Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olduu yavruşum sen bi evlen hele bende arkandan evlencem hemide antalyaya yerleşcemm baaak
Hahahaha süperrr bebeğimm yaaa
İnşallahh tatlımmm olmadıı kaçarıkk kızzzz

Hahahaha aynen peşimden bekliyorum senii..bebiş için biraz beklemen gerekecek teyzesi
Çok tatlı bi video yaaa
Ay nası kaçak kızz..kıyamam ki babişe dee ikna edek en iyisi ikna edek edek edekk

çok iyi yapmışsın o zaman canım, aman değmesin sana iyiyim ben de canım, iş konusu hariç

ebruş asıl biz eziliyoruz büyüğüz diye, sen de çıtır olduğunu hatırlatıp germesen bizi

He anladım yavrum, e iyiymiş, çevreden falan bulunur belki belli olmaz iyi ediyor

hee, bazen fırsatlar kaçıp gidiyor

kskde yaşayıpta oraya aşıkolmayan yoktur zaten cnm ama şimdi ayrılıyım güsel karşıyakamdan

başka bi yerde memurluk yapıyordun sanırım :44: tatillerde gidersin artık canım askerin nereli?

Son düzenleme:

Hahha aaman sonu güzel olsun daaa

He anladım yavrum, e iyiymiş, çevreden falan bulunur belki belli olmaz iyi ediyor

inşallah cnm hepimizin sonu güsel olsun

evt cnm bursadayım h.sonları gidiyom ya alışamdım buraya zaten oda İzmirli cnm

Kızlarr nasılsıınızz bakalımm :) Sınavlar dolayısı ile giremiyorummm peek sizi özledimm

yazdığım manidar şiirimi askerime söyledm dalga geçti benle ilkokul çocuklarının söylediği gibi olmş dedi bi daha sana şiir yok dedm git dedm gidemem dedi bende git desemde gitme zaten dedm..yazsaamda söylemicem ona daha..

bu arada rüyamda askerimi görüceğime kıvanç tatlıtuğu gördüm böyle bi yere gidiyoduk beraber :)

Son düzenleme:

Amann soyleme sen de bi daha bosverrr..cok olgunlar ya onlarrr :))
Bazisi sever bazisi sevmez canim benm suclama bosver he de gec..hem ne guzel baglamisiniz iste..

Ruynda cok anlamliymis :))))

Amann soyleme sen de bi daha bosverrr..cok olgunlar ya onlarrr :))
Bazisi sever bazisi sevmez canim benm suclama bosver he de gec..hem ne guzel baglamisiniz iste..

Ruynda cok anlamliymis :))))

biz askerler diye pek şımartıyoruz ya .)

valla çok anlamlıydı bu akşam da kuzey güney var :) bunu askerime desem rüyamda gördm falan valla napardı bilmiyorm hiç unutmuyorum ünideyiz işte onlarda oturuyoduk acun varmısın yokmusun sunuyo o sıralar o zaman konuk olarak yabancı biri çıkmştı bende ay ne kadar tatlı adam ya dedm gel sen burnumu bi ısır acısını hala unutmam pek kıskançtır =) ama çoğu kişiye göre iyiyiz askerden taa buraya karışıyolarmş ne giydin naptın ben yokken onu alma bunu alma allahtan öyle sorunlarım yok olgun o konularda çok olgun şiirime laf etti :)

Esraaa : Canım pek romantik yazmışsın, çok beğendim yaa askerin ne dedi bakiim

Nilüm : Öyle canım geç yatıyorum eşimle gece konuşabiliyoruz, gündüz konuşamıyoruz gececi çünkü, ben de geç kalkıyorum, Allahtan öğleciyim de zaman uyuyor, öğleden sonra da ev gezmesine gider gibi okula gidiyorum süslenip püslenip, bakmışım geçmiş zaman...

bütün akrabaların begüm ne zaman evlenicek yok mu kimse demeleriyle beraber artık herkes askerde bi sevgilim olduğunu öğrendi soranlar biliyo artık ben ne kadar utansamda ciddi bi boyutta benim ailem tarafından da ...gelince söz nişan olur heralde kısmet olursa ...Allah hepimizi ve askerlerimizi kötü gözlerden korusun kızlar

kızlar biz aştık askerim ankesörlüden msj attı bu 2. ay nası sevindm :)

Son düzenleme:

ohh ne güzel, bu sene öğleci olman iyi oldu desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…