Çok sağol ablacımHiç konuşmak nasip olmadı sahi ama rabbim tez zaman da Eşini sana/seni de ona kavuştursun inşallah
Hayırlı tezkereler, plakalardan düşüyorsunuz ya çok kıskanıyorum
Sağol ebruucuummmNasılsıınn ? Aranız düzeldi mii en son sürünüyorz yazmışsın :)
Ebrus: Evet canim sloganimizi da buldugumuza gore yola devam, tam gaz
Hem bu ikinci Bakirkoy delisi nerde kayboldu, basibos birakmayaydik iyiydi... :)
Zeynepesin: Oyle canim pek konusmaya firsatimiz olmadi ben biraz dengesiz zamanlarda giriyorum topige ondan :)
Sizin de zamanla plakalara gelecek safaginiz canim inan belli bir zaman sonra nasil gectigini anlamiyorsun sadece arada bir safak bunaltiyor hasret basiyor ama olacak o kadar napalim sonucta uzun donem asker yolu bekliyoruz.
Tesekkur ederim herkes cabucak askerine kavusur da bir daha ayrilmaz insallah..
Sendee plakalara geliceksin tatlım bizde senin yollarından geçip geldikkk herkes aynı zorluklardan geçiyorr..
Bugün daha iyiym tatlım dün biraz mesajlaştık öyle konuşuyoruzz özlemişşş benimm kuzzummmm nolursa olsunn bende çoookk özledimmmm
Ayyy ne güzell yazmışınn ablacımm bayıldımmmmm o zaman sloganımızz tek yol doğann güneşşşşş
Deliyiz deliyiz kulakları küpeliyiizzzz
Sendeee çook şey istiyorsunn beee
Eee iboo gelene kadar zafer gelmiş olucakk sendenn alıcammm
Evetttt tatlımmmm bugünn mitingg günümüzdeyiizzzzz
Şimdiden doğum günü kutlu olsun tatlımm..
Hilalcım Tugbanın nıkah tarıhı mı bu 29 eylul pazar ?
Ebrus: Evet canim sloganimizi da buldugumuza gore yola devam, tam gaz
Hem bu ikinci Bakirkoy delisi nerde kayboldu, basibos birakmayaydik iyiydi... :)
Zeynepesin: Oyle canim pek konusmaya firsatimiz olmadi ben biraz dengesiz zamanlarda giriyorum topige ondan :)
Sizin de zamanla plakalara gelecek safaginiz canim inan belli bir zaman sonra nasil gectigini anlamiyorsun sadece arada bir safak bunaltiyor hasret basiyor ama olacak o kadar napalim sonucta uzun donem asker yolu bekliyoruz.
Tesekkur ederim herkes cabucak askerine kavusur da bir daha ayrilmaz insallah..
Sendee plakalara geliceksin tatlım bizde senin yollarından geçip geldikkk herkes aynı zorluklardan geçiyorr..
Bugün daha iyiym tatlım dün biraz mesajlaştık öyle konuşuyoruzz özlemişşş benimm kuzzummmm nolursa olsunn bende çoookk özledimmmm
Nikah tarihleri canm anca bulabilmisler daha erken istemisler ama olmamiss..
:))
Oyleymıs canım az once Tugbayla konustuk söledı 29 eylul pazar onun ertesı hafta 6 ekım pazar benım İnşallah Allah hepımızi askerlikten kurtarıp kavustursun artık ...
Merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil hilalcimm
Aminn inşallahhh...
Vayy senin de nikah yakın desene tebrik ederimm
:
Sende ne var ne yok Esraaaa???
Yakın degıl canım yaa koskoca 4,5 ay var ....
Tesekkur ederım darısı basınıza İnşallah ..
Bendedw iyi canim keyiflerr elhamdulillah. Gecmis olsun senin meslek neydi ki canm :)
Olsun olsun bize göre yakın
İnşallah canım bizim en az 1-1,5 senemiz var dahaİşlerimizi bi' düzene sokmak gerekkk falan filann..
İyi olsun canikomm amann napak her türlü hasret doluyuz kötü olmaya gerek yok
Stajyer avukatım canım ben, sen çalışıyor muyduun?
Vavvv cok havali bir meslek hukuk okudun yani helal kiz :)
Ben ogrenciyim canim yuksekokul okuyorum bu yil son insallah kuzumm :) :)
huhuuu kimse vaaa mıı
Selam olsun bendennn..
Begüş senin başlığa da yazdım yavrum, nasılsın bu arada?? Annen nasıl??
merhaba canım,,annem iyi değil açıkçası elim kolum kalkmıyo diyo durgun ...zaman zaman bende ağlıyorum daha 1 hafta oldu tam bugün zamanla oturcak bazı şeyler ne bilim ya ne desem boş...
sen nasılsın ? nası gidiyo şafak git gide azalmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?