Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aldım canm aldım dayanamadı attı msj zaten amacıda bana msj attrmaktı.gücüm kalmadı artık faln dio yapcak bişey yok bu kadr sabrettk biraz daha dayancaz artık

öle ya çok zormuş gerçekten 2 tarafta çok yıpranıyo şükür sizin az kalmış artık günler çabucaaak geçsin

ŞAFAK 39 KIRKLARELİİİİ

40'lara vedaaaa yeppaaa Allahımmm bugünlere de geldik yaaa gerisi de geçer inşallah hemencikkkkkk

Kızz ne güzel bir sayıdır o öylee 39 benim memleketetiiiim :) :) oohh ohh inşAlllah doğan güneşi de görücez senin içinn :) :) Bu arada günaydınn canıımm :)

Evet canim ilgi gostermedikleri gibi cocukluklar yapip kat kat ilgi beklerler orda...bu kadar sabrettin sık dişini Allah sabrini da verir ins

Gunaydin bu arada isim neydi ??
Şafak İnşallah 93 .....

Lütfen su gibi geçsin bitsin artık sabrım tahammulum hıc bısey kalmadı ....

Bence de gecmeli artik..ben de cok zorlaniyorummm

Kızz ne güzel bir sayıdır o öylee 39 benim memleketetiiiim :) :) oohh ohh inşAlllah doğan güneşi de görücez senin içinn :) :) Bu arada günaydınn canıımm :)

Ayy sagil Serapcim darisi basina.. demek senin memleketteyizzz..selam olsun senin memlekete burdaannn :**

Gunaydinn :)

Hesnam enişte bugün de arayamadı sanırım, bir şey yazmamışsın...

Esram sen ne yaptın?

iyiyiz bakalım canım beni üzdğü için çok mutsz ama caresizim elimden olmadan yapıyorum diyor.... onuda askerliğe bağlıyorum artık ben

KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNUDA OKUDUM TEK TEK ALINTI YAPMADIM.... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİM GİBİ ESKİSİ GİBİ İLGİ GÖSTERMEK PEŞİNDE DÖNMEK YOK ÖMERİN BİRAZ AKILLANSIN AMA DOĞU ASKERİ ÇARŞISI YOK PSKOLOJİM ALTÜST OLDU YANLIŞI DOĞRUYU AYIRT EDEMİYORUM DİYR :26::26:

öle cnm kavga dövüş bitcek artık şu askerlik sabah aradı konuştuk tabi tavız vermedm söylendm faln biraz kıymet bilsinler ismim fatoş bu arada cnm

ne güzel bi haber bu böyle... ne kadar kalacak canım?

tabii yazdım, bana kızma kuzucum...

iyi demişsin de tepkisi ne oldu? benden de eski ömer olmamı bekleme deyip işi inada bindirmesin de...

Şafak İnşallah 93 .....

Lütfen su gibi geçsin bitsin artık sabrım tahammulum hıc bısey kalmadı ....

Artik ne onlarin ne de bizim tahammulumuz kalmadi canim dogru diyon

Yazik kiz kabullenmis de bak..sikacaz disimizi napalm baska care yok :/

öle cnm kavga dövüş bitcek artık şu askerlik sabah aradı konuştuk tabi tavız vermedm söylendm faln biraz kıymet bilsinler ismim fatoş bu arada cnm

Memnun oldm Fatosss... Hilal bn de. Kavga dovus de olsa bitiyo dedigin gibi sabirli olcaz

Memnun oldm Fatosss... Hilal bn de. Kavga dovus de olsa bitiyo dedigin gibi sabirli olcaz

bende memnun oldum canm şimdi ikimizde msj faln atmıyoz dayanamyıp atcak bni suçlucak gene biliyom yanmda deilsin dicek napcağımı şaşırdım geri adımda atmak istemiyom ama gene kabak bana patlıcak neden çünkü askerde o ya!!

Oyle valla kiz kabullendi bende biliyorum pskolojisinin bozuk oldugunu cunki omer normalde dort dortluk bi insan bana da cok duskundur. Ama askerlik dogu bitirdi iste tek care askerligin bitmesi

Canım benm öyle olacak belki ama içinden geleni yap sen, geri adımı ileri adımı bırak şimdi, kalbini dinle sadece o da orda hiç kolay şeyler yaşamıyor

Oyle valla kiz kabullendi bende biliyorum pskolojisinin bozuk oldugunu cunki omer normalde dort dortluk bi insan bana da cok duskundur. Ama askerlik dogu bitirdi iste tek care askerligin bitmesi

E öyleyse tek çare sabır be Esracım, hem bak senin şafak da azaldı baya, hepimiz kavuşunca sorunları tüketecez inşallahh

evt cnm aradı biraz önce gene o konuşmuyo bnm konuşmamı beklyo bnde arayı düzeltmek için ordan burdan konuşuyom işte hiçbişey yememiş seside çok kötüydü

Offf kızlar yaa herkes mi mutsuz yedi bitirdi askerlik bizi artık ......... Sinir sistemımızı zorluyo kalan zaman o kadar gozumde buyuyo ki bardak taşıyo artık dayanamıyorum ...
Onu da uzmekten çok korkuyorum onlara gore bız burada ozguruz onlar emır altında oldukları ıcın dunyanın en zor ısını yapıyolarmıs gıbı gelıyo anlıyorum elbette ki zor ama Allaha cok sukur savaşta filan degıller netıcede dolayısıyla bıze de zor ama kabullenmıyolar ve bızım burada ozgurken (sankı onlar olmadan ozgurluk bı bo..a yararmıs gıbı ) kendilerının orada olmasını bu kayıp zamanı kabul edemıyolar ... Hep mutsuzlar hep uzgunler .... Allahım tek istediğim sabır ve zamanın hissettirmeden acıtmadan geçmesi ...

Resmen duygularıma tercüman olmuşsun canım resmen
Tek lafı benm burda özgürlüğüm yok senin var sanki sensiz bir işe yarıyor gezip tozuyorumda süreklşi keyfim varda....
sizin az kalmışş biticek elbet..

evt cnm aradı biraz önce gene o konuşmuyo bnm konuşmamı beklyo bnde arayı düzeltmek için ordan burdan konuşuyom işte hiçbişey yememiş seside çok kötüydü

Ah ahhh..çok çocuklar aslında, ilgiye aç birer çocuk gibiler..
En iyisini yapmışsın Fatoş, çok açma konuyu artık nasıl ilerlerse yavaş yavaş ilerlesin..

Bu sene hep diyorum çok yaşlandım diye kimse inanmıyorrr..cidden çok fena bir dönem ama şükredip sabretcez başka yol yok!

slmm kızlar nasılsınız bakalım..ayyy allahım ya herkes dertli üzgün sallayın herşeyi kızlar ya haydeee gelcekler ve herşey çooook güzel olcak siz moralli olun bırakın nazlayın onları biraz çocuklaşıyolar iyice askerdeyken napalım çekecez bi müddet geldikden sonra burunlarından getirirsiniz bu zamanda siz onları naparlarsa yapsınlar idare edin boş şeylerle yıpranmayın

Son düzenleme:
Benimki bugn sabah gezmelerdeydi..ben de benden çok geziyon diye kızıyordum bana bu fotoları yolladı kandırdı beni

Ama öğleden sonra bölüğe çağırdılar aniden, mesai başı yaptı....bugün de düzgünce dinlenemedi yan..insan artk ne duygu yaşasa bilemiyor, hepsi içiçe geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…