- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Şimdi evli olunca bu tarz şeylere hazırlıklı olmalısın canım, onun da ailesi görmek isteyeceği için zaten askerin evine geldiği izinler çok verimli geçmiyor, bizim de öyle oldu, o yüzden normal izindense evci izni kullanmayı tercih ettim hep...
Bir de şimdi evle ilgili sıkıntılar olur, eşin burdayken halletsin dersin, aile akraba ziyaretleri derken nasıl geçtiği anlaşılmıyor zaten, bir de sizin aile etrafı şehir dışındaymış, bir de yol zaman alacak, ama sonuçta dediğim gibi asker olduğu için ailesini görmek isteyecektir, bunu normal karşılamalısın, bunlar maalesef olacak, kaçınılmaz...
Canım yıllar yıllar evvel sevgiliyken ben de çok fevriydim, ısrarla arardım, aramayınca kızar kavga çıkarırdım, onun da benim de birbirimize yapmadığımız eziyet kalmamıştı
Diyeceğim o ki, zamanla aşılıyor bunlar, daha iradeli oluyorsun çünkü yıllarca tanımışsın artık ne düşündüğünü niye öyle dediğini tahmin edebiliyorsun, kırgınlıkların, kızgınlıkların da ona göre ölçülü oluyor...
Sizin durum da iyiye gidiyor gibi, sevindim, senin canın ne zaman içten davranmak istiyorsa o zaman davran canım, bu işler zorla olacak değil, bir de gerçekten ciddi şeyler yaşadın sonuçta duygusal olarak yıprandın, kolay değil düzelmesi
Tepki demeyelim de sıkıntını dile getir, anladığım kadarıyla önceden dile getirmişsin ama bu sefer üzüldüğünü ve alındığını biraz daha ciddi belirtirsen belki bir adım atar...
Evet sivil hayatta tartışırız eşimle, bu zaten evliliğin tadı tuzudur ama askerdeyken tartışmayız ya da kavga etmeyiz biz... Hiç olmamıştır... Bu ilk oluyor ve bu da tartışma değil aslında, askeriyenin dayatmış olduğu bir emir üzerine eşimin verdiği tepkisizliğe kırıldım ve uzatıyorum aslında hepsi bu...
Askeriyedeyken komutanlardan kaynaklı çok sorun olabiliyor canım, ilerde yaşarsınız, bir ustaya geçsin de... İşte bunlar yüzünden geriliyorlar biraz, destek olmak gerekiyor...
Gece ararsa konuşacağız canım, eşim muhaberede olduğu için bu ay da denetleme ayı maalesef komutanlar sürekli başındalar, o da arayamıyor...
Anladım, senin için kırıcı bir durum, biraz sessiz kal bakalım ne yapacak, bir de kendini eve kapatmana gerek yok, bence sen de gez dolaş, niye karışsın ki askerde sonuçta....
İyi olmaya çalışıyoruz tatlımm yaa bizim aramız kötü okumuşundur belki öyle süünüp gidiyoruz
İsmim ebru zeynepcimm..
En doğrusunu yapıcaksın tatlımm.. Hayırlısı olsunn..
Fırsat bulduğu an arar ablacımm sıkma canınııı o da seni özlüyordurr üzülüyordurda böylee olmanızaa..
dedim canım ya işte mantıksız düşünüyo ailesine niye ayıp olsun ki yani o asker sonuçta ona gelinir o gitmez yani dimi ayy içim darlandı ya arayıp konuşmak istiyorum ama yarını beklemek zorundayım..acaba o aramadan ben mi arasam k. validemi desem ki düğüne 2 gün önceden gelin görüşürsünüz falan derim biz gelsek yorgunluk olur şimdi falan gibilerinden konuşsam ayıp olur mu bu eşimin kulağına giderse kızarmı bilmiyorum ki hiç böle ikilemde kalmamaıştım ailesi konusunda
öyle haklısın da canım onların gelmesi daha uygun değil mi yaa bilemedim
fikrini sölediğin için saol canım askerde olmak böle bişey demek çoğumuzn derdi aynı gerçekten erkeklere ağır geliyo ama bizde duygusal olduğumuz için bazı durumlara dayanamıyoz bakalım sessiz kalıyım biraz
dedim canım ya işte mantıksız düşünüyo ailesine niye ayıp olsun ki yani o asker sonuçta ona gelinir o gitmez yani dimi ayy içim darlandı ya arayıp konuşmak istiyorum ama yarını beklemek zorundayım..acaba o aramadan ben mi arasam k. validemi desem ki düğüne 2 gün önceden gelin görüşürsünüz falan derim biz gelsek yorgunluk olur şimdi falan gibilerinden konuşsam ayıp olur mu bu eşimin kulağına giderse kızarmı bilmiyorum ki hiç böle ikilemde kalmamaıştım ailesi konusunda
saol canm bugün ilk defa annesi aradı dedim öğrendi mi acaba ama öğrenmemiş öle konuştuk çok şaşırdım bide bu olaya denk gelmesi.biraz öncede msj attı çok sarhoşum iyi geceler rahatsız ettim kusura bakma. içmesine kızdığım için bilerek attı tepki vermemi bekliyo tabi kızcam ona da cvp hakkı doğcak moralim bozuk sende yoksun faln dicek
Bence sen hiç aileyle muhatap olma bu konuda, sonra sen kötü olursun Allah korusun, eşin aradığı zaman tatlı dille isteklerini belirt... Şimdi bu her aileye göre değişebilir belki onun ailesi gelmesini bekler bilemeyiz...
