşılamalısın, bunlar maalesef olacak, kaçınılmaz...

dedim canım ya işte mantıksız düşünüyo ailesine niye ayıp olsun ki yani o asker sonuçta ona gelinir o gitmez yani dimi ayy içim darlandı ya arayıp konuşmak istiyorum ama yarını beklemek zorundayım..acaba o aramadan ben mi arasam k. validemi desem ki düğüne 2 gün önceden gelin görüşürsünüz falan derim biz gelsek yorgunluk olur şimdi falan gibilerinden konuşsam ayıp olur mu bu eşimin kulağına giderse kızarmı bilmiyorum ki hiç böle ikilemde kalmamaıştım ailesi konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…