kızlar evci izni hakkında bilginiz varmıı mıllı savunma bakanlıgını arıyorum cevap vermemek ıcın soruu sorunca yuzume kapatıyolar cok ayıpya bızı bılgılendırmelerı gerekıyo devlet bunlara nasıl ıs verıyor bılmam artık
kızlar evci izni hakkında bilginiz varmıı mıllı savunma bakanlıgını arıyorum cevap vermemek ıcın soruu sorunca yuzume kapatıyolar cok ayıpya bızı bılgılendırmelerı gerekıyo devlet bunlara nasıl ıs verıyor bılmam artık
bunun için taa bakanlığı aramana gerek yok, askerin bulunduğu birlikten öğrenebilir nasıl evci izni alacağını, normalde eşi ya da annesi babası gelenlere evci izni veriyorlar ama bulunduğu birliğe göre değişiyor tatlım... Mesela benim eşimin bulunduğu yer anne babaya evci izni vermiyor o kadar sıkı, sadece evlilere evci izni veriyor aile birliğinin devamı için yani mecbur verecekler vermeselerdi birliği basardım kaçırırdım kocamı hehe
Sen askerine söyle o ordaki üst devrelerden oranın durumunu öğrenir hem nasıl evci izni alacağını da detaylı anlatırlar
Huylu huyundan vazgeçmez ama değişebiliyorlar, ilişkiler de değişiyor, bizim ilişki önceleri böyle değildi, ohoooo ne kavgalar ederdik hele bu kıskançlıktan ötürü.... Beni çok bunaltırdı ama ilişkimiz iyi yöne doğru gitti, biz de değiştik, güvene ve sevgiye doğru yol aldı ilişki, haa kıskanılmıyor mu elbet kıskanılıyor ama kıskanılması gerekilen yerde...
Sanırım atamadın neyse böyle kalsın o zaman, ben birazdan şafak attıracağım...
Hayırlı günllerr Hayırlı cumalar tatlımm
Ayyy kıyamamm yok yavrum tam kesinleşsin o zaman attırmayı durursun şimdi devamm et senn
Yarıyordurr yarıyordurr merak etmee senn gııııı
Kendinee gell kendinee dönde bir bak kendinee aynalara küsmüşsünnn kıllll oldummm abiiiiii
Geçerrrr geçerrrrr 11 ayy geçtiği gibi 1 ayda geçere
Günaydıın canlarYada tünaydın mı demeliyim
Şafak ; 345 - 45 gün sonra 300'lere elvedaaaa
Mehtabımızzz ; 7 !
Naber kuzum, napıyosuunnn ?
Napayım canım iş güç, öğle arasındayım sayılır..sabah canım sıkkındı ama dağıttık el birliğiyle sıkıntıyı :)
Sen napıyorsunn??
ama hesna daha acemıde meryemın sevgılısı ustaya bı gecsın ole bakar duruma
Bizim de ilişkimiz genelde iyi yönde gelişti..ama beni başlarda bu kadar bunaltmazdı, benimsedikçe arttı..ama ben bu durumu garipsemedim, yeter ki iyi olalım..dedim ya çünkü ben de sorgucuyumdur, bu güvenmemek de değil aslında, bilmek istemek sadece. Yoksa kızsak da söyledik her şeyi..
Atamadım Hesna abla elim gitmedi, devam edelim böyle
He ya bence de kalsın yapamadımmmm
Kıl olma abi geldim kendime
Geçeceksin ulan 1 ayy hadii çabukk
Günaydıın canlarYada tünaydın mı demeliyim
Şafak ; 345 - 45 gün sonra 300'lere elvedaaaa
Mehtabımızzz ; 7 !
Tünaydın canım....
Sen 300lere veda et ki ben de eşimi göreyim mehtapta...Offf daha çok var ama yaa
Sıkıntıyı atmşsın üzerinden iyi birşey heralde bu kuzum
İş güç olması bile iyi ya hu insana o zaman vakit geçiyor bide bana bak boş boş oturuyorum
Cuma kuranı var bugün oraya gideceğim yakupun teyzeleri falan da olacak ayy hiiç çekilmez şimdi
Attık canım şükür..
Allah kabul etsinn, bol dua et bize de
Heheh deme kız öyle, iyi geçin teyzelerle
Hımm acemideyse evci izni vermeyebilirler...
Daha da olumlu yönde değişirir canım, dur bakalım daha görecek çoook gününüz var, güzel günler
Neyse atmayalım, olmadı 10 gün ceza veririz sana hehe
Ablacım, çok var demee sen bari demeSizin mehtap'ta şafak'ta bitecek ki biz şafaktan iyice düşelim
Eee nasılsın hesna abla, napıyosun
Hııhh önce onlar benimle iyi geçinsin valla pis gelin olurum
Ederim tabi yavrum, etmem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?