Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Of çok canım sıkkıınn, asker yarimle zaten üç gündür pek konuşamıyoruz ama onu geçtim çok yoğun ve uykusuz gergin, kızmaya da yer arıyor..
Dün kızdığı şeye bakın, önceki gün sporda derste kaç erkek vardı dedi, ben de 1-2 tane vardı ddim, 1 mi 2 mii?? Bi' soru sorduk dedii..bağırdı...kırılmadım çünkü belliydi çok bunaldığı...onun için çok üzülüyorum, dün gece gene bölükteydi..demin de bana yazdı artık bıktım bu askerlikten başıma ağrılar girdi, diyor, uyuyamamış da gece yine..offf..bu bölükte olan son olaylar subayların sorumluluğunu fena artırdı, sürekli devriyedeler..artık bitse ya kıyamam..

Son düzenleme:

aşk tatlı beladırda artk sadece zamana bırakdım tek başına ınsan savasamaz ya bırazda o düşünsün değilmi

aynen cnm ya bnmkde herşeye kızıyo akşam kurstan geç çıktım yolda annemler aradı eve gelene kadar konuştuk onura mesj atamadm evdeym die kızdı arayıncada meşgul düşmemiş merak ettm saat kaç oldu tek başına dışarlardasın bişeyden haberm yok die zor aramızı düzelltm sonra gene bişey söledm alla alla ya dedi gene aramız bzuldu eylülde de denetm hazrlıkları başlıcakmış çok yoğun olcak zaten yoğun nasıl geççk blmyom ya

Tatlım hepsi aynı yaa az kaldıı dayanıcak başka çaresi yokk sende kendini üzmee bu kadar ya

aşk tatlı beladırda artk sadece zamana bırakdım tek başına ınsan savasamaz ya bırazda o düşünsün değilmi

AYNEN ÖYLE CANIM BIRAK O DÜŞÜNSÜN BİRAZ HERŞEYŞ SEN DÜŞÜNME

kafamı nerelere vursam acabaaaaaaaaaaaaa
bizde de aynı mevzular bebeğim ya dışarı yemeğe gidiyorum diye kzııyor artık bunaldı iyice herşeyi sorun yapmaya başladı
bende üstüne gitmemeye başladım bunaldılar artık iyice onlarda oğuzda izine gelicem zaman geçmiyor diyip duruyor

Abi tamam haklılarda bu kadarda naz yapılmazki bizde özlüyoruz bizde dayanamıyoruz ama onlar üzülmesin diye tek bişey bile demiyoruz onlar böyle yapıp bizi üzmekten başka bişey yapmıyorlar tamam haklılar paylaşıcaklar aama bu kadar abartmasınlar ya

mecbur çekiyoruz ebruşum ama ne olursa olsun onun bana düşkünlüğü tüm herşeyi unutturabliyor.

Sağolun kızlar ama hiç keyfim yok bugün..
Şükür tabi halimize ben de şükrediyorum.
Ama cidden onu düşünüp üzülüyorum sadece..hasret falan köşede bugün..derdim onun sıkılması..
Ben sıkılayım da o sıkılmasın...ben sıkılınca o teselli ediyo geçiyo çünkü ama o sıkılınca sanki ben hiç bi' şey yapamıyorum gibi hissediyorum işte..
Haklısın Ebruş abartıyorlar bazen ama bu seferki abartı değil hissediyorum..normalde ona çok kızardım çünkü benim suçum ne ki diye, ama kolay kolay böyle demez zaten o yüzden çok canım sıkıldı.

eveeeeeeeeeeeeeet hesnam mehtabım dün 15 di bugün 14 yehuuuuuuuuuuuuuu

Benim mehtaba daha çook var canım, Hiloşun şafağından bilem fazla Seninki az kalmış hadi hayırlısı

Bağırması askerlikten bıktığındandır büyük ihtimal ama kıskançlığı huyundan galiba... Kıss biz evliyiz eşim beni böyle bunaltmıyor, nereye gittiğime ettiğime karışmaz, kim vardı diye sormaz... Ne bileyim...:44:

Huylu huyundan vazgeçer mi hiç, geçmez..evet o huyundan ama bağırmaz normalde sinirlense de tamam ya der kapatır yani..gerçekten bunaldı hissediyorum ve bunu hissetmek bana hiçç iyi gelmiyor Hesna ablacımm.

