Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah ah artık sonlara yaklaşınca da sıkışıyor insan..
Bizim aramız iyi sorun yok ama şu hasret yetti canıma, ne dizi izlesem ağlıyorum her gördüğüm aşka
Tabi ki güzel olacak her şeyy..ama olsun artıkkk!! :26:

he valla sanki biz burda çok mutluyuz hep ilgi hep ilgi valla bebekten beterler bz mi şımarttık bunları yoksa hepsi mi böle bilmiyom valla

he valla sanki biz burda çok mutluyuz hep ilgi hep ilgi valla bebekten beterler bz mi şımarttık bunları yoksa hepsi mi böle bilmiyom valla

Askerlik psikolojisi susalım affedelim görmezden gelelim diye diye kendimizi yedik bitirdik ama sabır sabır mutluluk istiyosak yapacak hiç bişeyimiz yok

Askerlik psikolojisi susalım affedelim görmezden gelelim diye diye kendimizi yedik bitirdik ama sabır sabır mutluluk istiyosak yapacak hiç bişeyimiz yok

anam seninki daha yeni mi gtti canm Allah sabır versinnn çabucak geçsin günler inşallahh

Ebruuuu, saçmalamaa ben de çok çene çaldımm hemm..her zaman dinlerim canım benimm Yaparız yaparızz yakınız zaten ohh.. Bence de çok iyi olduu Sen de hakkını helal et Ebruşum
Helal olsun bebişim ne demek herzaman açılışı yaptık artıkk devamıı gelirrrr
Ahhh kıyamam yavrumm çoook güzel olmuşşşş yaa hasankeyffe gitmişşş hee ahhh ahhh bendeee gitmek istiyorummm oralaraa ama seninki mardine gitmemişmiydii tatlım hasankeyf batmanda. :44:
cenazemiz dolayısıyla yoktum buralarda herkese selam olsun ...
Başınız sağolsun yavrumda hayırdır kim vafat etti?

Begus basın sağolsun canım kim vefat etti ?

Begüşş başın sağolsun, hayırdır kim??
Farkettim olmadığını da bir sebebi varmış zaten..

Ebrruşumm tabii artık tanıştık devamı bizim elimizde
Dün Mardin'deydi, bugün Hasankeyf'e geçmişler tatlış, geziyor adam yaa Gerçi yarıda kaldı gezisi sonra da artık napalım..

Ebrruşumm tabii artık tanıştık devamı bizim elimizde
Dün Mardin'deydi, bugün Hasankeyf'e geçmişler tatlış, geziyor adam yaa Gerçi yarıda kaldı gezisi sonra da artık napalım..
[/B]Aynen tatlışımm
Anammm tam da gezmek istediğim yerlere gidip gezmiş yaa ahh ahh bizdemi askere gideydikk napaydıkk yaa [/B]
Hastayım bugünnn..her yerim sızlıyor yaaa...:2:
Geçmiş olsun kuşumm neyinn varkiiii?

İyi yapmışsın canım, zamanı gelince konuşun zaten konuyu şimdiden deşmeyin, ne güzel anlaşmışsınız aferin size

Kızma zaten canım, elbette o da seni aramak istiyordur, bazen koşullar el vermiyor işte....

Offff eskiden cumartesi akşamlarını çok severdim ama uzuuunnn bi süredir hiç bişey ifade etmiyo ...

Niye ki kuzum :44: Nişanlın yok diye mi

Hesnam enişte bugün de arayamadı sanırım, bir şey yazmamışsın...

Esram sen ne yaptın?

Aradı canım, konuştuk hatta bugün gündüz de aradı, arkadaşlarla piknikteydim, tam anlamıyla o konuyu konuşmadık deşmedik, ama iyiyiz, tavır yapacak bir durum yok

Canım ne güzel gönlünü almış işte, asker psikolojisi kolay değil, bir de sürekli aynı tartışmalar yaşanınca onlar da bıkıyor, haklılar, hoş göreceğiz artık...

Amin canım... Yine de halimize şükredelim daha zor koşullarda askerlik yapıyor olabilirlerdi... Bu ayrılık araya çok soğukluk da sokabilirdi, Allaha şükür her şey az çok yolunda, zaman da geçecek artık

Başın sağolsun Begüm, Allah rahmet eylesin, inşallah çok çok yakın bir tanıdık değildir :26:

Hastayım bugünnn..her yerim sızlıyor yaaa...:2:

Geçmiş olsun bebeğim.... Üşüttün mü ki :44: Havalar dengesiz

Niye ki kuzum :44: Nişanlın yok diye mi

Aynen canım nişanlım yokkkk durdum durdum acayip bı bunalıma gırdım 3 ay kala doğum gunumde yanımda degıldı ya sanırım ondan oldu normal gunler zaten zorluyo bı de ozel gunlerde ayrı kalmak cok zor geldı gecıcek elbet ..

Anladım canım, özel günlerde daha zor tabii ki, benim de doğum günüm haziranda ve eşim yanımda olmayacak Evlilik yıldönümümüzde birlikte olabileceğiz inşallah, bir aksilik çıkmazsa

Aynen tatlışımm
Anammm tam da gezmek istediğim yerlere gidip gezmiş yaa ahh ahh bizdemi askere gideydikk napaydıkk yaa

Geçmiş olsun kuşumm neyinn varkiiii?

Sorma iyi gezdi benm velet Biz de gezekkkk !!!
Ya valla baya kötüyüm Ebruşum, soğuk algınlığı sanırım, nerden buldum soğuğuu ha evet gece pencereyi açık unutmuştum diyim de

Geçmiş olsun bebeğim.... Üşüttün mü ki :44: Havalar dengesiz

Anladım canım, özel günlerde daha zor tabii ki, benim de doğum günüm haziranda ve eşim yanımda olmayacak Evlilik yıldönümümüzde birlikte olabileceğiz inşallah, bir aksilik çıkmazsa

Sağoll Hesna ablacımm..düzelsem iyi olcak her yanım ağrıyor yaaa :2:

Aaaa olcak mısınız evlilik yıldönümüzde beraber?? Devrik bi' cümle ama idare edin

Kızlarrrrr gün almışlar,

29 EYLÜL PAZAR 13:30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ

Allah sonsuz saadet versin inşallahh

Sağoll Hesna ablacımm..düzelsem iyi olcak her yanım ağrıyor yaaa :2:

Aaaa olcak mısınız evlilik yıldönümüzde beraber?? Devrik bi' cümle ama idare edin

Bir an evvel düzel canım... Biz sağlıklı Hilali istiyoruz

Evet büyük büyük ihtimalle olacağız evlilik yıldönümümüzde beraber (bak ben de devirdim ) Haziranın 1-2si gibi göreve gidecekler 21 gün sürecekmiş, temmuz olmadan geleceklermiş, evci izninde problem olmazsa inşallah birlikte oluruz

Kızlarrrrr gün almışlar,

29 EYLÜL PAZAR 13:30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ

Allah sonsuz saadet versin inşallahh

Eneee hadi hayırlısı olsun ama daha erken evlenmeyecekler miydi onlar ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

ŞAFAK 70

KARAMAN' A SELAM, YOLA DEVAM

Son düzenleme:

Begus basın sağolsun canım kim vefat etti ?

başınız saolsun canm

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım ananem vefat etti canımın canı apar topar bıraktı gitti bizi 1 hafta olcak ,,içim hala yanıyo da annemi daha da üzmemek için ağlayamıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…