Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hee seninki konuşuyor benimkiii konuşmuyorr..
Ayy inanmıyorumm dengesizler yaa bi yaptıkları bi yaptıklarına uymuyorrr

Bende artık şakaya vuruyorum yavruşum boşverrr delii olunca insann herşeyee gülüyorrr
Hayırlısı olsunn bebeğimmm ne güzell şeylerrr düşünyorsunnn veleddalinn Aminnnn

Kıızzzz deryaaaa dhaa 2 gün öncee görmüşün kocişinnn bide özledimmiii diyorsunnnnn hillalle bizz ölek o zamann öleeeekkkkk

Bu anlattığın olaylar gibi nice saçma sapan olaylar işte yaa..offf..ömrümüzü yediler haaa
Ama geçiyor banane mecbur geçcek bananeee

Valla cidden oynamış bunlar aha da şoka girdim

nıye kız oynamayakmı cocuk gıbı köşeye gecıp aglasamıydım ne yapım kız bunun sevgılısı kızar o kadar erkegın onunde oynadınmı dıye baya kalabalıktı cunku dedım eşlık edımm obur gun işe nasıl geldım bılmıyom hem oyna hem camda Allah tan ses gıtmedı iş yerındekıler dıyecek bu halın ne ((tabı benım eşimin askere gıttıgını bılmıyorlarda))

ne dengesizlik ne dengesizlik ebuşum ama herşeye rağmen insan yinede sevmekten vazgeçemiyormuş bunuda öğrendim
bakalım dua ediyorum askerden sonra herşey çok güzel olsun diye

heh sen gıt başkalarına kıyama sabahtan berı benle uğraş bana kıy başkalrına kıyama ;-( ;-(
Neeeyyy başkassıımmmııııııı şimdiii ben başkasımııııı oluyorrruummmm ??

ne dengesizlik ne dengesizlik ebuşum ama herşeye rağmen insan yinede sevmekten vazgeçemiyormuş bunuda öğrendim

Aynen yavrum o yüzden askerden gelmelerini bekliyoruzz sabırlaaa.. çoğu gitti azı kaldı 2.5 ayım kaldı çok şükür 6 aydırda gömyüyorum onun etkiside var doğru düzgün konuşmuyoruzda son geldiinden beri herşey tepe takla oldu resmenn dönüşünü bekliyorumm yavrumm sonrasıda inşallah hayırlısı olur diyorumm

sana davranışı nasıl peki sert mi davranıyor herşeyini sorunmu yapıyor

Kıızzzz deryaaaa dhaa 2 gün öncee görmüşün kocişinnn bide özledimmiii diyorsunnnnn hillalle bizz ölek o zamann öleeeekkkkk [/B]

ebuşşş napım özledım hele benım koca sızınkı gıbı değil bal kaymak hasret bındıkce daha tatlı oluyor bende ne yapım daha cok özluyom ve özledım hatta otobuse yururken bıle goook özledım ınankı bakk ahhh ahhh benım bırıcık kocamdan başka kımse anlamayacak anlaşılan burada ahhhhhh ahhhhh

ankesörlü telefonların görüntülü olmasını isteyen ben miyim tek ya dün bunu söyledm askerim gülme krizine girdi,,tabi sonra çok şükür ankesörlümüzde var diye dua ettik eve de ankesörlü gibi telefon koycaz hatırası manası çok büyük =)

o zamana kadar var daha gelmez belkı canım sen takma kafana üzülme herşey olacagına varıyor

gel dedim bnde cnm bnaldı biliyom aramızda kötüydü bikaç haftadır daha düzelemdik tam

aaaa orası var dımı bıde hımmm kıımmm hımmm amannn kız ınanamadım 4 aylık cicim ayımda bı duydum eş asker olacak ayyy cok zor gunlerdı amann Allah verıyor sabrını valla

Ayy evet senin de o durum zor olmuştur hee..ama en azından dönünce nolcak diye dert tasa yok

Vuralım kız şakaya vuralım boşverrr...hayırlısı olsun, şimdi düşünüp ağlasak nolcak gelince görecez anca işte

Aynen bizim ölmemiz lazımmm yıkılmadık ayaktayızz

Hadi hadii sırf eşlik edim diye oynamış mış mışşş hahahahaha

Evet sevince koparıp atamıyor insan yaaa...biz de çok zor zamanlar geçirdik burdaki kızcaazlar bilir, ama yıkılmadık gene ayaktayız

ebru barı sen yapmasaydın yaaaaa ıyı be kız sen kız bana ben bu haftada gorım sana ınat hıh gıdıyom ben kocamın yanına al sen gör gununu

Bak yaaa..bize inat gene gitcek buu..sonra gelme baa param bitti demee birikmedi demee

kocan olduğu için öyle yavrum burda herkes kocasından memnun sevgililer dertli

güsel fikir cnm hemen patentini al şükür bizm ankesörlüyle pek anımız yok tel kullanabiliyom bitaneciğim

Neeeyyy başkassıımmmııııııı şimdiii ben başkasımııııı oluyorrruummmm ??

Şarkı yazarım sana Ebruliii..
Başkası olmaa kendin oll böyle çok daha güzelsinn hep sen mi yazacannn

Bak yaaa kız bi de anlatıyor bal oldu kocam diye bak gruptan atarız seni haa hahahahahaha
( şaka bi yana aman Allah bozmasın Deryacım )

Hahhaha görüntülü müü,kızım bütün askeriye sizi mi izlesin delüüü

ayyyy yok yok hilalcım o mesajı sana yalnış yazdım bırıcık ebruya kıyama bana kıy sabahtan berı oldumu şimdi ebuşşşşş

Oldu bence oldu tamamdır :111:

güsel fikir cnm hemen patentini al şükür bizm ankesörlüyle pek anımız yok tel kullanabiliyom bitaneciğim

biz daha telefona geçemedk canım bide beyfendi çağrı atıyo ben arıyorum ...bazen özlem çok yoğun şekilde vuruyo konuşmalarda ona göre ben diyorum hay şu ankesörlü bi görüntülü olamadı diye başlıyo gülmeye o güldükçe daha mutlu oluyorum

olmazmı canım şu hayatta dertsız tasasız gün varmıkı

ohhh ohhh yandan yandann

bebeğim birbirimizi görcez camera gibi olsun ya bence olmalı =) bi fikrim vara müracaat ediyim en iyisi :)

olmazmı canım şu hayatta dertsız tasasız gün varmıkı

ohhh ohhh yandan yandann

Tabi yaa şakaya vurup geçiyoz işte en güzeliii

bebeğim birbirimizi görcez camera gibi olsun ya bence olmalı =) bi fikrim vara müracaat ediyim en iyisi :)

Katil etcek bu bizim oğlanlarııı kıskançlıktan katil olur Zaferimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…