Canım hayırlı olsun başvurular inşallah.... En yakın zamanda iyi haberlerini bekliyoruz
Ne güzel Mehmet'le aranız gün be gün iyiye gidiyor, işte bu güzel haber... İnşallah daha da iyi olacak
Kız Allahım Yarabbim ne romantikler var şu başlıkta anacımPek şirinsiniz maşallahh Ne de güzel kutlamışsın işte doğumgününü ne güzel sevinmişşş..afeeeriinn
(iyi ki doğmuş be yoksa senin çeneni biz çekecektik anca annaaa)
inşallah hesnam yaa hem iş hem aşk hayatını yola koymaya çalışıyorum
Evet zor oluyor senin için ama sonucu güzel olacak canım merak etme, umutlu ol
Evet zor oluyor senin için ama sonucu güzel olacak canım merak etme, umutlu ol
bilseydim gelirdim kuzum... inşallah dediğin gibi olur canım da mehmete gelip gelip gidiyolar biliyosun
O kadar oldu mu kuzum yaaaAllah sabır versin, o tartışmaların sebebi anlaşıldı, çok özleşmişsinizdir siz
Ayyşş ne güzel iltifatlar bunlar böyleRabbim hiç birimize nazar değdirmesiiiinn
Bugün nöbeti vardıı şapşallık yaptıık dedim ''akşam eve gelme gelirsen koltukta yatacaksın'' o da ''tamam gelince tv karşısında yatarım allah allah'' dedi. ''sen dünyanın en öküz insanısın varya doğum günün diye birşey demiyorum'' dedim ''senden korkan mı var be'' dedi sonra öküzlük yaptı bu kez o beni güldürdü allahım allahım telefonu tutarken ellerim ter içnde kaldı gülmekten
(Çenemii siz çekecektiniz tabiii başka kim çekecektiiiii canımcıım)
Hesna ablaaamm, sen nasılsın ?
umut fakirin ekmeee demişler :)
Hehehhe iyi etmişiniz canım benm arada şebeklik süper oluyooo...olmazsa olmaz zatenn yaa....benmki de bazen atıyorum der ki işte bak sana şu arabayı alcam falan, ben gülerim sonra da der "hoşuna gitti de mi zilli" hhahaha işte sıpa yani yapcak bi şey yok, aramız iyiyken tadından yenmez
İyiyim canım yaa seni sormalı...
Gerçi okudum askerinle muhabbetlerinizi, maşallah, mutlu çiftler bizi de mutlu ediyor
Sanırım hepimizin öyle oluyor kuzumBizde kötü olunca telefonu kırasım geliyor, onu boğasım geliyor. Ama iyi olunca daha bi aşık oluyorum öküzee hahahahyt ''zilli'' kelimesi şebeklik anlarında gerçekten çok etkili oluyor Bizim ki genelde ''karı,öküz,inatçı keçi'' der bana o zamanlardaa Ayy bak gene özledim uff
Rabbiim hiç bozmasın, hep mutlu mesut geçirelim şu şafağıı !
Bende iyiym ablacımAllah iyilik versin :)
Bugünlerin keyfini çıkartıyorum, bi iki güne tartışırız çünkü ablacım
zilli hee çok romantik :) mehmet normalde kuzu kızınca küsünce de kuzu boku der, kuzu boku oldun yine der :)
Olduu Hesna ablacım olduuu...gelene kadar da 218 güne tamamlıcaz hayırlısıyla
Tabi ya çok etkisi oluyor illa ki..artık sabır kalmadı ama napalım
Sanırım hepimizin öyle oluyor kuzumBizde kötü olunca telefonu kırasım geliyor, onu boğasım geliyor. Ama iyi olunca daha bi aşık oluyorum öküzee hahahahyt ''zilli'' kelimesi şebeklik anlarında gerçekten çok etkili oluyor Bizim ki genelde ''karı,öküz,inatçı keçi'' der bana o zamanlardaa Ayy bak gene özledim uff
Rabbiim hiç bozmasın, hep mutlu mesut geçirelim şu şafağıı !
