Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hilalim çok güzel bi habermiş bu yaa, çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ne tatlı heyecanlar inşallah korkutuğun şeyler başına gelmez mutluluğuna da gölge düşmez. Ben de çok utanırdım sanırım söylerken...

Tubiki kaçırmışım yine...

Böylesine gözün aydın canım, Allah bir daha ayrılık yaşatmasın... Bu arada ben senin adını bilmiyorum...

Tuğba bahsettiğin şeyi ben de mehmetle yaşıyorum ama o artık kimden nerden alıyorsun bu akılları diye sormuyor foruma mi girdin sen yine diyor :)

Bizim de konuşma süremiz azalmıştı mehmet bitmeden bana kontor yüklemiş çok sevindim bendeki en önemli gelişme bu :)

Neyse hayırlısı olsun kuzum yaa belki erken gelir... Desene benim de eşimle görüşme şafağım 46 haa epey de varmış

Hayırlı olsun canım yaa bence sen ilk önce annene çıtlat, o babana söyler diye düşünüyorum, zaten bir duyulduktan sonra gerisi ip söküğü gibi gelir

günaydıınnnnn

Günaydın canım, kim var kim yok teftiş etmeye geldim

Esracım, Nilücüm, Tuğbacım diğer kızlar sizlere de günaydın

ESRA NIN KALEMINDEN :)

Canim askerim , artik bu yolunda sonuna gelmek uzereyiz. Onumuzdeki engelleri tek tek asiyoruz hayirlisi ile askerlik biter ve dugun safagimiz saymaya baslariz. Sonra guzel bir dugunle yuvamizi kurariz sen Dunyanin en mutlu erkegi bense dunyanin en mutlu kadini olurum. ... Sonra rabbim bize bir bebek nasip etsin ve dokuzay boyunca heycan ve sabirsizlikla onu bekleyelim ikimizin de can parcasi olan minik prensesimizin gelmesi icin safak sayalim bu kez. Dokuz ay sonra gunes bizim icin dogsun bebegimizi elimize aldigimizda dogan gunes diyelim. Artik bir aile olalim kimse ismimizi bile ayiramasan esraomer diye seslensinler kizimizi esraile omerin kizi diye tanitsinlar soranlara. Eger babasina benziyor Masallah derlerse kiskanirim haberin olsun ya da derim ki aslinda gozlerini bana benziyorlar deyip kendimi kandiririm.... sonra icim den derim ki ben asik oldugum adamdan cocuk dogurdum tabiki ona benzeyecek deyip gulumserim. Bunlar olmayacak seyler degil yeterki birbirimizi sevelim.... Ben senin ailen olmaya hazirim omermm sen de benim ailemin babasi olur musun ? SENI SEVIYORUM

Günaydın Kızlar

günaydın hesnammmmmmmmmm

depük günü mu yapsak bugun

olabilir ama erken şuanlık depükkkkkkklük bize

sorma yavrucummm ne çileler çekiyorum çocuk bi evlenme teklifi edemedi yaww

Niye benim ismim yokkkkk biz uvey evlatmiyiZZZ

esracım aşk olsun kambersiz düğünmü olur gel kız karşılıklı oynarız hobaaa ohh ohh

esram kuzum hayırdır yavrum evlenme mi teklif ediyorsun :) şaka bi yana da romantizm doruklarda maaşallah inşallah hayallerinin hepsi hayatın olur hayırlısıyla...

Teşekkür ederimmm Duyguu
Darısı Ebruşa ve tüm yarenleree

Çektirme kız çocuğa, ben de çok triplenirim kafama göre ama aslında onlar derinden geliyor

Şafak İnşallah doksaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ..............

