- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
slmm kızlar nasılsınız bakalım..ayyy allahım ya herkes dertli üzgün sallayın herşeyi kızlar ya haydeeegelcekler ve herşey çooook güzel olcak siz moralli olun bırakın nazlayın onları biraz çocuklaşıyolar iyice askerdeyken napalım çekecez bi müddet geldikden sonra burunlarından getirirsiniz bu zamanda siz onları naparlarsa yapsınlar idare edin boş şeylerle yıpranmayın
he valla sanki biz burda çok mutluyuz hep ilgi hep ilgi valla bebekten beterler bz mi şımarttık bunları yoksa hepsi mi böle bilmiyom valla
Askerlik psikolojisi susalım affedelim görmezden gelelim diye diye kendimizi yedik bitirdik ama sabır sabır mutluluk istiyosak yapacak hiç bişeyimiz yok
Helal olsun bebişim ne demek herzaman açılışı yaptık artıkk devamıı gelirrrrEbruuuu, saçmalamaa ben de çok çene çaldımm hemm..her zaman dinlerim canım benimmYaparız yaparızz yakınız zaten ohh.. Bence de çok iyi olduu Sen de hakkını helal et Ebruşum
Ahhh kıyamam yavrumm çoook güzel olmuşşşş yaaBenimki bugn sabah gezmelerdeydi..ben de benden çok geziyon diye kızıyordum bana bu fotoları yolladı kandırdı beni
Eki Görüntüle 715627 Eki Görüntüle 715628
Ama öğleden sonra bölüğe çağırdılar aniden, mesai başı yaptı....bugün de düzgünce dinlenemedi yan..insan artk ne duygu yaşasa bilemiyor, hepsi içiçe geçti
Başınız sağolsun yavrumda hayırdır kim vafat etti?cenazemiz dolayısıyla yoktum buralarda herkese selam olsun ...
Helal olsun bebişim ne demek herzaman açılışı yaptık artıkk devamıı gelirrrr
Ahhh kıyamam yavrumm çoook güzel olmuşşşş yaahasankeyffe gitmişşş hee ahhh ahhh bendeee gitmek istiyorummm oralaraa ama seninki mardine gitmemişmiydii tatlım hasankeyf batmanda. :44:
Başınız sağolsun yavrumda hayırdır kim vafat etti?
cenazemiz dolayısıyla yoktum buralarda herkese selam olsun ...
Ahhh kıyamam yavrumm çoook güzel olmuşşşş yaahasankeyffe gitmişşş hee ahhh ahhh bendeee gitmek istiyorummm oralaraa ama seninki mardine gitmemişmiydii tatlım hasankeyf batmanda. :44:
[/B]Aynen tatlışımmEbrruşumm tabii artık tanıştık devamı bizim elimizde
Dün Mardin'deydi, bugün Hasankeyf'e geçmişler tatlış, geziyor adam yaaGerçi yarıda kaldı gezisi sonra da artık napalım..
Geçmiş olsun kuşumm neyinn varkiiii?Hastayım bugünnn..her yerim sızlıyor yaaa...:2:
neyse ki aradı yine fırsat bulmuş vbende dedim ki canım onlar gelsin diyelim anneme düğünden 3 gün önce gelsin 3 gün biz yanlız geçirelim 3 gün de annemle geçiririz dedim yani sen askersin onlar gelsin özledilerse dedim nie yabancıdan bahseder gibi bahsediyosun diye kızdı bende yoookk bitanem balım böcüğüm ne yabancısı dedim:))) hani özlerler gelsinler dedim bakalım hele bi ozaman gelsin falan dedi kapatalım konuyu dedi ama çok ısrarcı olmadı yanii ben alttan aldım uzatmadım ya ondan yumuşak konuştu..aferin bana:))))
Kıızlar aradı bugün..Ama kızamadıııımÇünkü hasta olmuş sesi o kadar kötüydü ki hiç bişey diyemedim dün falan annesini de aramamış zaten neyse öyle konuştum falan filan daha sık aramay çalış dedm tamam dedi ama bakalımmm
Offff eskiden cumartesi akşamlarını çok severdim ama uzuuunnn bi süredir hiç bişey ifade etmiyo ...
Hesnam enişte bugün de arayamadı sanırım, bir şey yazmamışsın...
