Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama ama ama ben kimin çocuğunu kaldırıcamm o zamannn
Sormiyacağamm sormiyacağammmm baaanneeee tripliyimm hallaaa o adımm atsınnn artık ben attım sıraa onda

Anam taktı illa çocuk yaptıracak bannaaa
Tribini yerim senin etme eyleme demeyecem amaaa madem kafana takmadan devam edebiliyon devam Ebruşum az daha sabır..çok az kaldı yaaa

Sadece Susarak Özlüyorum Seni..!

Şafak: 80 Osmaniye..!

Susarak özle ha böyle o zman, romantik Ebruşum..özlüyo insan bee ne çektik bee

Kız Allahım Yarabbim ne romantikler var şu başlıkta anacım Pek şirinsiniz maşallahh Ne de güzel kutlamışsın işte doğumgününü ne güzel sevinmişşş..afeeeriinn
(iyi ki doğmuş be yoksa senin çeneni biz çekecektik anca annaaa )

aman aman bıran once butun şehırlerı gezde bıtsın canım fazla durma zaten kı bızede sıra gelsın

Amin Aminnn geçsin bir an önce..Türkiye turumu bi tamamlayım artık yaaa

şafak olmuş 348,,
kalbimiz hep bir hasretler içindeyiz,,
sanma ki bugünler bitmeyecek,,
348 gün sonra bizde buralarda değiliz...

kızzz hadı hucum düzenleyek basalım duralım böluklerı alalım tek tek sevdıklerımızı bı senınkıne bı benımkıne tek tek yum yarenlerın sevdıklerını alalım

ayyy ben bıle özledım kız şimdiden Allah sabır versin canımmm cümlemize

Vall aniyeti bozacam en son o olacakk
Kızzz 2 gün önce gördün susss

aman gordukçe goresi gelıyor ınsanın goruyosunda alıp gelebılıyormusun onu su gıbı gecıyor valla vakıt
sus kız :-d bı bak bı bak kendı şafagına bak bıde benım şafaga bak :-( :-(

O konuda ben tekim ama ben şükrediyorum siz etmiyonuzz suss yolarım haa

O konuda ben tekim ama ben şükrediyorum siz etmiyonuzz suss yolarım haa

edıyoruz canım ama yıne goook özledım valla hemde gooook hiç gormemiş gıbı o mis gıbı kokusu burnuma gelıp duruyoe benım durum daha kotu canım sen kokusunu bıle unutmusundur artık 37 dımı senın şafak gorüşecez senle görüşecez bızım senın şafagının 5 katııı naberrr ben nasıl susım hee tamam tamam ablacım sustum .1: sen kızma

Hangimiz hangimizden daha iyiyz kiii Susma bence susmaaaa

Evet şafağım inşallahh 37 (mazeret izni olayı karışık ama inşallaahhh uzamazzz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…