biz daha telefona geçemedk canım bide beyfendi çağrı atıyo ben arıyorum ...bazen özlem çok yoğun şekilde vuruyo konuşmalarda ona göre ben diyorum hay şu ankesörlü bi görüntülü olamadı diye başlıyo gülmeye o güldükçe daha mutlu oluyorum
Aaa olmazzz öyle inatt falannn yaa bizzz burdaaa napalım sen böylee dersen bizim ne gidebilme durumumuz var nede görrmee bizee nassıll kıyıyorsunnnebru barı sen yapmasaydın yaaaaa ıyı be kız sen kız bana ben bu haftada gorım sana ınat hıh gıdıyom ben kocamın yanına al sen gör gununu
Yavrum öyle kavga ettiğimiz yok konuşmuyoruzz yanee arada ben msj atıyorum nasılsın diye öyle konuşuyorsak konuşuyoruz sonra yine aynı bende haber falan vermiyorum inatlaşşıyoruzz karşılıklıısana davranışı nasıl peki sert mi davranıyor herşeyini sorunmu yapıyor
Tuba doğru söylemiş seninki kocan bizimki sevgiliii gelin ata binmiş ya nasip demişş daha nolucağımız belli değil tabikii ama özlem aynı sevgi aynı pğaylaşılanlar farklı o kadarrebuşşş napım özledım hele benım koca sızınkı gıbı değil bal kaymak hasret bındıkce daha tatlı oluyor bende ne yapım daha cok özluyom ve özledım hatta otobuse yururken bıle goook özledım ınankı bakk ahhh ahhh benım bırıcık kocamdan başka kımse anlamayacak anlaşılan burada ahhhhhh ahhhhh
Aynnenn öylee hep dert dert nolucakk sonumuzz böyleee beee
Vuralım kız şakaya vuralım boşverrr...hayırlısı olsun, şimdi düşünüp ağlasak nolcak gelince görecez anca işte
Aynen bizim ölmemiz lazımmmyıkılmadık ayaktayızz
Hee olduuu o vakiitt bendee öyle anlamışımdıı zatiiiayyyy yok yok hilalcım o mesajı sana yalnış yazdım bırıcık ebruya kıyama bana kıy sabahtan berıoldumu şimdi ebuşşşşş
Şarkı yazarım sana Ebruliii..
Başkası olmaa kendin oll böyle çok daha güzelsinnhep sen mi yazacannn
Şarkı yazarım sana Ebruliii..
Başkası olmaa kendin oll böyle çok daha güzelsinnhep sen mi yazacannn
Bak yaaa kız bi de anlatıyor bal oldu kocam diye bak gruptan atarız seni haa hahahahahaha
( şaka bi yana aman Allah bozmasın Deryacım)
Hahhaha görüntülü müü,kızım bütün askeriye sizi mi izlesin delüüü
Oldu bence oldu tamamdır :111:
Yıkılmadık ayağtayız dertlerimizle başbaşayızz zalımlara kötülere yenilmedikk buradaayıızzzz
Bendee sanaa yukarıdaa yazdımkiii birbirimizee serenadd yapıyoruzz ne kadan güzelll
şarkı cok güzeeelllamin kuzummm cok sagol
Aaa olmazzz öyle inatt falannn yaa bizzz burdaaa napalım sen böylee dersen bizim ne gidebilme durumumuz var nede görrmee bizee nassıll kıyıyorsunnn
Yavrum öyle kavga ettiğimiz yok konuşmuyoruzz yanee arada ben msj atıyorum nasılsın diye öyle konuşuyorsak konuşuyoruz sonra yine aynı bende haber falan vermiyorum inatlaşşıyoruzz karşılıklıı
Tuba doğru söylemiş seninki kocan bizimki sevgiliii gelin ata binmiş ya nasip demişş daha nolucağımız belli değil tabikii ama özlem aynı sevgi aynı pğaylaşılanlar farklı o kadarr
Yıkılmadık ayağtayız dertlerimizle başbaşayızz zalımlara kötülere yenilmedikk buradaayıızzzz
Hee olduuu o vakiitt bendee öyle anlamışımdıı zatiii
Bendee sanaa yukarıdaa yazdımkiii birbirimizee serenadd yapıyoruzz ne kadan güzelll
