Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burdayımmm, inşallah kuzum yaa...

sizi şafak mı sıkıştırıyor da böyle miting alanına çevirdiniz burayı :)

deryacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, bi ömür mutlu olun...

Ne diyon Nilüüü ah ah bu şafak bizi çapraz ateşe aldıı :98::116::114::101::96::95:

:-d ıyı yaptınız canım valla hasret kalıpta hasret delisi olmayan varmı bir an önce kurtulalım artık inşallah

Hoş geldin canım özledim seni

Şafak sıkıştırıyor evet ama ben bugün mutluyum ondan, dün gece eşimle 3 saati geçkin konuşmuşuz, konuşamadığımız günlerin acısı çıktı

Ne diyon Nilüüü ah ah bu şafak bizi çapraz ateşe aldıı :98::116::114::101::96::95:
siz de onu çapraz sorguya alın canım, bu hasretin hesabını versin :)
Hoş geldin canım özledim seni

Şafak sıkıştırıyor evet ama ben bugün mutluyum ondan, dün gece eşimle 3 saati geçkin konuşmuşuz, konuşamadığımız günlerin acısı çıktı
ben de özledim canımcım... sen bugün evdesin değil mi, ilk ve orta okullara da tatil oldu, hadi yine iyisin :) çok sevindim canım yaa ne kadar güzel olmuş öyle :)

ben de özledim canımcım... sen bugün evdesin değil mi, ilk ve orta okullara da tatil oldu, hadi yine iyisin :) çok sevindim canım yaa ne kadar güzel olmuş öyle :)

Evet evdeyim canım akşamüstü dışarı çıkacağım ama uğramam gereken yerler var, bir de kayınvalidemle laflıcaz

Çok güzel oldu, bol bol muhabbet ettik, gündüz piknikte annemlerle gelip gelmeyeceğimi sormuştu ben gelmeyi düşünmüyorum demiştim, üzülmüş, yarım saat buraya gel Bitanem diye yalvardı, evci izni alalım paraya kıyalım ben seni çok özledim dedi, benim de bu hafta sonu programım çok dolu, ama kıyamadım tamam olur dedim ama sonradan konuşurken karar değiştirdik, annemler gelecek zaten onların yanında birbirimize zaman da ayıramayacağız, boş yere para harcamayalım, evlilik yıl dönümümüze saklayalım dedik, yani anlayacağın canım mehtap 5 temmuzda...

3 gündür çok üzülmüş bitanem, yediğimden içtiğimden bişey anlamadım dedi, seni kırdığım için acı çektim dedi, dün zaten başıma güneş geçti deyip paso koğuşta yatmış, ben de üzüldüm ama inatçı davrandım dedim... Bir de şafağını sordum 69 Bayburt oldu dedi, ben de dedim ki hayır askeriyeden çıkış şafağın 69 olabilir ama beni görme şafağın 74 dedim, niye bir yere mi gideceksin dedi eşek, yok beni aramadığın hiç bir günü şafaktan attırmıyorum haberin olsun dedim, yok öyle olmaz daha fazla hasret kalamam dedi

Öyle işte canım, biz birbirimizi çok özlemişiz ama daha çook var görmeye

canım benim eşim 30 kasımda teskere alacak ya şafak 1 gun daha düşmesımı gerek yoksa şuan benım tıckerımdakı dogrumu

canım benim eşim 30 kasımda teskere alacak ya şafak 1 gun daha düşmesımı gerek yoksa şuan benım tıckerımdakı dogrumu

Canım KK profilindeki tickerına dönüş tarihini 30 Kasım yaz eğer 194 yazıyorsa şafakta doğrudur... Bi düzeltme yap bakalım ne diyecek...

Ve bir gün ;
“ Bu da geçti hamd olsun ” diyeceğiz.

Ş ; 349 !
Mehtabımıızzz ; 12.

Yarın askerimin doğum günü :26:

Son düzenleme:
ayy çok tatlısınız ya siz arada böyle şeyler yaşanınca ne kadar çok sevdiğini bir kez daha anlıyor insan. mehtap uzak gibi görünüyor; ama pek de bişi kalmadı, doya doya geçireceksiniz inşallah...
Ve bir gün ;

Ş ; 349 !
Mehtabımıızzz ; 12.

geldin mi canım eve? 11 gün sonra yan yana kutlarsınız canım, üzülme...

geldin mi canım eve? 11 gün sonra yan yana kutlarsınız canım, üzülme...

Geldim kuzum, kalmadım ki dün gece geldim haftaiçi gidip kalacağım.
21Nisan'da kutlamıştık bebeğim masrafa giremem daha o girsin

hımm ben şimdiden kalacaksın sandım kuzucuk...

kız o çok erken olmuş, tekrar kutlayın :)

Kalacaktım da kalmadım işte kuzum. O niyetle gitmiştim ama gece teyzeleriyle geri döndüm.
Bananeeee Sahil kenarında kutlama yapmıştık ona yeterli bu hediyeside kolunda saati
Ben böyle olacağını bilseydim geldğinde kutlardım

Nilum: Tesekkur ederim canim, mehtap cok uzak evet ama napalim sikacaz disimizi, borclarim olmasaydi hicbir seye aldirmaz giderdim cunku goreve gidecek ya haziran ayinda İstanbulda olmayacak... Hep bu maddi sikintilar yuzunden...

Zeynepesin: Askerinin dogum gunu kutlu olsun canim...

Doğan güneş işte kısss Benim Türkiye Haritamın üstünde bile TEK YOL DOĞAN GÜNEŞ yazıyo yaa ne komik de mi
Ayyy ne güzell yazmışınn ablacımm bayıldımmmmm o zaman sloganımızz tek yol doğann güneşşşşş
Deliyiz deliyiz kulakları küpeliyiizzzz
Sendeee çook şey istiyorsunn beee
Eee iboo gelene kadar zafer gelmiş olucakk sendenn alıcammm

Evetttt tatlımmmm bugünn mitingg günümüzdeyiizzzzz
Ve bir gün ;

Ş ; 349 !
Mehtabımıızzz ; 12.

Şimdiden doğum günü kutlu olsun tatlımm..

Çok sağol ablacım Hiç konuşmak nasip olmadı sahi ama rabbim tez zaman da Eşini sana/seni de ona kavuştursun inşallah
Hayırlı tezkereler, plakalardan düşüyorsunuz ya çok kıskanıyorum

Şimdiden doğum günü kutlu olsun tatlımm..

Sağol ebruucuummm Nasılsıınn ? Aranız düzeldi mii en son sürünüyorz yazmışsın :)

Son düzenleme:
Ebrus: Evet canim sloganimizi da buldugumuza gore yola devam, tam gaz
Hem bu ikinci Bakirkoy delisi nerde kayboldu, basibos birakmayaydik iyiydi... :)

Zeynepesin: Oyle canim pek konusmaya firsatimiz olmadi ben biraz dengesiz zamanlarda giriyorum topige ondan :)
Sizin de zamanla plakalara gelecek safaginiz canim inan belli bir zaman sonra nasil gectigini anlamiyorsun sadece arada bir safak bunaltiyor hasret basiyor ama olacak o kadar napalim sonucta uzun donem asker yolu bekliyoruz.
Tesekkur ederim herkes cabucak askerine kavusur da bir daha ayrilmaz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…