Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah sabır versin canm en azından sesini duyuyoz iyiler hiç duymasak meraktan çatlardık

ebru barı sen yapmasaydın yaaaaa ıyı be kız sen kız bana ben bu haftada gorım sana ınat hıh gıdıyom ben kocamın yanına al sen gör gununu
Aaa olmazzz öyle inatt falannn yaa bizzz burdaaa napalım sen böylee dersen bizim ne gidebilme durumumuz var nede görrmee bizee nassıll kıyıyorsunnn
sana davranışı nasıl peki sert mi davranıyor herşeyini sorunmu yapıyor
Yavrum öyle kavga ettiğimiz yok konuşmuyoruzz yanee arada ben msj atıyorum nasılsın diye öyle konuşuyorsak konuşuyoruz sonra yine aynı bende haber falan vermiyorum inatlaşşıyoruzz karşılıklıı
Tuba doğru söylemiş seninki kocan bizimki sevgiliii gelin ata binmiş ya nasip demişş daha nolucağımız belli değil tabikii ama özlem aynı sevgi aynı pğaylaşılanlar farklı o kadarr

Vuralım kız şakaya vuralım boşverrr...hayırlısı olsun, şimdi düşünüp ağlasak nolcak gelince görecez anca işte

Aynen bizim ölmemiz lazımmm yıkılmadık ayaktayızz
Aynnenn öylee hep dert dert nolucakk sonumuzz böyleee beee
Yıkılmadık ayağtayız dertlerimizle başbaşayızz zalımlara kötülere yenilmedikk buradaayıızzzz

ayyyy yok yok hilalcım o mesajı sana yalnış yazdım bırıcık ebruya kıyama bana kıy sabahtan berı oldumu şimdi ebuşşşşş
Hee olduuu o vakiitt bendee öyle anlamışımdıı zatiii

Şarkı yazarım sana Ebruliii..
Başkası olmaa kendin oll böyle çok daha güzelsinn hep sen mi yazacannn

Bendee sanaa yukarıdaa yazdımkiii birbirimizee serenadd yapıyoruzz ne kadan güzelll

şarkı cok güzeeelll amin kuzummm cok sagol

Hahhahah döktürmüş yine deliii..ya çok başım ağrıyor bugünn neden ki neeee...:44:

Ana serenad yapıp duruyo bana boş değil bu kızz Karşılıklıı

tamam tamam sizin yarenlerınız gelene kadar gıtmıcem ben cabuk gelsınler he ben dayanamam bak gıoderım falan şuankı hedefımız bayram ama sızınkıler o zamana gelır dımı

allah sabır versin canm en azından sesini duyuyoz iyiler hiç duymasak meraktan çatlardık

tabi ya gerçektn büyük nimet bizim için ,,ister 1 dk ister 10 dk sesini duymak yetiyo ...Her şeye alışıyo da insan özlemeye engel olunmuyo işte her gün giderek büyüyo ama napalım döndükleri zaman sağ salim inşallah kapatıcaz bu açıkları

ohhh benımle aynı fıkırde bırı geldı kız ben bunlara sabahtan berı anlatamıyom ozledım dıyom kızyorlar bana özleme engel olunmuyor dımı bıdaha soyle canım bıdaha soyle valla bunlar olsu üç yaren 2 gun once gordum dıye benı parçalıyorlar ohhh ıyıkı geldın kız

evt cnm ya bi gelsinler acısını çkarcaz bu günlerin inşallah

Son düzenleme:

Hahhahah döktürmüş yine deliii..ya çok başım ağrıyor bugünn neden ki neeee...:44:

kızlarrrrrrrrr bendende size şu şarkı gelsin yurtseven kardeşlerden şimdi halay zamanı ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI,
BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ETMEDİM,
NERDEYİM NEREDEYİM ANLAMADIM BİLEMEDİM,
YUH BANA TUH BANA KAFAMIZA VURA VURA,
ADIM ADIM GİTTİM VARAMADIM BEN YANINA,
bu şarkı benden hilalle ebruşa gelsin yetmiş milyonun önünde saygılar efendim

ben yanındaken bile özlüyorum çünkü ayrılık vakti gelip çatcak belli ki özlüyosun ...bizimki ustaya gitti her gün az da olsa görüştük ama ben ilk günden daha da çok özledm...gördüğün için daha da hiç ayrılasın gelmiyo çünkü hep yanında kalsın istiosun...

Tamamen bizim olana kadar özlem hep olcak hemde daha da artarak

Benimki gelirrr....bayramdan önce tatile bile gideriz inşallahh.

heh bak benı dusunen yok benımkı gelır tatıle gıderım dıyosun hiloşş bızı bekleme sen gıt kıyamam deme bana sen deme sen yıne gelırsın perpaya kuscem senle bırakmıcam senı bıdaha işe gıdemıceksın

Aa ne demkk istiyorsunn bir dakikaa kargaa sesinle şarkı söyledin başımımı ağırttın diyorsunn neeyy inanmıyorumm saaaa
Evettt anlaaa diyee nelerr neler yapıyorummdaa sonundaaa anladınnn Ahh bide karşılıklıymışş çookk mesudd oldummm

tamam tamam sizin yarenlerınız gelene kadar gıtmıcem ben cabuk gelsınler he ben dayanamam bak gıoderım falan şuankı hedefımız bayram ama sızınkıler o zamana gelır dımı

Sana gitme demiyoruzkiiiii git görr tabikidee ama 2 gün olmuşş özledim diyonn ya bize acımıyonnn
Benimkii bayramın 2.günü kısmetsee burdaaaaa

işte bende bu yüzden şimdi gelmesin izne erkenden temelli dönsün dedm çünkü görcem okadar özledim şimdi hiç ayrılasım gelmicek

yazdım buraya amcakızı bana yok dımı eyvallahhhh

işte bende bu yüzden şimdi gelmesin izne erkenden temelli dönsün dedm çünkü görcem okadar özledim şimdi hiç ayrılasım gelmicek

haklısın canım valla biz izin konusu açıldığında hoş daha yeni gitti 1 ay olcak da gelme boşver sen gelip napcan diyorum ,,gene de ilerde çok gelmek isterse karışmam ama o da diyo izne gelmiyim işte erken biter falan sen bilirsin diyorum dayanabilidğimz kadar ...

dahada artacak canım emin ol bızde oyle valla

Ahheeeyy ahhheyyyy tililililililiililililililillilili
Oturmayamıı geldikk kızlarr haydenn kalkınnn bakemm şurda bi halayy çekekkkk başıı ben çekerim merakk etmeyinnnn tillililiilililililiilillililililililililil
Saolasunn tubişimmmm

yazdım buraya amcakızı bana yok dımı eyvallahhhh

sanada var kuşum aralarında paslaşıp duruyorlardı banada flash tv ekibinden haber geldi seninle benim oynamamı çok
beğenmişler içimize ebruyla hilalide sokmaya çalışıyorum
tey teyy tey lilililili obaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…