Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hayırlı olsun başvurular inşallah.... En yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz

Ne güzel Mehmet'le aranız gün be gün iyiye gidiyor, işte bu güzel haber... İnşallah daha da iyi olacak

inşallah hesnam yaa hem iş hem aşk hayatını yola koymaya çalışıyorum

Ayyşş ne güzel iltifatlar bunlar böyle Rabbim hiç birimize nazar değdirmesiiiinn
Bugün nöbeti vardıı şapşallık yaptıık dedim ''akşam eve gelme gelirsen koltukta yatacaksın'' o da ''tamam gelince tv karşısında yatarım allah allah'' dedi. ''sen dünyanın en öküz insanısın varya doğum günün diye birşey demiyorum'' dedim ''senden korkan mı var be'' dedi sonra öküzlük yaptı bu kez o beni güldürdü allahım allahım telefonu tutarken ellerim ter içnde kaldı gülmekten
(Çenemii siz çekecektiniz tabiii başka kim çekecektiiiii canımcıım )

bilseydim gelirdim kuzum... inşallah dediğin gibi olur canım da mehmete gelip gelip gidiyolar biliyosun

Bilmeden oldu canikom zaten haberleşmediydik yani yoksam seni es geçer miyiz heeeçç
evet canım sayende az da olsa biz de öğrendik az dengesiz seninki ama hayırlısııı...

O kadar oldu mu kuzum yaaa Allah sabır versin, o tartışmaların sebebi anlaşıldı, çok özleşmişsinizdir siz

Olduu Hesna ablacım olduuu...gelene kadar da 218 güne tamamlıcaz hayırlısıyla
Tabi ya çok etkisi oluyor illa ki..artık sabır kalmadı ama napalım

Hehehhe iyi etmişiniz canım benm arada şebeklik süper oluyooo...olmazsa olmaz zatenn yaa....benmki de bazen atıyorum der ki işte bak sana şu arabayı alcam falan, ben gülerim sonra da der "hoşuna gitti de mi zilli " hhahaha işte sıpa yani yapcak bi şey yok, aramız iyiyken tadından yenmez

Son düzenleme:

Sanırım hepimizin öyle oluyor kuzum Bizde kötü olunca telefonu kırasım geliyor, onu boğasım geliyor. Ama iyi olunca daha bi aşık oluyorum öküzee hahahahyt ''zilli'' kelimesi şebeklik anlarında gerçekten çok etkili oluyor Bizim ki genelde ''karı,öküz,inatçı keçi'' der bana o zamanlardaa Ayy bak gene özledim uff
Rabbiim hiç bozmasın, hep mutlu mesut geçirelim şu şafağıı !

İyiyim canım yaa seni sormalı...

Gerçi okudum askerinle muhabbetlerinizi, maşallah, mutlu çiftler bizi de mutlu ediyor

Bende iyiym ablacım Allah iyilik versin :)
Bugünlerin keyfini çıkartıyorum, bi iki güne tartışırız çünkü ablacım

Son düzenleme:

zilli hee çok romantik :) mehmet normalde kuzu kızınca küsünce de kuzu boku der, kuzu boku oldun yine der :)

Olduu Hesna ablacım olduuu...gelene kadar da 218 güne tamamlıcaz hayırlısıyla
Tabi ya çok etkisi oluyor illa ki..artık sabır kalmadı ama napalım

Çok olmuş canım yaa o kadar nasıl dayanacaksınız, biz hiç dayanamazdık sanırım, benimki gelmezsen kulelinin kulelerinden atlarım bak der beni yine ikna ederdi hehe

Bende iyiym ablacım Allah iyilik versin :)
Bugünlerin keyfini çıkartıyorum, bi iki güne tartışırız çünkü ablacım

Heee olsun bee tartışmanın da tadı başka, gülüşmenin de insan sevince hepiciğine katlanıyor, tek katlanamadığımız özlem işte

ah yaa özlüyor insan yaaa offff...
"Karıııı" yı benmki de kullanıyo bazen, aslında ne kadar da kırolar ama şebeklik anında deyince tatlı oluyorlar, kavga edince ben de kaç kez telefon fırlattım krizler geçirdim sorma çok kötü Allah göstermesin bi daha kavga yaa en azından o kadar şiddetli olmasınnn..

