Evet canım azalttık baya şafağı..bunalım buhran dönemlerini saymazsak iyiyiz, napalım işte yuvarlanıp gidiyoruz
Kolay değildir muhakkak be canım benm Allah sabır versin
amin canım çok sağol...bizimde çarşılar yok henüz belki bu hafta olur dedi 6 saat odada nöbetleri oluyo ama oturarak bi sıkıntı gece olunca uyku problemi onuda oturarak diyorum sık kendini ...
Olucak böyle şeyler canım, bi şekilde alışır yol yordam bulur merak etme, daha başlarda olduğu için bu kadar dert etmenz de o bile kalmaz yakında, buna şükür, rahatlar yine..
Çarşı izninizde açılınca deme keyfine
Tuğbacım hoş geldin canım... Her şey çok güzel gözüküyor, maşallah sizeMutluluğunuz daim olsun
bendende selam olsun yoldaşlarbi gün daha bitio şafaklar azalıo yarimle aram düzeliyo bide göreydim iyi olurdu ama napalım:2:
kızlaaaaaaaaaar yeni tickerım yeni haberler ve ben burdayım.....
nasılsınız kuzularım
sizinle ilk olarak gecikmiş olan evlenme teklifimi paylaşmak istedimizleyin bakalım düşünceleriniz ne olacak, aşkımın evlenme teklifini yaparken bana hazırladığı slayt gösteri
[video=dailymotion;xzzhvx]http://www.dailymotion.com/video/xzzhvx_evlenme-teklifim_shortfilms?search_algo=2#.UZp8a0rvuIw[/video]
evlen evlenherşey çok güsel canm Allah tamamına erdirsin artık tatlı telaşlar sizi bekliyo ohh ayrı günler yok artık bundan sonra herşey gönlünce olsun aslında biraz da onlar bzi beklese fena olmazdı
bu arada bir durumumu daha sizinle paylaşayım, malum sitede bende ekli olan arkadaşlar özellikle dikkat diorum: gün aldığımızı henüz aileler bilmıo o yüzden malum sitede gündeme getirmedim, aman ha pot kırmayın
geçmişe çok fazla bakamadım ama begüşüm senin kötü haberini gördüm çok üzüldüm cnm... Başın sağolsun, Allah size sabır versin
hilalcim senin de şehit haberini gördüm maalesef, nur içinde yatsın şehidimiz, Allah bütün askerlerimizi korusun
Aynennn bir gün daha geçtiii ohhhGörecez görecez gün gelecek aman bugün görmesem de olur diyecez
Tubikkkk...bayıldım videoya canım benm, harika düşünmüşşş....tabi kopya çekmiş ama verdiği emek görmezden gelinemez aslaaaa...çoookk sevdimcanım çok tatlı bi video gerçektennn..Allah mesut etsinnnfotoları facede görmüştümmm Video süper yaa..valla izlerken duygulandım kızzz
saol kuzum Allah sizi de tez zamanda önce sevdiceklerinize kavuştursun sonra da bu zamanları yaşatsın
deliyis gözü kara deliyis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?