Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de geldim gece 4'te uyudum, erken kalkamadım doğal olarak 10'dan beri uyanığım ama kalkmak istemedi canım, zaten yapacak bir şey yok

özlem kasıp kavurmuş bugün topiği, bi delleniyonuz bi hüzünleniyoz, şu askerlik biteydi bi

bıde kasıp kavuran yüreğimizi bı gorebılsen canımm ahhh ahhh

Bilirsin tabii gösterttim hepicini ama sen pek göstermedin onu farkettim bi daha sen de hepicini topla gel Anca çene anca çene :89:

kızlarrrrr tickerımaa bakınn nee yazıyoooooooooo, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallahh

:118:

Canımm gözlerin aydınnn..tez zamanda görüşceksiniz nasısa askerlik bitti superrr

Şafak: 78
Karabük'e Selam Yola Devamm..!

Tam 179 Gündürr Yüzüne Hasretimm

182 gün de bendennnnn

Az kaldı Tubikk ama yedi bitirdi gayriii...
Kızz taşlamış hemen dee ama biz aynı yerdeyiz yavrum çok kolay oluyor, sen bir de düğün telaşı falan...yani bizim Ebruşla çok çabalamamız gerekmiyor buluşmak için ama hep beraber ayarlanırsa da ben gelirimmm kızma kızz

beni buradan kovacaksınız ama ben beyiimiiii cok özledım valla o yuzden kötuyum sen nasılsın ebuşşş

Olur mu canım niye kovalım, hem ben de çok özledim eşimi öyle böyle değil, bu aralar çok özleşiyoruz zaten

Bak gene gelmiş bunlar...dövecem ben bu ikisini hahahahah susuuunnn

Bunun tam tersini yapak kaçırakkk

Biteydi iyiydiii..

bıde kasıp kavuran yüreğimizi bı gorebılsen canımm ahhh ahhh

görmesem de biliyorum canım, hissediyorum. ben de aynı özlemi yaşadım, gözümden kaybolduğu an özlemeye başlardım. ayrılığın ilk günlerinde değişik bi özlem oluyor...

bazen düşünüyorum da askerdeyken en azından sayılı bi gün vardı böyle beklediğin şeye ne zaman kavuşacağını bilmemek de kötü. hoş ben artık eskisi gibi sevmediğim için o kadar özlemiyorum da...

Günaydııın kızlaaaaarrrr
Mehtaabımıızzzzzzzz 9 !

Sess bir ki ses bir kiii verdimmmmm tatlımm
İyi olmaya çalışıyoruz yavru senn nassın?

Kuzum ses vermişin ama ben çkmışım
Şimdi gevap vereyim bugün keyfim yerinde değil, keyifleneyim diye geldiimm. :26:

Askerlikte bitsin, hasrette bitsin. Herşey bitsin kavuşalım artık tastamamıyla yaa:26:
Nilüü nasılsın kuzum, gece niye o kadar geç uyudun?

Son düzenleme:
Selamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...

İyiyiz tatlişkom günleri devirmeye yenmeye çabalıyoruzz..sen nasılsın bakalım, takipteyim senii yeni gelişmeler falann hadi hayırlısıı

İyiyiz tatlişkom günleri devirmeye yenmeye çabalıyoruzz..sen nasılsın bakalım, takipteyim senii yeni gelişmeler falann hadi hayırlısıı

Sağol bitanem ... Güzel gelişmeler ...Daimi olur inşallah ...
Yemiş bitirmişsiniz artık birşey kalmamış canım... Su gibi aksın gitsin zaman inşallah Beklemek kadar zorlayan birşey yok... Buna ne şüphe...

biz iki evli seni parçalarız bak haaa

yardım edermisin kız kaçırsakmı laaa ooo on numara olur vallaa

aynen yaaa canım ben otobuse bıner bınmez koşup gerı ınesım gelıyor heee valla bılıyorum şu ılk gunler gecsın duzelırım inşallah

Ah ah sorma Tubişşş..çok zorluyor çokkk..182 gün oldu göremedimm göremedimm..belki şafak da 10 gün uzuycak ama napalımm..

biz iki evli seni parçalarız bak haaa

yardım edermisin kız kaçırsakmı laaa ooo on numara olur vallaa

Hahhah parçalayın hadi hadiii
Kaçıralım ben varım

selam tubikk nerelerdesın sen hayırlı haberler verecektın hanı bana unuttun tabi beni
aminnn aminnn canım gecsın bıtsın gitsın artıkk yaaa

hahahaha görüşmüşluyumuz var bak hiloşş üstume gelme kendı avukatlıgını yaparsın sonra ona gore gözrüşürüz çağlayan adliyesınde bakkk haaaa

Korkmam ki ben bananem
Tamam kız gel barışak, ben de deli gibi özlerdim onu, otobüse bindirdiğinde beni Isparta'dan mesela, ağlayacaktım nerdeyse, hiiiçç gidesim gelmedi, o özlem farklı..
Ama şu an bendeki özlem baya taşlaştı zaten..duygular karıştı gitti, tuhaf bir hayata döndük, yani öylesine yaşıyor gibi bir hale geldim ha..ilginç bir hayat yani bir an önce gelmeli artık!!

Ah ah sorma Tubişşş..çok zorluyor çokkk..182 gün oldu göremedimm göremedimm..belki şafak da 10 gün uzuycak ama napalımm..

Kaçıralım ben varım

Zorlamaz mı ... Çokk iyi anlıyorum canım seni... Hem de çok... 182 gün ... Az değil... Ama bitecek canım...Çok az kaldı... Birazcık daha sabır bitanem ...

Kaçıralım ben varım

offff offf hiloş tubadan sonra mızmızlanmamı sana yaparım bakkkk heee ona gore

Son düzenleme:

hadı gecsın şu zamanlar su gibi evet evet gelmelıler bıtmelı artıkımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…