Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hemencik alınmışş tarihh
darısı bana inşallahh :26::26::26:
ay nasıl oldu o süreçç biras anlatabilirmisinn ??
gelip hemen işe girdi fln mıı :44::44:

cnm geleli 2 hafta oluyor ama henüz işe başlamadı... Mesleği iyi olduğu için inş işsiz kalma gibi bir sıkıntısı olmayacak, iş görüşmelerine gidiyor bugün de yine bir iş görüşmesi var, aslında askere gitmeden önce çalıştığı yerde de işe başlayabilir ama acele karar vermek istemiyor ama artık sanırım yakında işe başlar. Yaptğı iş görüşmelerinde seçici davranıyor, kendisi için bizim için en iyisini tercih etmeye çalışıyor, hayırlısı bakalım artık....

Nikah günü konusunda ise zaten bu yaz yapmayı düşündüğümüz için gelir gelmez harekete geçtik

anaaaa adaşımda evleniyorrrrrrrrrrrr :26::26:
hadi göün aydın tubiş mutlu mesut yuvanız olur inşallah hayılısıyla evlenin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende oğuzu kaçırcam olmuyor bu iş böyle

saol tubacım, kaçır sen de kaçır yeter artık asker yollarını bekledik daha da beklemeyelim dimi amaaaa

Amin tatlım aminn..

hahahahahhaha kandırdımmm karşılıksız senin duygularınnn
Hiçte bilee karşılıklııı ama sennn benimm sesimii beğenmedin ben onaa dedimm lafıı değişttirmee hatunnnn
ohh hadi bakalım al şu mendili başla ben sesler çıkartırım
dıli dıli dılidildilidildli
tiliiilil
obaaaaaaaaa
çepki çepki çepki

ayakkabıları çıkartıcaz daha dur yeni başladık
zılgıt yapın loooo
Benn yaparım zılgıtıı tililillilililiililililil
Benn gayett akıllıyımmm
Sende ilk önce buraya bakaydın keşkee yavrumm
Çok sevindim tatlımm ya inşallah hep böylee olurr

Ayy ayyy kıyamammm benim kızım büyümüşte istemeleremiii geleceklerrrrmiiişşşşşş
Çok sevindim sizin adınıza tatlım benimmm inşallahh herşeyy yolunda giderr benceee tamam derleerrr
İnşallah zaferde mazeret iznini alırrr ama alamazsada üzülmee bebeeemmm beraber 10'dan geriyeee sayıcağıızzzz

Ay tesekkur ederim tubikkk..ben de sizin icin cok seviniyorum inan ki..Alah hepimizi mesut etsin ins..)

Korkular sunda bi kez gelmek istedi Zaferler babam erken dedi Zaferin dagitim izninde gelmek istediler..yani bi kere konusup olumsuz cevap almisligim var. Hos o zaman bence de erkendi ama bu sfer demezler umarm yani Zafer de kirilcak diye korkuyom hem :/ olmaz olmaz inss guzel olcak

bitttttiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk

Ayyy harikaaaaaa gozun aydin canimmmm

Sagolll Tubaaa daha cok basindayiz ama gelismeleri paylasmak istedm sadece hep derdi Zafer ama tarihi falan bu kadar net dusundugunu ben de bilmiyordmm :))
Darisi basinizaaaa...

anaaaa adaşımda evleniyorrrrrrrrrrrr :26::26:
hadi göün aydın tubiş mutlu mesut yuvanız olur inşallah hayılısıyla evlenin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende oğuzu kaçırcam olmuyor bu iş böyle

Kacir kizzz durdugun kabahattt :))))

Usenmemis her yazima cevap yazmis yirim kiz seniiii:))))
Karsilikli tabi ebrulimmm :***
Ay insallaahhh sorun cikmaz Ebrusum yaa hayirlisi olsunnn...
Ama olur da on gun uzarsa oyalican beni artik napakk :))
(O bizim ifadeden ekle buraya ) hehehahahahhhihihoh

hayırlı olsunn canımm
en iyisini yapmışsınız bakalım bizimkiler oturunca ne karar verceklerrr

saol tubacım, kaçır sen de kaçır yeter artık asker yollarını bekledik daha da beklemeyelim dimi amaaaa

zaten burda böyle gaza gliyorum sonra oğuza bi sarıyorum diyo sen nerden aldın bu gazı
kim seni doldurdu sen yine kime takıldın diye garibim söylenip duruyor
Bi arada evlilik konusu konuşmuyordum evlenme teklifi etmeden adını anmıycam diyip duruyordum
ne çekti be bu çocuk benim elimden

Hilalcimm cok sevındım senın adına hadi bakalımmm yavaş yavaş herkes gidiyooo

İçimde bi his var sıradaki evlilik haberi Ebrucumdan gelicek İnşallah öncelikle herşey yolunda gidecek elbette önemli olan hepimiz için bu ...

Canım ben aylarca yıllarca bekledım o teklıfı malesef bı teklıf olmadan nişanlandıkk ama düğüne kadar umudum var hani nikah masasına oturmadan bes dakıka once etse kabulumdur gurur meselesi oldu artık bu durum benım ıcın ...

Kızlar hayırlı olsun ıkınızede cok sevındım mevlam tamamına erdırır inşallah darısı evde kaldım dıye yanıp tutuşan tubaoguzhanın başına

Son düzenleme:
Kızlar hayırlı olsun ıkınızede cok sevındım mevlam tamamına erdırır inşallah darısı evde kaldım dıye yanım tutuşan tubaoguzhanın başına

hahahah çok komik uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz insan gıcıkkkkk görürsün evlenicem bende zincirede vursalar oturmadan oynuycam ohh

evlilik teklifi olmadan evlilik mi olur canım ya ben istiyorum ne bilim şöyle değişik insanın aklında kazınılması lazım her aklıma geldiğinde şebek gibi gülmek istiyorum
ilerde oğluşumla kızçezime anlatmak istiyorummmmmmmm

Sorunlarimiz ayni canim omerde durduk yere bagiriyor sonra hatasuni kendisi anliyor ozur diliyor hemen ben cok kiriliyorum ama senin taptigin gibi bende uzatmiyorum artik bagirsa bile iki dk sonra hasret kokan sozcukler sariyor dilimizi :)

Senin safak baya bir azalmiss kuzumm ya birsey kalmamis bitmeye yakin ogreniyor demekki insan basitce nasil atlatacagini bi an once gitte sira bize gelsin:26:

Günaydın Kızlar

Hilalcim cok sevindim canim eminimki korktugun gibi ailen karsi cikmayacaktir herseyin hayirlisi olsun canim

Gunaydinn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…