Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım, uyku tutmadı ben de dizi izledim, hatırla sevgili ağladım çok :26:

as canım, yine her zamanki gibi gülerek gülerek geldin ince işler de yolunda gidiyormuş, hadi bakalım

inşallah tatlım

Çok sağol canımmm ... Dualarınız sayesinde ...
Çok şükür

İnşallah canım... Ya bende de çok düğün var arkadaşlarımın kalan bi kısmı da evlendi ve evleniyor
Biz de düğün düğün gezeceğiz bakalım

Aynen denge kuruyor insan bir yerden sonra, yeter ki sevsin gönlü olsun anlaşmaya..

Aaa sevindim Begüşş..izin olursa daha rahat olur, hem ona da değişiklik olur yani bunalmıştır artık..

çarşıya çıktığında tam 1 ay olcak çıkmayalı acemilik gbi oldu aman olsun en azından rahat yani öyle diyo bi şekilde şu günler akıp gitsin artık =)

Ohh millet evleniyor ama iyi mi ediyorlar bilmem

çarşıya çıktığında tam 1 ay olcak çıkmayalı acemilik gbi oldu aman olsun en azından rahat yani öyle diyo bi şekilde şu günler akıp gitsin artık =)

Olmuş baya canım ama normal..düzelir daha iyi olur bundan sonra inş

senden kaynaklı bi sıkıntı olabilir canım

Hahhaha anaa

Deme öyle deme bak damara bağlarımm
Boşver tatlım geç kalk bişey olmazz.. Dengesizz oldukk iyicee bizz nilümm yaaa nolucak bizim bu halimizz

Bilirsin tabii gösterttim hepicini ama sen pek göstermedin onu farkettim bi daha sen de hepicini topla gel Anca çene anca çene :89::
Aynennn çenem kapanmadıkii biii
Gösteririm yavruşum bidahakinee ama benim tlfnun ekranı küççük olduğu için güzell görünmeyee bilirrrr

Bende de pek morall yyok yavrumm ama ben yinede siziiii coştururum merakk etmeyinnn
Selllammmm tatlışımm hoşgeldinn nasssın iyisinn gördüğüm üzere inşallah hep mutluu olursunn çok sevindimm senniinn adınnaaa inşallah daim olur mutuluğunuzz

Kollarında Su Gibi Geçerdi Zaman..

Gittiğin Günden Beri Sevme Özürlüyüm..

Son düzenleme:

Amin canım çok sağol güzel dileklerin için... Çok şükür iyiyim evet Sen nasılsın nasıl gidiyor?

kızllarrr napıonuzz sevdiğimle aramız düzeldii esksi gbi olduk yerm bn onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…