Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım ananem vefat etti canımın canı apar topar bıraktı gitti bizi 1 hafta olcak ,,içim hala yanıyo da annemi daha da üzmemek için ağlayamıyorum ...

Ahhh Allah gani gani rahmet eylesin kuzum, anneanne babaanne ölümleri çok üzüyor insanı öyle böyle değil bilirim... Ben de 4 yıl oldu, babannemi kaybetmiştim, ne kadar yaşlı da olsa insan kabullenemiyor yakıştıramıyor ölümü, çok ağlamış çok üzülmüştüm, daha geçen gördüm rüyamda pamuğumu, arada bir gelir...

Tekrar başın sağolsun canım :26:

çok sağol Hesna ablacım valla aklıma geldkçe ki gitmiyo şu sıralar içimi bi ateş kaplıyo böyle ...hakikaten öyle hele ki çok canından biriyse ölümü kaç yaşında olursa olsun yakıştırıp o an kabullenemiosun ama 1 dk sonramızı bilemiyoruz gerçektn ...Allah yardımcımız olsun

Öyle canım maalesef, hayatın gerçekliği böyle işte, yarınımızı da bilmiyoruz, geleceğimizi de... Allah bulundukları yerde rahat ettirsin

Ben de istiyorum o Hilal'iiii Hiç enerjim yok, çok kötü böyleee...

Aaa çok sevindim yaa...O zaman harika olu, aranızda sorun kalmadı mı?? İnşallahhh...

aaa çok sevindim yaa ( demekki facede ki resimler evlenme teklifinden karelermi acaba (

Evet evet o fotolar zaten pastanın üzerinde yazıyorrr

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım ananem vefat etti canımın canı apar topar bıraktı gitti bizi 1 hafta olcak ,,içim hala yanıyo da annemi daha da üzmemek için ağlayamıyorum ...

Ah canım benimmm..ben de dedem de yaşadım aynı duyguları, üstelik ben çok yakın da değildim dedeme ama insan gerçekten çok farklı hissediyor, sonuçta çok yakından bir insan ve annelerin hali düşünülemez..öyle acı şeyler ki bunlar. Allah sabır versin yavrum, metanetli ol, annene destek ol elinden geldiğince

başınız saolsun cnm mekanını cennet olsun
hilalcm geçmiş olsun sanada
tubayada çok sevndim ya darısı bizlerin başına inşallahh

Zaferlerin birlikte bir asker şehit olmuş hem de sanırım arkadaşıyla şakalaşırken olmuş, Allahım yaaa,sen ailesine sabır ver, mekanını cennet et inşallah, çok tuhaf, kötü, berbat hissediyorum ..buna da ayrı bi' şok oldum ve Zaferim de dönemedi birlikten henüz..kötü bi' gün yaaa...

başınız saolsun cnm mekanını cennet olsun
hilalcm geçmiş olsun sanada
tubayada çok sevndim ya darısı bizlerin başına inşallahh

Sağolasın Fatoş, kimsede iyi haber yok bu ara ya deli olcam, çok kötüyüm, çıkıyorum şimdilik, kendinize iyi bakın kızlar

Ben de istiyorum o Hilal'iiii Hiç enerjim yok, çok kötü böyleee...

Aaa çok sevindim yaa...O zaman harika olu, aranızda sorun kalmadı mı?? İnşallahhh...

Geçmiş olsun tekrar tatlım...

Yani aslında tam olarak sorun yok, planlarımızı da gerçekleştirirsek tam olacak

Yazık yaa Allah rahmet eylesin, ne kötü, nasıl olmuş ki öyle

Benim de eşimin bölüğünden arkadaşı komutanın silahından çıkan mermiyle gözünü kaybetmişti, hem de evli bir askerdi, ne üzülmüştüm, gerçekten hayatlarının garantisi yok, bazen çok üzülüyorum ve tedirgin oluyorum...

Son düzenleme:

uff ya nasıl şakalaşmakmış o ya Allahım ailesine sabır versin ya çok kötü onurların ordada bi asker intihar etmeye kalkmıştı birinin babası ölmüştü nasıl sölücez diodu ne kötü şey şu askerlik ya:2::2::2:

Begüm başınız sağ olsun canım, Rabbim nurlar içinde yatırsın, mekânı cennet olsun.

Hesnam, çok sevindim kocişinin aramasına. Pikniğe gittin demek iyi gelmiştir...

Hilal kuzum geçmiş olsun, iyileş hemen olur mu...
Şehit olan askerimize de Allahtan rahmet diliyorum, ayrıntıları öğrenirsen bize de aktar.

Esracım ömerin seni ne kadar sevdiğini biz de biliyoruz, her şey askerlikten... Bitecek inşallah.

Bugün iki hafta sonra evlenecek olan arkadaşımın çeyizini yerleştirmeye gittim. Maaşallah her şey o kadar güzeldi ki... Yepyeni tertemiz bir başlangıç. Çok imrendim çok özendim, ben de evlenmek istiyorum, Rabbim bizlere de nasip etsin.

