Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kırolaşmaa saatim geldiii

Ankaraa aşkımı alıyorum 10 gün sonra, Tabi ondan bi dahakine daha hiç yollamamak üzere alacağımmm hıhh

[video=youtube;v54UYhpVzbw]http://www.youtube.com/watch?v=v54UYhpVzbw[/video]

Hilaaaalllliiim, Evet bende şanslıyım sizin gibi abla/kardeş/dert ortakları tanıdığım içiinnn

Kızlar ben şimdiik çıkıyorum akşam uğrarıımm

yine coşulmuş bakıyorum daaa....

esracım çocuk gayet güzel bi teklif yapmış daha n'apsın... gözün doysun kız, baaak hiç etmeyenler var :)

hesna'm en iyisini yapıyorsun geç kalkarak, günün bi kısmı bitmiş oluyor en azından...

bizde böle düşünüyoduk başta babm askerden gelmeden olmaz demiş kaldı yani inşallah siizn olur canm çpk sevnddmmmm ya

Hepimiz çok şanslıyız kırocum Esincimm ..görüşmek üzeree

bizde böle düşünüyoduk başta babm askerden gelmeden olmaz demiş kaldı yani inşallah siizn olur canm çpk sevnddmmmm ya

İnşallah canım işte Zaferim de onu diyor, hadi o zaman askerden önce olmaz dediler şimdi ne diyekler artık aaa diyorrr..
Sizinki de gelince olur bi şeyler tatlım inş

Son düzenleme:

Hep beraber hallederiz şimdi bi şey olmaz takma sen ne zaman son tercihler??

hazşranın sonuna kadar devam edenler de var bu ay içinde son bulacaklar da, tek tek form dolduruyorum, form olmayanlara mail atıyorum dün ankaradakilere yapmıştım bugün de izmirdekilere... mehmetlerin adresi, ev teli yazıyorum iletişime :)

zaten bi gelsin kmse tutamıcak artık bizde nişan düğün hopp evlendkk

Hahahah e o da güzelmiş, sonunda olcak olan da o yani de mii
Hayırlısı olsun hakkında inş gönlüne göre olur her şey

Hahahah e o da güzelmiş, sonunda olcak olan da o yani de mii
Hayırlısı olsun hakkında inş gönlüne göre olur her şey

sonunda olacak olan izmir ama onların evi değil, Allah korusun hiloş yaa inşallah canım benim, burdaki dersanelerden birinden cevap gelmiş ama aramadılar henüz, başvuru süresinin bitmesini bekliyorlar sanırım

Ebruuuuuuu sende ses ver nasılsın kuzum ?
Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımm
İyi olmaya çalışıyoruz yavru senn nassın?

4-5 çok da, 2-3 sene normali, benm gbi 23-24 evlenirsin
Bence de yani, ben ondan başkasını düşünemem artık zatennn...
Hahhaha korkutuyon beni Ebruşumm

[/B]
4 sene oluncaa zatii 24 oluyorumm bebşimmmm
Korkmaaa bendeennnnnnn gell burayaaaa

benn yinee geldimmkkiiii yinee coşarızz nilümm haydee kallkkk bakemmmmm tililililililililil hooopppaaaaa
Çalmadan oynarr bizimm kızçelerrrr hoooppapaaaa

şafak olmuş 347,

biz özlemden olmuşuz deli,

sanma ki geçmez bu 347,

gidipte kim bitirmemiş ki ...

sonunda olacak olan izmir ama onların evi değil, Allah korusun hiloş yaa inşallah canım benim, burdaki dersanelerden birinden cevap gelmiş ama aramadılar henüz, başvuru süresinin bitmesini bekliyorlar sanırım

sennkide mi İzmirli cnm

Hadi bakalım hayırlısıı...
Hahha aman evet onların ev olmasın canım ben İzmir'den ve aynı evde olmanızdan bahsettim sadece

Tamam kız 23 de evlen hadi ortada anlaşak :13:

hilal yemekte milleti çosturdum misket havası
roman havası derken herkes oynamaya başladı tam komedi

Hahhaa iyi etmişsin Tubaa..nerde çalışıyosun ki sen öyle şen şakrak

şafak olmuş 347,

biz özlemden olmuşuz deli,

sanma ki geçmez bu 347,

gidipte kim bitirmemiş ki ...

Anam herkes şair oldu valla :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…