esram kuzum hayırdır yavrum evlenme mi teklif ediyorsun :) şaka bi yana da romantizm doruklarda maaşallahinşallah hayallerinin hepsi hayatın olur hayırlısıyla...
esracım ne güzel yazmışsın böyle tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle bitanem
herşey gönlünce olur inşallah güzel yuvalarınız minnak minnak bebeleriniz olur sen bezmiş halde ev kadını olursun bu hayaller güzel şeylerhepsi en güzelinden olur inşallah
Hmmm olabilir yaaa :44: Kız, sevgili olduğunuz günü unutmasın boşver, tanıştığınızda belki sadece arkadaş olarak görmüştürrr...önemsememiştirrr..zamanla sevmiştir kem kümSakin ol Tubaaa
Esraaaa sen ne güzel yazmışsın öyle kız, kalemine yandığım hay maşallahh
ohh abidik gübüdük twıst twıst he
tam yerine gelmişim ozaman desene
Evet bu sayede heyecanlı geçer işte ne güzel... Herkes biliyorsa problem yok, o zaman her zaman sorun ediliyor, evermek istemiyorlar kızlarını, iş başa düşünce evet diyecekler al mahkum... Eeee napacaklar mecbuuuuuuuur
Buyrun benim
hayır bi kerem öyle görmedi öyleeeeeee peşimden koştu benim seviyorum da seviyorum dedi başka birşey dmedi
bak aklıma geldi o zamanlar romantikti şimdi nerde "aşkım"dan başka kelime zor duyuyorum anca biraz romantik kelimeler edersem dökülüyor
dur ben bugünde bi çatim buna
günaydın canımm
kıskançlık var
deli gibi oynama var
evlilik var
çatlaklık var ne ararsan var burda
Begendinmi hilalimmm :) omer fena etkilendi aama ailemin babasi olmayi bana es olmayi kabul etti essek :)
benim babamda istemiyordu ama şimdi şimdi yumuşuyor artık ben karşısına çıkıp konuşabilsem tamam diyecek
ama çekiniyorum konuşamıyorum
ohh abidik gübüdük twıst twıst he
tam yerine gelmişim ozaman desene
hahahah çok komik uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz insan gıcıkkkkk görürsün evlenicem bende zincirede vursalar oturmadan oynuycam ohh
evlilik teklifi olmadan evlilik mi olur canım ya ben istiyorum ne bilim şöyle değişik insanın aklında kazınılması lazım her aklıma geldiğinde şebek gibi gülmek istiyorum
ilerde oğluşumla kızçezime anlatmak istiyorummmmmmmm
Hayırlııı olsunn tatlımm bir daha ayrılmamak üzerree sıkıcanaa sarılınkiiiibitttttiiiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
Tuğbişşşş hayırlıı olsunn tatlışımm tarihinizzdee çook güzellmişşş eylül ayını çok severimmm bizimm iboylada çıkma tarihiimiz 28 eylülll :)saol tatlımdüğün tarihimiz 29 eylül
Aaa üşenirmiyim hiç sana cevapp yazmayaa bebişimmmUsenmemis her yazima cevap yazmis yirim kiz seniiii:))))
Karsilikli tabi ebrulimmm :***
Ay insallaahhh sorun cikmaz Ebrusum yaa hayirlisi olsunnn...
Ama olur da on gun uzarsa oyalican beni artik napakk :))
(O bizim ifadeden ekle buraya ) hehehahahahhhihihoh
Hislerin için çok teşekkürr ederimm tatlım ama bu topikteki herkess evlenirr en sonn ben evlenirimm benden haberr falan beklemeyinn boşunaa yanee bana dahha ççoooookkk varrrHilalcimm cok sevındım senın adına hadi bakalımmm yavaş yavaş herkes gidiyooo
İçimde bi his var sıradaki evlilik haberi Ebrucumdan gelicek İnşallah öncelikle herşey yolunda gidecek elbette önemli olan hepimiz için bu ...
Ahanndaaa geldimm kızzzz nerdee benim mendilimm bakimm hadiii bir zılgıtt çekiyimmdee heerkeeezsss coşsunnn tililillilililililiililililililililililililili hooopppaaaaa ahhheyyy ahheyyyyyyhilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye
Günaydın Kızlar
Aynen yaa turşumu kurcaklar heraldee..ee ne demişler gerç,i kız evi naz evi olcak o kadar mecburr
Hahhaah ay ebnmki de öyleydi, bir romantikti, bir kandırmıştı beniiii
Çatma kız çocuga durup durup sende
Evet evlenme teklifini sen ettin gibi oldu ama olsun, çok duygusal yazmışsın kızz
E insan tuhaf hissediyor yahuu..
ama madem iş sende topla kendini konuş yavrumm..korkuyla olmazz çekinmeyle olmazzz..faaliyet gereeekk
Tam yerindesin yavrummm duygular gelgit kafalar bi milyon
Aynen yaa turşumu kurcaklar heraldee..ee ne demişler gerç,i kız evi naz evi olcak o kadar mecburr
Hahhaah ay ebnmki de öyleydi, bir romantikti, bir kandırmıştı beniiii
Çatma kız çocuga durup durup sende
Evet evlenme teklifini sen ettin gibi oldu ama olsun, çok duygusal yazmışsın kızz
E insan tuhaf hissediyor yahuu..