17 gün sonunda dışarı çıktım, resmen yaz gelmiş, her şey ışıl ışıl mis gibi çiçek kokuları... Çıkarken can sıkıcı bir şey yaşadım. Babam nereye gittiğimi sordu dışarı çıkıyorum arkadaşıma gidiyorum dedim sanki işe gidiyor dedi. O kadar üzüldüm ki... Insan sadece çalışmak için mi dışarı çıkabilir, para kazanmayan birinin dışarı çıkmaya hakkı yok mu. Üstelik zaten 17 gündür çıkmıyorum, masraf yapmıyorum çalışmadığım için. Artık feraha çıkmak istiyorum...

Son düzenleme:

Oyle canimim sabretcez artik sabrimizin sonu selamete kavusacak suanki hedef plakalarr :) :)

Teşekkür ederim canım, piknik iyi geldi evet hem de çok iyi... Eski öğretmen arkadaşlarımı da çok özlemişim havam değişti

İnşallah en kısa zamanda senin de evlilik hayalin gerçek olur kuzum... Çok uzak değil

Ama baban neden öyle bir şey dedi ki acaba :26: Üzüldüm gerçekten, kim bilir sen ne kadar içerlemişsindir Çalışmamana mı bozuluyor acaba ama bu senin elinde değil ki, hem her gün dışarı çıkan biri de değilsin... En kısa zamanda feraha kavuşursun inşallah canım, senin için dua edeceğim

Hilalcim okuyamadim yaziyi:) ama tahmin ettim oyle birsey oldugunu :)

Evet nilummm gecicek insallah bugunler:)

Basiniz sagolsun begumcum allah cennette kavustursun...

arkadaş gibisi yok di mi, hele bir de eskiyrse... bu arkadaşımı tanıyalı 7 ay oldu; ama çok sevdik birbirimizi çok cabuk ısınıp kaynaştık, ortak noktamız çok fazla.

çalışmadığım için söyledi canım, biliyorum. hem de nasıl üzüldüm makyaj bile yapmadan çıktım evden ağlaya ağlaya. onlara göre atanmamak benim suçum... mehmetin de gönlü razı olmamıştı çıkmama; ama sesimi öyle duyunca bir şey söylemedi.

Mehmet' in neden gönlü razı olmadı ki :26: Kıskandı mı :44:

Kuzum yaa üzülme Atanamazsan bile elinde bir mesleğin var canım, ona sahip olamayana ne kadar kişi var biliyor musun? En azından farklı yerlerde şansını deneyebilirsin... Üzülme

Çok kötü olmuş..çok kötü..
Ben burdanne kadar etkilendim ki ordaki durumu düşünemyorum aman ALLAHIM, sen askerlerimizi koru

Çok kötü Fatoş yaa..çok etkilendim ben bu durumdan, Allahım'a hep dua edelim başka çaremz yok ki, elimz kolumuz hep bağlı, çok bunaldm artk

Nilü öncelikle çok sağol..hiç iyi bi' gün olmadı bugün...

Ama snein adına sevinmiştim ki arkadaşının çeyiziyle ilgilenmişsin falan ne güzel..babana ben de üzüldüm canım, neden öyle bi' şey söyleme gereği duydu bilemem ama kendini bırakma, üzülme sakın, Mehmet tabi ki kıskançlığından çıkmanı istememiştir ama seninki de can, çıkmıyosun ki hiç evden, kıyamam sana, neyse ki ablan var..

Oyle canimim sabretcez artik sabrimizin sonu selamete kavusacak suanki hedef plakalarr :) :)

Sabretcez canım çare yok..
Benim sıradaki hedef de tek haneler :)

kıskandığını söylüyor, hiç erkek olmadığını söylediğimde ancak rahat etti içi. hoş ne olursa olsun gidecektim, o her türlü gidebiliyor. inşallah canım benim, bakalım sabırla bekliyorum isyan etmiyorum ama böyle şeyler olunca kendimi işe yaramaz hissediyorum.

Çok kötü olmuş..çok kötü..
Ben burdanne kadar etkilendim ki ordaki durumu düşünemyorum aman ALLAHIM, sen askerlerimizi koru

Amin canım, tüm askerlerimizi korusun

Aslında bu kadarı fazla ne yani kıskanabilir ama bu yaptığı güvensizlik oluyor, zaten gayet dengeli yaşayan bir insansın... Bu kadar baskı iyi değil... İnşallah geç olmadan yanlış yaptığını anlar, sonuçta senin de gezmeye hakkın var, insan cidden bunalıyor evde

Öyle hissetme canım, elbet herkesin bir yerde nasibi vardır, çıkacak karşına elbet

üzülme cnm herkesn rızkı biyerde var zamanı gelnce olur sennkide hayırlısıyla olsunda ben 4 sene atanmayı bekldm 100lerce iş başvurusu yaptım tam olcak derkn olmuyodu okadr çok bunalmıştım ki herkes daha iş bulamadın diodu sonunda atandım hayırlısıyla sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…