Hosbuldukk kisa ziyaretlerde bulunuyoruz bu aralar Deryaaaa :))
Hosbuldukk kisa ziyaretlerde bulunuyoruz bu aralar Deryaaaa :))
sizin aranız nasıl ebuşum iboyla düzelemediniz mi hala :44:
Ama ama ama ben kimin çocuğunu kaldırıcamm o zamannn
Sormiyacağamm sormiyacağammmm baaanneeee tripliyimm hallaaa o adımm atsınnn artık ben attım sıraa onda
Günaydın kızlaar
Dün fazla konuşamadık akşam aradığında sinirliydi üst devreleri su dökmüş her yere, onlarda saat 5'den 8'e su çekmişler, tabi bu kadar uzun sürer mi diye sordum oda işimiz bitince sabun döküyorlar su döküyorlar tekrar çekiyoruz canları sıkılıyormuş dedi. Bugün aşkımın doğum günü dün 23:50'de bi başladım mesaj atmaya bi ton mesaj attım. Mesaj atmayı bıraktığımda saat 00:35'di sonra kendim okumaya başladım mesajları okurken kendim bile ağlayacaktım :26: Sabah saat 7'de aradı, sesi ağlamaklıydı ''kurban olduğum seni çok seviyorum günaydın günüme güneş gibi doğanım'' dedi. Baktım ağlıyo bende ağlayacaktım ki derin derin nefesler aldım kendimi topladım, sonra şebeklik yaparaak onu güldürdüm.
Paşaaamm iyi ki doğmuş, onu doğuran anaya bana veren Rabbime kurban olurum beeen
Keşke yanında olabilseydim.. Seni çok özledim..
Hoşuma kaçtı bu şiir
[video=youtube;eYs3ofQ5rxY]http://www.youtube.com/watch?v=eYs3ofQ5rxY[/video]
Ş ; 348 !
Mehtabımız ; 11
aman aman bıran once butun şehırlerı gezde bıtsın canım fazla durma zaten kı bızede sıra gelsın
kızzz hadı hucum düzenleyek basalım duralım böluklerı alalım tek tek sevdıklerımızı:84::84::84:
Yetti beee basacam bölüğüüüü alacam sevdiceğimiii
181 gün!!! 181 gündür görmüyorum onu yaaaaaa
kızzz hadı hucum düzenleyek basalım duralım böluklerı alalım tek tek sevdıklerımızıbı senınkıne bı benımkıne tek tek yum yarenlerın sevdıklerını alalım
ayyy ben bıle özledım kız şimdiden Allah sabır versin canımmm cümlemize
Vall aniyeti bozacam en son o olacakk
Kızzz 2 gün önce gördün susss
valla hadı bozalım hadı bozalım toplanak tum yarenler
kızz ben nasıl geçtı anlamadım kı doymayı bırak özlemımı bıle gecıremedımkı daha
Olsun şükredin azcık, hiç göremeyen napsın
aman gordukçe goresi gelıyor ınsanın goruyosunda alıp gelebılıyormusun onu su gıbı gecıyor valla vakıt
sus kız :-d bı bak bı bak kendı şafagına bak bıde benım şafaga bak :-( :-(
O konuda ben tekimama ben şükrediyorum siz etmiyonuzz suss yolarım haa
edıyoruz canım ama yıne goook özledım valla hemde gooook hiç gormemiş gıbı o mis gıbı kokusu burnuma gelıp duruyoe benım durum daha kotu canım sen kokusunu bıle unutmusundur artık37 dımı senın şafak gorüşecez senle görüşecez bızım senın şafagının 5 katııı naberrr ben nasıl susım hee tamam tamam ablacım sustum .1: sen kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?