Sizin ilişki farklı demek ki, biz de karşılıklı böyle, ben de sorarım ama bu şekilde değil tabi :)

Bizim şafak da 5 Temmuz'a sarkacak sanırım ama şafağı atsam mı bilemedim, atalım en iyisi ya, erken gelirse daha iyi olur, sen de panodan at Hesna abla, 5 Temmuz'a çeviriyorum şafağımı dirensem de çare yok

oluyor böyle şeyler canım benim
sende sıkıntısını geçirmek içinuğraş güldürmeye çalış unut şebeklik yap eğlendir
o da senden teselli bekliyordur eminim

ayyy kızlar şu şafagın tatlılıgına bak ne kadarda sadee :: 6 ay 6 gun Şafak 190 hihuuuu

Son düzenleme:
mecbur çekiyoruz ebruşum ama ne olursa olsun onun bana düşkünlüğü tüm herşeyi unutturabliyor.
Maşşallah tatlımm tabii çekecenn napıcann mecbbuurrr

Niye yapamayasın tatlım yapıyorsundur her zaman onun yanındasın onun en büyük destekcisii sensinn nasıll iyi gelmeyesinkii
Şafak sıkıştırıyor bebeğimm ondan artık dile vurmuşturr geçicek bu günlerdee Allahın iziniyle 1 ay sonra yanındaa 11 ay geçtii bee 1 ay geçmicekkmiiiii az daha sabırrr bitecekkkk

oluyor böyle şeyler canım benim
sende sıkıntısını geçirmek içinuğraş güldürmeye çalış unut şebeklik yap eğlendir
o da senden teselli bekliyordur eminim

Konuşamıyoruz ki düzgünce anca haber almak için yazıyor, nerdesin naptın falan..
Arada da sıkıldım yazıyor işte..ben de cevaben güzel şeyler yazdım ama cevap yazamadı bile...neysee geçecek elbet çok kararttık buraları da yahu..gülek az :))

hadı kuzummm daha o ılle ılle ılgılı resım paylaşacaktın bıze cok az kaldı kuzum uzme tatlı canını

Ben 34 den devam edeyim de son 1 haftayı ekstra sayarız ya. cidden tekrar Konya'ya dönmek ağrıma gitti :) Daha ne resimler koycam avatarımaa..Pazar Isparta'dan meselaaa..

Yapıyorumdur di mi..inşallah işe yarıyordur..ne bilim ya haklısın da işte Ebruşum, hüzün boğdu anaammmm Titre ve uyannn dedim şu an

11 geçti 1 geçmiyo ya kızzz

Huylu huyundan vazgeçmez ama değişebiliyorlar, ilişkiler de değişiyor, bizim ilişki önceleri böyle değildi, ohoooo ne kavgalar ederdik hele bu kıskançlıktan ötürü.... Beni çok bunaltırdı ama ilişkimiz iyi yöne doğru gitti, biz de değiştik, güvene ve sevgiye doğru yol aldı ilişki, haa kıskanılmıyor mu elbet kıskanılıyor ama kıskanılması gerekilen yerde...

Yok yok atamadım şafağı denedim ama yüreğem kaldırmadı kalsın yaaa...:)

Sanırım atamadın neyse böyle kalsın o zaman, ben birazdan şafak attıracağım...

kk hatunları dunden bugune ne karışmış ortalık.
hayırlı gunler hayırlı cumalar hepicinize
Hayırlı günllerr Hayırlı cumalar tatlımm
Yok yok atamadım şafağı denedim ama yüreğem kaldırmadı kalsın yaaa...:)

Ayyy kıyamamm yok yavrum tam kesinleşsin o zaman attırmayı durursun şimdi devamm et senn
Yarıyordurr yarıyordurr merak etmee senn gııııı
Kendinee gell kendinee dönde bir bak kendinee aynalara küsmüşsünnn kıllll oldummm abiiiiii
Geçerrrr geçerrrrr 11 ayy geçtiği gibi 1 ayda geçere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…