Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saymam saymam vakıt gecermi laaa yok yok cok şukur hamd olsun bunada ama bıkerem özlemımı ınkar etmem oyy oyyy ne cektım be askerlık ne cektım adamı bırak bırak gel oralarda ne cektım tubıvasvıye teyzeee

oralarda süprizler yapcam diye ne uğraştın be deroş

benimkide haziranda geliyor sünnet düğünü için gelsin canım boşverrrr
birazda olsak görürüz

öle canmda ailesiyle ben ayrı şehirdeyiz 2 gün görebilcem anca zaten ben gitcektim aileside hazranda gitcek yanına bilmiyom ya tabi o ora ne halde gerçekten bunalmasa demezdi ama uzucak gelmesi böle şafak çoğaldı

öle canmda ailesiyle ben ayrı şehirdeyiz 2 gün görebilcem anca zaten ben gitcektim aileside hazranda gitcek yanına bilmiyom ya tabi o ora ne halde gerçekten bunalmasa demezdi ama uzucak gelmesi böle şafak çoğaldı

onlarda gerçekten bunalıyorlar ne kadar şafakda düşünsek onların durumunu bilemeyiz sonuçta

oralarda süprizler yapcam diye ne uğraştın be deroş

ayyy cok guzel oluyor ama valla değiyor ıyı alıştım ben otel odalarını süslemeye kız ben yapmım kım yapsın doğum gunu evlılık yıldonumumuz du yaniii daha resımlerı gormedın bacımm sen bı gorde oyle konuşşş

sizin aranız nasıl ebuşum iboyla düzelemediniz mi hala :44:
Arada toğlanıyoruz tatlım ya gel bak bulursun merak etmee bizler burdayızzz
Herkess aynı canım bir mutlu bir üzgünn öylee sallanıyorr sandall gibiii
Yok tatlım biz düzelemedikk hallaaa bi konuşuyoruz bi konuşmuyoruzz öylee iştee..

Sabırr sabırrrrr artık her lafta birr sabır çekiyorumm yavruşummm
Evet susarak özlüyorumm bebeğimmm napağğğ meeecccbbuuurrrrr

kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:
Bıral gelsin tatlımm yaa haklı oa dayanbildiği kadar dayanıyordurr

Anam neler çektirmiş sana yazık kızz anlıyorum seni anlıyorumm yapar buu Deryaa

kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:

Canım benm olur da gelirse de üzülme yani, yazık bunalmıştır, hem 2 gün de olsa görünce havan değişir, rahatlarsın belki sonrası daha kolay geçer

ayy bu yogunluk vaktımde ne güldüm bee özledım banane cok şükür ama özledim banane otobuse bıner bınmez özledim hemde hıhhh

Bak hala özledim diyoo kıracam kemiklerinii

kız hilal ağladım demesine bakma kocası askere gidiyo diye bi oynadı bi oynadı otuturamadık biz deryayı zincire vurduk kız zinciri kırdı

Geçiyooorrr geçiyyooorrrr....

Anaa bak sen şu Derya'ya geliyo da kandırıyo bizi

ayyy bazen hiç çekilmiyorlar valla oğuzda öyle motora bi bağlıyo kendini konuşmakta bıktırıyor böyle beni balkona çıkıp ağğğğğğğğğğğhh diye bağırasım geliyor
pazar günü bi ayrıldı benden çocuk bi sitrest bi soğukluk akşama döndü yine ne bilim b.ktan yaşantılar

kız çok fena bu hilal ben ne dertler çektim elinden bunun.

Aman geçiyor valla günler sadece sabretmek lazım insan seviyor özlüyor ama zamanla alışıyorsun herşeye zati

kızz ınanma sen bu tubaya oynadım ama kendı tek oynamıyor dıye ona eşlik ettım ama bayada oynadık heee ama aglamadım ohhh aglamadım aglamamda inş

Son düzenleme:
Sabırr sabırrrrr artık her lafta birr sabır çekiyorumm yavruşummm
Evet susarak özlüyorumm bebeğimmm napağğğ meeecccbbuuurrrrr

Kıyamam kız sana habire şakaya vuruyorum ama cidden ben de üzülüyorum senle beraber..yani anlam veremiyorum ama aynı zamanda da senle beraber susup İbo'nun hamlelerini beklemeyi öğrendim, ama nedense ben sizin ilerde çok mutlu olcanızı düşünüyorumm İnşallah Aminn

Son düzenleme:

kızz ınanma sen bu tubaya oynadım ama kendı tek oynamıyor dıye ona eşlik ettım ama bayada oynadık heee ama aglamadım ohhh aglamadım aglamamda inş

gitmeden ağladın ağlayacağın kadar hayattan soğuttun beni msnde az mı derdini çektim ben senin

kız çok fena bu hilal ben ne dertler çektim elinden bunun.

Aman geçiyor valla günler sadece sabretmek lazım insan seviyor özlüyor ama zamanla alışıyorsun herşeye zati

Bu anlattığın olaylar gibi nice saçma sapan olaylar işte yaa..offf..ömrümüzü yediler haaa
Ama geçiyor banane mecbur geçcek bananeee

Valla cidden oynamış bunlar aha da şoka girdim

heh sen gıt başkalarına kıyama sabahtan berı benle uğraş bana kıy başkalrına kıyama ;-( ;-(

aynen ebuşumm bende hiç anlam veremedim ibonun hareketlerine ama askerde olduğundan dolayı böyledir gelince belki herşey eskisinden daha güzel olcaktır eminim. Oğuzhanda öyle bi triplerde falan bazen ben mi kzıım o mu kız karıştırıyorum yani sabırda kalmıyor bi yerden sonra patlıyorsun ama ne yapıp ne edip sen susup haksız kalıyorsun

gitmeden ağladın ağlayacağın kadar hayattan soğuttun beni msnde az mı derdini çektim ben senin

aaaa orası var dımı bıde hımmm kıımmm hımmm amannn kız ınanamadım 4 aylık cicim ayımda bı duydum eş asker olacak ayyy cok zor gunlerdı amann Allah verıyor sabrını valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…