Öyle öyle geçecek işte canım ama her olumsuz durumda bitirmeyi düşünme, asker sonuçta o, sıkılıyordur, emir altında olmak kolay değil, arkadaşlarıyla bir şeyler paylaşmak isteyebilir, sen de arkadaşlarınla takıl, sen de gez, ama sen böyle yaptığın için sana kızarsa işte o zaman haklısın...
Şans işte tatlım.. nie haber veriyorki haadi bir seni seviyorum falan yazaydı anlarım da ilginç tepki vermeni bekledi demekki..
yok cnm bu zamana kadr hiç bitti demedm ama zaten aramız bozuk bide böle yapması sanki herşey güllük gülüstanlıkta denize gidiyo aramız düzgün olsa zaten karışmam git kafanı dağıt diyom sonuçta onun kafasının rahat olması ilişkimiz açısındanda iyi.gitsin gezsin haberini versin bişey demem bende ailemden ayrı şehirdeym bnmde moralim bozuk oluo ama o hep askerdeym bn diyip üste çıkıo
seni seviyorum dese tepki vermiceğimi biliyo tabi kızdığım bişeyi yapmış hem söluo bide rahatsız ettm dio bnde yedim
kendni acındırcak benm üstme atcak askerdeym çok kötym sende yoksun içtim dicek başka trlü msj atmıcağmı blyo denze gtceğnede kızcağımı blyodu bana attı suçu yannda olmamışım oda kafasını dağıtmaya gtmiş bnden bu kadar tepkiyi beklmydu bitti deynce afalladı
bizde kaç gündür bozuktuk bügn bitti dedm faceden de sildim
KızlaaarrrAslında haberim yoktu süpriz yapacakmış ama ağzından kaçırdı Ya 1 haftalık yada 10 günlük geliyor. Kuzeninin düğünü var bahanesi de o yoksa erkenden izne yollamıyorlardıı çook mutlu oldum çoookkkk
Ayyy kıyamammm hiloşumm bencede çok güzell olduuuu bir daha yapalımm bidee hakkını helal ett o kadarr çene çaldımmm
Teşekkür ederim tatlım, sıkmıyorum aslında canımı, iyiyim ben, ama özlüyorum işte eşşeği tek sıkıntı o
Kıızlar aradı bugün..Ama kızamadıııımÇünkü hasta olmuş sesi o kadar kötüydü ki hiç bişey diyemedim dün falan annesini de aramamış zaten neyse öyle konuştum falan filan daha sık aramay çalış dedm tamam dedi ama bakalımmm
Son mesajına kadar okudum canım ama keşke bitti falan demeseydin bitti derken tek amacın kırıldığını anlasın üzülsün uğraşsındı belki ama olmadı değil mi?? Gene seni merakta bıraktı gitti ve şu an aklın aklını yiyo..malesef inadına yapmış şu an, bi' şey yapmayacaktır korkma sen arayıp açmadıkların olduğu için inadına yapmış, ilgini de çekmeyi başarmışşş..kalbini ferah tut bi' şey olmaz ama ilk fırsatta uzunca konuşun yani..kafasına göre hareket etmesine de izin verme tabi ki..Sen de bitti kelimesini kullanmamaya çalış, zamanında ben de yaptım ama gerçekten bitmediyse bi' işe yaramaz
Gerisini nolcak diye düşünme şimdi sadece gelecek diye sevinmeye bak sennn
Ebruuuu, saçmalamaa ben de çok çene çaldımm hemm..her zaman dinlerim canım benimmYaparız yaparızz yakınız zaten ohh.. Bence de çok iyi olduu Sen de hakkını helal et Ebruşum
Ah ahhh hangimiz özlemiyoz kii
Bence sen sadece eşinle konuş diycektim kiii çok iyi bi konuşma yapmışsınn bravaaa
Tamam sıkma canını bak bugün aramış ve sen de en azından ifade etmişsin kendini Serapcım, umarım anlamıştır o da..acelesi yok söylersin daha
ŞAFAK 39 KIRKLARELİİİİ
40'lara vedaaaa yeppaaaAllahımmm bugünlere de geldik yaaa gerisi de geçer inşallah hemencikkkkkk
öle canm çok kızdırdı ama bişeye yaramdı gene kendne döndrdü olayı
hemenck geçsin inşallaaaaah canm aman ne askerlikmiş ya gelselerde rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?