kızllarrr napıonuzzsevdiğimle aramız düzeldii esksi gbi olduk yerm bn onu
Deme öyle deme bak damara bağlarımm
Boşver tatlım geç kalk bişey olmazz.. Dengesizz oldukk iyicee bizz nilümm yaaa nolucak bizim bu halimizz
Aynennn çenem kapanmadıkii biii
Gösteririm yavruşum bidahakinee ama benim tlfnun ekranı küççük olduğu için güzell görünmeyee bilirrrr
Bende de pek morall yyok yavrumm ama ben yinede siziiii coştururum merakk etmeyinnn
Selllammmm tatlışımm hoşgeldinn nasssın iyisinn gördüğüm üzere inşallah hep mutluu olursunn çok sevindimm senniinn adınnaaa inşallah daim olur mutuluğunuzz
Kollarında Su Gibi Geçerdi Zaman..
Gittiğin Günden Beri Sevme Özürlüyüm..
İyi olmaya çalışıyorumm yavrum ya özlem bastırıyorr yineeAmin canım çok sağol güzel dileklerin için... Çok şükür iyiyim evetSen nasılsın nasıl gidiyor?
az kaldı be ebruşum biras daha sabır
İyi olmaya çalışıyorumm yavrum ya özlem bastırıyorr yinee
Öyle tatlım bu günlerimizede şükürrrr hep sabırr diyorumm zatenn Allahım hepimizee sabır versinn
kızllarrr napıonuzzsevdiğimle aramız düzeldii esksi gbi olduk yerm bn onu
Hahahah bende onu dicektimde düzeltmişinnnnahhh ebruşşş baglayamıyom bıle damara ben nıye tubilk yazdım demın anlamadım kız
ebruşşş kollarında su gıbı geçtı zaman olarak duzeltırmısın onu benım için
az kaldı canım ... Tabii ki sabır... Ve buna da şükür...
Saoll tatlım benimm
Senin nasıl gidiyorrr düğün ne zaman?
Hahahah bende onu dicektimde düzeltmişinnnnAdımı bilee karıştırıyonn kııııızzzzz
beynım sulandı galıba kız aklım başka soyluyor elım başka yazıyor
Kollarında Su gibi Geçti Zaman..
Gitiğin Günden Beri Sevme Özürlüyüm..
Ona kalsa hemen
Çok şükür saygılı seviyeli başarılı bir birlikteliğimiz var... Bu şekilde giderse uzun sürmez düğün
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK 161 MEHTAP 15
inşallah cnm hepimizn işi ilşkisi yoluna grsn çok mutlu olalalımmumarım heşey daha da yoluna girer sizin için cnm, olabildiğince bu dönemlerde tartışmamaya çalışın
ooo süper canım Allah bozmasın maşallah kız az kaldı üzüvermeyın bırbırınızı idare edın
merhaba vayyy mehtap varda bızım haberımız yokkk hadı gecsın zaman hızlı hızlı izindekı mehtapmı bu kız yoksa
AYNEN CANIM İZİNDEKİ MEHTAP BENİM KOŞUŞTURMA MEHTABIM DÖNE DÖNE KIYAFET ARAMA MEHTABIM :18:
vaktim bol zaten bişey yaptığım yok
merhaba bu sayfada hersey karışıkmı
Maaşşşallahh tatlımm maşşllahhOna kalsa hemen
Çok şükür saygılı seviyeli başarılı bir birlikteliğimiz var... Bu şekilde giderse uzun sürmez düğün
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK 161 MEHTAP 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?