- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
iyiyim canım, uyku tutmadı ben de dizi izledim, hatırla sevgili ağladım çok :26:
as canım, yine her zamanki gibi gülerek gülerek geldinince işler de yolunda gidiyormuş, hadi bakalım
inşallah tatlım
Sayarız canım sayarız, bi şu şafağı atlatayım biraz itici geliyor şu an şafaklar ama bakalımAllah bozmasım canikom çok sevindim gerçekten UMarım daim kalır bu duruşu..
Zaman duruyor evet ya, şu 30 gün nasıl geçecek bilmez oldum neyse ki çok yakın bir arkadaşımın düğünü var bir kaç hafta onunla oyalanırım, sonra da süslenip düğüne giderim
Ah ahhh..gene bunalttı özlem bizi yahuu
Aynen denge kuruyor insan bir yerden sonra, yeter ki sevsin gönlü olsun anlaşmaya..
Aaa sevindim Begüşş..izin olursa daha rahat olur, hem ona da değişiklik olur yani bunalmıştır artık..
Benimki neden çabuk geçmiyor kızzz
Çok sağol canımmm ... Dualarınız sayesinde ...
Çok şükür
İnşallah canım... Ya bende de çok düğün var arkadaşlarımın kalan bi kısmı da evlendi ve evleniyor
Biz de düğün düğün gezeceğiz bakalım
çarşıya çıktığında tam 1 ay olcak çıkmayalı acemilik gbi oldu aman olsun en azından rahat yani öyle diyo bi şekilde şu günler akıp gitsin artık =)
senden kaynaklı bi sıkıntı olabilir canım
Ohh millet evleniyor ama iyi mi ediyorlar bilmem
Olmuş baya canım ama normal..düzelir daha iyi olur bundan sonra inş
Hahhaha anaa
yine başlamışsınız kaynatmayaaa hıhhhhh :13:
yine başlamışsınız kaynatmayaaa hıhhhhh :13:
canımmm yemek yeyip geliyorum kaçma bi yere
Herkes kaçtı bak
evet gelsem kabahat gelmesem kabahat, hepiciiiinii kaçırdım
senden de güzel haberler gördüm ne güzel cnm, yüzün hep gülsün böleeee
Amin inşallah canım benim ... Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin... O kadar fırtınadan sonra çiçekler açmaya başladı
sen herşeyin en güzeline layıksın, çiçeklerin de hiç solmasın bebeğim
Deme öyle deme bak damara bağlarımmayyy ayy bız boyle ayrı kalamazdık duramazdık bu askerlık neler yaptırıyor bıze inşallah su gıbı gecer zaman alırsın sevdıgını bızımkılerde su gıbı gelır sonra inşallah yaaaaaaa :-( :-(
Boşver tatlım geç kalk bişey olmazz.. Dengesizz oldukk iyicee bizz nilümm yaaa nolucak bizim bu halimizzben de geldimgece 4'te uyudum, erken kalkamadım doğal olarak 10'dan beri uyanığım ama kalkmak istemedi canım, zaten yapacak bir şey yok
özlem kasıp kavurmuş bugün topiği, bi delleniyonuz bi hüzünleniyoz, şu askerlik biteydi bi
Aynennn çenem kapanmadıkii biii
Bilirsin tabii gösterttim hepicini ama sen pek göstermedin onu farkettim bi daha sen de hepicini topla gelAnca çene anca çene :89: :
Bende de pek morall yyok yavrumm ama ben yinede siziiii coştururum merakk etmeyinnnGünaydııın kızlaaaaarrrr
Mehtaabımıızzzzzzzz 9 !
Kuzum ses vermişin ama ben çkmışım
Şimdi gevap vereyim bugün keyfim yerinde değil, keyifleneyim diye geldiimm. :26:
Askerlikte bitsin, hasrette bitsin. Herşey bitsin kavuşalım artık tastamamıyla yaa:26:
Nilüü nasılsın kuzum, gece niye o kadar geç uyudun?
Selllammmm tatlışımm hoşgeldinn nasssın iyisinn gördüğüm üzere inşallah hep mutluu olursunn çok sevindimm senniinn adınnaaa inşallah daim olur mutuluğunuzzSelamlar Güzellikler,
Umarım herşey yolundadır...
Şafaklar atsın,askerleriniz gelsin...Kavuşun hayırlısıyla inşallah... O beklerken geçmeyen zamanlar şimdi öyle geçiyor ki dönüp bakıyorum da arkaya ... Hayretler içinde kalıyorum...
Kavuşan yarenlerimize de Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah...
Deme öyle deme bak damara bağlarımm
Boşver tatlım geç kalk bişey olmazz.. Dengesizz oldukk iyicee bizz nilümm yaaa nolucak bizim bu halimizz
Aynennn çenem kapanmadıkii biii
Gösteririm yavruşum bidahakinee ama benim tlfnun ekranı küççük olduğu için güzell görünmeyee bilirrrr
Bende de pek morall yyok yavrumm ama ben yinede siziiii coştururum merakk etmeyinnn
Selllammmm tatlışımm hoşgeldinn nasssın iyisinn gördüğüm üzere inşallah hep mutluu olursunn çok sevindimm senniinn adınnaaa inşallah daim olur mutuluğunuzz
Kollarında Su Gibi Geçerdi Zaman..
Gittiğin Günden Beri Sevme Özürlüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?