Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolunn kızlarrr
hayır kavuşamadım çünküü biz ayrı şehirlerdeyizz
önce ailesinin yanına gittii ben gidecem gelecek haftaaa
Üzülmee tatlımmmm sağ salim geldiii yaaa ona şükrett hafta yanındasınn zatiii
bana haber vermediniz ama size darıldım, bi dahakine haber vermesseniz zaten o taşın daha büyüğünü kafanıza yiceksiniz

Anidenn geliştii ama tubişim ikimizde aynı yerde oturduğumuz içinn öle birden yaptıkkkk ama bidakinee ayarliyalım hep beraberr yapalımm ama senin düğün hazırlıklarınn varr :44:

Selam kızlarr,nasılsınız

Şekerim gelmişin gitmişin, nasılsın canım görmeyeli, uğra canım ara da bir

Hadi gözün aydın canım, en azından asker değil artık, şafak saymayacaksın, en yakın zamanda da yüz yüze görüşürsünüz inşallah...

tabiki önce ailesini görmesi lasım tatlım, sen canını sıkma sağ salim döndü ya gerisini boşver, haftaya doya doya tadını çıkarırsın

ayy aynenn kızlarr şükürler olsunn askerlik bitti yaa gitsin önce ailesinin yanınaa
artıkk düğün şafağı saycaz inşallahh

Hadi gözün aydın canım, en azından asker değil artık, şafak saymayacaksın, en yakın zamanda da yüz yüze görüşürsünüz inşallah...

aminn canım inşallahh
darısı sana olsun inşallahh

:92: 23.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...87 esraa42...

…89 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...89 kelebekd ...

....90 nesliiiiiiiiii...

…91 Brrk…

...91 OZGEGURUR...

...92 dilara1331

…93 Kayra95...

…93 buket1811…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...161 tugbaoguzhan

....183 chidoshimedo....

...183 GRGR...

...183 mayamaya11

...183 BerlD...

...183 svsaskim...

...183 kmleomer...

... 191 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...214 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...271 karamanlier...

...272 xxIpekxx...

... 272 destinyeda...

...273 depresiffpolyanna...

...274 nesilll...

...276 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...346 pekmez_akilli...

...346 ilithya...

...346 zeynepesin...

...346 SelenYusuf...

...346 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...440 bilinmiyo...

...440 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

23/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...hera91 = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 66 YOZGAT' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş

Olur mu canım niye kovalım, hem ben de çok özledim eşimi öyle böyle değil, bu aralar çok özleşiyoruz zaten

İyiylik sağlık şafak attırıyom...

Sana da Günaydın Deryacım...
İyii yapiosunn ablacımm sağolasıınnnn
beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş

Yok tatlım ne kovmasıı özlersiinn tabikiii
Bende çok özledimm 179 gün olmuşş yaa bugün daha bi tuhaff oldummm

Evet epey olmuş canım... Benim de eşimle görüşmeyeli (1Mayıstaki 2 saatlik görüşmeyi saymazsak-bir şey anlamadık sonuçta) 110 gün olmuş, sarılıp uyumayalı

Olur mu canım niye kovalım, hem ben de çok özledim eşimi öyle böyle değil, bu aralar çok özleşiyoruz zaten

ahhh ablacım ahhh sen bılmıyosun gecende ebru tubaguzhan hilal bunlar benım ustume bı geldı ozledım 2 gun olmuş dıye bı geldı ustume bunlar bı gorsen ama gordum yaa daha cok özledım ablacım ıntıkale gıttıler bugun sımdı gelsın 1 gunluk olsun yıne gıdıp goracegım artık özlem fena bastırmaya başladı valla artık yeter dıye haykırasım gelıyor :-d

ahhh ahhh ınankı bu hafta bıtse belkı rahatlarım daha yenı gordum yaa toplayamadım hala kendımı ama vakıtlerımı guzel gecırıp bıran önce su gıbı bıtıp gecsın ıstıyorum ama artık galıba zorlanmanın zamanı geldı burdan sonra askerlık bızı zorlayacakl sanırım

Evet evet okudum canım onların da hasretlik başlarına sarmış takılacak yer arıyorlar

Ne kadar çok görmeye gidilse de olmuyor işte canım, özleniyor sonuçta.... Yanındaki gibi olmaz ki... Sabah uyanırsın yanında yok, yemeklerini yalnız yersin, hafta sonlarını yalnız ve karamsar geçirirsin, evde bir sorun olsa onu arasın, gök gürlese şimşek çaksa bile onu arar ağlarsın, daha ne diyeyim, özlemler türlü türlü....

Evet epey olmuş canım... Benim de eşimle görüşmeyeli (1Mayıstaki 2 saatlik görüşmeyi saymazsak-bir şey anlamadık sonuçta) 110 gün olmuş, sarılıp uyumayalı
Oo sizindee baya olmuş ablacımm ahh ahh ne çektikk beee
Aaaa aaa ama bizz burda 180 gün diyoruzz sen 2 gün diyorsunnn napsaydıkk gayriiii

Hem zorlanıcaksınız hem alışıcaksınızz zamanlaa.. Ama geçiyorr geçmeyen hiç birşey yok benim 3 gün sonra 1sene olucakk gönderelii askerimi nasıl geçtii desen inan bilmiyorumm çok zorlukta yaşadık halada yaşıyoruzz. ama bitiyorr 2.5 ay sonra yanımda inşallahh..

ahhh ahhh abla ınankı onun benı koruyup kollaması bana sahıp cıkması yanındayken hayatı unuturum zaten nede olsa onun yanımda oluşunun guvenı var ınankı düşün düşün ağla yanı aglamak ta ıstemeyınce at ıcıne ol verem :-d offff varya ısyan cıkaracagım şu devlete zorla almayın elımızden hayatımızın en guzel cagında dıye hilalin soyledıgı gıbı dıyorumkı eşime gelın bıran once ıntıkalden basarım orayı alırım bak senı ıntıkal falan dınlemem ona gore

ayyy ayy bız boyle ayrı kalamazdık duramazdık bu askerlık neler yaptırıyor bıze inşallah su gıbı gecer zaman alırsın sevdıgını bızımkılerde su gıbı gelır sonra inşallah yaaaaaaa :-( :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…