Offf gözümde büyüyor ne yapayım zaten çok oldu görüşeli... İnşallah hepimizin şafakları su gibi akar geçer....
İyilik canım ya ne olsun, evdeyim bugün birkaç işim var onu halledeyim, akşam görevim var ona gideceğim... Öyle işte sen neler yapıyorsun...
Heheh sen de haklısın tabii..onlar düşünsün yani
Şimdilik ben çıkıyorum bayanlar öpücük size
İnşallah Hesna ablacım ben de inanıyorum buna can-ı gönlümdennn
He ceza kes bana olmadı, 8 gün uzuyor gerçi ama bakalım, belirsizlik de gıcık ama napim ben ve şafağım böyle kalacağız,karar verdik
Ah şu özlem de olmasa, zaman çabucak geçecek te işte.. :26: İnşallah ablacım inşallah
Bende napim kaynanayı arayacağım bugün beni almaya gelebilirmiş, kesin mi değil mi öğreneyim ona göre annemle cuma kuranına gideceğim işte ablam
Görüşürüz yavrum kendine cici bak, bende öptüüm
Bunun için taa bakanlığı aramana gerek yok, askerin bulunduğu birlikten öğrenebilir nasıl evci izni alacağını, normalde eşi ya da annesi babası gelenlere evci izni veriyorlar ama bulunduğu birliğe göre değişiyor tatlım... Mesela benim eşimin bulunduğu yer anne babaya evci izni vermiyor o kadar sıkı, sadece evlilere evci izni veriyor aile birliğinin devamı için yani mecbur verecekler vermeselerdi birliği basardım kaçırırdım kocamı hehe
Sen askerine söyle o ordaki üst devrelerden oranın durumunu öğrenir hem nasıl evci izni alacağını da detaylı anlatırlar
ne konuda canım ben bılgı verım hemen
aşkopom zaten bana öğren dedi oradakı komutan ona askerlık boyunca sadece bır kere eve gıdebıldını demıs bu yuzden arastır dedı onsuz cok zor
evci izni her hafta cıkıyomu die dedim o akrabası evı gıdecek cıkınca o yuzden
Maalesef her hafta evci iznine çıkamıyorlar askerlik boyunca 3-5 kere çıkabilirse şükretsin.... Ustaya gidince çıkabilir diye biliyorum bir de şu an askerin acemi birliğinde değil mi?
İnan inan tabii...
Neyse 34 gün geçsin de gerekirse 8 gün de geçer bee napalım... Yeter ki şu 34 gün geçsin bir an önce değil mi
askıma cok kızıyorum kızlar demın konustum dedım ne olur aılene de bende geleyım ustume gelme dıyo bnanasıl sevıyor anlamıyorum li eğer askerlik kısalırsa seneye bu vakıtler karnım sısebılırmıs. böyle dıyor ama anlayamıyorum sevgısı kızlar ben dugun gelınlık damatlık ıstemıyorum onada hep dedım sadece ımalarımıızı attımızda hacca gıdelım ıstıyorum cocuk olunca hacca cocumu bırakıp gıbılcemı sanmıyorum. ama bıraz bna önem vermıyor gıbı üzülmemek elde deıl yemın törenınde ıkı gun ızın oluyomus ama sanırım sehır dısına cıkamıyolarmıs
İnşallah canım bizde seni seviyoruzböyle dahada güzellerle gel emi dügün davetiyeni beklerim ama
oooo tabii kiiiHerkesi beklerim valla karşılıklı oynarız
Çok güzel gidiyor herşey ,sadece korkuyorum .... Ve temkinliyim ... Hepsi bu
Oh yandan yandannormal canım olsun temkinli olmak herzaman iyidir rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah maşallah nazarlardan kem gözlerden
20'lere kaldı 5
10'lara kaldı 15
Tek haneye kaldı 25
askıma cok kızıyorum kızlar demın konustum dedım ne olur aılene de bende geleyım ustume gelme dıyo bnanasıl sevıyor anlamıyorum lieğer askerlik kısalırsa seneye bu vakıtler karnım sısebılırmıs. böyle dıyor ama anlayamıyorum sevgısı kızlar ben dugun gelınlık damatlık ıstemıyorum onada hep dedım sadece ımalarımıızı attımızda hacca gıdelım ıstıyorum cocuk olunca hacca cocumu bırakıp gıbılcemı sanmıyorum. ama bıraz bna önem vermıyor gıbı üzülmemek elde deıl yemın törenınde ıkı gun ızın oluyomus ama sanırım sehır dısına cıkamıyolarmıs
hiloşum böyle sayınca şafak az göründü gözüme
:26::26::26:
Ay bana da öyle görünüyorrrr
Şimdi öncelikleeee 20 lere sayıyorum kaldı 5Kandırmacalar oyunlar numaralar napak mecburrr
Nasılsın Nilücann
heheh biz kadınlardan korkulur, en iyisini yapıyorsun
iyiyim yavrum, mutfak dolabını temizledim, yoruldum icciksen napan?
Hehhe bence de fenayızz fenaa
Vay temizlik ha ellerine sağlıkk
Ben de adliyeden direk eve kaçtım, annem ananemle yemek yedim, az ayaklarımı uzattım ohh keyif
ben de çoook acıktım kuzucuk, keşke beni de alaydın
İnanıyorum evett
Aynen Hesnaaammm..taksit taksit yiyelim işte şafağı
Canım sakin kal dedikçe ısrar ediyorsun ama yapma böyle tatlım, o uğraşsın bırak biraz yahu, onsuz da ölmezsin yani kusura bakma, tabi ki sevgi bambaşka bir şey vazgeç diyen de yok..ama biraz sakin kal canım, değerini anlasın o uğraşsın, yani onla olcaksa da bundan emin olmalısın her şey oonun elinde gibi davranma, senin mutluluğun değil mi önemli olan..hayırlısı olsun her şeyden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?