Üzülmee tatlımmmm sağ salim geldiii yaaa ona şükrett hafta yanındasınn zatiiisaolunn kızlarrr
hayır kavuşamadım çünküü biz ayrı şehirlerdeyizz
önce ailesinin yanına gittii ben gidecem gelecek haftaaa
bana haber vermediniz ama size darıldım, bi dahakine haber vermesseniz zaten o taşın daha büyüğünü kafanıza yiceksiniz
Selam kızlarr,nasılsınız
kızlarrrrr tickerımaa bakınn nee yazıyoooooooooo, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahh
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
tabiki önce ailesini görmesi lasım tatlım, sen canını sıkma sağ salim döndü ya gerisini boşver, haftaya doya doya tadını çıkarırsın
Üzülmee tatlımmmm sağ salim geldiii yaaa ona şükrett hafta yanındasınn zatiii
Anidenn geliştii ama tubişim ikimizde aynı yerde oturduğumuz içinn öle birden yaptıkkkk ama bidakinee ayarliyalım hep beraberr yapalımm ama senin düğün hazırlıklarınn varr :44:
Hadi gözün aydın canım, en azından asker değil artık, şafak saymayacaksın, en yakın zamanda da yüz yüze görüşürsünüz inşallah...
aminn canım inşallahh
darısı sana olsun inşallahh
İnşallah canım yaa amin...
Günaydın kızlar bu arada, hem çalışan hem laflayan kızlar
İnşallah canım yaa amin...
Günaydın kızlar bu arada, hem çalışan hem laflayan kızlar
günaydın abla günaydın herkeze hayırlı günlerrr
Günaydınnn kızçelerrimm
Nassınızzz bakemmm??
Günaydınnn kızçelerrimm
Nassınızzz bakemmm??
beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş
İyii yapiosunn ablacımm sağolasıınnnnİyiylik sağlık şafak attırıyom...
Sana da Günaydın Deryacım...
beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş
İyii yapiosunn ablacımm sağolasıınnnn
Yok tatlım ne kovmasıı özlersiinn tabikiii
Bende çok özledimm 179 gün olmuşş yaa bugün daha bi tuhaff oldummm
Olur mu canım niye kovalım, hem ben de çok özledim eşimi öyle böyle değil, bu aralar çok özleşiyoruz zaten
İyii yapiosunn ablacımm sağolasıınnnn
Yok tatlım ne kovmasıı özlersiinn tabikiii
Bende çok özledimm 179 gün olmuşş yaa bugün daha bi tuhaff oldummm
ahhh ablacım ahhh sen bılmıyosun gecende ebru tubaguzhan hilal bunlar benım ustume bı geldı ozledım 2 gun olmuş dıye bı geldı ustume bunlar bı gorsenama gordum yaa daha cok özledım ablacım ıntıkale gıttıler bugun sımdı gelsın 1 gunluk olsun yıne gıdıp goracegım artık özlem fena bastırmaya başladı valla artık yeter dıye haykırasım gelıyor :-d
Oo sizindee baya olmuş ablacımm ahh ahh ne çektikk beeeEvet epey olmuş canım... Benim de eşimle görüşmeyeli (1Mayıstaki 2 saatlik görüşmeyi saymazsak-bir şey anlamadık sonuçta) 110 gün olmuş, sarılıp uyumayalı
Aaaa aaa ama bizz burda 180 gün diyoruzz sen 2 gün diyorsunnn napsaydıkk gayriiiiahhh ablacım ahhh sen bılmıyosun gecende ebru tubaguzhan hilal bunlar benım ustume bı geldı ozledım 2 gun olmuş dıye bı geldı ustume bunlar bı gorsenama gordum yaa daha cok özledım ablacım ıntıkale gıttıler bugun sımdı gelsın 1 gunluk olsun yıne gıdıp goracegım artık özlem fena bastırmaya başladı valla artık yeter dıye haykırasım gelıyor :-d
ahhh ahhh ınankı bu hafta bıtse belkı rahatlarım daha yenı gordum yaa toplayamadım hala kendımı ama vakıtlerımı guzel gecırıp bıran önce su gıbı bıtıp gecsın ıstıyorum ama artık galıba zorlanmanın zamanı geldı burdan sonra askerlık bızı zorlayacakl sanırım
Evet evet okudum canım onların da hasretlik başlarına sarmış takılacak yer arıyorlar
Ne kadar çok görmeye gidilse de olmuyor işte canım, özleniyor sonuçta.... Yanındaki gibi olmaz ki...Sabah uyanırsın yanında yok, yemeklerini yalnız yersin, hafta sonlarını yalnız ve karamsar geçirirsin, evde bir sorun olsa onu arasın, gök gürlese şimşek çaksa bile onu arar ağlarsın, daha ne diyeyim, özlemler türlü türlü....
Oo sizindee baya olmuş ablacımm ahh ahh ne çektikk beee
Aaaa aaa ama bizz burda 180 gün diyoruzz sen 2 gün diyorsunnn napsaydıkk gayriiii
Hem zorlanıcaksınız hem alışıcaksınızz zamanlaa.. Ama geçiyorr geçmeyen hiç birşey yok benim 3 gün sonra 1sene olucakk gönderelii askerimi nasıl geçtii desen inan bilmiyorumm çok zorlukta yaşadık halada yaşıyoruzz. ama bitiyorr 2.5 ay sonra yanımda inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?