Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol deryaaa iyiyimmm..sen nasılsın?? Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn
Mehtap nasıldı?? Süperdir bencee

allah ıyılık versin canım bende cok şukur ıyıyım cok sagol cok teşekkur ederım hilalcim guzeldı cok şukur canım ama şikayetcıyım cok cabuk geçtı bıttı :-( valla su gıbı gectı gıttı

Tamam canım düzelttim şafağını....

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım... Daha nice yıllarınız olsun ama birlikte olsun

AYYY COK TEŞEKKUR EDERIM CANIM COK SAGOL AMİN İNŞ. BIZIMDE TEK TEMENNIMIZ O İNŞ ALLAH NICE MUTLU MESUT BEREKETLİ NİCE GÜZEL YILLAR GOSTERSIN BIZE EŞLERIMIZLE İNŞALLAH

Sağoll canım sana da Allah iyilik versinn hep..Ah ahhh çok normallll...yanyanayken akıp gidiyor zamann

Ama olsun güzel geçmesine çok sevindim Deryacım, daha çookk bir arada geçirceniz yıldönümleriniz olcak inşallahh

Hayırlı olsun Ebruşum... Bak zaman daha keyifli geçecek artık

Öyle canım yaa kaç memleket gezdik daha gidecek de bir sürü yer var

İyi olmana sevindim Hilalcim...

Çok gezici olduk Hesna abla biz Son durak: Adana olacak Allahım bir an önce gidek şu Adana'yaaa

Ebruşum bakk sonunda aynı listedeyizzz
Bugün güzel bi' günn,bundan sonra da hep güzel olacak inşallah, kötü şeyler düşünmüyorum elimden geldikçe, düşünmeyelim dee

Evett yavruşumm aynıı listedeyizz artıkkk :118:
Bencede güzel bir gün olsun canımmm ne demişler kafana tokadan başka birşey takmıyaksannnn

Evett yavruşumm aynıı listedeyizz artıkkk :118:
Bencede güzel bir gün olsun canımmm ne demişler kafana tokadan başka birşey takmıyaksannnn

Heheh deli kız, tamam tokadan başka şey yok artık...memleket memleket dolaşıp beklicez başka çare yok madem, keyfini çıkaralım..takip edin beni

amin canım cok sagol hiç sorma yaa su gibi geçti gitti inşallah canım inşallah

sende durumlar nasıl canım bı arkadaşla daha gorüşmuşsun maşallah

AYYY COK TEŞEKKUR EDERIM CANIM COK SAGOL AMİN İNŞ. BIZIMDE TEK TEMENNIMIZ O İNŞ ALLAH NICE MUTLU MESUT BEREKETLİ NİCE GÜZEL YILLAR GOSTERSIN BIZE EŞLERIMIZLE İNŞALLAH

Amin canım inşallah

Tickerında da ne güzel yazıyor öyle: Kocacım ile evleneli 1 yıl oldu :)

Çok gezici olduk Hesna abla biz Son durak: Adana olacak Allahım bir an önce gidek şu Adana'yaaa

He valla gözümüz Adana'da...

Heheh deli kız, tamam tokadan başka şey yok artık...memleket memleket dolaşıp beklicez başka çare yok madem, keyfini çıkaralım..takip edin beni

Senin yolundayız canım, ölmek var dönmek yok Aman yanlış yola sapma da

Hayatımızda değişik şeyler olsun artık değilmii hep sadece sayıı saymaktan sıkıldık birazda şehirlerle birliktee sayakkk
Kovalıyorumm senii kızz çabukkk kkooooooşşşşşşşşşşşşşş

Saoll ablacımmm evett ben senii takip ediyorummkiii zatiiii
Eee gezicemm artıkk keyiflii geçerr ellammm

Sen bizi takip et Ebruş, yolumuz doğru yoldur Güneşi göreceğiz birlikte ohhh misss

Sen bizi takip et Ebruş, yolumuz doğru yoldur Güneşi göreceğiz birlikte ohhh misss

Yolumuzzzzzzz doğan güneşş yoludurr gelinn gardaşlarr gelinnnn
Doğan güneş olduğunda bir bebeğii alıpp güneşe kaldırımm şafak doğann güneşş diceğummmmmm

Holocum Nilücüm nerdesinnnnn kuzuuuummmm

Elbette hayatın bu şekilde devam etmeyecek, her şeye sabır canım, güllere ulaşabilmek için dikenli yoldan geçmek şart, cefası varsa sefası da olacaktır üzülme sen

evet valla maşallah ne güzel yazıyor dımı ahhh ahhh gecen yıl bugun neydi telaş hüsnü ve mutluluku hiç bu kadar bı arada yaşamadım ömrumce :-d

Evlilik telaşı güzeldir yaa keşke bir daha evlenebilsem o günleri yaşayabilsem eşimle...

Doğan güneş olduğunda bir bebeğii alıpp güneşe kaldırımm şafak doğann güneşş diceğummmmmm

Deliiii Tek yol doğan güneş dermişiiiiim

Holocum Nilücüm nerdesinnnnn kuzuuuummmm

Evlilik telaşı güzeldir yaa keşke bir daha evlenebilsem o günleri yaşayabilsem eşimle...

ben dıyorum zaten 4 aylık evlıyken gıttı eşim bız boyle planlamamıştık dıyorum gelınce bıdaha nıkah kıyarız yavrum benım hiç hayır demıyor cok guzel olmuştu cunku ama su gıbı akıp geçmiş inş askerlıkte boyle olur

İnşallah canım, o kadar zaman geçiyor bugünler de geçecek, su gibi gitsin bir daha gelmesin inşallah

Buyrunn benimm O değilseee nee pekiii tekk yolllll??

Doğan güneş işte kısss Benim Türkiye Haritamın üstünde bile TEK YOL DOĞAN GÜNEŞ yazıyo yaa ne komik de mi

amin canım cok sagol hiç sorma yaa su gibi geçti gitti inşallah canım inşallah

sende durumlar nasıl canım bı arkadaşla daha gorüşmuşsun maşallah

Bende de durumlar iyi sağoll..biz artık sadece hasret delisi olduk başka bi' şey yok, küçük tartışmalar bazen..
Evet Ebruşla görüştük, çok muhabbet ederiz Ebruşumla özellikle ayarlayıp buluştuk, ikimiz de Bakırköy delisiyiz deee

Bana belli olmazz yok yok takip edin siz ben sizi doğru yola götürecem gelin gızlarrr

Koşuyorummm Aynen plakalar daha eğlenceli en azından ama artık ben tek hane istiyorum bananeee
Kızzz bebişi nerden bulcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…