Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooo süpermiş, canım belki izne geldiğinde oluverir

ooo süpermiş, canım belki izne geldiğinde oluverir

bilmiyorum ki canım olsa da olur ama izne gelince de zaten kısa zaman her şey sıkışsın istemiyorum...

bu arada mehmetle durumlar nasıl ben bi 10 gün yoktum pekte okuyamadm barıştınız mı ?

bilmiyorum ki canım olsa da olur ama izne gelince de zaten kısa zaman her şey sıkışsın istemiyorum...

bu arada mehmetle durumlar nasıl ben bi 10 gün yoktum pekte okuyamadm barıştınız mı ?

izinde ne kadar kalmayı düşünüyor ki? bence olsa güzel olur ya izindeyken, öyle daha rahat edersiniz. askerlik bitene kadar da düğün hazırlıklarıı yaparsınız ohh miss

biz iyiyiz çok şükür canım, barıştık, affettim

ay çok sevindim canım Allah bozmasın bu son olsun =)

inşallah bitanem ya izne gelmek istemiyo normalde bende gel demiyorum biliosn gelincede bi halt olmuyo başbaşa kalamıyoruz o yüzden dayanabildiğimz kadar dayancaz bakalm :)

Rüyan süper amaaa dikkatli olmak lazım çok hayal etme sen bu Kıvancı

Ha onu iyi dedin ne dediinn taa ordan giydiğine ettiğine karışan mı var dedinn Evet her gün sorguya çekiliyorum ben, 1. ne giydin 2. otobüs kalabalık mı? 3. oturuyo musun? 4. oturmuyosan taksi dolmuşa binceksin. 5. akşam kaçta evde olcaksın? 6. bugün bi şey oldu mu? (sanki olsa oturup askerdeki adama bugn bana biri şöyle laf attı, şöyle iltifat etti diye anlatcaz da...iyice delürcek sonra )...sorular uzaarrr giderr..

Geçen Ebruşla otururken aradı da, saat 4 oldu ya eve git artık hava kararcak dedi ben de dedim hava 9 da kararıyor canımmm , ne 9 u yaaa diyoo di mi kız Ebruş

Ankesörlüden mesaj mı attı?? Nasıl oldu kız oo

Hahahaha aynen peşimden bekliyorum senii..bebiş için biraz beklemen gerekecek teyzesi
Çok tatlı bi video yaaa
Ay nası kaçak kızz..kıyamam ki babişe dee ikna edek en iyisi ikna edek edek edekk
Pooff ama bennn hevann baabmıştımmmm
çok iyi yapmışsın o zaman canım, aman değmesin sana iyiyim ben de canım, iş konusu hariç

ebruş asıl biz eziliyoruz büyüğüz diye, sen de çıtır olduğunu hatırlatıp germesen bizi
Hayırlısıyla oda olur tatlım sıkma sen canınıııı
Taaammmm nilümm sustummmm

Hayırlısı olsun tatlımm inşallah herşeyy yoluna girerr..

Hahahahahah aynen tatlımmm yaa seninki bir alem maşşallah iboya çok kıskanç derdim ama iboo hiç sormaz öyle şeylerr

Hahahahahah aynen tatlımmm yaa seninki bir alem maşşallah iboya çok kıskanç derdim ama iboo hiç sormaz öyle şeylerr

Hhehehe valla mı kız benimki delü delüüü
Ama verilmiycek hesabımız yok şükürr hem kızcağı bi şey olsa da senin de dediğin gibi hep söyledim, kızcanı bile bile elbise giydim de dedim, ama daha az giydim mesela..falan filan işte dengeliyo insan istedikten sonraa

23.05.2013

Şafak 35 İzmir

Avatarımdaki foto İzmir-İnciraltı-13 Nisan 2012...
O günleri tekrar tekrar yaşaya yaşaya doyamadım, elimde maziden başka ne var ki...
Allahım çabucak geçsin artık şu günler..tükendim tükencem...​

Aferimm benimmm kızımaaa aferimm sıvazzz sıvazzzzz

Benn biliyorumkiiii biliyorumkiiiii bu fotoyuuuu
Dayan yavrucağımm dayann azz kaldıı Valla ben artıkk ilk gördüğümde ne tepkii vericeğimii düşünüyorumm koskaca 9 ayy olucakk yaaa
Yuuuhh abiii ama bizzz hiiçç 1 hafta bile görmedenn duramazdıkkkiiiii

kızlarrrrr tickerımaa bakınn nee yazıyoooooooooo, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahh

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Şafak: 78
Karabük'e Selam Yola Devamm..!

Tam 179 Gündürr Yüzüne Hasretimm

Son düzenleme:

geçti gitti bile yavrum az daha sabır ne kaldı ki şurda geriye

kuzum gözün aydın olsun geldi mi askerin görüştünüz mü?

ebruşla iyi oturmalar gezmeler size o zaman hııııııııh :13:

Aminnn tatlımmmmmm
Allahım bir daha ayırmasııınnnn kavuştunmuu sevdiceğinee??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…