ama madem iş sende topla kendini konuş yavrumm..korkuyla olmazz çekinmeyle olmazzz..faaliyet gereeekk
Tam yerindesin yavrummm duygular gelgit kafalar bi milyon
ebruuuuuuuuuuuuuuuuu
sana nutella ısmarliim miiiiiiiiii
benim babamda istemiyordu ama şimdi şimdi yumuşuyor artık ben karşısına çıkıp konuşabilsem tamam diyecek
ama çekiniyorum konuşamıyorum
Tugbaa yaa ben onu da dusundum ılerde cocuklar sorarsa anne babam nasıl evlenme teklıfı ettı dıye etmedı yavrularım babanız bu konuda tam bır okuzdu dıyecegım
aman bbea ömrümüz saymakla mı geçecek şafak say düğün say bebek say torun say say anam sayy
Hayırlııı olsunn tatlımm bir daha ayrılmamak üzerree sıkıcanaa sarılınkiiii
Aaa üşenirmiyim hiç sana cevapp yazmayaa bebişimmm
Oyalarım oyalırmm sen merakk etmee 10 gün boyunca ayırmam seni yanımdan ahanda böyle oluruzz
Hislerin için çok teşekkürr ederimm tatlım ama bu topikteki herkess evlenirr en sonn ben evlenirimm benden haberr falan beklemeyinn boşunaa yanee bana dahha ççoooookkk varrr
Ahanndaaa geldimm kızzzz nerdee benim mendilimm bakimm hadiii bir zılgıtt çekiyimmdee heerkeeezsss coşsunnn tililillilililililiililililililililililililili hooopppaaaaa ahhheyyy ahheyyyyyy
Günaydınn ablacııkkkk
Esracımm çok güzel yazmışınnn ellerine sağlık
İbo ilk gittiğinde bende böyle bişey yazmıştım ama velakin geldiğindenn düğümüze kadar yazmıştım malum biz daha sevgiliyizzz aileler tanışmıyorrrHayırlısıı olsunn tatlımm seninkii daha evlenme teklifi etmediimmiii ??
Ahhaaa nutellaaaa mııııııııııı
İstiyorrr tuubbbaaaaaaaa ısmarlasannnaaa ammma sen bana ısmarlamazsınkiiiiiiiiiii oğuzaa ısmarlarsınnnnn
nerdesin sen yaaaaaaaaaa
bende sana bakınıyorum buralarda nerde bu diye:13:
kendime alırken sanada alim kızzzzzzzzzzzzzz o duyguyu sende tadarsın
ya da denemeyi mi yapsak acaba
Neeeyyyy nerdee yapıcağıızzz beeee
Her gun ediyor canim omer bana evlenme teklufi her telefonu acisimda evlen benim diyorr :)
Ama esasli bir evlenme teklifini askerden donunce bekliyorum gerci dogum gunumde de etti porselen gelinlik gondermisti parmaginda da tek tasim vardi cok duygulanmistim uc yil oluyor ilk dogum gunumdu gelinlik giymis porselen bebekti
kız sakin ol şaka yaptımkonuyu açan ümrandı ümrana sorma lazım aslında ama
o da evlendi koptu buralardan
Tugbaa yaa ben onu da dusundum ılerde cocuklar sorarsa anne babam nasıl evlenme teklıfı ettı dıye etmedı yavrularım babanız bu konuda tam bır okuzdu dıyecegım
aman bbea ömrümüz saymakla mı geçecek şafak say düğün say bebek say torun say say anam sayy
Hayırlııı olsunn tatlımm bir daha ayrılmamak üzerree sıkıcanaa sarılınkiiii
Tuğbişşşş hayırlıı olsunn tatlışımm tarihinizzdee çook güzellmişşş eylül ayını çok severimmm bizimm iboylada çıkma tarihiimiz 28 eylülll :)
Aaa üşenirmiyim hiç sana cevapp yazmayaa bebişimmm
Oyalarım oyalırmm sen merakk etmee 10 gün boyunca ayırmam seni yanımdan ahanda böyle oluruzz
Hislerin için çok teşekkürr ederimm tatlım ama bu topikteki herkess evlenirr en sonn ben evlenirimm benden haberr falan beklemeyinn boşunaa yanee bana dahha ççoooookkk varrr
Ahanndaaa geldimm kızzzz nerdee benim mendilimm bakimm hadiii bir zılgıtt çekiyimmdee heerkeeezsss coşsunnn tililillilililililiililililililililililililili hooopppaaaaa ahhheyyy ahheyyyyyy
Günaydınn ablacııkkkk
Esracımm çok güzel yazmışınnn ellerine sağlık
İbo ilk gittiğinde bende böyle bişey yazmıştım ama velakin geldiğindenn düğümüze kadar yazmıştım malum biz daha sevgiliyizzz aileler tanışmıyorrrHayırlısıı olsunn tatlımm seninkii daha evlenme teklifi etmediimmiii ??
konuşamam ki utanırım öyle para istemeye bile çekiniyorum artık küçükken herşey diyebiliyordum artık olmuyor öyle
demek askerliğin kızlar üzerindeki etkisde böle oluomuş biz daha yolun yarısındayız ilerleyan günlerde ne hale gelcek bilemorumm
Ahhaaa nutellaaaa mııııııııııı
İstiyorrr tuubbbaaaaaaaa ısmarlasannnaaa ammma sen bana ısmarlamazsınkiiiiiiiiiii oğuzaa ısmarlarsınnnnn
Zamanla yumuşuyorlar yaa ben bile evlendiğime göre babam şu an eşimi oğlu kadar çok sevdiğine göre bence herkes evlenir
Hehehe kurmazlar canım merak etme, gitse de kurtulsak diyolardır
Her gun ediyor canim omer bana evlenme teklufi her telefonu acisimda evlen benim diyorr :)
Ama esasli bir evlenme teklifini askerden donunce bekliyorum gerci dogum gunumde de etti porselen gelinlik gondermisti parmaginda da tek tasim vardi cok duygulanmistim uc yil oluyor ilk dogum gunumdu gelinlik giymis porselen bebekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?