- 8 Mayıs 2013
- 555
- 159
- 53
Bazen anneme ''anne beni doğurmuşun madem, bi de sihirli değnek doğursana'' diyorum ''de get başımdan esin'' diyor
Ah ahh ablam neyse ki sizin şafak azalıyorda, bizim ki de azalacak inşallah
Hesna ablaam, Hilaliim, Nilüüümmmm ben çıkıyorumkendinize çok iyi bakıınn, iyi akşamlar diliyorum sizi öpüyorum
Sıkıyorum valla ne hale geldimmm Hesna ablaaa ama artık son demler napalım dayanacazzz
Hahaha sihirli değnek haaa yazık kadına doğurabileceği bir şey sipariş edeydin keşke
Sonu iyi olacak o yüzden dayanmalısın tatlım
Hesnacim nasilsin, gecen bana yazmussin nasilsin diye bi gorunuyor bi kayboluyorsun diye onu okudum ama tekrar bulupta alinti yapamadim bende burdan yazayim dedim:)
Ben geneldw okuyorum canim telefonda n girdigim icin yazmasi zor oluyor o yuzden bi gorunup bi kayboluyom :) omerlede aramiz iyi fakat cok alingann gerseye kizana atar yapan birisi oldu nasil konusacagimi sasirmis durumdayim sfk sikistiriyor herhalde... sizinde aranuz duzelmis cok sevindim simdide iyisinizdir insallah
Hesnacim nasilsin, gecen bana yazmussin nasilsin diye bi gorunuyor bi kayboluyorsun diye onu okudum ama tekrar bulupta alinti yapamadim bende burdan yazayim dedim:)
Ben geneldw okuyorum canim telefonda n girdigim icin yazmasi zor oluyor o yuzden bi gorunup bi kayboluyom :) omerlede aramiz iyi fakat cok alingann gerseye kizana atar yapan birisi oldu nasil konusacagimi sasirmis durumdayim sfk sikistiriyor herhalde... sizinde aranuz duzelmis cok sevindim simdide iyisinizdir insallah
Bugun omerimi askere ugurlayali tam 1 yil oldu kizlar. Aslinda zaman cok cabuk geciyor ama benim icin asil onemli olan o zamanin nasil gectigidir yara bere sevinc huzun hickirarak aglamalarla dolu bir yil gecti gitti bakalim
bu olaylar herkesin başına geliyor heralde canım ya
benimde başımda bu dert var
ailemi karşıma alamıyorum onları hiç üzmek istemiyorum
o yüzden söze kalkışamıyoruz
oğuzun aileside tam tersi hep istiyor her konuşmamızda özelliklede abisiyle konu açılıyor
durum böyleyken bizde oğuzla geriliyoruz
biz gerilmiyoruz onla çok iyiyiz Allahım nazardan saklasın ama.. dayanamıyorum bn üstelik arkamızdan bir dünya dedikodu o onu dedi bu bunu dedi.. üstelik ben istemiyorum kesinlikle ondan baskasını ya o olur yada hiç kimse olmaz.. sonucta evlenmek için de evlenilmez ki
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
bitttttiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
gözün aydın cnm, Allah başka ayrılık göstermesin size
darısı tüm yarenlerin başına
saoll canımmm
bu arada düğün tarihiniz mi belli olduu
gözünüz aydın canım sizindeeee
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
saol tatlımdüğün tarihimiz 29 eylül
saol tatlımdüğün tarihimiz 29 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?