allah sabır versin canm en azından sesini duyuyoz iyiler hiç duymasak meraktan çatlardık
tabi ya gerçektn büyük nimet bizim için ,,ister 1 dk ister 10 dk sesini duymak yetiyo ...Her şeye alışıyo da insan özlemeye engel olunmuyo işte her gün giderek büyüyo ama napalım döndükleri zaman sağ salim inşallah kapatıcaz bu açıkları
şarkı cok güzeeelllamin kuzummm cok sagol
tamam tamam sizin yarenlerınız gelene kadar gıtmıcem ben cabuk gelsınler he ben dayanamam bak gıoderım falan şuankı hedefımız bayram ama sızınkıler o zamana gelır dımı
Hahhahah döktürmüş yine deliii..ya çok başım ağrıyor bugünn neden ki neeee...:44:
Ana serenad yapıp duruyo bana boş değil bu kızzKarşılıklıı
ohhh benımle aynı fıkırde bırı geldı kız ben bunlara sabahtan berı anlatamıyom ozledım dıyom kızyorlar bana özleme engel olunmuyor dımı bıdaha soyle canım bıdaha soyle valla bunlar olsu üç yaren 2 gun once gordum dıye benı parçalıyorlar ohhh ıyıkı geldın kız
Benimki gelirrr....bayramdan önce tatile bile gideriz inşallahh.
Aa ne demkk istiyorsunn bir dakikaa kargaa sesinle şarkı söyledin başımımı ağırttın diyorsunn neeyy inanmıyorumm saaaa
Hahhahah döktürmüş yine deliii..ya çok başım ağrıyor bugünn neden ki neeee...:44:
Ana serenad yapıp duruyo bana boş değil bu kızzKarşılıklıı
tamam tamam sizin yarenlerınız gelene kadar gıtmıcem ben cabuk gelsınler he ben dayanamam bak gıoderım falan şuankı hedefımız bayram ama sızınkıler o zamana gelır dımı
ben yanındaken bile özlüyorum çünkü ayrılık vakti gelip çatcak belli ki özlüyosun ...bizimki ustaya gitti her gün az da olsa görüştük ama ben ilk günden daha da çok özledm...gördüğün için daha da hiç ayrılasın gelmiyo çünkü hep yanında kalsın istiosun...
Tamamen bizim olana kadar özlem hep olcak hemde daha da artarak
kızlarrrrrrrrr bendende size şu şarkı gelsin yurtseven kardeşlerden şimdi halay zamanı ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI,
BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ETMEDİM,
NERDEYİM NEREDEYİM ANLAMADIM BİLEMEDİM,
YUH BANA TUH BANA KAFAMIZA VURA VURA,
ADIM ADIM GİTTİM VARAMADIM BEN YANINA,
bu şarkı benden hilalle ebruşa gelsin yetmiş milyonun önünde saygılar efendim
işte bende bu yüzden şimdi gelmesin izne erkenden temelli dönsün dedm çünkü görcem okadar özledim şimdi hiç ayrılasım gelmicek
ben yanındaken bile özlüyorum çünkü ayrılık vakti gelip çatcak belli ki özlüyosun ...bizimki ustaya gitti her gün az da olsa görüştük ama ben ilk günden daha da çok özledm...gördüğün için daha da hiç ayrılasın gelmiyo çünkü hep yanında kalsın istiosun...
Tamamen bizim olana kadar özlem hep olcak hemde daha da artarak
kızlarrrrrrrrr bendende size şu şarkı gelsin yurtseven kardeşlerden şimdi halay zamanı ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI,
BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ETMEDİM,
NERDEYİM NEREDEYİM ANLAMADIM BİLEMEDİM,
YUH BANA TUH BANA KAFAMIZA VURA VURA,
ADIM ADIM GİTTİM VARAMADIM BEN YANINA,
bu şarkı benden hilalle ebruşa gelsin yetmiş milyonun önünde saygılar efendim
yazdım buraya amcakızı bana yok dımı eyvallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?