Tatlım şaka gibiler ya bütün erkekler hep aynıımııı?? Senn beni delirtiyorsun ama deseydin. Askerdeler ama bu kadarda yapılmazkii kardeşimmEsra sen harbi kafayı yemissin illa özlediğimizi söylememiz mi gerekiyor. Sen bilmiyormusun özlediğimi. Amaaaaan özlemin altına sığınmış uyku meselesi. Uyuyacagim dedim yediremedin hemen özleme getirdin olayı, sinirlerim geriliyor yarın konuşuruz, iyi geceler delirtme beni
Bana yazmis oldugu mesaja bakarmisin canim artik gucum kalmadi ): ):
Nilümm kıyamamm sanaa kalp kırık yorgunnn öyle olunca insanın içinden ne bir güzel söz çıkıyorr ne konuşma isteğiiBizim de nerdeyse iki hafta olacak tartışmanın üstüne... Bi saat kadar önce iyi geceler dilemek için aradı. Ben o günden beri sadece bi kere aradım, hep o arıyor ve o sürekli söylemesine rağmen benim ağzımdan aşkım, canım, seni seviyorum gibi kelimeler çıkmıyor. Konuşurken birden aşkım seni seviyorum de dedi. Ben de üzgünüm ama içimden gelmiyor dedim. Lütfen söyle çok özlüyorum çok üzülüyorum, yalandan bile olsa söyle dedi. Söylemek istemediğimi hiçbir anlamı olmadığını çünkü hissetmediğimi söyledim. Biraz daha ısrar etti ben söylemeyince de ağlamaya başladıbi yıl sonra ağladığını tekrar duydum, çok üzüldüm, içim parçalandı resmen. Sonra da kapatmak istedi kapattık. Ben artık onun gibi kötü ve acımasız biri oldum sanırım
Askeriye konusunada çok şaşırdım ama iyiki gel demediler tatlım öyle saçmalıkmı olurr yaa
Ablacım inşallah aramıştır konuşup düzeltmişinizdir aranızııııKonuşmadık kızlar dün gece, her şey aynı... Zaten son zamanlarda komutanlar yüzünden iki ya da üç güne bir konuşuyorduk, bu da tuz biber oldu, çarşıya çıkarsa, aramaya tenezzül ederse konuşuruz yoksa aramayı düşünmüyorum....
Tatlım bencede araması lazımm sonuçta ailesi için sıraya giriyor bi 2 dk da senin tlfnunu çevirip iyim demesi bile önemlii dile getir düşüncelerinii..Geçen gün aradığında söyledim çok sıra oluyo bide telefonlar çok yoğun oluyo akşam saati araymıyorum dedi bende sinir oluyorum dedim ama yine de pek belli etmek istemedim ama 2 gün oldu yine aramadı ailesi aracılığıyla beni soruyomuş falan onlar beni arıyo söyllüyo bende ailesine kendisi arasın o zaman dedim haklı olarak bakalım bugün ararsa gerçekten kırıldığımı ve böyle yapmaması gerektiğini söyliycem umarım düzelir kızlaar
Ayyy kıyamammm hiloşumm bencede çok güzell olduuuu bir daha yapalımm bidee hakkını helal ett o kadarr çene çaldımmmKızlaaarr biz bugün Ebruşumla buluştukkk.. İkimiz de Bakırköy'deyiz yani buluşmasak ayıp olurdu hem o kadar muhabbet ediyoruzzz :99:
Biraz da karşılıklı muhabbet edelim dedik çok da güzel olduu
Teşekkür ederizz nilümm keşkee sende burda oturuyorr olsaydınn hep birlikte buluşmayıı çok isterdimmçoook iyi yapmışsınız canım, sevindim... keşke foto çekseydiniz...
Ayy evettt hiloşumm ben foto çekilmeyi pek sevmem ama valla hiç aklıma gelmedii ne güzell anıı olurduuu yaaaa
Yaaa keşke çekinseydik ciddennn Ebruuu!!!