Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımm
İyi olmaya çalışıyoruz yavru senn nassın?
4 sene oluncaa zatii 24 oluyorumm bebşimmmm
Korkmaaa bendeennnnnnn gell burayaaaa
benn yinee geldimmkkiiii yinee coşarızz nilümm haydee kallkkk bakemmmmm tililililililililil hooopppaaaaa
Çalmadan oynarr bizimm kızçelerrrr hoooppapaaaa
anaaam yaş 25 daha ortaada bişi yokk evde kalmışımmm dostlaaar
hoş geldin kuzucukbenn yinee geldimmkkiiii yinee coşarızz nilümm haydee kallkkk bakemmmmm tililililililililil hooopppaaaaa
Çalmadan oynarr bizimm kızçelerrrr hoooppapaaaa
evet canım, karşıyakalı :)sennkide mi İzmirli cnm
farkettim ben bunu begüşüm :)bu sıra şairane bi yönüm var :)
Hadi bakalım hayırlısıı...
Hahha aman evet onların ev olmasın canım ben İzmir'den ve aynı evde olmanızdan bahsettim sadece
Valla bence hiç de geç değil..gelince direk everek sizi yine de
o olur işte kuzummehmet de bi hocasına söylemiş nilüfer'e kolejlerden iş bulamaz mıyız diye, o da tamam ben bi araştırayım dönerim sana demiş; ama bakalım....
hoş geldin kuzucuksen zaten bu sıra iyice deli gibi yaptın kendini :) iyisin di mi kuzum???
evet canım, karşıyakalı :)
anam bnde karşıyakalıyımm
farkettim ben bunu begüşüm :)
o olur işte kuzummehmet de bi hocasına söylemiş nilüfer'e kolejlerden iş bulamaz mıyız diye, o da tamam ben bi araştırayım dönerim sana demiş; ama bakalım....
anaaam yaş 25 daha ortaada bişi yokk evde kalmışımmm dostlaaar
anam bnde karşıyakalıyımm
Tak etti di mii
:123:
Olur tabii beğendin di mii
Ne de güzel olurduu,Mehmet nerde çalışıyor kii??
ben bi buçuk ay sonra 26 olcam yavru
canım ben sana daha önce yazmıştım zaten, kullanıcı adında ksk'yi görünceneresindensin?
87limisn cnm ii ii daha evde kalmama varmış
farketmemişim herhal canm elit sitesinden biliyon mu
evet canım, 6 ağustossenin hangi ay? o kadarını bilmiyorum canım, cumhuriyet mahallesinde oturuyorlar...
bn 88liym cnm nisan anam bzm yan taraf anneannem var orda
Olduu yavruşum sen bi evlen hele bende arkandan evlencem hemide antalyaya yerleşcemm baaak
Tamam kız 23 de evlen hadi ortada anlaşak :13:
Nee evde kalmışııı kızz yaşınn 25 dahaa bellimi olurr ben taa 30uma kadarr evlenmem kısmet bu işlerranaaam yaş 25 daha ortaada bişi yokk evde kalmışımmm dostlaaar
Hahahaha süperrr bebeğimm yaaaEbruşla biz 23 de evlencez karar verdikbabalara sormadık ama neyse aha da baba dedim sizle bi video paylaşayım kopun babamla bana benziyorlar
Deliyimm ben deliyimm deliyimim deliyyiimmm yuuppiii bu hayatta ya delii olucannnn yada sıkıntıdan patlican bende delii olmayı tercih ettimmmhoş geldin kuzucuksen zaten bu sıra iyice deli gibi yaptın kendini :) iyisin di mi kuzum???
ben bi buçuk ay sonra 26 olcam yavru
he ya 5 sene olcak okulunu bekle askerliğini bekle ooo beyfendiyi beklyoz evlencek bnle die
beğendim canımmm beğenmez miyim :) restoranda çalışıyor o, ünivden liseden hocalarıyla arası çok iyi, onlara soruveriyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?