Aa ne demkk istiyorsunn bir dakikaa kargaa sesinle şarkı söyledin başımımı ağırttın diyorsunn neeyy inanmıyorumm saaaa
Evettt anlaaa diyee nelerr neler yapıyorummdaa sonundaaa anladınnnAhh bide karşılıklıymışş çookk mesudd oldummm
Sana gitme demiyoruzkiiiii git görr tabikidee ama 2 gün olmuşş özledim diyonn ya bize acımıyonnn
Benimkii bayramın 2.günü kısmetsee burdaaaaa
haklısın canım valla biz izin konusu açıldığında hoş daha yeni gitti 1 ay olcak da gelme boşver sen gelip napcan diyorum ,,gene de ilerde çok gelmek isterse karışmam ama o da diyo izne gelmiyim işte erken biter falan sen bilirsin diyorum dayanabilidğimz kadar ...
kızlarrrrrrrrr bendende size şu şarkı gelsin yurtseven kardeşlerden şimdi halay zamanı ŞİMDİ HALAY ZAMANI,
SALLA SALLA KAFAYI,
ÇAL ÇAL ÇAL DJ,
KESME SAKIN HALAYI,
BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ETMEDİM,
NERDEYİM NEREDEYİM ANLAMADIM BİLEMEDİM,
YUH BANA TUH BANA KAFAMIZA VURA VURA,
ADIM ADIM GİTTİM VARAMADIM BEN YANINA,
bu şarkı benden hilalle ebruşa gelsin yetmiş milyonun önünde saygılar efendim
heh bak benı dusunen yok benımkı gelır tatıle gıderım dıyosun hiloşş bızı bekleme sen gıt kıyamam deme bana sen deme sen yıne gelırsın perpaya kuscem senle bırakmıcam senı bıdaha işe gıdemıceksın
Aa ne demkk istiyorsunn bir dakikaa kargaa sesinle şarkı söyledin başımımı ağırttın diyorsunn neeyy inanmıyorumm saaaa
Evettt anlaaa diyee nelerr neler yapıyorummdaa sonundaaa anladınnnAhh bide karşılıklıymışş çookk mesudd oldummm
Sana gitme demiyoruzkiiiii git görr tabikidee ama 2 gün olmuşş özledim diyonn ya bize acımıyonnn
Benimkii bayramın 2.günü kısmetsee burdaaaaa
yazdım buraya amcakızı bana yok dımı eyvallahhhh
Ahheeeyy ahhheyyyy tililililililiililililililillilili
Oturmayamıı geldikk kızlarr haydenn kalkınnn bakemm şurda bi halayy çekekkkk başıı ben çekerim merakk etmeyinnnn tillililiilililililiilillililililililililil
Saolasunn tubişimmmm
anaaam çoştu bizm kızlar
Yihhuu adımıza şarkılar yazılıyorr söyleniyorr teytey teyy eyvallahh
:118:
Hahhaha sen 2 gün önce gördün sus bi bak hala devam ya bıkmadın be kızmkaçarım bananem kii kaçarımmm....ya biz bi kavuşalım ben nası şükretcem sen görr de utann
hahahahahhaha kandırdımmm karşılıksız senin duygularınnn
Gene kıskandı bakk
ayakkabıları çıkartıcaz daha dur yeni başladık
zılgıt yapın loooo
anaaam çoştu bizm kızlar
ayakkabıları çıkartıcaz daha dur yeni başladık
zılgıt yapın loooo
42:
42:
Ahheeeyy ahhheyyyy tililililililiililililililillilili
Oturmayamıı geldikk kızlarr haydenn kalkınnn bakemm şurda bi halayy çekekkkk başıı ben çekerim merakk etmeyinnnn tillililiilililililiilillililililililililil
Saolasunn tubişimmmm
Sanarsınz birimiz depük yediValla kızlar depük gecemi sizle geçirmek için sabırsızlanıyorumm tek bir fire olursa kurşunlarım
tamam canım benim görüşmek üzere iyi eğlence oldu bize
Bir tane akıllı yok burda
Kızlar şimdilik kaçıyorum biraz işim var sonra da bu ofisi de terkedeceğimmm
Hepinizi kocaman öpüyorum, bugün süper oldu toplaştık farkında olmadan
Görüşmek üzereee...
inşALLAHHHHHHHH geçiririz hep beraber
Sanarsınz birimiz depük yediValla kızlar depük gecemi sizle geçirmek için sabırsızlanıyorumm tek bir fire olursa kurşunlarım
neşeniz daim olsun kızlar Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 ben başvuru formlarına aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar yazıp beynimi sulandırırken siz coşmuşsunuz...
yaa sabah güzel bişi olduuu... mehmet geçen hafta kendine yeni yeni ciciler almıştı, bugün bana mini bi defile yaptı msnde, çok tatlıydı, ben onu tekrar sevmeye başladım sanırım :26:
Allah hakkında hayırlısını versın canım benım
neşeniz daim olsun kızlar Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 ben başvuru formlarına aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar yazıp beynimi sulandırırken siz coşmuşsunuz...
yaa sabah güzel bişi olduuu... mehmet geçen hafta kendine yeni yeni ciciler almıştı, bugün bana mini bi defile yaptı msnde, çok tatlıydı, ben onu tekrar sevmeye başladım sanırım :26:
Sen de gel arada beynin kendine gelsin yavrucum
Aaaa çok sevindim Nilüüü..çok şirin şeyler bunlarrr...Hakkında hayırlısı olsun canikom, madem Mehmetle devam daha da güzel olur inşallah, daha da şirinlik yapar, üzmez seni sevginiz çoğalır.
bende de yaren psikolojisi varkafayı yedim artıkın bakalım düzeliriz inşallah bitanem herşeyin hayırlısı sizinde şafaklar azalmış çok sevindim
tez zamanda kocişine kavuşursun inşallah
181 gün!!! 181 gündür görmüyorum onu yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?