Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaam yaş 25 daha ortaada bişi yokk evde kalmışımmm dostlaaar

[video=youtube_share;uHbzSJhaqKI]http://youtu.be/uHbzSJhaqKI[/video]

Arada da hüzne dalarım böyleee...

Bazen Yalan Söyledim, Bazen Doğruyu Seçmedim
Konuşunca Kendimle Aslında Hiç Kötü Biri Değilim
Ben Kötü Biri Değilim Sadece Sessizliği Bilirim...

Hep içimden Geldiği Gibi Yaşadığımı Söyledim
Aslında Çoğu Zaman Ben içimde Neler Biriktirdim
Üzerine Eklendikçe Daha da Acıttı Tüm Dertler
Mutlu Sansınlar istedim Bazen Üzüntümü Gizledim
Konuşunca Kendimle Aslında Hiç Kötü Biri Değilim

Ebruşla biz 23 de evlencez karar verdik babalara sormadık ama neyse aha da baba dedim sizle bi video paylaşayım kopun babamla bana benziyorlar

[video=youtube_share;yCdPaCn5gMo]http://youtu.be/yCdPaCn5gMo[/video]

benn yinee geldimmkkiiii yinee coşarızz nilümm haydee kallkkk bakemmmmm tililililililililil hooopppaaaaa
Çalmadan oynarr bizimm kızçelerrrr hoooppapaaaa
hoş geldin kuzucuk sen zaten bu sıra iyice deli gibi yaptın kendini :) iyisin di mi kuzum???
sennkide mi İzmirli cnm
evet canım, karşıyakalı :)
bu sıra şairane bi yönüm var :)
farkettim ben bunu begüşüm :)
Hadi bakalım hayırlısıı...
Hahha aman evet onların ev olmasın canım ben İzmir'den ve aynı evde olmanızdan bahsettim sadece

o olur işte kuzum mehmet de bi hocasına söylemiş nilüfer'e kolejlerden iş bulamaz mıyız diye, o da tamam ben bi araştırayım dönerim sana demiş; ama bakalım....

o olur işte kuzum mehmet de bi hocasına söylemiş nilüfer'e kolejlerden iş bulamaz mıyız diye, o da tamam ben bi araştırayım dönerim sana demiş; ama bakalım....

Olur tabii beğendin di mii
Ne de güzel olurduu,Mehmet nerde çalışıyor kii??

anam bnde karşıyakalıyımm

Tamam kız 23 de evlen hadi ortada anlaşak :13:
Olduu yavruşum sen bi evlen hele bende arkandan evlencem hemide antalyaya yerleşcemm baaak
anaaam yaş 25 daha ortaada bişi yokk evde kalmışımmm dostlaaar
Nee evde kalmışııı kızz yaşınn 25 dahaa bellimi olurr ben taa 30uma kadarr evlenmem kısmet bu işlerr
Ebruşla biz 23 de evlencez karar verdik babalara sormadık ama neyse aha da baba dedim sizle bi video paylaşayım kopun babamla bana benziyorlar
Hahahaha süperrr bebeğimm yaaa
İnşallahh tatlımmm olmadıı kaçarıkk kızzzz

hoş geldin kuzucuk sen zaten bu sıra iyice deli gibi yaptın kendini :) iyisin di mi kuzum???
Deliyimm ben deliyimm deliyimim deliyyiimmm yuuppiii bu hayatta ya delii olucannnn yada sıkıntıdan patlican bende delii olmayı tercih ettimmm
İyii dielim iyi olsunn yavruu sen nasılısnn bakemm?

ben bi buçuk ay sonra 26 olcam yavru

Taaam yaa ezmeyinn benii küçüküüğümm biliyorummmmm yaralıyımmmmm

he ya 5 sene olcak okulunu bekle askerliğini bekle ooo beyfendiyi beklyoz evlencek bnle die

Hahha aaman sonu güzel olsun daaa

beğendim canımmm beğenmez miyim :) restoranda çalışıyor o, ünivden liseden hocalarıyla arası çok iyi, onlara soruveriyor işte...

He anladım yavrum, e iyiymiş, çevreden falan bulunur belki belli olmaz iyi ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…