- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Allahımm gözlerime inanıyorumm yaaaa
şafak 1 yazıyooooooo
darısıı hepinizin başına kızlarrr, rabbim sağ salim kavuşturmayı nasip eylesinnn
benim memleketimdesiniz hoşgeldiniz kuzummm
Durmak yok yola devam!
Delilk yapmaya gitmiş ablam napıcak başka
Alacaz gidecez buraları size bırakıcazz
Amin tatlım hepimizinkiniii
57 günmüüü?? ben 180 gündür görmüyorummmm
Ahh diyarbakırımm ahh esralarıı yemişin bitirmişinnn
Hahahaha ne yakmasıı bee ne güzell işte bebiş yapıcağınızzz
Öle mesjalaşmadık hatun ben dedim herzmankii gibi o da bende özledim dediii yine o kadarrr bizimm mesajlaşmamız anca bu kadar olur
Ahhh kıyamamm tatlım benimm çokk güzell olmuşş Allahım mesut bahtiyarr etsinn romantikk ikilii diye boşuna demiyorumki ben sizeee
Aaaa 3. kişi olarakk ben gelecemmmmmmmmm
Hep bu köylerden delii çıkıyorr beee
Tertibimmm napıyorsunn yaa bakk senin az kaldıııı 92/2 olarak en önce benmii alıcam teskereyii
Yaktin basimi yaktin bu genç yasimda heheheh
Sen gel yavrum yabanci misinn)
Ha anladimm uzunca muhabbet ettiniz gene yaniii...e deseydin ya ozledin de neden arayip sormuyon kofte deseydin ona acaydin kolkariniii gitme deyeydinnn
Seni bu kadar üzecek bir şey mi oldu, yoksa sadece özlem mi canım:44: Umarım daha farklı bir şey yoktur
bilmiyorum sadece cok doluyum aılemın karsısına gecip çatır çatır konusamıyorum ızın alıcak agustosta ısteme aıle arasındada yuzuk takalm dıyoruz ama olmuyo ıstemıyolar bende ıkna edemıyorum bırak ıkna etmeyı konusamıyorum bile.. çok mutsuzum sevdiğimle birlikte mutluyum ama burugum ıste sıkıldım bunaldım
Tubişiimmmmmmmmmm kusura bakmaa bebeğimm yaa iş çıktı cevapp veremekdimm evett benn iboebruyumm yavruşummm
Hahahha saolsınn tatlışımmm
Yokk ablamm nikah cüzdanını ilk almak senin hakkındırrrr en küçüklerinizz olarakta en son ben alırım artıkkkk
Değilemmm tabee
Genççken daha iyi oluyor yavrum sonra dua edersiniz bana
Aaa ama diyen hep benim biraz da o desinn
21/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...cesurcvcv = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...ErreS = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...kubra17 = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...boylesine = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 80 OSMANİYE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Bebişim direk soraydın yaa nidennn o kadar uğraştınnnndünden beri sana bakınıyorum be yavrumm diyorum bu mu acaba bu mu diye
Yanii...degilsin tabii :**
Hahaha deli ya dur kiz az gençliği yasayak berabeer askerimlee bi araya gelir gelmez de cocuk mu yapak ilahii
Tamam deme ama bi sor bi sor nasi duruyon bi sorr :))
Bebişim direk soraydın yaa nidennn o kadar uğraştınnnn
Napiosunn bakemmm nasılll gidiyorr çok az uğruyonn bakk jızıyorummm
Ama ama ama ben kimin çocuğunu kaldırıcamm o zamannn
Sormiyacağamm sormiyacağammmm baaanneeee tripliyimm hallaaa o adımm atsınnn artık ben attım sıraa onda
bende görürmüyüm acaba bu günleri ya da görmek istediğim biri olur mu ya da olmaz mı devrik cümleler içindeyim ama siz anlarsınız beni
Seni bu kadar üzecek bir şey mi oldu, yoksa sadece özlem mi canım:44: Umarım daha farklı bir şey yoktur
bilmiyorum sadece cok doluyum aılemın karsısına gecip çatır çatır konusamıyorum ızın alıcak agustosta ısteme aıle arasındada yuzuk takalm dıyoruz ama olmuyo ıstemıyolar bende ıkna edemıyorum bırak ıkna etmeyı konusamıyorum bile.. çok mutsuzum sevdiğimle birlikte mutluyum ama burugum ıste sıkıldım bunaldım
bu olaylar herkesin başına geliyor heralde canım ya
benimde başımda bu dert var
ailemi karşıma alamıyorum onları hiç üzmek istemiyorum
o yüzden söze kalkışamıyoruz
oğuzun aileside tam tersi hep istiyor her konuşmamızda özelliklede abisiyle konu açılıyor
durum böyleyken bizde oğuzla geriliyoruz
Valla ben anlamadımTuğba nerelerdesin
ŞAFAK 68
AKSARAY HASAN DAĞI'NA SELAM, YOLA DEVAM
öğretmenimmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim
sende anlamazsan beni kim anlar hesnam ya :26:
iş yerinde yoğunum tatlım ya eskisi gibi pek neşelide değildi buralar ondan giremiyordum tanıdık briini görünce takılıyorum sadece
ama girmeyeli epey şeyler olmuş şöyle bi bakındım da pehh pehh
Heeee CanıııımOlsun sen yine de gel bak tanışırsın yeni arkadaşlar da sevecen tanışırız işte Askerinle orta şekerlisin sanırım, olsun askerlik psikolojisi diyelim düzelir zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?