ben de geldimgece 4'te uyudum, erken kalkamadım doğal olarak 10'dan beri uyanığım ama kalkmak istemedi canım, zaten yapacak bir şey yok
özlem kasıp kavurmuş bugün topiği, bi delleniyonuz bi hüzünleniyoz, şu askerlik biteydi bi
Aferimm benimmm kızımaaa aferimm sıvazzz sıvazzzzz
Benn biliyorumkiiii biliyorumkiiiii bu fotoyuuuu
Dayan yavrucağımm dayann azz kaldııValla ben artıkk ilk gördüğümde ne tepkii vericeğimii düşünüyorumm koskaca 9 ayy olucakk yaaa
Yuuuhh abiii ama bizzz hiiçç 1 hafta bile görmedenn duramazdıkkkiiiii
kızlarrrrr tickerımaa bakınn nee yazıyoooooooooo, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahh
:118:
geçti gitti bile yavrum az daha sabır ne kaldı ki şurda geriye
kuzum gözün aydın olsun geldi mi askerin görüştünüz mü?
ebruşla iyi oturmalar gezmeler size o zaman hııııııııh :13:
beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş
Olur mu canım niye kovalım, hem ben de çok özledim eşimi öyle böyle değil, bu aralar çok özleşiyoruz zaten
ahhh ahhh abla ınankı onun benı koruyup kollaması bana sahıp cıkması yanındayken hayatı unuturum zatennede olsa onun yanımda oluşunun guvenı var ınankı düşün düşün ağla yanı aglamak ta ıstemeyınce at ıcıne ol verem :-d offff varya ısyan cıkaracagım şu devlete zorla almayın elımızden hayatımızın en guzel cagında dıye hilalin soyledıgı gıbı dıyorumkı eşime gelın bıran once ıntıkalden basarım orayı alırım bak senı ıntıkal falan dınlemem ona gore
ben de geldimgece 4'te uyudum, erken kalkamadım doğal olarak 10'dan beri uyanığım ama kalkmak istemedi canım, zaten yapacak bir şey yok
özlem kasıp kavurmuş bugün topiği, bi delleniyonuz bi hüzünleniyoz, şu askerlik biteydi bi
hilalcikte gelmiş beni kurşuna dizecek yinee
bıde kasıp kavuran yüreğimizi bı gorebılsen canımm ahhh ahhh
Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımm
İyi olmaya çalışıyoruz yavru senn nassın?
Selamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...
İyiyiz tatlişkom günleri devirmeye yenmeye çabalıyoruzz..sen nasılsın bakalım, takipteyim senii yeni gelişmeler falann hadi hayırlısıı
Bilirsin tabii gösterttim hepicini ama sen pek göstermedin onu farkettim bi daha sen de hepicini topla gelAnca çene anca çene :89:
Canımm gözlerin aydınnn..tez zamanda görüşceksiniz nasısa askerlik bitti superrr
182 gün de bendennnnn
Az kaldı Tubikk ama yedi bitirdi gayriii...
Kızz taşlamış hemen dee ama biz aynı yerdeyiz yavrum çok kolay oluyor, sen bir de düğün telaşı falan...yani bizim Ebruşla çok çabalamamız gerekmiyor buluşmak içinama hep beraber ayarlanırsa da ben gelirimmm kızma kızz
Bak gene gelmiş bunlar...dövecem ben bu ikisinihahahahah susuuunnn
Bunun tam tersini yapak kaçırakkk
Biteydi iyiydiii..
Nsıl da anladınn gardını al:113: Hahahahahah
görmesem de biliyorum canım, hissediyorum. ben de aynı özlemi yaşadım, gözümden kaybolduğu an özlemeye başlardım. ayrılığın ilk günlerinde değişik bi özlem oluyor...
bazen düşünüyorum da askerdeyken en azından sayılı bi gün vardı böyle beklediğin şeye ne zaman kavuşacağını bilmemek de kötü. hoş ben artık eskisi gibi sevmediğim için o kadar özlemiyorum da...
Sağol bitanem ... Güzel gelişmeler ...Daimi olur inşallah ...
Yemiş bitirmişsiniz artık birşey kalmamış canım... Su gibi aksın gitsin zaman inşallahBeklemek kadar zorlayan birşey yok... Buna ne şüphe...
biz iki evli seni parçalarız bak haaa
yardım edermisin kız kaçırsakmı laaa ooo on numara olur vallaa
Selamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...
hahahahagörüşmüşluyumuz var bak hiloşş üstume gelme kendı avukatlıgını yaparsın sonra ona gore gözrüşürüz çağlayan adliyesınde bakkk haaaa
Ah ah sorma Tubişşş..çok zorluyor çokkk..182 gün oldu göremedimm göremedimm..belki şafak da 10 gün uzuycak ama napalımm..
Hahhah parçalayın hadi hadiii
Kaçıralım ben varım
Ah ah sorma Tubişşş..çok zorluyor çokkk..182 gün oldu göremedimm göremedimm..belki şafak da 10 gün uzuycak ama napalımm..
Hahhah parçalayın hadi hadiii
Kaçıralım ben varım
selam tubikk nerelerdesın sen hayırlı haberler verecektın hanı bana unuttun tabi beni
aminnn aminnn canım gecsın bıtsın gitsın artıkk yaaa
Korkmam ki ben bananem
Tamam kız gel barışak, ben de deli gibi özlerdim onu, otobüse bindirdiğinde beni Isparta'dan mesela, ağlayacaktım nerdeyse, hiiiçç gidesim gelmedi, o özlem farklı..
Ama şu an bendeki özlem baya taşlaştı zaten..duygular karıştı gitti, tuhaf bir hayata döndük, yani öylesine yaşıyor gibi bir hale geldim ha..ilginç bir hayat yanibir an önce gelmeli artık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?