Hangimiz hangimizden daha iyiyz kiiiSusma bence susmaaaa
Evet şafağım inşallahh 37 (mazeret izni olayı karışık ama inşallaahhh uzamazzz)
kelebekd, tubaoguzhan kız ne bakınıyonuz bı muhabbete katılın bişi yapın
Hangimiz hangimizden daha iyiyz kiiiSusma bence susmaaaa
Evet şafağım inşallahh 37 (mazeret izni olayı karışık ama inşallaahhh uzamazzz)
hilalcım bencede susturman lazım bunu bende yardım edebilirim sana
deroşum sohbete bizde katılırız neden katılmayalım da nankörlük yapıyorsun dhaa kocanı göreli ne kadar olmuş
özledim diye yaygra kopartıyorsun buralar da
sustum sustum aglıyom şimdi :-d hahaha
hilalcım bencede susturman lazım bunu bende yardım edebilirim sana
deroşum sohbete bizde katılırız neden katılmayalım da nankörlük yapıyorsun dhaa kocanı göreli ne kadar olmuş
özledim diye yaygra kopartıyorsun buralar da
Ağlama kızzz ben de ağlarım bakkk
Haftaya haftasonu ve sonraki haftasonu 2 adet düğün var bak sen aklıma geldin gel beraber gidek
Ahan da destekçiii..di mi ama Tubaaa haklıyım di miii sus kız Deryaa181 gün diyoz beee,,senin şafağı toplasan o kadar etmiyo hııhhh
Ahan da destekçiii..di mi ama Tubaaa haklıyım di miii sus kız Deryaa181 gün diyoz beee,,senin şafağı toplasan o kadar etmiyo hııhhh
owwwwwww çok sert oldu bu
aynen bencede daha göreli kaç gün olmuş yamulup kalacaksın nankörlükten
bende görmeyeli 1 ayı geçti ama özledim demiyorum hıhhhh
oyyy kurban olurum kızz ben kocamı özlemımde kım özlesın sözde akrabasın tüüü yazıklar olsun pehhh hııhh
owwwwwww çok sert oldu bu
aynen bencede daha göreli kaç gün olmuş yamulup kalacaksın nankörlükten
bende görmeyeli 1 ayı geçti ama özledim demiyorum hıhhhh
aboovv buldular benı burada garıp tepemı attırmayın bak bu hafta sonu yıne gıderım heeeeeona gore bak
Bak kız nasıl da şükretmeyi biliyorr..özlemiyor mu o ha özlemiyor muu özlüyorr ama bizi görüp şükrediyorrryürü be Tubaaa
Anaaa bak bir de yüzsüzleşti iyicee..git tabi gittt sonra da gel özledim diye ağlaaElleme Tubaya o haklıdan yana bi keremm
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm herkesi uyuz ederimmmmmmmmmmmm ederimmmmmmmm cırcır yapar bıktırır özlettirmem burnunu aktırırım laylaylaylay looo layy loo özlemek güzeldir glecekse beklenen
Bak kız nasıl da şükretmeyi biliyorr..özlemiyor mu o ha özlemiyor muu özlüyorr ama bizi görüp şükrediyorrryürü be Tubaaa
Anaaa bak bir de yüzsüzleşti iyicee..git tabi gittt sonra da gel özledim diye ağlaaElleme Tubaya o haklıdan yana bi keremm
demiii aynen oylede ahh ahhh şu yanındayken su gıbı gecıp gıden zaman bıtıp gıtse su gibi şu şafaklarda artık
hey yavrum heyyyyyyyyy neleri var
ahh hilal neler çektim ben bundan zırlamasından susturmasından kendim askerliği bıraktım bununla uğraştım az mı sümüğünü koluma silmedi ağlamaktan
ne çileler çektim be yavrum senin elinden ben
kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:
Allah ne diyim abovvv hiç soyle agladım mı he soyle otogarda falan agladımmı soyle abovv hepsı palavra şu ıgrenç cumlelere bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?