- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Olduu yavruşum sen bi evlen hele bende arkandan evlencem hemide antalyaya yerleşcemm baaak
Hahahaha süperrr bebeğimm yaaa
İnşallahh tatlımmm olmadıı kaçarıkk kızzzz
ayy sen küçüksün daha kııızhımm, yakınmış sizin oraya... sen de ksk aşığısın galiba :)
Deliyimm ben deliyimm deliyimim deliyyiimmm yuuppiii bu hayatta ya delii olucannnn yada sıkıntıdan patlican bende delii olmayı tercih ettimmm
İyii dielim iyi olsunn yavruu sen nasılısnn bakemm?
Taaam yaa ezmeyinn benii küçüküüğümm biliyorummmmm yaralıyımmmmm
He anladım yavrum, e iyiymiş, çevreden falan bulunur belki belli olmaz iyi ediyor
kskde yaşayıpta oraya aşıkolmayan yoktur zaten cnm ama şimdi ayrılıyım güsel karşıyakamdan
Olduu yavruşum sen bi evlen hele bende arkandan evlencem hemide antalyaya yerleşcemm baaak
Nee evde kalmışııı kızz yaşınn 25 dahaa bellimi olurr ben taa 30uma kadarr evlenmem kısmet bu işlerr
30 çok ya insan sevdiğini bulunca heponla olmak istiyo dahada bekleyemem
Hahahaha süperrr bebeğimm yaaa
İnşallahh tatlımmm olmadıı kaçarıkk kızzzz
Deliyimm ben deliyimm deliyimim deliyyiimmm yuuppiii bu hayatta ya delii olucannnn yada sıkıntıdan patlican bende delii olmayı tercih ettimmm
İyii dielim iyi olsunn yavruu sen nasılısnn bakemm?
Taaam yaa ezmeyinn benii küçüküüğümm biliyorummmmm yaralıyımmmmm
Hahha aaman sonu güzel olsun daaa
He anladım yavrum, e iyiymiş, çevreden falan bulunur belki belli olmaz iyi ediyor
çok iyi yapmışsın o zaman canım, amandeğmesin sana iyiyim ben de canım, iş konusu hariç
ebruş asıl biz eziliyoruz büyüğüz diye, sen de çıtır olduğunu hatırlatıp germesen bizi
hee, bazen fırsatlar kaçıp gidiyor
başka bi yerde memurluk yapıyordun sanırım :44: tatillerde gidersin artık canımaskerin nereli?
evt cnm bursadayım h.sonları gidiyom ya alışamdım buraya zaten oda İzmirli cnm
bursa da güzeldir yaa ben severim, sen de sevmeyi denemelisin bencebana izmir çok yabancı gelirdi, 3 kere gittim; ama sevdim çabuk ısındım...
sevemym cnm ya bütün sevdklerm izmrdedeniz yok sen nerelisin cnm
ahh yavrum yaankaralıyım canım...
onurda acemiliği ankarada yaptı
yazdığım manidar şiirimi askerime söyledm dalga geçti benle ilkokul çocuklarının söylediği gibi olmş dedi bi daha sana şiir yok dedm git dedm gidemem dedi bende git desemde gitme zaten dedm..yazsaamda söylemicem ona daha..
bu arada rüyamda askerimi görüceğime kıvanç tatlıtuğu gördüm böyle bi yere gidiyoduk beraber :)
Amann soyleme sen de bi daha bosverrr..cok olgunlar ya onlarrr :))
Bazisi sever bazisi sevmez canim benm suclama bosver he de gec..hem ne guzel baglamisiniz iste..
Ruynda cok anlamliymis :))))
şimdi nerdeydi canım ya, hiç konuşmadık seninle bunları :26:
kıbrısta canm konuşruz canm şafak çok daha neler konuşcaz neler
Nilüm : Öyle canım geç yatıyorum eşimle gece konuşabiliyoruz, gündüz konuşamıyoruz gececi çünkü, ben de geç kalkıyorum, Allahtan öğleciyim de zaman uyuyor, öğleden sonra da ev gezmesine gider gibi okula gidiyorum süslenip püslenip, bakmışım geçmiş zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?