canım mesaj attım sana
bugun evlilik yıldonumumuz
her ne kadar eşim bugun yanımda olmasada ben bunu hafta sonu bol bol kutladıgımız için cok mutluyum
sağol deryaaa iyiyimmm..sen nasılsın?? Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn
Mehtap nasıldı?? Süperdir bencee
Şafak: 81 Düzcee..!
Ayyy memleket memleket dolasiyorum Edacimmm)
Bugun daha iyiyim Ebrusumm sagolll...
Tamam canım düzelttim şafağını....
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım... Daha nice yıllarınız olsun ama birlikte olsun
allah ıyılık versin canım bende cok şukur ıyıyım cok sagol cok teşekkur ederım hilalcim guzeldı cok şukur canım ama şikayetcıyım cok cabuk geçtı bıttı :-( valla su gıbı gectı gıttı
Hayırlı olsun Ebruşum... Bak zaman daha keyifli geçecek artık
Öyle canım yaa kaç memleket gezdik daha gidecek de bir sürü yer var
İyi olmana sevindim Hilalcim...
Ebruşum bakk sonunda aynı listedeyizzz
Bugün güzel bi' günn,bundan sonra da hep güzel olacak inşallah, kötü şeyler düşünmüyorum elimden geldikçe, düşünmeyelim dee
Evett yavruşumm aynıı listedeyizz artıkkk:118:
Bencede güzel bir gün olsun canımmm ne demişler kafana tokadan başka birşey takmıyaksannnn
Hayırlı olsun Ebruşum... Bak zaman daha keyifli geçecek artık
Sağoll canım sana da Allah iyilik versinn hep..Ah ahhh çok normallll...yanyanayken akıp gidiyor zamann
Ama olsun güzel geçmesine çok sevindim Deryacım, daha çookk bir arada geçirceniz yıldönümleriniz olcak inşallahh
AYYY COK TEŞEKKUR EDERIM CANIM COK SAGOL AMİN İNŞ. BIZIMDE TEK TEMENNIMIZ O İNŞ ALLAH NICE MUTLU MESUT BEREKETLİ NİCE GÜZEL YILLAR GOSTERSIN BIZE EŞLERIMIZLE İNŞALLAH
Çok gezici olduk Hesna abla bizSon durak: Adana olacak Allahım bir an önce gidek şu Adana'yaaa
Heheh deli kız, tamam tokadan başka şey yok artık...memleket memleket dolaşıp beklicez başka çare yok madem, keyfini çıkaralım..takip edin beni
Heheh deli kız, tamam tokadan başka şey yok artık...memleket memleket dolaşıp beklicez başka çare yok madem, keyfini çıkaralım..takip edin beni
Saoll ablacımmm evett ben senii takip ediyorummkiii zatiiii
Eee gezicemm artıkk keyiflii geçerr ellammm
Hayatımızda değişik şeyler olsun artık değilmii hep sadece sayıı saymaktan sıkıldık birazda şehirlerle birliktee sayakkk
Kovalıyorumm senii kızz çabukkk kkooooooşşşşşşşşşşşşşş
Amin canım inşallah
Tickerında da ne güzel yazıyor öyle: Kocacım ile evleneli 1 yıl oldu :)
Sen bizi takip et Ebruş, yolumuz doğru yoldurGüneşi göreceğiz birlikte ohhh misss
bir şekilde üzerimde ambargo uygulamaya çalışıyorlar. babam çalışmadığımı, mehmet kıskandığını öne sürerek. benim de isteklerimin, ihtiyaçlarımın olduğunu unutuyorlar. hayatım bu şekilde devam etmez umarım. ablam bu hayatta koşulsuz yanımda olan tek insan. o olmasa nefes alamazdım sanırım.
Evet hilalim zor bi gün olmuş senin için de... bu zor günler geçer ve bi daha gelmez inşallah... dilerim tek haneli hedefine ulaşırsın en kolay şekilde.
evet valla maşallah ne güzel yazıyor dımı ahhh ahhh gecen yıl bugun neydi telaş hüsnü ve mutluluku hiç bu kadar bı arada yaşamadım ömrumce :-d
Yolumuzzzzzzz doğan güneşş yoludurr gelinn gardaşlarr gelinnnn
Doğan güneş olduğunda bir bebeğii alıpp güneşe kaldırımm şafak doğann güneşş diceğummmmmm
Holocum Nilücüm nerdesinnnnn kuzuuuummmm
Evlilik telaşı güzeldir yaa keşke bir daha evlenebilsem o günleri yaşayabilsem eşimle...
DeliiiiTek yol doğan güneş dermişiiiiim
ben dıyorum zaten 4 aylık evlıyken gıttı eşim bız boyle planlamamıştık dıyorum gelınce bıdaha nıkah kıyarız yavrum benım hiç hayır demıyor cok guzel olmuştu cunku ama su gıbı akıp geçmiş inş askerlıkte boyle olur
Buyrunn benimmO değilseee nee pekiii tekk yolllll??
amin canım cok sagol hiç sorma yaa su gibi geçti gitti inşallah canım inşallah
sende durumlar nasıl canım bı arkadaşla daha gorüşmuşsun maşallah
Amin canım inşallah
Tickerında da ne güzel yazıyor öyle: Kocacım ile evleneli 1 yıl oldu :)
He valla gözümüz Adana'da...
Senin yolundayız canım, ölmek var dönmek yokAman yanlış yola sapma da
Hayatımızda değişik şeyler olsun artık değilmii hep sadece sayıı saymaktan sıkıldık birazda şehirlerle birliktee sayakkk
Kovalıyorumm senii kızz çabukkk kkooooooşşşşşşşşşşşşşş
Yolumuzzzzzzz doğan güneşş yoludurr gelinn gardaşlarr gelinnnn
Doğan güneş olduğunda bir bebeğii alıpp güneşe kaldırımm şafak doğann güneşş diceğummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?