hilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye
Bu arada kizlar Zaferim ilk senin yanına gelecem diye kesin konusuyor ama sen onu 5 Temmuz gibi dusun diyorben zaten ilk sayarken oyle sayiyordum dedim sen değiştin..ya dedi cok olay oldu bu ara bolukte kimsenin mazeret izni isteyecek hali yok yani...dedim hayirlisi ben israrla 28 Haziran a sayacam degisirse sona eklerim artk :/ Napalim buna sukur..en cok 46 olmus oluyo yani..
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
günaydıınnnnn
Esracım, Nilücüm, Tuğbacım diğer kızlar sizlere de günaydın
Günaydın Kızlar
depük günü mu yapsak bugun
Hilalim çok güzel bi habermiş bu yaa, çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ne tatlı heyecanlar inşallah korkutuğun şeyler başına gelmez mutluluğuna da gölge düşmez. Ben de çok utanırdım sanırım söylerken...
Tubiki kaçırmışım yine...
Böylesine gözün aydın canım, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın... Bu arada ben senin adını bilmiyorum...
Tuğba bahsettiğin şeyi ben de mehmetle yaşıyorum ama o artık kimden nerden alıyorsun bu akılları diye sormuyor foruma mi girdin sen yine diyor :)
Bizim de konuşma süremiz azalmıştı mehmet bitmeden bana kontor yüklemiş çok sevindim bendeki en önemli gelişme bu :)
Niye benim ismim yokkkkk biz uvey evlatmiyiZZZ
ESRA NIN KALEMINDEN :)
Canim askerim , artik bu yolunda sonuna gelmek uzereyiz. Onumuzdeki engelleri tek tek asiyoruz hayirlisi ile askerlik biter ve dugun safagimiz saymaya baslariz. Sonra guzel bir dugunle yuvamizi kurariz sen Dunyanin en mutlu erkegi bense dunyanin en mutlu kadini olurum. ... Sonra rabbim bize bir bebek nasip etsin ve dokuzay boyunca heycan ve sabirsizlikla onu bekleyelim ikimizin de can parcasi olan minik prensesimizin gelmesi icin safak sayalim bu kez. Dokuz ay sonra gunes bizim icin dogsun bebegimizi elimize aldigimizda dogan gunes diyelim. Artik bir aile olalim kimse ismimizi bile ayiramasan esraomer diye seslensinler kizimizi esraile omerin kizi diye tanitsinlar soranlara. Eger babasina benziyor Masallah derlerse kiskanirim haberin olsun ya da derim ki aslinda gozlerini bana benziyorlar deyip kendimi kandiririm.... sonra icim den derim ki ben asik oldugum adamdan cocuk dogurdum tabiki ona benzeyecek deyip gulumserim. Bunlar olmayacak seyler degil yeterki birbirimizi sevelim.... Ben senin ailen olmaya hazirim omermm sen de benim ailemin babasi olur musun ? SENI SEVIYORUM
Hilalcimm cok sevındım senın adına hadi bakalımmm yavaş yavaş herkes gidiyooo
İçimde bi his var sıradaki evlilik haberi Ebrucumdan gelicek İnşallah öncelikle herşey yolunda gidecek elbette önemli olan hepimiz için bu ...
zaten burda böyle gaza gliyorum sonra oğuza bi sarıyorum diyo sen nerden aldın bu gazı
kim seni doldurdu sen yine kime takıldın diye garibim söylenip duruyor
Bi arada evlilik konusu konuşmuyordum evlenme teklifi etmeden adını anmıycam diyip duruyordum
ne çekti be bu çocuk benim elimden
Şafak İnşallah doksaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ..............
