Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esram kuzum hayırdır yavrum evlenme mi teklif ediyorsun :) şaka bi yana da romantizm doruklarda maaşallah inşallah hayallerinin hepsi hayatın olur hayırlısıyla...

Aynen nilum evlenme twklufi ettim imer cok etkilendi ama oda cok romantik cevap verdi :)

Tesekkur ettim tugbacim insallah hepimizin hayalleri gerceklesir

Begendinmi hilalcimm:) omer dw cok etkilendi kiz cocuk ne soyleceggini sasirdi hala da etkusinde ee benim kalemim kuvvetludir

Amun tugbacim insallah hepimuzin hayalleri gerceklesirr

Begendinmi hilalimmm :) omer fena etkilendi aama ailemin babasi olmayi bana es olmayi kabul etti essek :)

Aynen yaa turşumu kurcaklar heraldee..ee ne demişler gerç,i kız evi naz evi olcak o kadar mecburr

Hahhaah ay ebnmki de öyleydi, bir romantikti, bir kandırmıştı beniiii
Çatma kız çocuga durup durup sende

Begendinmi hilalimmm :) omer fena etkilendi aama ailemin babasi olmayi bana es olmayi kabul etti essek :)

Evet evlenme teklifini sen ettin gibi oldu ama olsun, çok duygusal yazmışsın kızz

benim babamda istemiyordu ama şimdi şimdi yumuşuyor artık ben karşısına çıkıp konuşabilsem tamam diyecek
ama çekiniyorum konuşamıyorum

E insan tuhaf hissediyor yahuu..
ama madem iş sende topla kendini konuş yavrumm..korkuyla olmazz çekinmeyle olmazzz..faaliyet gereeekk

ohh abidik gübüdük twıst twıst he

tam yerine gelmişim ozaman desene

Tam yerindesin yavrummm duygular gelgit kafalar bi milyon

Tugbaa yaa ben onu da dusundum ılerde cocuklar sorarsa anne babam nasıl evlenme teklıfı ettı dıye etmedı yavrularım babanız bu konuda tam bır okuzdu dıyecegım

aman bbea ömrümüz saymakla mı geçecek şafak say düğün say bebek say torun say say anam sayy

bitttttiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
şafağım yok artıkkkkkkkkk
Hayırlııı olsunn tatlımm bir daha ayrılmamak üzerree sıkıcanaa sarılınkiiii
saol tatlım düğün tarihimiz 29 eylül
Tuğbişşşş hayırlıı olsunn tatlışımm tarihinizzdee çook güzellmişşş eylül ayını çok severimmm bizimm iboylada çıkma tarihiimiz 28 eylülll :)
Aaa üşenirmiyim hiç sana cevapp yazmayaa bebişimmm
Oyalarım oyalırmm sen merakk etmee 10 gün boyunca ayırmam seni yanımdan ahanda böyle oluruzz

Hislerin için çok teşekkürr ederimm tatlım ama bu topikteki herkess evlenirr en sonn ben evlenirimm benden haberr falan beklemeyinn boşunaa yanee bana dahha ççoooookkk varrr
hilalllllllllllllllllllllllllllllll ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz oynamaya hadi
ayşe fatma hayriye
Ahanndaaa geldimm kızzzz nerdee benim mendilimm bakimm hadiii bir zılgıtt çekiyimmdee heerkeeezsss coşsunnn tililillilililililiililililililililililililili hooopppaaaaa ahhheyyy ahheyyyyyy
Günaydın Kızlar

Günaydınn ablacııkkkk

Esracımm çok güzel yazmışınnn ellerine sağlık
İbo ilk gittiğinde bende böyle bişey yazmıştım ama velakin geldiğindenn düğümüze kadar yazmıştım malum biz daha sevgiliyizzz aileler tanışmıyorrr Hayırlısıı olsunn tatlımm seninkii daha evlenme teklifi etmediimmiii ??

Son düzenleme:

konuşamam ki utanırım öyle para istemeye bile çekiniyorum artık küçükken herşey diyebiliyordum artık olmuyor öyle

demek askerliğin kızlar üzerindeki etkisde böle oluomuş biz daha yolun yarısındayız ilerleyan günlerde ne hale gelcek bilemorumm

benim babamda istemiyordu ama şimdi şimdi yumuşuyor artık ben karşısına çıkıp konuşabilsem tamam diyecek
ama çekiniyorum konuşamıyorum

Zamanla yumuşuyorlar yaa ben bile evlendiğime göre babam şu an eşimi oğlu kadar çok sevdiğine göre bence herkes evlenir

Aynen yaa turşumu kurcaklar heraldee..ee ne demişler gerç,i kız evi naz evi olcak o kadar mecburr

Hehehe kurmazlar canım merak etme, gitse de kurtulsak diyolardır

Tugbaa yaa ben onu da dusundum ılerde cocuklar sorarsa anne babam nasıl evlenme teklıfı ettı dıye etmedı yavrularım babanız bu konuda tam bır okuzdu dıyecegım

bence öküzoğlu odundu demelisin şayet bn dün dedim odunsun sevgilim kusura bakma dedim kızdı ama olsun içimde kalmadı

aman bbea ömrümüz saymakla mı geçecek şafak say düğün say bebek say torun say say anam sayy

harbi la hamileliği say özel gününü say onu say bunu say oğlun askere gider onun şafağını say dünyaya saymak için gelmişiz

nerdesin sen yaaaaaaaaaa
bende sana bakınıyorum buralarda nerde bu diye :13:

Her gun ediyor canim omer bana evlenme teklufi her telefonu acisimda evlen benim diyorr :)

Ama esasli bir evlenme teklifini askerden donunce bekliyorum gerci dogum gunumde de etti porselen gelinlik gondermisti parmaginda da tek tasim vardi cok duygulanmistim uc yil oluyor ilk dogum gunumdu gelinlik giymis porselen bebekti

Anladımm tatlımm o zaman askerdenn geldiğinde güzell bir süprizz bekliyoruzz ömerdennnn

umarım demene gerek kalmaz daaa eder teklifff

Üşenmez benm kankitomm evet oyalayacan beni mecbursun ühüüü Zılgıta başlamış gene delii..du bakalım böyle deyip ilk sen gitme deee..kınana gelmeyiim sonraaa

konuşamam ki utanırım öyle para istemeye bile çekiniyorum artık küçükken herşey diyebiliyordum artık olmuyor öyle

Utanma kızzz artık normal şeyler bunlar ne utancan, kendi evlenmese zamanında sen doğmazdın

demek askerliğin kızlar üzerindeki etkisde böle oluomuş biz daha yolun yarısındayız ilerleyan günlerde ne hale gelcek bilemorumm

Valla baya kafa gidiyo diyim de şaşırma

Ahhaaa nutellaaaa mııııııııııı
İstiyorrr tuubbbaaaaaaaa ısmarlasannnaaa ammma sen bana ısmarlamazsınkiiiiiiiiiii oğuzaa ısmarlarsınnnnn

Bana da alın kızzz

Zamanla yumuşuyorlar yaa ben bile evlendiğime göre babam şu an eşimi oğlu kadar çok sevdiğine göre bence herkes evlenir

Hehehe kurmazlar canım merak etme, gitse de kurtulsak diyolardır

Ay inşallah Hesna abla yaaa..hayırlısıyla gelsin de bi halletcez artık gerisinii

Ayy çok tatlıymış ama teklif ettim sayabilir bak öyleyse belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…