Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozledim kız ben hemencecık özlerım yanındayken bıle ozlerım ama sızıde anlıyorum canım şaka maka bı yana özledım ama tabı sızlerede Allah sabır versın cumlemıze özlenmezmı deli gıbı özlenıyor hemde

Son düzenleme:

bizde öle karara almştık canm ama durum değişio işte askerlik çok bunalttı birazda aramız kötüydü yeni yeni düzeliyoz gelmk istedi bugün tamam dedm gelme diyemem bunaldm dio

Yihhuu adımıza şarkılar yazılıyorr söyleniyorr teytey teyy eyvallahh
:118:

Hahhaha sen 2 gün önce gördün sus bi bak hala devam ya bıkmadın be kızm kaçarım bananem kii kaçarımmm....ya biz bi kavuşalım ben nası şükretcem sen görr de utann

hahahahahhaha kandırdımmm karşılıksız senin duygularınnn

yazdım buraya amcakızı bana yok dımı eyvallahhhh

Gene kıskandı bakk

ohh hadi bakalım al şu mendili başla ben sesler çıkartırım
dıli dıli dılidildilidildli
tiliiilil
obaaaaaaaaa
çepki çepki çepki

42:
42:

Bir tane akıllı yok burda
Kızlar şimdilik kaçıyorum biraz işim var sonra da bu ofisi de terkedeceğimmm
Hepinizi kocaman öpüyorum, bugün süper oldu toplaştık farkında olmadan
Görüşmek üzereee...

tamam canım benim görüşmek üzere iyi eğlence oldu bize

Sanarsınz birimiz depük yedi Valla kızlar depük gecemi sizle geçirmek için sabırsızlanıyorumm tek bir fire olursa kurşunlarım
inşALLAHHHHHHHH geçiririz hep beraber

neşeniz daim olsun kızlar ben başvuru formlarına aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar yazıp beynimi sulandırırken siz coşmuşsunuz...

yaa sabah güzel bişi olduuu... mehmet geçen hafta kendine yeni yeni ciciler almıştı, bugün bana mini bi defile yaptı msnde, çok tatlıydı, ben onu tekrar sevmeye başladım sanırım :26:

Allah hakkında hayırlısını versın canım benım

tamam canım benim görüşmek üzere iyi eğlence oldu bize

inşALLAHHHHHHHH geçiririz hep beraber

İyi eğlendik tabii her zaman bekleriz cümbüşe

Sen de gel arada beynin kendine gelsin yavrucum
Aaaa çok sevindim Nilüüü..çok şirin şeyler bunlarrr... Hakkında hayırlısı olsun canikom, madem Mehmetle devam daha da güzel olur inşallah, daha da şirinlik yapar, üzmez seni sevginiz çoğalır.

bilseydim gelirdim kuzum... inşallah dediğin gibi olur canım da mehmete gelip gelip gidiyolar biliyosun

bende de yaren psikolojisi var kafayı yedim artıkın bakalım düzeliriz inşallah bitanem herşeyin hayırlısı sizinde şafaklar azalmış çok sevindim
tez zamanda kocişine kavuşursun inşallah

Teşekkürler tatlım azaldı epey, şaşırıyorum çok, geçiyor işte bir şekilde

Düzeltin canım siz de arayı, bozmayın psikolojiyi

İşe gitmek zorunda olduğum için çıkmak zorunda kaldım, yine gel yine görüşelim....

181 gün!!! 181 gündür görmüyorum onu yaaaaaa

O kadar oldu mu kuzum yaaa Allah sabır versin, o tartışmaların sebebi anlaşıldı, çok özleşmişsinizdir siz

Canım hayırlı olsun başvurular inşallah.... En yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz

Ne güzel Mehmet'le aranız gün be gün iyiye gidiyor, işte bu güzel haber... İnşallah daha da iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…