geçiyor beeeee geçmiyor diyorlar ama geçiyor sıkma canını sen bi de saymıyorsun ben her gün sayıyorum şafağı şafak kağıdından düşüyorum
deftere yazıyorum sen ne yapıyorsun sanki hesnadan takip ediyon bi de geçmiyo diyo çantayı gafana yiğcin şimdi
saymam saymam vakıt gecermi laaa yok yok cok şukur hamd olsun bunada ama bıkerem özlemımı ınkar etmem oyy oyyy ne cektım be askerlık ne cektım adamı bırak bırak gel oralarda ne cektım tubıvasvıye teyzeee
benimkide haziranda geliyor sünnet düğünü için gelsin canım boşverrrr
birazda olsak görürüz
öle canmda ailesiyle ben ayrı şehirdeyiz 2 gün görebilcem anca zaten ben gitcektim aileside hazranda gitcek yanına bilmiyom ya tabi o ora ne halde gerçekten bunalmasa demezdi ama uzucak gelmesi böle şafak çoğaldı
kız hilal ağladım demesine bakma kocası askere gidiyo diye bi oynadı bi oynadı otuturamadık biz deryayı zincire vurduk kız zinciri kırdı
oralarda süprizler yapcam diye ne uğraştın be deroş
aman iyi olsunda biraz daha bekleriz artık napalım
haklsıın ihmal ediyorum hep sizi farkındayım ama eski neşesi yok buraların o yüzden tanıdıklarımı görünce
duruyorum yavru :26: idare eder oğuzla yuvarlanıp gidiyoruz düzelmeye çalışıyorum kavga ediyoruz mutlu oluyoruz
oluyoruz birşeylerde ne oluyoruz bilinmezsen ne yapıyorsun nasl gidiyor neler yapıyorsun
Arada toğlanıyoruz tatlım ya gel bak bulursun merak etmee bizler burdayızzzsizin aranız nasıl ebuşum iboyla düzelemediniz mi hala :44:
Sabırr sabırrrrr artık her lafta birr sabır çekiyorumm yavruşummm
Anam taktı illa çocuk yaptıracak bannaaa
Tribini yerim senin etme eyleme demeyecem amaaa madem kafana takmadan devam edebiliyon devam Ebruşum az daha sabır..çok az kaldı yaaa
Susarak özle ha böyle o zman, romantik Ebruşum..özlüyo insan bee ne çektik bee
Bıral gelsin tatlımm yaa haklı oa dayanbildiği kadar dayanıyordurrkızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:
hey yavrum heyyyyyyyyy neleri var
ahh hilal neler çektim ben bundan zırlamasından susturmasından kendim askerliği bıraktım bununla uğraştım az mı sümüğünü koluma silmedi ağlamaktan
ne çileler çektim be yavrum senin elinden ben
kızlar napıonuz onur temmuzda izne gelym dio ya çok bunalmış izne gelirse kasım sonunda gelcek gel dedim bende napıyım bunaldı bilyom ama geç gelcek die üzülüyom:44:
ayy bu yogunluk vaktımde ne güldüm bee özledım banane cok şükür ama özledim banane otobuse bıner bınmez özledim hemde hıhhh
geçiyor beeeee geçmiyor diyorlar ama geçiyor sıkma canını sen bi de saymıyorsun ben her gün sayıyorum şafağı şafak kağıdından düşüyorum
deftere yazıyorum sen ne yapıyorsun sanki hesnadan takip ediyon bi de geçmiyo diyo çantayı gafana yiğcin şimdi
kız hilal ağladım demesine bakma kocası askere gidiyo diye bi oynadı bi oynadı otuturamadık biz deryayı zincire vurduk kız zinciri kırdı
Arada toğlanıyoruz tatlım ya gel bak bulursun merak etmee bizler burdayızzz
Herkess aynı canım bir mutlu bir üzgünn öylee sallanıyorr sandall gibiii
Yok tatlım biz düzelemedikk hallaaa bi konuşuyoruz bi konuşmuyoruzz öylee iştee..
Evet susarak özlüyorumm bebeğimmm napağğğ meeecccbbuuurrrrr
Bıral gelsin tatlımm yaa haklı oa dayanbildiği kadar dayanıyordurr
kız çok fena bu hilal
Anam neler çektirmiş sana yazık kızzanlıyorum seni anlıyorumm yapar buu Deryaa
Canım benm olur da gelirse de üzülme yani, yazık bunalmıştır, hem 2 gün de olsa görünce havan değişir, rahatlarsın belki sonrası daha kolay geçer
Bak hala özledim diyoo kıracam kemiklerinii
Geçiyooorrr geçiyyooorrrr....
Anaa bak sen şu Derya'ya geliyo da kandırıyo bizi
Evet susarak özlüyorumm bebeğimmm napağğğ meeecccbbuuurrrrr
Canım benm olur da gelirse de üzülme yani, yazık bunalmıştır, hem 2 gün de olsa görünce havan değişir, rahatlarsın belki sonrası daha kolay geçer
kızz ınanma sen bu tubaya oynadım ama kendı tek oynamıyor dıye ona eşlik ettım ama bayada oynadık heee ama aglamadım ohhh aglamadım aglamamda inş
ayyy bazen hiç çekilmiyorlar valla oğuzda öyle motora bi bağlıyo kendini konuşmakta bıktırıyor böyle beni balkona çıkıp ağğğğğğğğğğğhh diye bağırasım geliyor
pazar günü bi ayrıldı benden çocuk bi sitrest bi soğukluk akşama döndü yine ne bilim b.ktan yaşantılar
kız çok fena bu hilalben ne dertler çektim elinden bunun.
Aman geçiyor valla günler sadece sabretmek lazım insan seviyor özlüyor ama zamanla alışıyorsun herşeye zati
kızz ınanma sen bu tubaya oynadım ama kendı tek oynamıyor dıye ona eşlik ettım ama bayada oynadık heee ama aglamadım ohhh aglamadım aglamamda inş
Kıyamam kız sana habire şakaya vuruyorum ama cidden ben de üzülüyorum senle beraber..yani anlam veremiyorum ama aynı zamanda da senle beraber susup İbo'nun hamlelerini beklemeyi öğrendim, ama nedense ben sizin ilerde çok mutlu olcanızı düşünüyorummİnşallah Aminn
Kıyamam kız sana habire şakaya vuruyorum ama cidden ben de üzülüyorum senle beraber..yani anlam veremiyorum ama aynı zamanda da senle beraber susup İbo'nun hamlelerini beklemeyi öğrendim, ama nedense ben sizin ilerde çok mutlu olcanızı düşünüyorummİnşallah Aminn
heh sen gıt başkalarına kıyama sabahtan berı benle uğraş bana kıy başkalrına kıyama ;-( ;-(
gitmeden ağladın ağlayacağın kadarhayattan soğuttun beni msnde az mı derdini çektim ben senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?