- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Nilü öncelikle çok sağol..hiç iyi bi' gün olmadı bugün...
Ama snein adına sevinmiştim ki arkadaşının çeyiziyle ilgilenmişsin falan ne güzel..babana ben de üzüldüm canım, neden öyle bi' şey söyleme gereği duydu bilemem ama kendini bırakma, üzülme sakın, Mehmet tabi ki kıskançlığından çıkmanı istememiştir ama seninki de can, çıkmıyosun ki hiç evden, kıyamam sana, neyse ki ablan var..
Sabretcez canım çare yok..
Benim sıradaki hedef de tek haneler :)
Aslında bu kadarı fazla ne yani kıskanabilir ama bu yaptığı güvensizlik oluyor, zaten gayet dengeli yaşayan bir insansın... Bu kadar baskı iyi değil... İnşallah geç olmadan yanlış yaptığını anlar, sonuçta senin de gezmeye hakkın var, insan cidden bunalıyor evde
Öyle hissetme canım, elbet herkesin bir yerde nasibi vardır, çıkacak karşına elbet
üzülme cnm herkesn rızkı biyerde var zamanı gelnce olur sennkide hayırlısıyla olsunda ben 4 sene atanmayı bekldm 100lerce iş başvurusu yaptım tam olcak derkn olmuyodu okadr çok bunalmıştım ki herkes daha iş bulamadın diodu sonunda atandım hayırlısıyla sıkma canını
bir şekilde üzerimde ambargo uygulamaya çalışıyorlar. babam çalışmadığımı, mehmet kıskandığını öne sürerek. benim de isteklerimin, ihtiyaçlarımın olduğunu unutuyorlar. hayatım bu şekilde devam etmez umarım. ablam bu hayatta koşulsuz yanımda olan tek insan. o olmasa nefes alamazdım sanırım.
Evet hilalim zor bi gün olmuş senin için de... bu zor günler geçer ve bi daha gelmez inşallah... dilerim tek haneli hedefine ulaşırsın en kolay şekilde.
Canim benm ben de o yuzden dedim ya neyse ki ablan var..cok sukur..
Dusuncesizlik ediyorlar haklisin umarım en yakin zamanda seni anlarlar.
Guzel dileklerin icin sagol Nilu bugun daha iyi bi gun olacak ins.
Gunaydinnn :**
Evet yani coşman gerekirdi
Sorma ben bugün biraz oturdum diye sevinirken başıma ağrılar çıktı, resmen her dilekçe yazışımda ben tekrar ders çalışıyorumm
ŞAFAK 71
KIRIKKALE' YE SELAM, YOLA DEVAM
Şafak 38 Kayseriii
Şafağımı atmadan uyuyamayım dedim..
/B]
Gezelimmmmmmmmm
Sorma iyi gezdi benm veletBiz de gezekkkk !!!
Ya valla baya kötüyüm Ebruşum, soğuk algınlığı sanırım, nerden buldum soğuğuu ha evet gece pencereyi açık unutmuştum diyim de
Hayırlısıı olsunn çok sevindimm tuğbişşş adına Allah bir yastıkta kocatsınnKızlarrrrr gün almışlar,
29 EYLÜL PAZAR 13:30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ
Allah sonsuz saadet versin inşallahh
Ahh begüşümm kıyamam seni o kadar çok iyi anlıyorumkii.. 1 sene önce bende ananemii kaybettim.. acısı hala içimde hala gözlerim dolu doluu en çokta bayramda kandillerde anneler günündee hepp bir yanımm eksikk.. anane ya anne yarısıı meleğimdi o benim.. Onlar bizi hep görüyor koruyorlarr.. İnşallah mekanlarıı cennet olurr.. elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.. bide annenin yanında olmaktan başkaa.. Acınız taze ama zaman geçtikcede yara kabuk bağlıyorr geçmiyor geçmezkii zaten nasıl unutulurkii.. Allahım gani gani rahmet eylesinn.. Allahım çocuklarına eşi varsa eşine ve siz torunlarınaa sabırr versin...Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlarım ananem vefat etti canımın canı apar topar bıraktı gitti bizi 1 hafta olcak ,,içim hala yanıyo da annemi daha da üzmemek için ağlayamıyorum ...
Hiloşum inanmıyorum çok üzüldüm Allahım ailesine sabır versinn Mekanı cennet olsun..
Zaferlerin birlikte bir asker şehit olmuş hem de sanırım arkadaşıyla şakalaşırken olmuş, Allahım yaaa,sen ailesine sabır ver, mekanını cennet et inşallah, çok tuhaf, kötü, berbat hissediyorum..buna da ayrı bi' şok oldum ve Zaferim de dönemedi birlikten henüz..kötü bi' gün yaaa...
Sevgiliminn memleketiiindesinn bugün hilalllYarınnda anneciğimin
Gezelimmmmmmmmm
Geçmiş olsun kuşumm dikkat et kendine nane limonn yappp iyi geliirr
Hayırlısıı olsunn çok sevindimm tuğbişşş adına Allah bir yastıkta kocatsınn
Ahh begüşümm kıyamam seni o kadar çok iyi anlıyorumkii.. 1 sene önce bende ananemii kaybettim.. acısı hala içimde hala gözlerim dolu doluu en çokta bayramda kandillerde anneler günündee hepp bir yanımm eksikk.. anane ya anne yarısıı meleğimdi o benim.. Onlar bizi hep görüyor koruyorlarr.. İnşallah mekanlarıı cennet olurr.. elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.. bide annenin yanında olmaktan başkaa.. Acınız taze ama zaman geçtikcede yara kabuk bağlıyorr geçmiyor geçmezkii zaten nasıl unutulurkii.. Allahım gani gani rahmet eylesinn.. Allahım çocuklarına eşi varsa eşine ve siz torunlarınaa sabırr versin...
Hiloşum inanmıyorum çok üzüldüm Allahım ailesine sabır versinn Mekanı cennet olsun..Bu şakalaşmada neyin nesi yaa bir hiç uğrunaa onca insan gidiyorrr biraz akılları başlarınnaa gelsinn yaa
Şafak: 81 Düzcee..!
Olmazmıı tatlım bugün varız yarın yokuzz..Bugun daha iyiyim Ebrusumm sagolll...
Sorma yaa ne uzucu bir olayAllah korusun ya ne kadar yakın böyle ölüm insan cok tuhaf oluyoorrr...
Ebrulimmm...nihayet canimmm bitiyor ya bitiyor safaklarrrrr :)))
Evlilik yıldönümünz kutlu olsun tatlımmm inşallah bir daha ayrı geçirmezsinizz..bugun evlilik yıldonumumuz
her ne kadar eşim bugun yanımda olmasada ben bunu hafta sonu bol bol kutladıgımız için cok mutluyum
20/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...eflatun06 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
evlilik yıldönümünz kutlu olsun tatlımmm inşallah bir daha ayrı geçirmezsinizz..
hiLalcim nasılsın
20/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...bOniTO = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...cesurcvcv = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 06 ANKARA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 38 KAYSERİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Olmazmıı tatlım bugün varız yarın yokuzz..
Evett yavruşumm plakalaraa geldikk yaa nolursa olsun insan seviniyorr yaa :):)
Evlilik yıldönümünz kutlu olsun tatlımmm inşallah bir daha ayrı geçirmezsinizz..
Yuuupppiiiii artıkk teskerecii grubundayımmmkiiiiiii :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?