Ne zaman hayırsız haber verdiğimi gördün :)
Hayır işleri nedeniyle kayıplardayım işte ...
Selamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...
Zorlamaz mı ... Çokk iyi anlıyorum canım seni... Hem de çok... 182 gün ... Az değil... Ama bitecek canım...Çok az kaldı... Birazcık daha sabır bitanem ...
offff offf hiloş tubadan sonra mızmızlanmamı sana yaparım bakkkk heee ona gore
Sağol canım benim evet farkındayım şafağıma nankörlük etmek istemem ama..ama işte....Geçecek elbet..mazi ve hayallerle yaşamayı öğrendik yani..
Gell şevkatli kollarıma gell
hahay doğru hadı hayırlı haberde var kesın var sende bişiler hiloşda almış haberını yoksam bıtek benmı kalmışım habersız
Yenıden hoşgeldın Tugbacık hayırlı guzell guzelll haberlerını beklıyoruz hadı bakalım düğün topıgınde karsılaşalım bı daha İnşallah tekrardan yadaCanım benım bırıyle tanısınca ilk işin askerlık yapıp yapmadıgını sormak olsun lütfennn
Sağol canım benim evet farkındayım şafağıma nankörlük etmek istemem ama..ama işte....Geçecek elbet..mazi ve hayallerle yaşamayı öğrendik yani..
Gell şevkatli kollarıma gell
Hayırlı haberler zaten var... Yok değil...
Çok şükür askerliğini yapmış biri canım ...İşini gücünü de kurmuş ... Güzel planlar içerisindeyiz... Bakalım eğer yapacaklarımızı çabuk yapabilirsek beni de düğün topiğinde görmenize çok kalmadı
Elbette öğreneceksin balım...
Rüyan süper amaaa dikkatli olmak lazım çok hayal etme sen bu Kıvancı
Ha onu iyi dedin ne dediinn taa ordan giydiğine ettiğine karışan mı var dedinnEvet her gün sorguya çekiliyorum ben, 1. ne giydin 2. otobüs kalabalık mı? 3. oturuyo musun? 4. oturmuyosan taksi dolmuşa binceksin. 5. akşam kaçta evde olcaksın? 6. bugün bi şey oldu mu? (sanki olsa oturup askerdeki adama bugn bana biri şöyle laf attı, şöyle iltifat etti diye anlatcaz da...iyice delürcek sonra )...sorular uzaarrr giderr..
Geçen Ebruşla otururken aradı da, saat 4 oldu ya eve git artık hava kararcak dediben de dedim hava 9 da kararıyor canımmm , ne 9 u yaaa diyoo di mi kız Ebruş
Ankesörlüden mesaj mı attı??Nasıl oldu kız oo
ahhh ahhh abla ınankı onun benı koruyup kollaması bana sahıp cıkması yanındayken hayatı unuturum zatennede olsa onun yanımda oluşunun guvenı var ınankı düşün düşün ağla yanı aglamak ta ıstemeyınce at ıcıne ol verem :-d offff varya ısyan cıkaracagım şu devlete zorla almayın elımızden hayatımızın en guzel cagında dıye hilalin soyledıgı gıbı dıyorumkı eşime gelın bıran once ıntıkalden basarım orayı alırım bak senı ıntıkal falan dınlemem ona gore
Hayırlı haberler zaten var... Yok değil...
Çok şükür askerliğini yapmış biri canım ...İşini gücünü de kurmuş ... Güzel planlar içerisindeyiz... Bakalım eğer yapacaklarımızı çabuk yapabilirsek beni de düğün topiğinde görmenize çok kalmadı
Elbette öğreneceksin balım...
Beraber başka günler de sayarız o zamancanım benm senin için çok mutlu oluyorum inan ki.. Hiç üzmesin seniii..
Öğrendik öğrendikk..daha neler neler öğrendik işte naparsınn hayatta bu kadar uzun süre görmeden duramam derdim aaha da nasıl durdumm
hee msj attı tek tek sayılara basıyomuş harf gibi heralde =) bu attığı 2.msj =)
bizimki bana sorar naptın falan diye ama genelde bilir huyumu ne giydin falan diye sormuyo,,ama izne geldiğinde hemen ooo bunlar ben yokken alınmış falan triplerine giriyo ,,bitane bluzude yakası çok açılıomş diye izin vermiyo bende giymiyrm :)
Öyle canım, sonunda onu yaptıracaklar değil mi... Sıkıyoruz artık dişimizi napalım hem onlar da çok çekiyor...
Ben işe gider kızlar, ize iyi muhabbetler...
Bilgisayarım yine kapandı, ağır özlem muhabbeti yapınca o da kaldıramadı zavallı
Hahha iyiymiş ya mesaj olayıBilmiyordum bak onuu..biz 3 ay ankesörlü kullandık zaten sadece, keşfedemedik demek ki
E olcak o kadar yanii..ben de kıskancımdır ki, tamam kıyafetine karışmak kızlar için saçma ama nereye gitti kim vardı çok karışırım heheh, zaten o da üzmez benii, sürekli haber veririz her şeyiii..ah gelseeee
iyiyim canım, uyku tutmadı ben de dizi izledim, hatırla sevgili ağladım çok :26:Günaydııın kızlaaaaarrrr
Mehtaabımıızzzzzzzz 9 !
Askerlikte bitsin, hasrette bitsin. Herşey bitsin kavuşalım artık tastamamıyla yaa:26:
Nilüü nasılsın kuzum, gece niye o kadar geç uyudun?
as canım, yine her zamanki gibi gülerek gülerek geldinSelamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...
inşallah tatlımaynen yaaa canım ben otobuse bıner bınmez koşup gerı ınesım gelıyor heee valla bılıyorum şu ılk gunler gecsın duzelırım inşallah
Düğün şafağı sayarız bi tanem
Biliyorum en az benim kadar mutlu olacağınızı ... Çünkü çok zor ve meşakkatli zamanlarda hepberaberdik... Tabii ki zor günümde yanımda olan herkes iyi haberlerimi de alacak ...Birlikte ağladığımız gibi birlikte güleceğiz... Çok güzel günler bekliyor bizi inşallah... Beni de hiç üzmüyor bu sakin ve duruşu belli bi adam... En azından şimdilik... Bakalım zaman neler getirirSevdiğini görmeden durabilmek çok güç işte... Zaman da duruyor seninle birlikte... Bu yüzden çok sabır diliyorum asker bekleyen herkese
sık sık diş halmadı hesnaaa hayırlı gunler ıyı calışmalar ahhh ahhh pc kaldıramadıysa bızde nasıl yurek var nelerı kaldırıyor bu yurek nelerı ahhh ahhh
bende öyle ben karşıırm yok öyle bağrı açık tshrtler giymek :)aynen canım ya bi düzeni var her ilişkinin işte =)
ahh ahh Hilalim bi gelse ama mutluyum azcık pazar günü çarşı olcakmş biraz görebilcem
hesna'm hoş geldiniz memleketime66'dan sonrası çok rahat geçiyor canım, yozgat uğurlu geliyor
mehmet ordayken aramızda sadece 2.5 saat vardı, şimdi 8 saat :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?