Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle haklısın da canım onların gelmesi daha uygun değil mi yaa bilemedim

fikrini sölediğin için saol canım askerde olmak böle bişey demek çoğumuzn derdi aynı gerçekten erkeklere ağır geliyo ama bizde duygusal olduğumuz için bazı durumlara dayanamıyoz bakalım sessiz kalıyım biraz

saol canm bugün ilk defa annesi aradı dedim öğrendi mi acaba ama öğrenmemiş öle konuştuk çok şaşırdım bide bu olaya denk gelmesi.biraz öncede msj attı çok sarhoşum iyi geceler rahatsız ettim kusura bakma. içmesine kızdığım için bilerek attı tepki vermemi bekliyo tabi kızcam ona da cvp hakkı doğcak moralim bozuk sende yoksun faln dicek

öyle haklısın da canım onların gelmesi daha uygun değil mi yaa bilemedim

Bence sen hiç aileyle muhatap olma bu konuda, sonra sen kötü olursun Allah korusun, eşin aradığı zaman tatlı dille isteklerini belirt... Şimdi bu her aileye göre değişebilir belki onun ailesi gelmesini bekler bilemeyiz...

Öyle öyle geçecek işte canım ama her olumsuz durumda bitirmeyi düşünme, asker sonuçta o, sıkılıyordur, emir altında olmak kolay değil, arkadaşlarıyla bir şeyler paylaşmak isteyebilir, sen de arkadaşlarınla takıl, sen de gez, ama sen böyle yaptığın için sana kızarsa işte o zaman haklısın...

Bence sen arama kayınvalideni tatlım yanlış anlayabilir sen bunu eşinle halledebilirsinn ancaa Eğer yemin törenine yada düğüne gelmicek olsalrdı tamam gitmeniz lazım derdim ama ikisinede geliceklerse saçma olurr yane yavrum bunu anlatmaya çalıış kocana ama güzel dille tatlım sinir yapma sakın..

Şans işte tatlım.. nie haber veriyorki haadi bir seni seviyorum falan yazaydı anlarım da ilginç tepki vermeni bekledi demekki..

yok cnm bu zamana kadr hiç bitti demedm ama zaten aramız bozuk bide böle yapması sanki herşey güllük gülüstanlıkta denize gidiyo aramız düzgün olsa zaten karışmam git kafanı dağıt diyom sonuçta onun kafasının rahat olması ilişkimiz açısındanda iyi.gitsin gezsin haberini versin bişey demem bende ailemden ayrı şehirdeym bnmde moralim bozuk oluo ama o hep askerdeym bn diyip üste çıkıo

Şans işte tatlım.. nie haber veriyorki haadi bir seni seviyorum falan yazaydı anlarım da ilginç tepki vermeni bekledi demekki..

seni seviyorum dese tepki vermiceğimi biliyo tabi kızdığım bişeyi yapmış hem söluo bide rahatsız ettm dio bnde yedim

seni seviyorum dese tepki vermiceğimi biliyo tabi kızdığım bişeyi yapmış hem söluo bide rahatsız ettm dio bnde yedim

Niye böyle yapıyor ki amacı tepki vermeni sağlamak ve tartışma çıkartmak mı ben de anlamadım açıkcası...:26:

Son düzenleme:
kendni acındırcak benm üstme atcak askerdeym çok kötym sende yoksun içtim dicek başka trlü msj atmıcağmı blyo denze gtceğnede kızcağımı blyodu bana attı suçu yannda olmamışım oda kafasını dağıtmaya gtmiş bnden bu kadar tepkiyi beklmydu bitti deynce afalladı

Anladım canım, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış Neyse ders olur inşallah bu olay ona da bir daha yapmaz

neyse ki aradı yine fırsat bulmuş vbende dedim ki canım onlar gelsin diyelim anneme düğünden 3 gün önce gelsin 3 gün biz yanlız geçirelim 3 gün de annemle geçiririz dedim yani sen askersin onlar gelsin özledilerse dedim nie yabancıdan bahseder gibi bahsediyosun diye kızdı bende yoookk bitanem balım böcüğüm ne yabancısı dedim:))) hani özlerler gelsinler dedim bakalım hele bi ozaman gelsin falan dedi kapatalım konuyu dedi ama çok ısrarcı olmadı yanii ben alttan aldım uzatmadım ya ondan yumuşak konuştu..aferin bana:))))

Kıızlar aradı bugün..Ama kızamadıııım Çünkü hasta olmuş sesi o kadar kötüydü ki hiç bişey diyemedim dün falan annesini de aramamış zaten neyse öyle konuştum falan filan daha sık aramay çalış dedm tamam dedi ama bakalımmm

ya aradı gene açmadım hakkını helal et die msj attı arıyom cvp vermyo bitti mi yoksa kendne bişey mi yapck ya

bizde kaç gündür bozuktuk bügn bitti dedm faceden de sildim

Son mesajına kadar okudum canım ama keşke bitti falan demeseydin bitti derken tek amacın kırıldığını anlasın üzülsün uğraşsındı belki ama olmadı değil mi?? Gene seni merakta bıraktı gitti ve şu an aklın aklını yiyo..malesef inadına yapmış şu an, bi' şey yapmayacaktır korkma sen arayıp açmadıkların olduğu için inadına yapmış, ilgini de çekmeyi başarmışşş..kalbini ferah tut bi' şey olmaz ama ilk fırsatta uzunca konuşun yani..kafasına göre hareket etmesine de izin verme tabi ki..Sen de bitti kelimesini kullanmamaya çalış, zamanında ben de yaptım ama gerçekten bitmediyse bi' işe yaramaz

Gerisini nolcak diye düşünme şimdi sadece gelecek diye sevinmeye bak sennn

Ayyy kıyamammm hiloşumm bencede çok güzell olduuuu bir daha yapalımm bidee hakkını helal ett o kadarr çene çaldımmm

Ebruuuu, saçmalamaa ben de çok çene çaldımm hemm..her zaman dinlerim canım benimm Yaparız yaparızz yakınız zaten ohh.. Bence de çok iyi olduu Sen de hakkını helal et Ebruşum

Teşekkür ederim tatlım, sıkmıyorum aslında canımı, iyiyim ben, ama özlüyorum işte eşşeği tek sıkıntı o

Ah ahhh hangimiz özlemiyoz kii

Bence sen sadece eşinle konuş diycektim kiii çok iyi bi konuşma yapmışsınn bravaaa

Tamam sıkma canını bak bugün aramış ve sen de en azından ifade etmişsin kendini Serapcım, umarım anlamıştır o da..acelesi yok söylersin daha

ŞAFAK 39 KIRKLARELİİİİ

40'lara vedaaaa yeppaaa Allahımmm bugünlere de geldik yaaa gerisi de geçer inşallah hemencikkkkkk

öle canm çok kızdırdı ama bişeye yaramdı gene kendne döndrdü olayı

öle canm çok kızdırdı ama bişeye yaramdı gene kendne döndrdü olayı

Aynen öyle olmuş..gerçekten çok fena bu erkekleeerrr haber alabildin mi?? Bence arama boşa, o nasılsa gene arayacakk..

hemenck geçsin inşallaaaaah canm aman ne askerlikmiş ya gelselerde rahatlasak

Sormaaa canım sorma..ömründen ömür yiyor insnaın ve elden hiç bi' şey gelmiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…