Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm seni mutlu etsin de gerisi teferruat

Biz Ebruyla Bakırköy delileriyik zaten sen de karşıdan eksik kalmıyon maşallahh

kız orda bakırköyde varsa burda da erenköyde vaaaaar

kızlar malesef gelişim kısa sürdü çıkmam gerekioo, anam beni rahat bırakmıo şimdiden davetli listesini yazmaya başla dio

fırsat buldukça gelmeye çalışıcam hepinizi öpüorum

cnm seni mutlu etsin de gerisi teferruat

Aynen öyleee uğraşsın biraz, baya zorlancağı işler bunlar, ama isteyince nası yapar sorma Hiç ummadığım an şaşırtır böyleee kalırım

Deliyiz işte sonuç net!!!

Seni bu kadar üzecek bir şey mi oldu, yoksa sadece özlem mi canım:44: Umarım daha farklı bir şey yoktur

Basibos birakmayin beniii :))) adliyedeyim nerde olim ;D

Hesna abla gelismeleri okudum cok sevindim yaa masallah size ask bocukleriu Allah bozmasinnn...artk 5 Temmuza kadar sikcan disini sonraaa super bi mehtapp ))

Tabi başı boş bırakırsak farklı tarafa gidersin falan Allah korusun

Teşekkür ederim bu arada canım, valla öyleydik dün gece işte, aşk böcüğü olduk, zor kapattırdım telefonu yarım saat boyunca vedalaşalım mı muhabbeti geçti

Merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil hilalcimm

İyiyiz canım da senden ses soluk çıkmıyor, asıl sen nasılsın, arada bir geliyorsun bizim sana yazdıklarımızı görmüyorsun, meraklardayız

hoşbulduk hesnam çok sağol, şükür arada pürüzlükler olsa da biz hiçbirşeye aldırmayıp yolumuza devam edioruz sizin şafaklar da çok güzel görünüyor maşallah

Muhakkak pürüzlükler olur canım yaa ona diyecek bir şey yok sizin mutluluğunuza zarar gelmesin de aman birbirinize sahip çıkın

kızlar malesef gelişim kısa sürdü çıkmam gerekioo, anam beni rahat bırakmıo şimdiden davetli listesini yazmaya başla dio

fırsat buldukça gelmeye çalışıcam hepinizi öpüorum

Tamam tatlım gel arada özletme

Ayyy severim siziii..isteyince nasıl da mutlu ediyorlar insanıı Allah daim etsinn

Valla yani bence de bırakmayın nolur nolmaz, kocaman memleket

Ayyy severim siziii..isteyince nasıl da mutlu ediyorlar insanıı Allah daim etsinn

Valla yani bence de bırakmayın nolur nolmaz, kocaman memleket

Sağol tatlım amin inşallah hepimizi mutlu etsin

Evet kaybolma hem bakıyorum bütün "köy" delileri olarak toplaşmışınız

Sağol tatlım amin inşallah hepimizi mutlu etsin

Evet kaybolma hem bakıyorum bütün "köy" delileri olarak toplaşmışınız

Öyl eolduuu..haydii bütün kızlar toplandık toplandık toplandıkkkk..biz onlardan hoşlandıkk hoppaaa... o kadar da bekledik bekledik bekledikkkk......haydş top top yuvarlardık günleri hey gidi günler heyyy Uyuycam ben :78::76:

İyi gecelerr

Şafak İnşallah 91 .........

Veee tıckerımda 2 ay yazıyoooooo....

Tugbacımmm Allah mutlu mesut etsın canım bır omur boyu mutlulugunuz daim olsun İnşallahhh .... Bu arada tamamdır canım mesaj alındı malum sitede açık vermek yok

Allahımm gözlerime inanıyorumm yaaaa
şafak 1 yazıyooooooo
darısıı hepinizin başına kızlarrr, rabbim sağ salim kavuşturmayı nasip eylesinnn

ayyy bu aralar bu nic ne guzel baya hoşuma gıdıyor bu aralar Kocacımm ile evleneli 1 yıl 1 gün oldu :)

Son düzenleme:
Ebrus: Evet canim sloganimizi da buldugumuza gore yola devam, tam gaz
Hem bu ikinci Bakirkoy delisi nerde kayboldu, basibos birakmayaydik iyiydi... :)
Durmak yok yola devam!
Delilk yapmaya gitmiş ablam napıcak başka

Geçecek bitecek Alllahın izniyle, siz önce yeter ki alın askerlerinizi bizimde yolumuzu açın

Geçiceeemm ama dediğim gibi siz yolu açın yavrum
Ayy ne güzel ya, Allah bozmasın canımmm
Alacaz gidecez buraları size bırakıcazz
Amin tatlım hepimizinkiniii

Askerimi 57 gundur gormuyorum.... keske yanina gidebilme imkanim olsaydi hic durmazdinm...

Ah be diyarbakir yedin bitirdin bizi
57 günmüüü?? ben 180 gündür görmüyorummmm
Ahh diyarbakırımm ahh esralarıı yemişin bitirmişinnn

Bannnaaanneee çok istemiyorum bananeee hakkimmm booo pp

Hahaha tamam o zaman gelir ggelmez biz bi bebis yapak, yaktin basimi ebruli
Oyyy Ebrusuma bak hele ozlenmez mi kizzz ) neler mesajlastiniz bakiimm aaa hic haberim yok ne ayipp :))
Hahahaha ne yakmasıı bee ne güzell işte bebiş yapıcağınızzz
Öle mesjalaşmadık hatun ben dedim herzmankii gibi o da bende özledim dediii yine o kadarrr bizimm mesajlaşmamız anca bu kadar olur

Ahhh kıyamamm tatlım benimm çokk güzell olmuşş Allahım mesut bahtiyarr etsinn romantikk ikilii diye boşuna demiyorumki ben sizeee
Aaaa 3. kişi olarakk ben gelecemmmmmmmmm
Hep bu köylerden delii çıkıyorr beee

Tertibimmm napıyorsunn yaa bakk senin az kaldıııı 92/2 olarak en önce benmii alıcam teskereyii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
ne yapıyorsunuz nasılsınız neler ediyorsunuz nelerle uğraşıyorsun
ya eflatun06 birşey sorucam sen iboebrumusun yoksam :26: o ebuşmusun ki sen

Tertibimmm napıyorsunn yaa bakk senin az kaldıııı 92/2 olarak en önce benmii alıcam teskereyii

Aynen ebrum tezkere ilk senın hakkın sen al arkandan gelıcez İnşallah amaaaaa 92/2 lerın en buyugu olarak nıkah cuzdanını ilk senın almana musade edemıyıcem bırıncı sıra benımdır ..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
ne yapıyorsunuz nasılsınız neler ediyorsunuz nelerle uğraşıyorsun
ya eflatun06 birşey sorucam sen iboebrumusun yoksam :26: o ebuşmusun ki sen

eflatunnnnnnnnnnnn meraktan ölem mi buralarda
Tubişiimmmmmmmmmm kusura bakmaa bebeğimm yaa iş çıktı cevapp veremekdimm evett benn iboebruyumm yavruşummm
Aynen ebrum tezkere ilk senın hakkın sen al arkandan gelıcez İnşallah amaaaaa 92/2 lerın en buyugu olarak nıkah cuzdanını ilk senın almana musade edemıyıcem bırıncı sıra benımdır ..

Hahahha saolsınn tatlışımmm
Yokk ablamm nikah cüzdanını ilk almak senin hakkındırrrr en küçüklerinizz olarakta en son ben alırım artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…