zilli hee çok romantik :) mehmet normalde kuzu kızınca küsünce de kuzu boku der, kuzu boku oldun yine der :)

He çok romantiktir anca bu kadar benmki de kuzu boku iyiymiş yalnız

Valla mecbur olunca dayanıyor insan napalım ben de dayanamam yapamam derdim ama nasıl yaptım..
İstanbul Ankara..ya da ne bileyim işte gidebileeğim yerler olsa asla onu dinlemezdim ama kattiyen gelme dedi, ben de ona gelme dedim, anlaştık her şeyi Temmuz için yaptık

Heee olsun bee tartışmanın da tadı başka, gülüşmenin de insan sevince hepiciğine katlanıyor, tek katlanamadığımız özlem işte

Aynen öyle ablaam şu hasret denen illeti ayağına basacaksın gidemeyecek ah öyle bi şansımız olaydı

Valla çok özledim yavrum ya Ah olaydı da şaplataydım suratına seveydim gitme diyeydim
Kavga sırasında bende oda çok sert oluyoruz, kendimden korkuyorum ben bazen ya sinir ediyor öküz herif Telefonlara yazık ya acıdım bak şimdiik Hep böylee mutlu olalım, inşallahh.

ben de seviyorum bunu canım, her defasında güldürüyor beni :)

Hep böyle olun inşallah kuzum, Allah bozmasıın

Amin Esincim aminnn Allah bozmasın inşallah..ne de iyi oluyor böyle, hepimizin keyfi yerinde olsun işte daha ne isteriz kiii..

Ben özlemden deli divane oldum artık iyice bir tuhaf geçiyor günler napcamı şaşırmış durumdayım ama kendimi bolca spora veriyorum napam...hem gelene kadar daha daş olayım zaten harikaydım süper olurum anam ne kadan da mütevaziyim yaa

Aynen öyle kuzum, böyle mutlu olunca gün çabucak geçiyor bugünün nasıl geçtiğini anlamadım ben
Gerçekten çok mütevazisin hilalim Sen her halinle taaşş gibisin askerinee ya hu Bende bazen kendimi şımartıyorum aynanın karşısına geçip ''şu güzelliğe bak allahım özene bözene yaratmış maşallah'' falan diyorum sonra gülme krizine giriyorum bide işin kötü tarafı abiye kuzu vardı ya onun gibi benim gülmem başlayınca susmuyorum tam gaazz devam

Anladım canım siz de haklısınız, katlanmak zorunda kalınca katlanıyor insan, sonunda çabucak rahata kavuşmak için her şey... Neyse az kaldı canım yaa az daha sık dişini...

Aynen öyle ablaam şu hasret denen illeti ayağına basacaksın gidemeyecek ah öyle bi şansımız olaydı

[/COLOR][/I][/B]

Evet canım yaa öyle bir şansımız olaydı tutardım kuyruğundan bırakmazdım

Evet canım yaa öyle bir şansımız olaydı tutardım kuyruğundan bırakmazdım

Bazen anneme ''anne beni doğurmuşun madem, bi de sihirli değnek doğursana'' diyorum ''de get başımdan esin'' diyor
Ah ahh ablam neyse ki sizin şafak azalıyorda, bizim ki de azalacak inşallah

Hesna ablaam, Hilaliim, Nilüüümmmm ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakıınn, iyi akşamlar diliyorum sizi öpüyorum

Son düzenleme:

Biliyorum evet abiye Kuzu yu hahaha seninki de iyiymiş, e insan kendini beğenmese çatlarmışşş..sağol bu arada güzel iltifatlar içinn

Sıkıyorum valla ne hale geldimmm Hesna ablaaa ama artık son demler napalım dayanacazzz

Görüşürüz Esincimmm ben de kaçacam yavaştan zatennn bugün bari erken uyuyim yaa...gerçi daha Zaferimle konuşcamm
Herkese iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…