Oh oh yandan yandann

Kızlar hayırlı olsun ıkınızede cok sevındım mevlam tamamına erdırır inşallah darısı evde kaldım dıye yanıp tutuşan tubaoguzhanın başına

Sağoll Deryaaa... Amin inşallah darısı Tuba ve tüm sevenlerreee

Ben de bir an önce gtmek istiyorum emin ol aynen çok geç öğreniliyor sabır ama olsun...bir şeyler itmeden öğreniliyor yeter ki sevgi olsun aşk olsun

hilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye

Geldim hadi oynayalımmm

depük günü mu yapsak bugun

Vall afena depüğümüz geldi bizim iki gündür bi an önce depmelisiniz artık beni

Hilalcim cok sevindim canim eminimki korktugun gibi ailen karsi cikmayacaktir herseyin hayirlisi olsun canim

Gunaydinn canim

Sağol canımm..inşallahh hayırlısıyla tadında olsun da her şeyy

Sağol Nilüü..
ya herkes biliyor aslında ama ben sadce zamanından dolayı sorun olur mu acaba diyorum hani dur daha yeni geldi askerden bi bismillah demesinler de :44:
Senin gellişme de güzelmişşş, şimdi olanlar gelecekte olcakların teminatıdır

Zaten öyle yaparım muhtemelen Hesna ablaa..baya heyecanlı olcak Ramazan galibaaa
Ya herkes biliyor zaten dediğim gibi, ama sadece zamanı sorun etmezler umarım, bu sefer Zafer de kırılcak ya da sinirlencek falan ona üzülürüm yani..arada kalmayım da, zzaten topu direk annelere atacam, annemler konuşsun dicem

esracım ne güzel yazmışsın böyle tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle bitanem
herşey gönlünce olur inşallah güzel yuvalarınız minnak minnak bebeleriniz olur sen bezmiş halde ev kadını olursun bu hayaller güzel şeyler hepsi en güzelinden olur inşallah

öyle diyonda insan benimle tanıştığı günü nasıl unutur bi haftadır kendimi yerden yere atıyorum
zor susuturuyorlar nasııııııııııııııl olur diye o biçim bi hallerdeyim hilalcimmmmmmmm

Hmmm olabilir yaaa :44: Kız, sevgili olduğunuz günü unutmasın boşver, tanıştığınızda belki sadece arkadaş olarak görmüştürrr...önemsememiştirrr..zamanla sevmiştir kem küm Sakin ol Tubaaa

Esraaaa sen ne güzel yazmışsın öyle kız, kalemine yandığım hay maşallahh

Evet bu sayede heyecanlı geçer işte ne güzel... Herkes biliyorsa problem yok, o zaman her zaman sorun ediliyor, evermek istemiyorlar kızlarını, iş başa düşünce evet diyecekler al mahkum... Eeee napacaklar mecbuuuuuuuur

çatlak öğretmen seni

Buyrun benim

hayır bi kerem öyle görmedi öyleeeeeee peşimden koştu benim seviyorum da seviyorum dedi başka birşey dmedi
bak aklıma geldi o zamanlar romantikti şimdi nerde "aşkım"dan başka kelime zor duyuyorum anca biraz romantik kelimeler edersem dökülüyor
dur ben bugünde bi çatim buna

günaydınn kızlarrr ne var ne yok

günaydın canımm
kıskançlık var
deli gibi oynama var
evlilik var
çatlaklık var ne ararsan var burda

esram kuzum hayırdır yavrum evlenme mi teklif ediyorsun :) şaka bi yana da romantizm doruklarda maaşallah inşallah hayallerinin hepsi hayatın olur hayırlısıyla...

Aynen nilum evlenme twklufi ettim imer cok etkilendi ama oda cok romantik cevap verdi :)

Amun tugbacim insallah hepimuzin hayalleri gerceklesirr

Begendinmi hilalimmm :) omer fena etkilendi aama ailemin babasi olmayi bana es olmayi kabul etti essek :)

benim babamda istemiyordu ama şimdi şimdi yumuşuyor artık ben karşısına çıkıp konuşabilsem tamam diyecek
ama çekiniyorum konuşamıyorum

Günaydın Fatoşş.. abidik gubidik takılmaca

ohh abidik gübüdük twıst twıst he

tam yerine gelmişim ozaman desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…