Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Atarsa 345 başkada yok =)

ya kızlar benimki çok çakal evde konuşurken hissediyo heralde hiç sormuyo evdemisin diye dışardaken anlıyo sanırım nerdesin diyo :)

eve gidince msj at diyip güldü :)

ya kızlar benimki çok çakal evde konuşurken hissediyo heralde hiç sormuyo evdemisin diye dışardaken anlıyo sanırım nerdesin diyo :)

Ahh ahh begüşş 345 deyince dün ilk zamanlar günlük tuttuğum defterimi okudumdaa nelerr yazmışımm nelerr ama kaç aydır yüzüne bile bakmıyordumm okurken bi kötü oldum

Ahh ahh begüşş 345 deyince dün ilk zamanlar günlük tuttuğum defterimi okudumdaa nelerr yazmışımm nelerr ama kaç aydır yüzüne bile bakmıyordumm okurken bi kötü oldum

ben hiç bişi tutmuyorum ya öyle yazamadm ona da bitane mektup yazdım sadece o hiç yazmadı bana mektup böyle odunuz biz :)

ben hiç bişi tutmuyorum ya öyle yazamadm ona da bitane mektup yazdım sadece o hiç yazmadı bana mektup böyle odunuz biz :)

Boşver yüz verme ben ilk zamanlarda neler neler yaptımm kaç kere mektup yazdımda o da zorla 1 kere yazdı ondan sonrada ben kestimm bişeyler yapmayııı..

haklısın ama elımde olmuyor böyle davranması guvensızlıgımı dahada arttırıyo ve suphe bırakıyor onu dusunmeden duramıyorumkı orda ıyımı ne yapıyor bılmıyorum canım acıyor

Çok zor meryem biliyorum, yazarken ben bile acaba ben yapabilir mydim diyorum ama sevgisinden şüphe etsem ya da güvenmesem evet yapardım. Yani biraz ona bırakırdım ne yapıyor beklerdim ve ona göre yol çizerdim..

bence de abartma tatlım

Onlar var yaa ne çakalll

Boşver yüz verme ben ilk zamanlarda neler neler yaptımm kaç kere mektup yazdımda o da zorla 1 kere yazdı ondan sonrada ben kestimm bişeyler yapmayııı..

Canım benimmm..ama bir erkek de ne kadar mektup yazabilir ki yahuu..ben de çok yazarım ama hiç beklemem yani ondan, ve bana yıldönümümüzde bi' şeyler yazıp yollamıştı hediyenin içinde ne kadaaarr sevinmiştiimm tabii..beklemediğim için de Söylemesini beklerim ama cidden mektup yazsın diye hiç beklememişim onu farkettim :44:

Sen şu an kırgınsın böyle düşünmen normal Ebruş ama inşallah yaptıklarının hepsinin karşılığını bir gün alacaksın diye düşünüyorum.

Bende geldimkiii

Yazar tatlım yazarr zamanında şiirler yazan bir insansa karşındakii yazar. helede sevdiği istiyorsa bekliyorsa yazar..
Zaten sen istedin diye yazıyorum yazınca mektubuna dellenmiştimm bida sakın yazma dedim yazmadıda zatii
ama yanında da düğün davetiye hazırlamış .ok güzel yapmış kapaklı falan içinede el yazısı yazı yazmış tarihine 2014 yazmış bidee onu görüncee çook duygulanmıştım baya uğraşmış eşşek. işte bak isteyince neler yapılıyormuşş yavrumm
İnşallah bebemm inşallah

Canım istiyorsan yazsın tabi ama dedim ya ben bana mektup yazsın diye bir istek beslemiyorum içimde Hayatında yapmadığı şeyleri yaptı gene annesi bile şaşırıyor zaman zaman hatta Ama demek ki ben beklememişim o da yapmamış iyi olmuş Ben maço severim kızııaamm

Helal olsun bak ne de güzel hazırlamış helal eniştecime

Ya geçen Tubik'e de dedim ya Allah da dağına göre kar veriyor demek ki..ben Tubik'in yaptıklarını yapmam o da Yener'in yaptıklarını, e beklemeyiz de yani..

Sizinki de yeter ki birbirinizi mutlu etcek kıvamda olsun gerisi boşşş

Sen ben körhasannn denirrrrr ona

Hahhahahaha ama demin görünmüyodun gızımmm

hoş da geldin ki

o ne ki ben ilk kez duydum ebruş :44:

bi de seninki ne kadar romantikmiş kız
Ahh canı isteyince öyle şeyler yapıyorduki tatlımm işte öyle alıştırdı sonra böyle de olunca kaldım böyle mal gibii
Adıma şiirler yazdı.. teknede süpriz doğum günümü yapdıı.. her hafta sonu yanıma gelirdi.. her sabah beni alıp öyle geçerdik okula.. kavgaa etti benim için ee nasıl böylee körkütük aşık oldum sanıyorsunuzz
Nilümm babannem çok söylerr onuuu bende ondan duydumm

Hee sen sölemiyorsan tamam ama ben çok dile vururdum bide ben çok yazardımm mektup yazmasam bile mesajda hep güzel şeyler söylerdimmm ben çok romantiğimdirr yaa öyle böyle değill çok da düşünceliyimdirr.
Maço olanlarda yaparr kızaamm yeterki içinden gelsinn
Aynen severim ben senin enişteciğiniii

Şimdi göründümkii

:13:

Aynen ne romantikmiş Ebruşunki di miii maşallah
Maşşallah demene gerk yok tatlım artık eskisinden eser yokk
bi de çocuklara odun, ilgisiz, düşüncesiz diyorsunuz daha n'apsın eniştecikler
Yapıyorduuuuuuuu tatlımmmm ama bunları yaparkende çok çektiriyordu yane. mesela ibo konuşurken falan böyle hiç aşkım falan demez telefonda olsun yüzyüze olsun ismimlede hitab etmez anca mesajda yapıyordu. ama bir sinirlendimi aman Allahım 1 ay boyunca tripli devam ederdii.. öylee böylee bu zamanlara bu hallere geldikk

Anam zamanında yapmış şimdi yapmayınca aha sana olur ilgisiz daha nolsun
Aynen öyle hiloşumm
İyi Akşamlarr kızlarrr
İyi akşamlarr kızçee
hani yaptıkları yapacaklarının teminatıydı hiloş
Değilmişşşş demekkiii

İyi Akşamlarr kızlarrr

Selamm

hani yaptıkları yapacaklarının teminatıydı hiloş

Heheh hiç bi' dediğimi de unutmazzz
O kesinlikle öylee ama bir yerde de tak ediyor be Nilüü..artık yani bekle bekle ha yaptı yapacak derken akıp gidiyorr zamann..

Çok normal tabi ki bu kadar şeye aşık olman
Ya ben de düşünceli ve çok duygusalım aslında, dilimde de var ama o kadar romantik sayılmayabilirim, bazen inadım odunluğum öne geçiyor yani ne bileyim...
Maço olsa da bazen beni o da çok şaşırtcak bi' şey yapar mesela gözlerim dolar aşkımın şiddetinden yanii..mesela gülleri meşurdur aşkoşumun Nerden çıkacağı hiç belli olmaz, öyle büyük buket çiçek değil sadece bir tek güll ama bir kere torpidodan çıktı arabada düşünün Ya da bazen öyle bir laf der dünyam değişir yani..onun dışında sürekli değiliz bu konularda Hatta geçen annem duymuş telefonla konuşurken, sen dedi ne biçim konuşuyorsun ya çocukla düzgün konuş bi' de çocuğa odun dersin dedi Hehhehe annem yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…