Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üşenmez benm kankitomm evet oyalayacan beni mecbursun ühüüü Zılgıta başlamış gene delii..du bakalım böyle deyip ilk sen gitme deee..kınana gelmeyiim sonraaa
Bana da alın kızzz

Ahahahaha çook zorr be tatlışımm benimm babam benii vermiyorr daha ablam gitmedii zaten en erken 2015 de giderimm yanneee
Zılgıtsızz olmazzkiiiiiiiiiiiiiii
Ne zaman gidersem gideyimm kınama gelecaksann zatenn yoksa vuraramm seniiiii
Alırızzzz yavrumm ayıpp ettin senndee denersssinnnn

herkese benden nutella şakire yokkkkkkk

Doğru sende de abla var dahaa.. e 2014 de ben gidersem 2015 de sen olabilir o zman
Hahahah ay ne oynardık ama biz bu ekiple kına yapsakk
Sen de gelcen tabiiiii..anlamammm
Kız nutellayla ne deniyoz onu anlamadım benn :44:

Doğru sende de abla var dahaa.. e 2014 de ben gidersem 2015 de sen olabilir o zman

özelden anlatırım hilalcım yoksa kkdan atarlar bizi o kadar kötü yaniiiiiiiiiiiii

Günaydıın kızlar, keyifler nasıl

Hilaliimm, demezler artık ya hu. Ne diyecekler ki ama sen gene bu konuyu bi önceden konuş derim annenle yada babanla Çookk SEVİNDİİM AMAAAAAAAAA
Utanmaz mı tabi utanıyor ya Ben babamla konuşmamıştım babası telefon ettiğinde size geleceğiz diye babam geldi odanın kapısında durdu seni gidi seni sen yok musun sen dedi Suratım domates gibi kızarmıştı, annemde gelip istiyor musun emin misin evliliğe ilk adım kararlı mısın gibi soralar sordu evet dedim gitti babama söyledi babamda benimle onlar gelene kadar uğraştı.. Abimde evli olduğundan öğrendiğinde, abimin suratına bakamıyordum zaten

Son düzenleme:
çok meraklandım bu konuyla ilgili ama yaaaa ümrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin
Hahaha geçenlerde girmiştii konuştuk birazz amaa tabkiii nutellayıı soramadımmm

O da uzak ama iştee kısmettt yavrumm
Tabisiii gelicemm tabisiiiiiii kambersiz kına olurmuuuu

Sağol Esincimmm
Yok zaten konuşurum öncdennn..başka şehirden gelecekler bir de yani, tanışıklıkları da yok ne diycekler arayıp
İnşallah sorunsuz olur her şey
Abim evli de değil benm en az iki senem var diyor, ama sırasını bana veriyor, bakalım neler olacakk

Hahaha geçenlerde girmiştii konuştuk birazz amaa tabkiii nutellayıı soramadımmm

O da uzak ama iştee kısmettt yavrumm
Tabisiii gelicemm tabisiiiiiii kambersiz kına olurmuuuu

Aslında uzak değil yaa..genciz daha normal yani bence bu tarihler, ben aslında 2015 düşünüyordum valla ama bu kadar hasret kalınca artık bana da uzak gelmeye başladı
Olmaz tabi kızııııaammm

Tanışıklık olmaması da iyi yavrum Tabi öncedn tanışmaya gelirler heralde, aileler konuşur anlaşır biz sizi ararız derler sonra bii hafta içinde arayıp haber verirler Ay kuzum o daha iyi ya Bizim karılar gibi laf yapan olmaz en azından abim haziran2012'de evlendi benimde aralık'ta nişanım oldu ''bak bak abisinin gitmesini bekliyormuş'' diyenler bile oldu salak şeyleer
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey kuzum

Aslında uzak değil yaa..genciz daha normal yani bence bu tarihler, ben aslında 2015 düşünüyordum valla ama bu kadar hasret kalınca artık bana da uzak gelmeye başladı
Olmaz tabi kızııııaammm

Tabisii ama benim yaş daha 20 olduğundan dolayyııııııı bi 4 5 sene daha var gibime geliyorr
Tabee kızımmm o kadar hasret kaldın yine hasret kalcan zati doğru adam olduğuna inanıyorsan uzatmaya gerekk yokk bebemmm
Gelceağğamm gelecaağaamm halaayyy çekecağğammm tilililillililili ypaacamm hoopppaaa yapamacammm

Ebruuuuuuu sende ses ver nasılsın kuzum ?

Artık nası yaparlar nası olur bilmem Esincim..Zaferlere göre uzak yerden geldikleri için hemen söz falan olsa..ama o kadarını kabul etmez sanırm bizimkiler..kısmet artık..olmadı söz-nişan beraber daha sonra olur..dediğim gibi aileler kırılmasın da 3. kişileri boşver amann..desinler dursunlar, siz mutlu olmuşunuz o yeterr

4-5 çok da, 2-3 sene normali, benm gbi 23-24 evlenirsin
Bence de yani, ben ondan başkasını düşünemem artık zatennn...
Hahhaha korkutuyon beni Ebruşumm

Aaaaa evet doğru tanışmıyolardı demii hilalim benim kafa uçtu jeton paraşütle iniyo da banaa
Olsun istediğiniz gibi olsunda nasıl olursa olsun şekerim

Aaaaa evet doğru tanışmıyolardı demii hilalim benim kafa uçtu jeton paraşütle iniyo da banaa
Olsun istediğiniz gibi olsunda nasıl olursa olsun şekerim

Aynen öyle Esincimm..hayırlısıyla tadında olsun da 3 gün önce sonra farketmez bana, yeter ki aiilelerimiz anlaşsınlar ve mutlu olsunlar, annelerimiz ve annemle Zafer telefonda konuştu sadece o kadar, ben onların ailesini bayaaa tanıyorum ama bizimkiler Zaferi tanımıyor tabi..biraz zamana ihtiyaçları olablir bu yüzden, gerçi her türlü bana itibar etmek zorundalar yani ne kadar tanıyabilirler kısa zamanda

Bu yaz hareketli geçecek inşallahh gelir gelir paylaşırım sizleee

Biz hep burda olacağız kuzum, sende bizi başı boş bırakma yaa
Dediğim gibi herşey istediğin gibi gider inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…