Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sendee plakalara geliceksin tatlım bizde senin yollarından geçip geldikkk herkes aynı zorluklardan geçiyorr..
Bugün daha iyiym tatlım dün biraz mesajlaştık öyle konuşuyoruzz özlemişşş benimm kuzzummmm nolursa olsunn bende çoookk özledimmmm

İnşallah ablam Benimde ne zaman gireceğim belli olmuyor zaten
Geçecek bitecek Alllahın izniyle, siz önce yeter ki alın askerlerinizi bizimde yolumuzu açın

Geçiceeemm ama dediğim gibi siz yolu açın yavrum
Ayy ne güzel ya, Allah bozmasın canımmm

çok üzüldüğüm zamanlar oldu çok ağladığım... yorganı ustume çekip dizlerimi büküp karnım agrıyana gözlerim şişene kadar agladıgım günlerimi biliyorum.. çok oldu dogru bildiklerimin yanlıs oldugunu kalbimi kanatırcasına oğrettiği zamanlar hayatın... doğru olanları yanlıs görüp aldandıgımda çok oldu benim.. şmdi mutluyum sanki hayatta bi dünya yanlıs yapmısım tek doğrumu bulmusum gibi... sukrediyorum Allaha onu bana verdiği için.. Sabır diliyorum Allahtan güç diliyorum ona kavusabilmek için.. şimdi ağlamalarımın hepsi hasret hepsi gurbet hepsi özlem vuslat için... bazende mutluluktan.. bitsin istiyorum şu günler sevdiğim gelsin doya doya sarılayım tek doğruma.. bı daha hiç bırakmayalm birbirimizi.. çokmu zor.. Allah benı onunla mukafatlandırdı dualarımı HAYATİ'mi vererek acılarımı onu Vererek dindirdi.. sonu yok yazcaklarımın suan bunları neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama garip bi şekilde yalnız hıssediyorum kendımı gucsuzlestm bı burugum su son zamanlarda içim çok dolu

Askerimi 57 gundur gormuyorum.... keske yanina gidebilme imkanim olsaydi hic durmazdinm...

Ah be diyarbakir yedin bitirdin bizi

Bannnaaanneee çok istemiyorum bananeee hakkimmm booo pp

Hahaha tamam o zaman gelir ggelmez biz bi bebis yapak, yaktin basimi ebruli

Hilalcım Tugbanın nıkah tarıhı mı bu 29 eylul pazar ?

Nikah tarihleri canm anca bulabilmisler daha erken istemisler ama olmamiss..

Basibos birakmayin beniii :))) adliyedeyim nerde olim ;D

Hesna abla gelismeleri okudum cok sevindim yaa masallah size ask bocukleriu Allah bozmasinnn...artk 5 Temmuza kadar sikcan disini sonraaa super bi mehtapp ))

Oyyy Ebrusuma bak hele ozlenmez mi kizzz ) neler mesajlastiniz bakiimm aaa hic haberim yok ne ayipp :))

Oyleymıs canım az once Tugbayla konustuk söledı 29 eylul pazar onun ertesı hafta 6 ekım pazar benım İnşallah Allah hepımızi askerlikten kurtarıp kavustursun artık ...

Aminn inşallahhh...
Vayy senin de nikah yakın desene tebrik ederimm

Merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil hilalcimm

Selamm Esraacımmm
Keyifler iyi ya nolsun, iyiyim diyip iyi oluyoruz napalım
Sadece dün baya rahatsızdım, bugün de yordular gene beni, dinlenmem lazımm

Son düzenleme:
şafakk gülşenden bana geliyoooo
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hooopp ordayımmmmmm

Yakın degıl canım yaa koskoca 4,5 ay var ....

Tesekkur ederım darısı basınıza İnşallah ..

Olsun olsun bize göre yakın
İnşallah canım bizim en az 1-1,5 senemiz var daha İşlerimizi bi' düzene sokmak gerekkk falan filann..

Bendedw iyi canim keyiflerr elhamdulillah. Gecmis olsun senin meslek neydi ki canm :)

İyi olsun canikomm amann napak her türlü hasret doluyuz kötü olmaya gerek yok
Stajyer avukatım canım ben, sen çalışıyor muyduun?

Vavvv cok havali bir meslek hukuk okudun yani helal kiz :)

Ben ogrenciyim canim yuksekokul okuyorum bu yil son insallah kuzumm :) :)

Selam olsun bendennn..

Begüş senin başlığa da yazdım yavrum, nasılsın bu arada?? Annen nasıl??

merhaba canım,,annem iyi değil açıkçası elim kolum kalkmıyo diyo durgun ...zaman zaman bende ağlıyorum daha 1 hafta oldu tam bugün zamanla oturcak bazı şeyler ne bilim ya ne desem boş...

sen nasılsın ? nası gidiyo şafak git gide azalmş

Evet canım azalttık baya şafağı..bunalım buhran dönemlerini saymazsak iyiyiz, napalım işte yuvarlanıp gidiyoruz

Kolay değildir muhakkak be canım benm Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…