Aminn canım aminnnn...Sizinkisi tam size göre süper olmuşmaşallah sizeee
ama Zafer böyle şeyler yapmazHa ben de demiştim daha önce bazen ona kızsam da benim de bazı yönlerden çok aşağı kalır yanım yok....yani kabul ediyoruz böyle birbirimizi Tabi ki özel bir şeyler düşünüp yapmak zorunda aksi takdirde evlenmem Beni mutlu etmek için elinden geleni yapar ama böyle şeyler beklemem, başbaşa özel bir şey yapar gibi geliyor bana, 3. kişileri dahil etmekten hiiççç hoşlanmaz
Biz Ebruyla Bakırköy delileriyik zatensen de karşıdan eksik kalmıyon maşallahh
cnm seni mutlu etsin de gerisi teferruat
kız orda bakırköyde varsa burda da erenköyde vaaaaar
çok üzüldüğüm zamanlar oldu çok ağladığım... yorganı ustume çekip dizlerimi büküp karnım agrıyana gözlerim şişene kadar agladıgım günlerimi biliyorum.. çok oldu dogru bildiklerimin yanlıs oldugunu kalbimi kanatırcasına oğrettiği zamanlar hayatın... doğru olanları yanlıs görüp aldandıgımda çok oldu benim.. şmdi mutluyum sanki hayatta bi dünya yanlıs yapmısım tek doğrumu bulmusum gibi... sukrediyorum Allaha onu bana verdiği için.. Sabır diliyorum Allahtan güç diliyorum ona kavusabilmek için.. şimdi ağlamalarımın hepsi hasret hepsi gurbet hepsi özlem vuslat için... bazende mutluluktan.. bitsin istiyorum şu günler sevdiğim gelsin doya doya sarılayım tek doğruma.. bı daha hiç bırakmayalm birbirimizi.. çokmu zor.. Allah benı onunla mukafatlandırdı dualarımı HAYATİ'mi vererek acılarımı onu Vererek dindirdi.. sonu yok yazcaklarımın suan bunları neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama garip bi şekilde yalnız hıssediyorum kendımı gucsuzlestm bı burugum su son zamanlardaiçim çok dolu
Basibos birakmayin beniii :))) adliyedeyim nerde olim ;D
Hesna abla gelismeleri okudum cok sevindim yaa masallah size ask bocukleriu Allah bozmasinnn...artk 5 Temmuza kadar sikcan disini sonraaa super bi mehtapp))
Merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil hilalcimm
hoşbulduk hesnam çok sağol, şükür arada pürüzlükler olsa da biz hiçbirşeye aldırmayıp yolumuza devam edioruzsizin şafaklar da çok güzel görünüyor maşallah
kızlar malesef gelişim kısa sürdü çıkmam gerekioo, anam beni rahat bırakmıo şimdiden davetli listesini yazmaya başla dio
fırsat buldukça gelmeye çalışıcam hepinizi öpüorum
Tabi başı boş bırakırsak farklı tarafa gidersin falan Allah korusun
Teşekkür ederim bu arada canım, valla öyleydik dün gece işte, aşk böcüğü olduk, zor kapattırdım telefonu yarım saat boyunca vedalaşalım mı muhabbeti geçti
Ayyy severim siziii..isteyince nasıl da mutlu ediyorlar insanıı Allah daim etsinn
Valla yani bence de bırakmayın nolur nolmaz, kocaman memleket
Sağol tatlım amin inşallah hepimizi mutlu etsin
Evet kaybolma hem bakıyorum bütün "köy" delileri olarak toplaşmışınız
Şafağımı attırıpp uyuyayım artık ben dee...
Şafak 37 Kastamonuuu
Durmak yok yola devam!Ebrus: Evet canim sloganimizi da buldugumuza gore yola devam, tam gaz
Hem bu ikinci Bakirkoy delisi nerde kayboldu, basibos birakmayaydik iyiydi... :)
Alacaz gidecez buraları size bırakıcazz
Geçecek bitecek Alllahın izniyle, siz önce yeter ki alın askerlerinizi bizimde yolumuzu açın
Geçiceeemm ama dediğim gibi siz yolu açın yavrum
Ayy ne güzel ya, Allah bozmasın canımmm
57 günmüüü?? ben 180 gündür görmüyorummmmAskerimi 57 gundur gormuyorum.... keske yanina gidebilme imkanim olsaydi hic durmazdinm...
Ah be diyarbakir yedin bitirdin bizi
Hahahaha ne yakmasıı bee ne güzell işte bebiş yapıcağınızzzBannnaaanneee çok istemiyorum bananeee hakkimmm booopp
Hahaha tamam o zaman gelir ggelmez biz bi bebis yapak, yaktin basimi ebruli
Oyyy Ebrusuma bak hele ozlenmez mi kizzz) neler mesajlastiniz bakiimm aaa hic haberim yok ne ayipp :))
Ahhh kıyamamm tatlım benimm çokk güzell olmuşş Allahım mesut bahtiyarr etsinn romantikk ikilii diye boşuna demiyorumki ben sizeeekızlaaaaaaaaaar yeni tickerım yeni haberler ve ben burdayım.....
nasılsınız kuzularım
sizinle ilk olarak gecikmiş olan evlenme teklifimi paylaşmak istedimizleyin bakalım düşünceleriniz ne olacak, aşkımın evlenme teklifini yaparken bana hazırladığı slayt gösteri
Aaaa 3. kişi olarakk ben gelecemmmmmmmmm
Aminn canım aminnnn...Sizinkisi tam size göre süper olmuşmaşallah sizeee
ama Zafer böyle şeyler yapmazHa ben de demiştim daha önce bazen ona kızsam da benim de bazı yönlerden çok aşağı kalır yanım yok....yani kabul ediyoruz böyle birbirimizi Tabi ki özel bir şeyler düşünüp yapmak zorunda aksi takdirde evlenmem Beni mutlu etmek için elinden geleni yapar ama böyle şeyler beklemem, başbaşa özel bir şey yapar gibi geliyor bana, 3. kişileri dahil etmekten hiiççç hoşlanmaz
Hep bu köylerden delii çıkıyorr beeekız orda bakırköyde varsa burda da erenköyde vaaaaar
Şafak İnşallah 91 .........
Veee tıckerımda 2 ay yazıyoooooo....
Tugbacımmm Allah mutlu mesut etsın canım bır omur boyu mutlulugunuz daim olsun İnşallahhh .... Bu arada tamamdır canım mesaj alındı malum sitede açık vermek yok
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
ne yapıyorsunuz nasılsınız neler ediyorsunuz nelerle uğraşıyorsun
ya eflatun06 birşey sorucam sen iboebrumusun yoksam :26: o ebuşmusun ki sen
Tertibimmm napıyorsunn yaa bakk senin az kaldıııı 92/2 olarak en önce benmii alıcam teskereyii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnn
ne yapıyorsunuz nasılsınız neler ediyorsunuz nelerle uğraşıyorsun
ya eflatun06 birşey sorucam sen iboebrumusun yoksam :26: o ebuşmusun ki sen
Tubişiimmmmmmmmmm kusura bakmaa bebeğimm yaa iş çıktı cevapp veremekdimm evett benn iboebruyumm yavruşummmeflatunnnnnnnnnnnn meraktan ölem mi buralarda
Aynen ebrum tezkere ilk senın hakkın sen al arkandan gelıcez İnşallah amaaaaa 92/2 lerın en buyugu olarak nıkah cuzdanını ilk senın almana musade edemıyıcem bırıncı sıra benımdır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?