Hee seninki konuşuyor benimkiii konuşmuyorr..ayyy bazen hiç çekilmiyorlar valla oğuzda öyle motora bi bağlıyo kendini konuşmakta bıktırıyor böyle beni balkona çıkıp ağğğğğğğğğğğhh diye bağırasım geliyor
pazar günü bi ayrıldı benden çocuk bi sitrest bi soğukluk akşama döndü yine ne bilim b.ktan yaşantılar
Kıyamam kız sana habire şakaya vuruyorum ama cidden ben de üzülüyorum senle beraber..yani anlam veremiyorum ama aynı zamanda da senle beraber susup İbo'nun hamlelerini beklemeyi öğrendim, ama nedense ben sizin ilerde çok mutlu olcanızı düşünüyorummİnşallah Aminn
Bu anlattığın olaylar gibi nice saçma sapan olaylar işte yaa..offf..ömrümüzü yediler haaa
Ama geçiyor banane mecbur geçcek bananeee
Valla cidden oynamış bunlar aha da şoka girdim
Kıyamam kız sana habire şakaya vuruyorum ama cidden ben de üzülüyorum senle beraber..yani anlam veremiyorum ama aynı zamanda da senle beraber susup İbo'nun hamlelerini beklemeyi öğrendim, ama nedense ben sizin ilerde çok mutlu olcanızı düşünüyorummİnşallah Aminn
Hee seninki konuşuyor benimkiii konuşmuyorr..
Ayy inanmıyorumm dengesizler yaa bi yaptıkları bi yaptıklarına uymuyorrr
Bende artık şakaya vuruyorum yavruşum boşverrrdelii olunca insann herşeyee gülüyorrr
Hayırlısı olsunn bebeğimmm ne güzell şeylerrr düşünyorsunnn veleddalinn Aminnnn
Kıızzzz deryaaaa dhaa 2 gün öncee görmüşün kocişinnn bide özledimmiii diyorsunnnnn hillalle bizz ölek o zamann öleeeekkkkk
Sus kız, bu kızcaaz da ben gibi 6 aydır görmüyo sevdiceğini nankör
Çok kıyacam daha sana taktım sana kızıııaaamm
Neeeyyy başkassıımmmııııııı şimdiii ben başkasımııııı oluyorrruummmm ??heh sen gıt başkalarına kıyama sabahtan berı benle uğraş bana kıy başkalrına kıyama ;-( ;-(
aynen ebuşumm bende hiç anlam veremedim ibonun hareketlerine ama askerde olduğundan dolayı böyledir gelince belki herşey eskisinden daha güzel olcaktır eminim. Oğuzhanda öyle bi triplerde falan bazen ben mi kzıım o mu kız karıştırıyorum yani sabırda kalmıyor bi yerden sonra patlıyorsun ama ne yapıp ne edip sen susup haksız kalıyorsun
ne dengesizlik ne dengesizlik ebuşum ama herşeye rağmen insan yinede sevmekten vazgeçemiyormuş bunuda öğrendim
bakalım dua ediyorum askerden sonra herşey çok güzel olsun diye
Neeeyyy başkassıımmmııııııı şimdiii ben başkasımııııı oluyorrruummmm ??
Aynen yavrum o yüzden askerden gelmelerini bekliyoruzz sabırlaaa.. çoğu gitti azı kaldı 2.5 ayım kaldı çok şükür 6 aydırda gömyüyorum onun etkiside var doğru düzgün konuşmuyoruzda son geldiinden beri herşey tepe takla oldu resmenn dönüşünü bekliyorumm yavrumm sonrasıda inşallah hayırlısı olur diyorumm
Kıızzzz deryaaaa dhaa 2 gün öncee görmüşün kocişinnn bide özledimmiii diyorsunnnnn hillalle bizz ölek o zamann öleeeekkkkk[/B]
o zamana kadar var daha gelmez belkı canım sen takma kafana üzülme herşey olacagına varıyor
Arada toğlanıyoruz tatlım ya gel bak bulursun merak etmee bizler burdayızzz
Herkess aynı canım bir mutlu bir üzgünn öylee sallanıyorr sandall gibiii
Yok tatlım biz düzelemedikk hallaaa bi konuşuyoruz bi konuşmuyoruzz öylee iştee..
Sabırr sabırrrrr artık her lafta birr sabır çekiyorumm yavruşummm
Evet susarak özlüyorumm bebeğimmm napağğğ meeecccbbuuurrrrr
Bıral gelsin tatlımm yaa haklı oa dayanbildiği kadar dayanıyordurr
Anam neler çektirmiş sana yazık kızzanlıyorum seni anlıyorumm yapar buu Deryaa
Canım benm olur da gelirse de üzülme yani, yazık bunalmıştır, hem 2 gün de olsa görünce havan değişir, rahatlarsın belki sonrası daha kolay geçer
inşallah cnm şimdi gelcek gitmesi daha zor gelcek die dedim
Bak hala özledim diyoo kıracam kemiklerinii
Geçiyooorrr geçiyyooorrrr....