Esram sen ne yaptın?
iyiyiz bakalım canım beni üzdğü için çok mutsz ama caresizim elimden olmadan yapıyorum diyor.... onuda askerliğe bağlıyorum artık ben
KIZLAR HEPİNİZİN YORUMUNUDA OKUDUM TEK TEK ALINTI YAPMADIM.... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DEDİĞİM GİBİ ESKİSİ GİBİ İLGİ GÖSTERMEK PEŞİNDE DÖNMEK YOK ÖMERİN BİRAZ AKILLANSIN AMA DOĞU ASKERİ ÇARŞISI YOK PSKOLOJİM ALTÜST OLDU YANLIŞI DOĞRUYU AYIRT EDEMİYORUM DİYR :26::26:
Offf kızlar yaa herkes mi mutsuz yedi bitirdi askerlik bizi artık ......... Sinir sistemımızı zorluyo kalan zaman o kadar gozumde buyuyo ki bardak taşıyo artık dayanamıyorum ...
Onu da uzmekten çok korkuyorum onlara gore bız burada ozguruz onlar emır altında oldukları ıcın dunyanın en zor ısını yapıyolarmıs gıbı gelıyo anlıyorum elbette ki zor ama Allaha cok sukur savaşta filan degıller netıcede dolayısıyla bıze de zor ama kabullenmıyolar ve bızım burada ozgurken (sankı onlar olmadan ozgurluk bı bo..a yararmıs gıbı ) kendilerının orada olmasını bu kayıp zamanı kabul edemıyolar ... Hep mutsuzlar hep uzgunler .... Allahım tek istediğim sabır ve zamanın hissettirmeden acıtmadan geçmesi ...
Hastayım bugünnn..her yerim sızlıyor yaaa...:2:
Niye ki kuzum :44: Nişanlın yok diye mi
Aynen canım nişanlım yokkkk durdum durdum acayip bı bunalıma gırdım 3 ay kala doğum gunumde yanımda degıldı ya sanırım ondan oldu normal gunler zaten zorluyo bı de ozel gunlerde ayrı kalmak cok zor geldı gecıcek elbet ..
Aynen tatlışımm
Anammm tam da gezmek istediğim yerlere gidip gezmiş yaa ahh ahh bizdemi askere gideydikk napaydıkk yaa
Geçmiş olsun kuşumm neyinn varkiiii?
Geçmiş olsun bebeğim.... Üşüttün mü ki :44: Havalar dengesiz
Anladım canım, özel günlerde daha zor tabii ki, benim de doğum günüm haziranda ve eşim yanımda olmayacakEvlilik yıldönümümüzde birlikte olabileceğiz inşallah, bir aksilik çıkmazsa
Sağoll Hesna ablacımm..düzelsem iyi olcak her yanım ağrıyor yaaa :2:
Aaaa olcak mısınız evlilik yıldönümüzde beraber?? Devrik bi' cümle ama idare edin
Kızlarrrrr gün almışlar,
29 EYLÜL PAZAR 13:30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ
Allah sonsuz saadet versin inşallahh
Kızlarrrrr gün almışlar,
29 EYLÜL PAZAR 13:30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ
Allah sonsuz saadet versin inşallahh
İyi yapmışsın canım, zamanı gelince konuşun zaten konuyu şimdiden deşmeyin, ne güzel anlaşmışsınız aferin size
Kızma zaten canım, elbette o da seni aramak istiyordur, bazen koşullar el vermiyor işte....
Niye ki kuzum :44: Nişanlın yok diye mi
Aradı canım, konuştuk hatta bugün gündüz de aradı, arkadaşlarla piknikteydim, tam anlamıyla o konuyu konuşmadık deşmedik, ama iyiyiz, tavır yapacak bir durum yok
Canım ne güzel gönlünü almış işte, asker psikolojisi kolay değil, bir de sürekli aynı tartışmalar yaşanınca onlar da bıkıyor, haklılar, hoş göreceğiz artık...
Amin canım...Yine de halimize şükredelim daha zor koşullarda askerlik yapıyor olabilirlerdi... Bu ayrılık araya çok soğukluk da sokabilirdi, Allaha şükür her şey az çok yolunda, zaman da geçecek artık
Başın sağolsun Begüm, Allah rahmet eylesin, inşallah çok çok yakın bir tanıdık değildir :26:
Geçmiş olsun bebeğim.... Üşüttün mü ki :44: Havalar dengesiz
Begus basın sağolsun canım kim vefat etti ?
Begüşş başın sağolsun, hayırdır kim??
Farkettim olmadığını da bir sebebi varmış zaten..
Ebrruşumm tabii artık tanıştık devamı bizim elimizde
Dün Mardin'deydi, bugün Hasankeyf'e geçmişler tatlış, geziyor adam yaaGerçi yarıda kaldı gezisi sonra da artık napalım..
başınız saolsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?