ayy hemencik alınmışş tarihh
darısı bana inşallahh :26::26::26:
ay nasıl oldu o süreçç biras anlatabilirmisinn ??
gelip hemen işe girdi fln mıı :44::44:
anaaaa adaşımda evleniyorrrrrrrrrrrr :26::26:
hadi göün aydın tubiş mutlu mesut yuvanız olur inşallah hayılısıyla evlenin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende oğuzu kaçırcam olmuyor bu iş böyle
Amin tatlım aminn..ozledim kız ben hemencecık özlerım yanındayken bıle ozlerım ama sızıde anlıyorum canım şaka maka bı yana özledım ama tabı sızlerede Allah sabır versın cumlemıze özlenmezmı deli gıbı özlenıyor hemde
Hiçte bilee karşılıklııı ama sennn benimm sesimii beğenmedin ben onaa dedimm lafıı değişttirmee hatunnnn
hahahahahhaha kandırdımmm karşılıksız senin duygularınnn
ohh hadi bakalım al şu mendili başla ben sesler çıkartırım
dıli dıli dılidildilidildli
tiliiilil
obaaaaaaaaa
çepki çepki çepki
Benn yaparım zılgıtıı tililillilililiilililililayakkabıları çıkartıcaz daha dur yeni başladık
zılgıt yapın loooo
Benn gayett akıllıyımmm
Bir tane akıllı yok burda
Kızlar şimdilik kaçıyorum biraz işim var sonra da bu ofisi de terkedeceğimmm
Hepinizi kocaman öpüyorum, bugün süper oldu toplaştık farkında olmadan
Görüşmek üzereee...
Sende ilk önce buraya bakaydın keşkee yavrummneşeniz daim olsun kızlar Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 Eki Görüntüle 717091 ben başvuru formlarına aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar tekrar yazıp beynimi sulandırırken siz coşmuşsunuz...
yaa sabah güzel bişi olduuu... mehmet geçen hafta kendine yeni yeni ciciler almıştı, bugün bana mini bi defile yaptı msnde, çok tatlıydı, ben onu tekrar sevmeye başladım sanırım :26:
Bu arada kizlar Zaferim ilk senin yanına gelecem diye kesin konusuyor ama sen onu 5 Temmuz gibi dusun diyorben zaten ilk sayarken oyle sayiyordum dedim sen değiştin..ya dedi cok olay oldu bu ara bolukte kimsenin mazeret izni isteyecek hali yok yani...dedim hayirlisi ben israrla 28 Haziran a sayacam degisirse sona eklerim artk :/ Napalim buna sukur..en cok 46 olmus oluyo yani..
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
hilalcim yazdıklarına çok sevindim, inş herşey yolunda gider... Olaylar bir başlasın gerisi gelir ztn, aileyle konuşmak tabiki çekingenlik yaratır ama sen neden ailenin olumsuz yaklaşma ihtimalinden korkuyorsun anlamadım, senin için erken olduğunu mu düşünüyorlar yada sadece senin heyecandan olan kuruntuların mı ? Hiçbirşeyi kafana takma, önmeli olan sizin mutlu olmanız, siz birbirinize destek oldunuz mu emin ol diğer pürüzlüklere aldırmazsınız
bitttttiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
sende mi gidiyonnnnnnnnn:2::2: kaldım evde allaeam yareabim netcem ben :2::18:
ay kuşum şaka bi yana çok sevindim inşallah pürüzsüz sorunsuz halolur herşey herşey güzel olur gönlünce olur inşallahbi düğün olsunda göbecikler atalım bizde
pürüzler olsada fazla takılma herşey olacağına varır hayırlısıyla olur inşallah hayırsızda hayırlıya çevirmiş rabbim
anaaaa adaşımda evleniyorrrrrrrrrrrr :26::26:
hadi göün aydın tubiş mutlu mesut yuvanız olur inşallah hayılısıyla evlenin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bende oğuzu kaçırcam olmuyor bu iş böyle
Amin tatlım aminn..
Hiçte bilee karşılıklııı ama sennn benimm sesimii beğenmedin ben onaa dedimm lafıı değişttirmee hatunnnn
Benn yaparım zılgıtıı tililillilililiililililil
Benn gayett akıllıyımmm
Sende ilk önce buraya bakaydın keşkee yavrumm
Çok sevindim tatlımm ya inşallah hep böylee olurr
Ayy ayyy kıyamammm benim kızım büyümüşte istemeleremiii geleceklerrrrmiiişşşşşş
Çok sevindim sizin adınıza tatlım benimmm inşallahh herşeyy yolunda giderr benceee tamam derleerrr
İnşallah zaferde mazeret iznini alırrr ama alamazsada üzülmee bebeeemmm beraber 10'dan geriyeee sayıcağıızzzz
cnm geleli 2 hafta oluyor ama henüz işe başlamadı... Mesleği iyi olduğu için inş işsiz kalma gibi bir sıkıntısı olmayacak, iş görüşmelerine gidiyor bugün de yine bir iş görüşmesi var, aslında askere gitmeden önce çalıştığı yerde de işe başlayabilir ama acele karar vermek istemiyor ama artık sanırım yakında işe başlar. Yaptğı iş görüşmelerinde seçici davranıyor, kendisi için bizim için en iyisini tercih etmeye çalışıyor, hayırlısı bakalım artık....
Nikah günü konusunda ise zaten bu yaz yapmayı düşündüğümüz için gelir gelmez harekete geçtik
Ayyy harikaaaaaa gozun aydin canimmmm
saol tubacım, kaçır sen de kaçır yeter artık asker yollarını bekledik daha da beklemeyelim dimi amaaaa
bitttttiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
zaten burda böyle gaza gliyorum sonra oğuza bi sarıyorum diyo sen nerden aldın bu gazı
kim seni doldurdu sen yine kime takıldın diye garibim söylenip duruyor
Bi arada evlilik konusu konuşmuyordum evlenme teklifi etmeden adını anmıycam diyip duruyordum
ne çekti be bu çocuk benim elimden
Kızlar hayırlı olsun ıkınızede cok sevındım mevlam tamamına erdırır inşallah darısı evde kaldım dıye yanım tutuşan tubaoguzhanın başına
Canım ben aylarca yıllarca bekledım o teklıfı malesef bı teklıf olmadan nişanlandıkk ama düğüne kadar umudum var hani nikah masasına oturmadan bes dakıka once etse kabulumdur gurur meselesi oldu artık bu durum benım ıcın ...
Canım benm onları da sıkıyo tabi şafak tek derdi bizle değilsıkıldılar, yoruldular, bunaldılar, özlem dolular..ben de öyle özledim ki bağırsa bile aldırmaz oldum..
Geçen gün durduk yere bağırdı bana, nasıl kırılıverdm hemen sonra odaya birisi geldi şimdi kapatıyorum dedi, peki dedim sadece, sonra mesaj attı işim var şimdi diye, bi şey yazmadım kırgındım ama bi şey demedim de..bi saat falan geçti, sonra demiş; ben de stresten artık sana sert çıktım galiba bitanem, özür dilerim, seni çok seviyorum ben bebeğim , demiş..e anladıktan sonra kendisi gerisi boş, hemen normale döndük hiç uzatmadık..artık en azından sıkıştırsa da şafak basitçe atlatmayı öğrendik şükür.
hahahah çok komik uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz insan gıcıkkkkk görürsün evlenicem bende zincirede vursalar oturmadan oynuycam ohh
senı tanıyan bırısı olaraktan ondan şüphem yok durmak yok oynamaya devammHeydeee .1:
hilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
Günaydın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?