Anaa bak sen şu Derya'ya geliyo da kandırıyo bizi
aaaa orası var dımı bıde hımmm kıımmm hımmm amannn kız ınanamadım 4 aylık cicim ayımda bı duydum eş asker olacak ayyy cok zor gunlerdı amann Allah verıyor sabrını valla
Hee seninki konuşuyor benimkiii konuşmuyorr..
Ayy inanmıyorumm dengesizler yaa bi yaptıkları bi yaptıklarına uymuyorrr
Bende artık şakaya vuruyorum yavruşum boşverrrdelii olunca insann herşeyee gülüyorrr
Hayırlısı olsunn bebeğimmm ne güzell şeylerrr düşünyorsunnn veleddalinn Aminnnn
Kıızzzz deryaaaa dhaa 2 gün öncee görmüşün kocişinnn bide özledimmiii diyorsunnnnn hillalle bizz ölek o zamann öleeeekkkkk
nıye kız oynamayakmı cocuk gıbı köşeye gecıp aglasamıydım ne yapım kız bunun sevgılısı kızar o kadar erkegın onunde oynadınmı dıye baya kalabalıktı cunku dedım eşlık edımm obur gun işe nasıl geldım bılmıyom hem oyna hem camda Allah tan ses gıtmedı iş yerındekıler dıyecek bu halın ne ((tabı benım eşimin askere gıttıgını bılmıyorlarda))
ne dengesizlik ne dengesizlik ebuşum ama herşeye rağmen insan yinede sevmekten vazgeçemiyormuş bunuda öğrendim
bakalım dua ediyorum askerden sonra herşey çok güzel olsun diye
ebru barı sen yapmasaydın yaaaaa ıyı be kız sen kız bana ben bu haftada gorım sana ınat hıh gıdıyom ben kocamın yanına al sen gör gununu
ebuşşş napım özledım hele benım koca sızınkı gıbı değil bal kaymak hasret bındıkce daha tatlı oluyor bende ne yapım daha cok özluyom ve özledım hatta otobuse yururken bıle goook özledım ınankı bakk ahhh ahhh benım bırıcık kocamdan başka kımse anlamayacak anlaşılan burada ahhhhhh ahhhhh
ankesörlü telefonların görüntülü olmasını isteyen ben miyim tek ya dün bunu söyledm askerim gülme krizine girdi,,tabi sonra çok şükür ankesörlümüzde var diye dua ettik eve de ankesörlü gibi telefon koycaz hatırası manası çok büyük =)
ebuşşş napım özledım hele benım koca sızınkı gıbı değil bal kaymak hasret bındıkce daha tatlı oluyor bende ne yapım daha cok özluyom ve özledım hatta otobuse yururken bıle goook özledım ınankı bakk ahhh ahhh benım bırıcık kocamdan başka kımse anlamayacak anlaşılan burada ahhhhhh ahhhhh
ankesörlü telefonların görüntülü olmasını isteyen ben miyim tek ya dün bunu söyledm askerim gülme krizine girdi,,tabi sonra çok şükür ankesörlümüzde var diye dua ettik eve de ankesörlü gibi telefon koycaz hatırası manası çok büyük =)
ayyyy yok yok hilalcım o mesajı sana yalnış yazdım bırıcık ebruya kıyama bana kıy sabahtan berıoldumu şimdi ebuşşşşş
güsel fikir cnm hemen patentini alşükür bizm ankesörlüyle pek anımız yok tel kullanabiliyom bitaneciğim
Ayy evet senin de o durum zor olmuştur hee..ama en azından dönünce nolcak diye dert tasa yok
Vuralım kız şakaya vuralım boşverrr...hayırlısı olsun, şimdi düşünüp ağlasak nolcak gelince görecez anca işte
Aynen bizim ölmemiz lazımmmyıkılmadık ayaktayızz
Hadi hadii sırf eşlik edim diye oynamış mış mışşş hahahahaha
Evet sevince koparıp atamıyor insan yaaa...biz de çok zor zamanlar geçirdik burdaki kızcaazlar bilir, ama yıkılmadık gene ayaktayız
Bak yaaa..bize inat gene gitcek buu..sonra gelme baa param bitti demeebirikmedi demee
Şarkı yazarım sana Ebruliii..
Başkası olmaa kendin oll böyle çok daha güzelsinnhep sen mi yazacannn
Bak yaaa kız bi de anlatıyor bal oldu kocam diye bak gruptan atarız seni haa hahahahahaha
( şaka bi yana aman Allah bozmasın Deryacım)
Hahhaha görüntülü müü,kızım bütün askeriye sizi mi izlesin delüüü
Oldu bence oldu tamamdır :111:
kocan olduğu için öyle yavrum burda herkes kocasından memnun sevgililer dertli
olmazmı canım şu hayatta dertsız tasasız gün varmıkı
ohhh ohhh yandan yandann
bebeğim birbirimizi görcez camera gibi olsun ya bence olmalı =) bi fikrim vara müracaat ediyim en iyisi :)
yok yok dertlenmeyin kuzum evlenınce duzelıyorlar hiç takmayın üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?