Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yenıden hoşgeldın Tugbacık hayırlı guzell guzelll haberlerını beklıyoruz hadı bakalım düğün topıgınde karsılaşalım bı daha İnşallah tekrardan yada Canım benım bırıyle tanısınca ilk işin askerlık yapıp yapmadıgını sormak olsun lütfennn

Zorlamaz mı ... Çokk iyi anlıyorum canım seni... Hem de çok... 182 gün ... Az değil... Ama bitecek canım...Çok az kaldı... Birazcık daha sabır bitanem ...

Sağol canım benim evet farkındayım şafağıma nankörlük etmek istemem ama..ama işte.... Geçecek elbet..mazi ve hayallerle yaşamayı öğrendik yani..

offff offf hiloş tubadan sonra mızmızlanmamı sana yaparım bakkkk heee ona gore

Gell şevkatli kollarıma gell

hahay doğru hadı hayırlı haberde var kesın var sende bişiler hiloşda almış haberını yoksam bıtek benmı kalmışım habersız

Hayırlı haberler zaten var... Yok değil...

Çok şükür askerliğini yapmış biri canım ...İşini gücünü de kurmuş ... Güzel planlar içerisindeyiz... Bakalım eğer yapacaklarımızı çabuk yapabilirsek beni de düğün topiğinde görmenize çok kalmadı

Sağol canım benim evet farkındayım şafağıma nankörlük etmek istemem ama..ama işte.... Geçecek elbet..mazi ve hayallerle yaşamayı öğrendik yani..

Gell şevkatli kollarıma gell

Elbette öğreneceksin balım...

Beraber başka günler de sayarız o zaman canım benm senin için çok mutlu oluyorum inan ki.. Hiç üzmesin seniii..

Öğrendik öğrendikk..daha neler neler öğrendik işte naparsınn hayatta bu kadar uzun süre görmeden duramam derdim aaha da nasıl durdumm

hee msj attı tek tek sayılara basıyomuş harf gibi heralde =) bu attığı 2.msj =)

bizimki bana sorar naptın falan diye ama genelde bilir huyumu ne giydin falan diye sormuyo,,ama izne geldiğinde hemen ooo bunlar ben yokken alınmış falan triplerine giriyo ,,bitane bluzude yakası çok açılıomş diye izin vermiyo bende giymiyrm :)

Öyle canım, sonunda onu yaptıracaklar değil mi... Sıkıyoruz artık dişimizi napalım hem onlar da çok çekiyor...

Ben işe gider kızlar, ize iyi muhabbetler...

Bilgisayarım yine kapandı, ağır özlem muhabbeti yapınca o da kaldıramadı zavallı

ayyy hayırlı olsun tubişşş gelinmı oluyor vuvvv cok sevındım Allah hakkında hayırlısını nasıp etsın canım guzel mutlu huzurlu bereketlı yuvan olur inş.

Düğün şafağı sayarız bi tanem
Biliyorum en az benim kadar mutlu olacağınızı ... Çünkü çok zor ve meşakkatli zamanlarda hepberaberdik... Tabii ki zor günümde yanımda olan herkes iyi haberlerimi de alacak ...Birlikte ağladığımız gibi birlikte güleceğiz... Çok güzel günler bekliyor bizi inşallah... Beni de hiç üzmüyor bu sakin ve duruşu belli bi adam... En azından şimdilik... Bakalım zaman neler getirir Sevdiğini görmeden durabilmek çok güç işte... Zaman da duruyor seninle birlikte... Bu yüzden çok sabır diliyorum asker bekleyen herkese

Hahha iyiymiş ya mesaj olayı Bilmiyordum bak onuu..biz 3 ay ankesörlü kullandık zaten sadece, keşfedemedik demek ki

E olcak o kadar yanii..ben de kıskancımdır ki, tamam kıyafetine karışmak kızlar için saçma ama nereye gitti kim vardı çok karışırım heheh, zaten o da üzmez benii, sürekli haber veririz her şeyiii.. ah gelseeee

sık sık diş halmadı hesnaaa hayırlı gunler ıyı calışmalar ahhh ahhh pc kaldıramadıysa bızde nasıl yurek var nelerı kaldırıyor bu yurek nelerı ahhh ahhh

bende öyle ben karşıırm yok öyle bağrı açık tshrtler giymek :)aynen canım ya bi düzeni var her ilişkinin işte =)

ahh ahh Hilalim bi gelse ama mutluyum azcık pazar günü çarşı olcakmş biraz görebilcem

iyiyim canım, uyku tutmadı ben de dizi izledim, hatırla sevgili ağladım çok :26:
as canım, yine her zamanki gibi gülerek gülerek geldin ince işler de yolunda gidiyormuş, hadi bakalım
aynen yaaa canım ben otobuse bıner bınmez koşup gerı ınesım gelıyor heee valla bılıyorum şu ılk gunler gecsın duzelırım inşallah
inşallah tatlım

Sayarız canım sayarız, bi şu şafağı atlatayım biraz itici geliyor şu an şafaklar ama bakalım Allah bozmasım canikom çok sevindim gerçekten UMarım daim kalır bu duruşu..

Zaman duruyor evet ya, şu 30 gün nasıl geçecek bilmez oldum neyse ki çok yakın bir arkadaşımın düğünü var bir kaç hafta onunla oyalanırım, sonra da süslenip düğüne giderim

sık sık diş halmadı hesnaaa hayırlı gunler ıyı calışmalar ahhh ahhh pc kaldıramadıysa bızde nasıl yurek var nelerı kaldırıyor bu yurek nelerı ahhh ahhh

Ah ahhh..gene bunalttı özlem bizi yahuu

hesna'm hoş geldiniz memleketime 66'dan sonrası çok rahat geçiyor canım, yozgat uğurlu geliyor

mehmet ordayken aramızda sadece 2.5 saat vardı, şimdi 8 saat :26:

Aynen denge kuruyor insan bir yerden sonra, yeter ki sevsin gönlü olsun anlaşmaya..

Aaa sevindim Begüşş..izin olursa daha rahat olur, hem ona da değişiklik olur yani bunalmıştır artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…