Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kelebekd, tubaoguzhan kız ne bakınıyonuz bı muhabbete katılın bişi yapın

Hangimiz hangimizden daha iyiyz kiii Susma bence susmaaaa

Evet şafağım inşallahh 37 (mazeret izni olayı karışık ama inşallaahhh uzamazzz)

hilalcım bencede susturman lazım bunu bende yardım edebilirim sana
deroşum sohbete bizde katılırız neden katılmayalım da nankörlük yapıyorsun dhaa kocanı göreli ne kadar olmuş
özledim diye yaygra kopartıyorsun buralar da

bak bak sen gorelı daha ne kadar oldu banane banane ben goooook özledım biricık kocamı yıllardır hiç gormemiş gıbı gooook özledım bıkerem tamam mı hıh :-d :-d :-d

Ahan da destekçiii..di mi ama Tubaaa haklıyım di miii sus kız Deryaa 181 gün diyoz beee,,senin şafağı toplasan o kadar etmiyo hııhhh

Ahan da destekçiii..di mi ama Tubaaa haklıyım di miii sus kız Deryaa 181 gün diyoz beee,,senin şafağı toplasan o kadar etmiyo hııhhh

owwwwwww çok sert oldu bu
aynen bencede daha göreli kaç gün olmuş yamulup kalacaksın nankörlükten
bende görmeyeli 1 ayı geçti ama özledim demiyorum hıhhhh

oyyy kurban olurum kızz ben kocamı özlemımde kım özlesın sözde akrabasın tüüü yazıklar olsun pehhh hııhh

oyyy kurban olurum kızz ben kocamı özlemımde kım özlesın sözde akrabasın tüüü yazıklar olsun pehhh hııhh

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi uyuz ederimmmmmmmmmmmm ederimmmmmmmm cırcır yapar bıktırır özlettirmem burnunu aktırırım laylaylaylay looo layy loo özlemek güzeldir glecekse beklenen

Bak kız nasıl da şükretmeyi biliyorr..özlemiyor mu o ha özlemiyor muu özlüyorr ama bizi görüp şükrediyorrr yürü be Tubaaa

aboovv buldular benı burada garıp tepemı attırmayın bak bu hafta sonu yıne gıderım heeeee ona gore bak

Anaaa bak bir de yüzsüzleşti iyicee..git tabi gittt sonra da gel özledim diye ağlaa Elleme Tubaya o haklıdan yana bi keremm

hey yavrum heyyyyyyyyy neleri var
ahh hilal neler çektim ben bundan zırlamasından susturmasından kendim askerliği bıraktım bununla uğraştım az mı sümüğünü koluma silmedi ağlamaktan
ne çileler çektim be yavrum senin elinden ben

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi uyuz ederimmmmmmmmmmmm ederimmmmmmmm cırcır yapar bıktırır özlettirmem burnunu aktırırım laylaylaylay looo layy loo özlemek güzeldir glecekse beklenen

demiii aynen oylede ahh ahhh şu yanındayken su gıbı gecıp gıden zaman bıtıp gıtse su gibi şu şafaklarda artık

kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:

ayy bu yogunluk vaktımde ne güldüm bee özledım banane cok şükür ama özledim banane otobuse bıner bınmez özledim hemde hıhhh

demiii aynen oylede ahh ahhh şu yanındayken su gıbı gecıp gıden zaman bıtıp gıtse su gibi şu şafaklarda artık

geçiyor beeeee geçmiyor diyorlar ama geçiyor sıkma canını sen bi de saymıyorsun ben her gün sayıyorum şafağı şafak kağıdından düşüyorum
deftere yazıyorum sen ne yapıyorsun sanki hesnadan takip ediyon bi de geçmiyo diyo çantayı gafana yiğcin şimdi

Allah ne diyim abovvv hiç soyle agladım mı he soyle otogarda falan agladımmı soyle abovv hepsı palavra şu ıgrenç cumlelere bak sen

kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:

benimkide haziranda geliyor sünnet düğünü için gelsin canım boşverrrr
birazda olsak görürüz

Allah ne diyim abovvv hiç soyle agladım mı he soyle otogarda falan agladımmı soyle abovv hepsı palavra şu ıgrenç cumlelere bak sen

kız hilal ağladım demesine bakma kocası askere gidiyo diye bi oynadı bi oynadı otuturamadık biz deryayı zincire vurduk kız zinciri kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…