Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar benim eşim burdurda askerlik yapıyo acemiliği ordaydı yani bugün eşim aradı ve birlikten 70 kişiyi tokat hudut birliğine götürceklermiş perşembe günü..herşey karıştı yani yemin töreni belli değil tokat genelde nereye verir bilen varmı..allak bullak oldum sinirim bozuldu of..tokatta askerlik yapanlarınız varmı ordan nereye düştüler bilgi verirmisiniz

Hahaha sihirli değnek haaa yazık kadına doğurabileceği bir şey sipariş edeydin keşke

Sıkıyorum valla ne hale geldimmm Hesna ablaaa ama artık son demler napalım dayanacazzz

Sonu iyi olacak o yüzden dayanmalısın tatlım

Hahaha sihirli değnek haaa yazık kadına doğurabileceği bir şey sipariş edeydin keşke

Sonu iyi olacak o yüzden dayanmalısın tatlım

Hesnacim nasilsin, gecen bana yazmussin nasilsin diye bi gorunuyor bi kayboluyorsun diye onu okudum ama tekrar bulupta alinti yapamadim bende burdan yazayim dedim:)

Ben geneldw okuyorum canim telefonda n girdigim icin yazmasi zor oluyor o yuzden bi gorunup bi kayboluyom :) omerlede aramiz iyi fakat cok alingann gerseye kizana atar yapan birisi oldu nasil konusacagimi sasirmis durumdayim sfk sikistiriyor herhalde... sizinde aranuz duzelmis cok sevindim simdide iyisinizdir insallah

:92: 22.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...88 esraa42...

…90 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...90 kelebekd ...

....91 nesliiiiiiiiii...

…92 Brrk…

...92 OZGEGURUR...

...93 dilara1331

…94 Kayra95...

…94 buket1811…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...162 tugbaoguzhan

....184 chidoshimedo....

...184 GRGR...

...184 mayamaya11

...184 BerlD...

...184 svsaskim...

...184 kmleomer...

... 192 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...215 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...272 karamanlier...

...273 xxIpekxx...

... 273 destinyeda...

...274 depresiffpolyanna...

...275 nesilll...

...277 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...347 pekmez_akilli...

...347 ilithya...

...347 zeynepesin...

...347 SelenYusuf...

...347 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...441 bilinmiyo...

...441 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bugun omerimi askere ugurlayali tam 1 yil oldu kizlar. Aslinda zaman cok cabuk geciyor ama benim icin asil onemli olan o zamanin nasil gectigidir yara bere sevinc huzun hickirarak aglamalarla dolu bir yil gecti gitti bakalim

Sağol canım iyiyim, anladım neden yazamadığını

Şafak sıkıştırıyor artık canım azaldıkça yani onlar da bunaldı, biz de bunaldık, sonra birbirimize patlıyoruz olacak o kadar...

Yani önemli bir şey yoktu aslında ben biraz uzattım ama aldı gönlümü eşşek, çok iyiyiz Allaha şükür, kötü olmanın bir alemi yok zaten, bu zamanlarda destek olmak lazım birbirimize...

22/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...boylesine = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...omerabia = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :123:
:123:...hera91 = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 67 zONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bugun omerimi askere ugurlayali tam 1 yil oldu kizlar. Aslinda zaman cok cabuk geciyor ama benim icin asil onemli olan o zamanin nasil gectigidir yara bere sevinc huzun hickirarak aglamalarla dolu bir yil gecti gitti bakalim

Canım benm onları da sıkıyo tabi şafak tek derdi bizle değil sıkıldılar, yoruldular, bunaldılar, özlem dolular..ben de öyle özledim ki bağırsa bile aldırmaz oldum..

Geçen gün durduk yere bağırdı bana, nasıl kırılıverdm hemen sonra odaya birisi geldi şimdi kapatıyorum dedi, peki dedim sadece, sonra mesaj attı işim var şimdi diye, bi şey yazmadım kırgındım ama bi şey demedim de..bi saat falan geçti, sonra demiş; ben de stresten artık sana sert çıktım galiba bitanem, özür dilerim, seni çok seviyorum ben bebeğim , demiş..e anladıktan sonra kendisi gerisi boş, hemen normale döndük hiç uzatmadık..artık en azından sıkıştırsa da şafak basitçe atlatmayı öğrendik şükür.

Son düzenleme:
Şafak 36 Kars

Ay yarın İzmir sonra İstanbulll, ardından Isparta gelecekk....hepsinde de geçmişimiz var Zaferimle, değerliler benm içinn

Her birine gelince orda çekindiğimiz bir fotodan profil yapayım :)

Son düzenleme:
Bu arada kizlar Zaferim ilk senin yanına gelecem diye kesin konusuyor ama sen onu 5 Temmuz gibi dusun diyor ben zaten ilk sayarken oyle sayiyordum dedim sen değiştin..ya dedi cok olay oldu bu ara bolukte kimsenin mazeret izni isteyecek hali yok yani...dedim hayirlisi ben israrla 28 Haziran a sayacam degisirse sona eklerim artk :/ Napalim buna sukur..en cok 46 olmus oluyo yani..

Son düzenleme:

Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))

Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??

Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))

hilalcim yazdıklarına çok sevindim, inş herşey yolunda gider... Olaylar bir başlasın gerisi gelir ztn, aileyle konuşmak tabiki çekingenlik yaratır ama sen neden ailenin olumsuz yaklaşma ihtimalinden korkuyorsun anlamadım, senin için erken olduğunu mu düşünüyorlar yada sadece senin heyecandan olan kuruntuların mı ? Hiçbirşeyi kafana takma, önmeli olan sizin mutlu olmanız, siz birbirinize destek oldunuz mu emin ol diğer pürüzlüklere aldırmazsınız

bitttttiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk

sende mi gidiyonnnnnnnnn:2::2: kaldım evde allaeam yareabim netcem ben :2::18:
ay kuşum şaka bi yana çok sevindim inşallah pürüzsüz sorunsuz halolur herşey herşey güzel olur gönlünce olur inşallah bi düğün olsunda göbecikler atalım bizde
pürüzler olsada fazla takılma herşey olacağına varır hayırlısıyla olur inşallah hayırsızda hayırlıya çevirmiş rabbim

saol tatlım düğün tarihimiz 29 eylül

anaaaa adaşımda evleniyorrrrrrrrrrrr :26::26:
hadi göün aydın tubiş mutlu mesut yuvanız olur inşallah hayılısıyla evlenin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende oğuzu kaçırcam olmuyor bu iş böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…