Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım azalttık baya şafağı..bunalım buhran dönemlerini saymazsak iyiyiz, napalım işte yuvarlanıp gidiyoruz

Kolay değildir muhakkak be canım benm Allah sabır versin

amin canım çok sağol...bizimde çarşılar yok henüz belki bu hafta olur dedi 6 saat odada nöbetleri oluyo ama oturarak bi sıkıntı gece olunca uyku problemi onuda oturarak diyorum sık kendini ...

amin canım çok sağol...bizimde çarşılar yok henüz belki bu hafta olur dedi 6 saat odada nöbetleri oluyo ama oturarak bi sıkıntı gece olunca uyku problemi onuda oturarak diyorum sık kendini ...

Olucak böyle şeyler canım, bi şekilde alışır yol yordam bulur merak etme, daha başlarda olduğu için bu kadar dert etmenz de o bile kalmaz yakında, buna şükür, rahatlar yine..
Çarşı izninizde açılınca deme keyfine

geçen hafta hiç şafak attıramadm bakınca birden 10 gün atmş nasıl mutlu oldum =)

izinden konştk gene gelme diyorum hele yakın zamanda hiç gelme o da bana diyo yakın zamanda gelme diye tamam dedm zaten gelcek ortam yok şu sıra daha 1 ay bile olmadı...

bendende selam olsun yoldaşlar bi gün daha bitio şafaklar azalıo yarimle aram düzeliyo bide göreydim iyi olurdu ama napalım:2:

kızlaaaaaaaaaar yeni tickerım yeni haberler ve ben burdayım.....

nasılsınız kuzularım

sizinle ilk olarak gecikmiş olan evlenme teklifimi paylaşmak istedim izleyin bakalım düşünceleriniz ne olacak, aşkımın evlenme teklifini yaparken bana hazırladığı slayt gösteri

[video=dailymotion;xzzhvx]http://www.dailymotion.com/video/xzzhvx_evlenme-teklifim_shortfilms?search_algo=2#.UZp8a0rvuIw[/video]

geçmişe çok fazla bakamadım ama begüşüm senin kötü haberini gördüm çok üzüldüm cnm... Başın sağolsun, Allah size sabır versin

hilalcim senin de şehit haberini gördüm maalesef, nur içinde yatsın şehidimiz, Allah bütün askerlerimizi korusun

Tuğbacım hoş geldin canım... Her şey çok güzel gözüküyor, maşallah size Mutluluğunuz daim olsun

Tuğbacım hoş geldin canım... Her şey çok güzel gözüküyor, maşallah size Mutluluğunuz daim olsun

hoşbulduk hesnam çok sağol, şükür arada pürüzlükler olsa da biz hiçbirşeye aldırmayıp yolumuza devam edioruz sizin şafaklar da çok güzel görünüyor maşallah

bu arada bir durumumu daha sizinle paylaşayım, malum sitede bende ekli olan arkadaşlar özellikle dikkat diorum: gün aldığımızı henüz aileler bilmıo o yüzden malum sitede gündeme getirmedim, aman ha pot kırmayın

evlen evlen herşey çok güsel canm Allah tamamına erdirsin artık tatlı telaşlar sizi bekliyo ohh ayrı günler yok artık bundan sonra herşey gönlünce olsun aslında biraz da onlar bzi beklese fena olmazdı

bendende selam olsun yoldaşlar bi gün daha bitio şafaklar azalıo yarimle aram düzeliyo bide göreydim iyi olurdu ama napalım:2:

Aynennn bir gün daha geçtiii ohhh Görecez görecez gün gelecek aman bugün görmesem de olur diyecez

Tubikkkk...bayıldım videoya canım benm, harika düşünmüşşş....tabi kopya çekmiş ama verdiği emek görmezden gelinemez aslaaaa...çoookk sevdimcanım çok tatlı bi video gerçektennn..Allah mesut etsinnn fotoları facede görmüştümmm Video süper yaa..valla izlerken duygulandım kızzz

Amin canım bu haberin üzerinde çok durmak istemedim bugün, dün cidden etkiledi bana ama bugün buraya güzel haberlerle geldin..hüzün boğmayalım ortamı, Allah korusun askerlerimizi canım çok sağol

saol kuzum Allah sizi de tez zamanda önce sevdiceklerinize kavuştursun sonra da bu zamanları yaşatsın

saol kuzum Allah sizi de tez zamanda önce sevdiceklerinize kavuştursun sonra da bu zamanları yaşatsın

Aminn canım aminnnn...Sizinkisi tam size göre süper olmuş maşallah sizeee
ama Zafer böyle şeyler yapmaz Ha ben de demiştim daha önce bazen ona kızsam da benim de bazı yönlerden çok aşağı kalır yanım yok....yani kabul ediyoruz böyle birbirimizi Tabi ki özel bir şeyler düşünüp yapmak zorunda aksi takdirde evlenmem Beni mutlu etmek için elinden geleni yapar ama böyle şeyler beklemem, başbaşa özel bir şey yapar gibi geliyor bana, 3. kişileri dahil etmekten hiiççç hoşlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…