Kızlar hayırlı olsun ıkınızede cok sevındım mevlam tamamına erdırır inşallah darısı evde kaldım dıye yanıp tutuşan tubaoguzhanın başına
Sorunlarimiz ayni canim omerde durduk yere bagiriyor sonra hatasuni kendisi anliyor ozur diliyor hemen ben cok kiriliyorum ama senin taptigin gibi bende uzatmiyorum artik bagirsa bile iki dk sonra hasret kokan sozcukler sariyor dilimizi :)
Senin safak baya bir azalmiss kuzumm ya birsey kalmamis bitmeye yakin ogreniyor demekki insan basitce nasil atlatacagini bi an once gitte sira bize gelsin:26:
hilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye
depük günü mu yapsak bugun
Hilalcim cok sevindim canim eminimki korktugun gibi ailen karsi cikmayacaktir herseyin hayirlisi olsun canim
Gunaydinn canim
Hilalim çok güzel bi habermiş bu yaa, çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ne tatlı heyecanlar inşallah korkutuğun şeyler başına gelmez mutluluğuna da gölge düşmez. Ben de çok utanırdım sanırım söylerken...
Tubiki kaçırmışım yine...
Böylesine gözün aydın canım, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın... Bu arada ben senin adını bilmiyorum...
Tuğba bahsettiğin şeyi ben de mehmetle yaşıyorum ama o artık kimden nerden alıyorsun bu akılları diye sormuyor foruma mi girdin sen yine diyor :)
Bizim de konuşma süremiz azalmıştı mehmet bitmeden bana kontor yüklemiş çok sevindim bendeki en önemli gelişme bu :)
Neyse hayırlısı olsun kuzum yaa belki erken gelir... Desene benim de eşimle görüşme şafağım 46 haa epey de varmış
Hayırlı olsun canım yaa bence sen ilk önce annene çıtlat, o babana söyler diye düşünüyorum, zaten bir duyulduktan sonra gerisi ip söküğü gibi gelir
Günaydın canım, kim var kim yok teftiş etmeye geldim
Esracım, Nilücüm, Tuğbacım diğer kızlar sizlere de günaydın
ESRA NIN KALEMINDEN :)
Canim askerim , artik bu yolunda sonuna gelmek uzereyiz. Onumuzdeki engelleri tek tek asiyoruz hayirlisi ile askerlik biter ve dugun safagimiz saymaya baslariz. Sonra guzel bir dugunle yuvamizi kurariz sen Dunyanin en mutlu erkegi bense dunyanin en mutlu kadini olurum. ... Sonra rabbim bize bir bebek nasip etsin ve dokuzay boyunca heycan ve sabirsizlikla onu bekleyelim ikimizin de can parcasi olan minik prensesimizin gelmesi icin safak sayalim bu kez. Dokuz ay sonra gunes bizim icin dogsun bebegimizi elimize aldigimizda dogan gunes diyelim. Artik bir aile olalim kimse ismimizi bile ayiramasan esraomer diye seslensinler kizimizi esraile omerin kizi diye tanitsinlar soranlara. Eger babasina benziyor Masallah derlerse kiskanirim haberin olsun ya da derim ki aslinda gozlerini bana benziyorlar deyip kendimi kandiririm.... sonra icim den derim ki ben asik oldugum adamdan cocuk dogurdum tabiki ona benzeyecek deyip gulumserim. Bunlar olmayacak seyler degil yeterki birbirimizi sevelim.... Ben senin ailen olmaya hazirim omermm sen de benim ailemin babasi olur musun ? SENI SEVIYORUM
günaydın bebek :) yeni mi kalktın yavrum sen?
günaydın hesnammmmmmmmmm
Teşekkür ederimmm Duyguu
Darısı Ebruşa ve tüm yarenleree
Çektirme kız çocuğa, ben de çok triplenirim kafama göre ama aslında onlar derinden geliyor
Oh oh yandan yandann
Sağoll Deryaaa...Amin inşallah darısı Tuba ve tüm sevenlerreee
Ben de bir an önce gtmek istiyorum emin olaynen çok geç öğreniliyor sabır ama olsun...bir şeyler itmeden öğreniliyor yeter ki sevgi olsun aşk olsun
Geldim hadi oynayalımmm
Vall afena depüğümüz geldi bizim iki gündür bi an önce depmelisiniz artık beni
Sağol canımm..inşallahh hayırlısıyla tadında olsun da her şeyy
Sağol Nilüü..
