Aynen öyle olmuş..gerçekten çok fena bu erkekleeerrrhaber alabildin mi?? Bence arama boşa, o nasılsa gene arayacakk..
Sormaaa canım sorma..ömründen ömür yiyor insnaın ve elden hiç bi' şey gelmiyorrr
ŞAFAK 39 KIRKLARELİİİİ
40'lara vedaaaa yeppaaaAllahımmm bugünlere de geldik yaaa gerisi de geçer inşallah hemencikkkkkk
aldım canm aldım dayanamadı attı msj zaten amacıda bana msj attrmaktı.gücüm kalmadı artık faln dio yapcak bişey yok bu kadr sabrettk biraz daha dayancaz artık
öle ya çok zormuş gerçekten 2 tarafta çok yıpranıyo şükür sizin az kalmış artık günler çabucaaak geçsin
Şafak İnşallah 93 .....
Lütfen su gibi geçsin bitsin artık sabrım tahammulum hıc bısey kalmadı ....
Kızz ne güzel bir sayıdır o öylee 39 benim memleketetiiiim :) :) oohh ohh inşAlllah doğan güneşi de görücez senin içinn :) :) Bu arada günaydınn canıımm :)
Günaydınn
Hesnam enişte bugün de arayamadı sanırım, bir şey yazmamışsın...
Esram sen ne yaptın?
Evet canim ilgi gostermedikleri gibi cocukluklar yapip kat kat ilgi beklerler orda...bu kadar sabrettin sık dişini Allah sabrini da verir ins
Gunaydin bu arada isim neydi ??
Bence de gecmeli artik..ben de cok zorlaniyorummm
Ayy sagil Serapcim darisi basina.. demek senin memleketteyizzz..selam olsun senin memlekete burdaannn :**
Gunaydinn :)
ne güzel bi haber bu böyle... ne kadar kalacak canım?
tabii yazdım, bana kızma kuzucum...
iyi demişsin de tepkisi ne oldu? benden de eski ömer olmamı bekleme deyip işi inada bindirmesin de...
Şafak İnşallah 93 .....
Lütfen su gibi geçsin bitsin artık sabrım tahammulum hıc bısey kalmadı ....
iyiyiz bakalım canım beni üzdğü için çok mutsz ama caresizim elimden olmadan yapıyorum diyor.... onuda askerliğe bağlıyorum artık ben
KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNUDA OKUDUM TEK TEK ALINTI YAPMADIM.... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİM GİBİ ESKİSİ GİBİ İLGİ GÖSTERMEK PEŞİNDE DÖNMEK YOK ÖMERİN BİRAZ AKILLANSIN AMA DOĞU ASKERİ ÇARŞISI YOK PSKOLOJİM ALTÜST OLDU YANLIŞI DOĞRUYU AYIRT EDEMİYORUM DİYR :26::26:
öle cnm kavga dövüş bitcek artık şu askerlik sabah aradı konuştuk tabi tavız vermedm söylendm falnbiraz kıymet bilsinler ismim fatoş bu arada cnm
Yazik kiz kabullenmis de bak..sikacaz disimizi napalm baska care yok :/
Memnun oldm Fatosss... Hilal bn de. Kavga dovus de olsa bitiyo dedigin gibi sabirli olcaz
Yazik kiz kabullenmis de bak..sikacaz disimizi napalm baska care yok :/
Memnun oldm Fatosss... Hilal bn de. Kavga dovus de olsa bitiyo dedigin gibi sabirli olcaz
bende memnun oldum canm şimdi ikimizde msj faln atmıyoz dayanamyıp atcak bni suçlucak gene biliyom yanmda deilsin dicek napcağımı şaşırdım geri adımda atmak istemiyom ama gene kabak bana patlıcak neden çünkü askerde o ya!!
Oyle valla kiz kabullendi bende biliyorum pskolojisinin bozuk oldugunu cunki omer normalde dort dortluk bi insan bana da cok duskundur. Ama askerlik dogu bitirdi iste tek care askerligin bitmesi
Canım benm öyle olacak belki ama içinden geleni yap sen, geri adımı ileri adımı bırak şimdi, kalbini dinle sadece o da orda hiç kolay şeyler yaşamıyor
E öyleyse tek çare sabır be Esracım, hem bak senin şafak da azaldı baya, hepimiz kavuşunca sorunları tüketecez inşallahh
Offf kızlar yaa herkes mi mutsuz yedi bitirdi askerlik bizi artık ......... Sinir sistemımızı zorluyo kalan zaman o kadar gozumde buyuyo ki bardak taşıyo artık dayanamıyorum ...
Onu da uzmekten çok korkuyorum onlara gore bız burada ozguruz onlar emır altında oldukları ıcın dunyanın en zor ısını yapıyolarmıs gıbı gelıyo anlıyorum elbette ki zor ama Allaha cok sukur savaşta filan degıller netıcede dolayısıyla bıze de zor ama kabullenmıyolar ve bızım burada ozgurken (sankı onlar olmadan ozgurluk bı bo..a yararmıs gıbı ) kendilerının orada olmasını bu kayıp zamanı kabul edemıyolar ... Hep mutsuzlar hep uzgunler .... Allahım tek istediğim sabır ve zamanın hissettirmeden acıtmadan geçmesi ...
evt cnm aradı biraz önce gene o konuşmuyo bnm konuşmamı beklyo bnde arayı düzeltmek için ordan burdan konuşuyom işte hiçbişey yememiş seside çok kötüydü
Offf kızlar yaa herkes mi mutsuz yedi bitirdi askerlik bizi artık ......... Sinir sistemımızı zorluyo kalan zaman o kadar gozumde buyuyo ki bardak taşıyo artık dayanamıyorum ...
Onu da uzmekten çok korkuyorum onlara gore bız burada ozguruz onlar emır altında oldukları ıcın dunyanın en zor ısını yapıyolarmıs gıbı gelıyo anlıyorum elbette ki zor ama Allaha cok sukur savaşta filan degıller netıcede dolayısıyla bıze de zor ama kabullenmıyolar ve bızım burada ozgurken (sankı onlar olmadan ozgurluk bı bo..a yararmıs gıbı ) kendilerının orada olmasını bu kayıp zamanı kabul edemıyolar ... Hep mutsuzlar hep uzgunler .... Allahım tek istediğim sabır ve zamanın hissettirmeden acıtmadan geçmesi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?