zilli hee çok romantik :) mehmet normalde kuzu kızınca küsünce de kuzu boku der, kuzu boku oldun yine der :)
Ayy bu daha güzelmiş nilüüüÇok sevdim bunu ya huu
Çok olmuş canım yaa o kadar nasıl dayanacaksınız, biz hiç dayanamazdık sanırım, benimki gelmezsen kulelinin kulelerinden atlarım bak der beni yine ikna ederdi hehe
Heee olsun bee tartışmanın da tadı başka, gülüşmenin de insan sevince hepiciğine katlanıyor, tek katlanamadığımız özlem işte
Heee olsun bee tartışmanın da tadı başka, gülüşmenin de insan sevince hepiciğine katlanıyor, tek katlanamadığımız özlem işte
ah yaa özlüyor insan yaaa offff...
"Karıııı" yı benmki de kullanıyo bazen, aslında ne kadar da kırolarama şebeklik anında deyince tatlı oluyorlar, kavga edince ben de kaç kez telefon fırlattım krizler geçirdim sorma çok kötü Allah göstermesin bi daha kavga yaa en azından o kadar şiddetli olmasınnn..
ben de seviyorum bunu canım, her defasında güldürüyor beni :)
Aynen öyle ablaam şu hasret denen illeti ayağına basacaksın gidemeyecek ah öyle bi şansımız olaydı
Valla çok özledim yavrum yaAh olaydı da şaplataydım suratına seveydim gitme diyeydim
Kavga sırasında bende oda çok sert oluyoruz, kendimden korkuyorum ben bazen ya sinir ediyor öküz herifTelefonlara yazık ya acıdım bak şimdiik Hep böylee mutlu olalım, inşallahh.
Hep böyle olun inşallah kuzum, Allah bozmasıın
Amin Esincim aminnnAllah bozmasın inşallah..ne de iyi oluyor böyle, hepimizin keyfi yerinde olsun işte daha ne isteriz kiii..
Ben özlemden deli divane oldum artık iyice bir tuhaf geçiyor günler napcamı şaşırmış durumdayım ama kendimi bolca spora veriyorum napam...hem gelene kadar daha daş olayımzaten harikaydım süper olurum anam ne kadan da mütevaziyim yaa
Valla mecbur olunca dayanıyor insan napalımben de dayanamam yapamam derdim ama nasıl yaptım..
İstanbul Ankara..ya da ne bileyim işte gidebileeğim yerler olsa asla onu dinlemezdim ama kattiyen gelme dedi, ben de ona gelme dedim, anlaştıkher şeyi Temmuz için yaptık
Aynen öyle ablaam şu hasret denen illeti ayağına basacaksın gidemeyecek ah öyle bi şansımız olaydı
[/COLOR][/I][/B]
Evet canım yaa öyle bir şansımız olaydı tutardım kuyruğundan bırakmazdım
Aynen öyle kuzum, böyle mutlu olunca gün çabucak geçiyor bugünün nasıl geçtiğini anlamadım ben
Gerçekten çok mütevazisin hilalimSen her halinle taaşş gibisin askerinee ya hu Bende bazen kendimi şımartıyorum aynanın karşısına geçip ''şu güzelliğe bak allahım özene bözene yaratmış maşallah'' falan diyorum sonra gülme krizine giriyorum bide işin kötü tarafı abiye kuzu vardı ya onun gibi benim gülmem başlayınca susmuyorum tam gaazz devam
Anladım canım siz de haklısınız, katlanmak zorunda kalınca katlanıyor insan, sonunda çabucak rahata kavuşmak için her şey... Neyse az kaldı canım yaa az daha sık dişini...
Evet canım yaa öyle bir şansımız olaydı tutardım kuyruğundan bırakmazdım
Bazen anneme ''anne beni doğurmuşun madem, bi de sihirli değnek doğursana'' diyorum ''de get başımdan esin'' diyor
Ah ahh ablam neyse ki sizin şafak azalıyorda, bizim ki de azalacak inşallah
Hesna ablaam, Hilaliim, Nilüüümmmm ben çıkıyorumkendinize çok iyi bakıınn, iyi akşamlar diliyorum sizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?