Oy kız bilsem çağırırdımmmm
Ay haftasonu geldi şükürrr..
Şimdi hemencik geçer meselaaa, aha bir fikrim daha geldi haftasonlarını saymazsak benim şafak daha da azalırrr ahahhaha tamam abartmayak
Atarsa 345 başkada yok =)
ya kızlar benimki çok çakal evde konuşurken hissediyo heralde hiç sormuyo evdemisin diye dışardaken anlıyo sanırım nerdesin diyo :)
eve gidince msj at diyip güldü :)
Ahh ahh begüşş 345 deyince dün ilk zamanlar günlük tuttuğum defterimi okudumdaa nelerr yazmışımm nelerr ama kaç aydır yüzüne bile bakmıyordumm okurken bi kötü oldum
ben hiç bişi tutmuyorum ya öyle yazamadm ona da bitane mektup yazdım sadece o hiç yazmadı bana mektup böyle odunuz biz :)
haklısın ama elımde olmuyor böyle davranması guvensızlıgımı dahada arttırıyo ve suphe bırakıyor onu dusunmeden duramıyorumkı orda ıyımı ne yapıyor bılmıyorum canım acıyor
bence de abartma tatlım
Atarsa 345 başkada yok =)
ya kızlar benimki çok çakal evde konuşurken hissediyo heralde hiç sormuyo evdemisin diye dışardaken anlıyo sanırım nerdesin diyo :)
eve gidince msj at diyip güldü :)
Ahh ahh begüşş 345 deyince dün ilk zamanlar günlük tuttuğum defterimi okudumdaa nelerr yazmışımm nelerr ama kaç aydır yüzüne bile bakmıyordumm okurken bi kötü oldum
Boşver yüz verme ben ilk zamanlarda neler neler yaptımm kaç kere mektup yazdımda o da zorla 1 kere yazdı ondan sonrada ben kestimm bişeyler yapmayııı..
Bende geldimkiiiben geldim ki
Canım benimmm..ama bir erkek de ne kadar mektup yazabilir ki yahuu..ben de çok yazarım ama hiç beklemem yani ondan, ve bana yıldönümümüzde bi' şeyler yazıp yollamıştı hediyenin içinde ne kadaaarr sevinmiştiimm tabii..beklemediğim için deSöylemesini beklerim ama cidden mektup yazsın diye hiç beklememişim onu farkettim :44:
Sen şu an kırgınsın böyle düşünmen normal Ebruş ama inşallah yaptıklarının hepsinin karşılığını bir gün alacaksın diye düşünüyorum.
Gene bi' sen bi' de ben sanırım
Gene bi' sen bi' de ben sanırım
hoş da geldin kiBende geldimkiii
o ne ki ben ilk kez duydum ebruş :44:Sen ben körhasannn denirrrrr ona
Bende geldimkiii
Yazar tatlım yazarr zamanında şiirler yazan bir insansa karşındakii yazar. helede sevdiği istiyorsa bekliyorsa yazar..
Zaten sen istedin diye yazıyorum yazınca mektubuna dellenmiştimm bida sakın yazma dedim yazmadıda zatii
ama yanında da düğün davetiye hazırlamış .ok güzel yapmış kapaklı falan içinede el yazısı yazı yazmış tarihine 2014 yazmış bidee onu görüncee çook duygulanmıştım baya uğraşmış eşşek. işte bak isteyince neler yapılıyormuşş yavrumm
İnşallah bebemm inşallah
Sen ben körhasannn denirrrrr ona
hoş da geldin ki
o ne ki ben ilk kez duydum ebruş :44:
bi de seninki ne kadar romantikmiş kız
:13:
Aynen ne romantikmiş Ebruşunki di miii maşallah
bi de çocuklara odun, ilgisiz, düşüncesiz diyorsunuzdaha n'apsın eniştecikler
Anam zamanında yapmış şimdi yapmayınca aha sana olur ilgisiz daha nolsun
Ahh canı isteyince öyle şeyler yapıyorduki tatlımm işte öyle alıştırdı sonra böyle de olunca kaldım böyle mal gibii
hoş da geldin ki
o ne ki ben ilk kez duydum ebruş :44:
bi de seninki ne kadar romantikmiş kız
Canım istiyorsan yazsın tabi ama dedim ya ben bana mektup yazsın diye bir istek beslemiyorum içimdeHayatında yapmadığı şeyleri yaptı gene annesi bile şaşırıyor zaman zaman hatta Ama demek ki ben beklememişim o da yapmamış iyi olmuş Ben maço severim kızııaamm
Helal olsun bak ne de güzel hazırlamış helal eniştecime
Ya geçen Tubik'e de dedim ya Allah da dağına göre kar veriyor demek ki..ben Tubik'in yaptıklarını yapmam o da Yener'in yaptıklarını, e beklemeyiz de yani..
Sizinki de yeter ki birbirinizi mutlu etcek kıvamda olsun gerisi boşşş
Hahhahahaha ama demin görünmüyodun gızımmm
Maşşallah demene gerk yok tatlım artık eskisinden eser yokk
:13:
Aynen ne romantikmiş Ebruşunki di miii maşallah
Yapıyorduuuuuuuu tatlımmmmbi de çocuklara odun, ilgisiz, düşüncesiz diyorsunuzdaha n'apsın eniştecikler
Aynen öyle hiloşumm
Anam zamanında yapmış şimdi yapmayınca aha sana olur ilgisiz daha nolsun
İyi akşamlarr kızçeeİyi Akşamlarr kızlarrr
Değilmişşşş demekkiiihani yaptıkları yapacaklarının teminatıydı hiloş
İyi Akşamlarr kızlarrr
hani yaptıkları yapacaklarının teminatıydı hiloş
Ahh canı isteyince öyle şeyler yapıyorduki tatlımm işte öyle alıştırdı sonra böyle de olunca kaldım böyle mal gibii
Adıma şiirler yazdı.. teknede süpriz doğum günümü yapdıı.. her hafta sonu yanıma gelirdi.. her sabah beni alıp öyle geçerdik okula.. kavgaa etti benim içinee nasıl böylee körkütük aşık oldum sanıyorsunuzz
Nilümm babannem çok söylerr onuuu bende ondan duydumm
Hee sen sölemiyorsan tamam ama ben çok dile vururdum bide ben çok yazardımm mektup yazmasam bile mesajda hep güzel şeyler söylerdimmm ben çok romantiğimdirr yaa öyle böyle değill çok da düşünceliyimdirr.
Maço olanlarda yaparr kızaamm yeterki içinden gelsinn
Aynen severim ben senin enişteciğiniii
Şimdi göründümkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?