ya herkes biliyor aslında ama ben sadce zamanından dolayı sorun olur mu acaba diyorum hani dur daha yeni geldi askerden bi bismillah demesinler de :44:
Senin gellişme de güzelmişşş, şimdi olanlar gelecekte olcakların teminatıdır
Zaten öyle yaparım muhtemelen Hesna ablaa..baya heyecanlı olcak Ramazan galibaaa
Ya herkes biliyor zaten dediğim gibi, ama sadece zamanı sorun etmezler umarım, bu sefer Zafer de kırılcak ya da sinirlencek falan ona üzülürüm yani..arada kalmayım da, zzaten topu direk annelere atacam, annemler konuşsun dicem
Bir saat oldu canım, ben bu sene hep böyle geç kalkmalar yaşıyorum zaman daha çabuk geçiyor
Benimkiyle dün gece yine epey konuştuk geç yattım, bir de plaka oyunu oynuyoruz telefon da deliyiz gı biizz
öyle diyonda insan benimle tanıştığı günü nasıl unutur bi haftadır kendimi yerden yere atıyorum
zor susuturuyorlar nasııııııııııııııl olur diye o biçim bi hallerdeyim hilalcimmmmmmmm
günaydınn kızlarrr ne var ne yok
Zaten öyle yaparım muhtemelen Hesna ablaa..baya heyecanlı olcak Ramazan galibaaa
Ya herkes biliyor zaten dediğim gibi, ama sadece zamanı sorun etmezler umarım, bu sefer Zafer de kırılcak ya da sinirlencek falan ona üzülürüm yani..arada kalmayım da, zzaten topu direk annelere atacam, annemler konuşsun dicem
çatlak öğretmen seni
Hmmm olabilir yaaa :44: Kız, sevgili olduğunuz günü unutmasın boşver, tanıştığınızda belki sadece arkadaş olarak görmüştürrr...önemsememiştirrr..zamanla sevmiştir kem kümSakin ol Tubaaa
Esraaaa sen ne güzel yazmışsın öyle kız, kalemine yandığım hay maşallahh
günaydınn kızlarrr ne var ne yok
esram kuzum hayırdır yavrum evlenme mi teklif ediyorsun :) şaka bi yana da romantizm doruklarda maaşallahinşallah hayallerinin hepsi hayatın olur hayırlısıyla...
esracım ne güzel yazmışsın böyle tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle bitanem
herşey gönlünce olur inşallah güzel yuvalarınız minnak minnak bebeleriniz olur sen bezmiş halde ev kadını olursun bu hayaller güzel şeylerhepsi en güzelinden olur inşallah
Hmmm olabilir yaaa :44: Kız, sevgili olduğunuz günü unutmasın boşver, tanıştığınızda belki sadece arkadaş olarak görmüştürrr...önemsememiştirrr..zamanla sevmiştir kem kümSakin ol Tubaaa
Esraaaa sen ne güzel yazmışsın öyle kız, kalemine yandığım hay maşallahh
Evet bu sayede heyecanlı geçer işte ne güzel... Herkes biliyorsa problem yok, o zaman her zaman sorun ediliyor, evermek istemiyorlar kızlarını, iş başa düşünce evet diyecekler al mahkum... Eeee napacaklar mecbuuuuuuuur
Buyrun benim
Günaydın Fatoşş..abidik gubidik takılmaca
hayır bi kerem öyle görmedi öyleeeeeee peşimden koştu benim seviyorum da seviyorum dedi başka birşey dmedi
bak aklıma geldi o zamanlar romantikti şimdi nerde "aşkım"dan başka kelime zor duyuyorum anca biraz romantik kelimeler edersem dökülüyor
dur ben bugünde bi çatim buna
günaydın canımm
kıskançlık var
deli gibi oynama var
evlilik var
çatlaklık var ne ararsan var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?