- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Biz hep burda olacağız kuzum, sende bizi başı boş bırakma yaa
Dediğim gibi herşey istediğin gibi gider inşallah.
Kizlarrr bi sey daha yazmayi unuttum..Zaferimin gelisi yaklastikca dusuncelere planlara basladik..tatil falan konusurken sey dedi..zaten bayramda da istemeye gelcem artik seni yeter dedi, daha da erken demesinler artik dedi :))))
Simdi ben cok sevindim tabi bu duruma ama ya bizimkiler bi sey derse diye kafama takıldı yaa...insallah demezler artik yani demezler di miii ??
Hatta Zafere de dedim sen once beni ikna et (evlenme teklifini kastettim :) ) ben onlari ikna ederim dedim ama nasi etcemi bilmiyorum umarim iknalik bir durum olmaz..insan babasiyla konusurken abisiyle konusurken cekiniyor utaniyor yahu :))
Kırolaşmaa saatim geldiii
Ankaraa aşkımı alıyorum 10 gün sonra, Tabi ondan bi dahakine daha hiç yollamamak üzere alacağımmm hıhh
[video=youtube;v54UYhpVzbw]http://www.youtube.com/watch?v=v54UYhpVzbw[/video]
Hilaaaalllliiim, Evet bende şanslıyım sizin gibi abla/kardeş/dert ortakları tanıdığım içiinnn
Kızlar ben şimdiik çıkıyorum akşam uğrarıımm
bizde böle düşünüyoduk başta babm askerden gelmeden olmaz demiş kaldı yani inşallah siizn olur canm çpk sevnddmmmm ya
merhaba kızlar
ben geldim
Ben deMüdavim olduk zaar
Nilüü sen de gelll
geldim canımmm... bi el atın da şu formları dolduruverelim :)
Hep beraber hallederiz şimdi bi şey olmaz takma senne zaman son tercihler??
Hepimiz çok şanslıyız kırocum Esincimm..görüşmek üzeree
İnşallah canım işte Zaferim de onu diyor, hadi o zaman askerden önce olmaz dediler şimdi ne diyekler artık aaa diyorrr..
Sizinki de gelince olur bi şeyler tatlım inş
hazşranın sonuna kadar devam edenler de var bu ay içinde son bulacaklar da, tek tek form dolduruyorum, form olmayanlara mail atıyorumdün ankaradakilere yapmıştım bugün de izmirdekilere... mehmetlerin adresi, ev teli yazıyorum iletişime :)
zaten bi gelsin kmse tutamıcak artık bizde nişan düğün hopp evlendkk
Hahahah e o da güzelmiş, sonunda olcak olan da o yani de mii
Hayırlısı olsun hakkında inş gönlüne göre olur her şey
Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımmEbruuuuuuu sende ses ver nasılsın kuzum ?
4 sene oluncaa zatii 24 oluyorumm bebşimmmm4-5 çok da, 2-3 sene normali, benm gbi 23-24 evlenirsin
Bence de yani, ben ondan başkasını düşünemem artık zatennn...
Hahhaha korkutuyon beni Ebruşumm
[/B]
yine coşulmuş bakıyorum daaa....
esracım çocuk gayet güzel bi teklif yapmış daha n'apsın... gözün doysun kız, baaak hiç etmeyenler var :)
hesna'm en iyisini yapıyorsun geç kalkarak, günün bi kısmı bitmiş oluyor en azından...
ben deMüdavim olduk zaar
Nilüü sen de gelll
sonunda olacak olan izmir ama onların evi değil, Allah korusun hiloş yaainşallah canım benim, burdaki dersanelerden birinden cevap gelmiş ama aramadılar henüz, başvuru süresinin bitmesini bekliyorlar sanırım
sonunda olacak olan izmir ama onların evi değil, Allah korusun hiloş yaainşallah canım benim, burdaki dersanelerden birinden cevap gelmiş ama aramadılar henüz, başvuru süresinin bitmesini bekliyorlar sanırım
Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımm
İyi olmaya çalışıyoruz yavru senn nassın?
4 sene oluncaa zatii 24 oluyorumm bebşimmmm
Korkmaaa bendeennnnnnn gell burayaaaa
benn yinee geldimmkkiiii yinee coşarızz nilümm haydee kallkkk bakemmmmm tililililililililil hooopppaaaaa
Çalmadan oynarr bizimm kızçelerrrr hoooppapaaaa
hilal yemekte milleti çosturdum misket havası
roman havası derken herkes oynamaya başladı tam komedi
şafak olmuş 347,
biz özlemden olmuşuz deli,
sanma ki geçmez bu 347,
gidipte kim bitirmemiş ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?