Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Konuşuren hiç dememesine şaşırdımmm oysa o kadar şey yapan biri çok da romantik olmalıydııı.. yüzyüze benimki de çok demez zaten yanımdasın der, eleleyiz, öper koklarım der.. ama telefonda eksik etmez yani, yanında biri yoksa tabi Varsa canım en fazla, samimi birileri varsa yanımızdaaa o zaman ne karılığım kalırr, ne parasını yemediğim kalırrr ne cadılığımmm çektirdiğim peşimden koşturduğummm..ay ne özledim beee

selam hilalcim naberr bakıyorum şafak uçmuş bugün 34 İstanbull demişsin ne güzell

Uçurduk şafağı hayırlısıyla canım çok sağol
Evet bugün benm bulunduğum yerdeyizz..ama yarım saate gidiyoruz burdan da sıkıldık
Ben iyiyim, sen nasılsınnn??

Uçurduk şafağı hayırlısıyla canım çok sağol
Evet bugün benm bulunduğum yerdeyizz..ama yarım saate gidiyoruz burdan da sıkıldık
Ben iyiyim, sen nasılsınnn??

Bende istanbuldanımm
Bende iyiyim tatlım özlem dışında...bu aralar baya zorlanıyorum...100 gün oldu görmeyeli mehtapada daha 70 gün falan var yani...Zor anlayacağın...

Vayy vayyy güller hee bende severim böyle beklenmedik anlardaa olan süprizlerii seninkininde Maşşallahı varmışş yanee
Bende hep yapardım ama ya hiç mesajsız bırakmazdım onuu durup dururken neler demezdimki işte şimdide sen eskiisi gibi sevmiyorsun diyoo ama insan bir süre sonra karşındakinden aynı ilgiyi görmeyincee kendini mal gibi hissediyor
Kızz biraz cilve yap düzgün konuş çocukcağızlaaa

Son düzenleme:
Bende istanbuldanımm
Bende iyiyim tatlım özlem dışında...bu aralar baya zorlanıyorum...100 gün oldu görmeyeli mehtapada daha 70 gün falan var yani...Zor anlayacağın...

Aha bir İstanbullu dahaa
Hehheeh Ebruşu salarım üstünee o zman görürsün benm görmeyeli 184 gün oldu , Ebruşun d abenm gibi ...ve şafağa kadar tabi göremiycezzz ne haldeyiz var sen düşünnn

Aha bir İstanbullu dahaa
Hehheeh Ebruşu salarım üstünee o zman görürsün benm görmeyeli 184 gün oldu , Ebruşun d abenm gibi ...ve şafağa kadar tabi göremiycezzz ne haldeyiz var sen düşünnn

Yes canımm İstanbull
Valla sizin şafaklar sizin teselliniz olabilir ya ben napıyım gelicek izne snra tekrar dön başa 5.5 ay daha...
Sizin az kalmış azcık daha sabırrr

Yok yok o kadarını da yapıyorum, yapıyorum heralde ama mesela düşündüğüm zaman ben de durduk yere atmam yani illa onun bir ateşlemesi lazımm
Haklısın tabi hep tek taraf olmazz..dengeli olmalıı ama işte o da yapmış bir zamanlar..şimdi ikinizde de tık yok..bence geri gelecekkk o günlerrr şu askerlik biteydiii
İçimizden ne gelirse yapalım be Ebruşş..böyle seviyorsak bikaç eksik fazla çok farketmez, yeter ki arada bu kadar hasret soğukluk olmasınn

Değilmii amaaa işte gıcık oluyordum arkadaşı gibi konuşuyorr hatta arkadaşlarıyla bile daha iyi konuşuyor onlar aradığında falan efendim canım falan diyor dalgasınaa gıcııkkk bide yiğeninee durup durup aşkım derdi yanımdaa gıcık olurdum bana nisbetmi yapıyorsunn diye ama hiç kırılıyorum falan die düşünüp bişey demezdi yinede odunnn
Seninkii Maşşallahh kızzaamm çocuk daha ne desiinnn beeee

Bende istanbuldanımm
İyi yapmışın canım hoşgeldin. Bende istanbuldanım
Benimde 181 gün oldu görmeyeli daha 76 günümüz varr
Hiloşunda 184 gün olduu görmeyelii onun 34 yada 44 günü varr
Yalnızz hiloşum farkındamısınn şafağımızı beraber sayıyorummm

Son düzenleme:
Yes canımm İstanbull
Valla sizin şafaklar sizin teselliniz olabilir ya ben napıyım gelicek izne snra tekrar dön başa 5.5 ay daha...

Herkesinki kendine kötü işte naparsınnn ama biz bu başlıkta 2 gün önce kocasını görüp gelip özledimm diyenleri çileden çıkarmak için varızzzz

Ama sana o kadar acımasız olmayalım, senin de olmuş baya...

Hoşbuldukk canım..
Baya olmuş ama maş şafaklarınız çok güzel
Benim yolum uzun maalesef...
Askern nerde askerlik yapıyorr

Ohh mis gibi aşk kokmuş burası :) ben tele geçmek zorunda kaldım zor yazıyorum.

Eda ne yaptın tatlım kargo işini? Bu arada sizin topik almış başını yürümüş bizle de ilgilenin ama orası boş oldugunda değil lütfen :)

Okudum tatlım okudumda eş farklı olur ya..
Bizim içinde zor tabi..Birde görme şansımız yoksa gidip..Geçicek inş

Aha bir İstanbullu dahaa
Yaa düşünn düşünn ne hallerdeyizz bizzz çektikk bee
Yes canımm İstanbull
Bizdee öyleydikki tatlımm seninki gelicek 5.5 ay sonra kavuşcan ama ben tam 9 ay görememiş olucamm annaamm o nasıll bir aydırr yarabbimmmmm duymak söylemek bile istemiyoruumm

Ben ateşlerim seni artık tatlımm
İnşallah gelirr yavrumm çok özledimm o günlerimizii
Öyle yavrum öyle olucak o kadar dayandık sabrettik hakkımızıı alalımm Zatenn soğukluk olmasaa oofff ooff

Hahha iyi gıcık etmiş seni bellii Yavrum hepsinin bir alem huyu var işte yaa..gene maşallahları var tabi...hele br de en önemli özellikleri bizim onları koşulsuz sevmemizz

Kızzz yerim senii ama 184ü yanlış yazmışın ya da diye belirtmen de harika ama 34 ya da 42 ah hatalar hatalar hahahhaha ne nankörüm yaaa Süpersinnn bacımm

Canımm ya haklısın valla bzm topic her daim dolu bugn boş..Bende buraya bakim dedim okuyorum sizide yazmıyorum sadece
Canım gitti kargom dün aldı çok sevindi hüzünlendide tabii aldığım tişörtlerden birinigiymiştim ten kokum geçincede baya kötü olmş koklıyıp duruyorum dio
Kurabiyeleride şeker hamurlu yapmadım ama onuda karakoldaki diğer askerler görünce saldırmışlar garibim 3-4 tane anca yemiş
Öyle işte canımm
sen nasılsın okuyorum haberlerini inş her şey daha iyi olur siizn için

9 aymııı
Söyleme söyleme az kalmış geriyi düşünme..

Anam ifadeye bak ne tatlı " aşk kokmuş"
Ben de tam nerelerdesin dicektim Nilüüü
Hah bir de bunu belirtecektim ki boş olunca gelmeyelim sadece Eddaaa

heh yine cadılar gelmiş bir araya hıhhhhhh

hahah hemen de lafı attt Hoşgeldin Tubikkk

Okudum tatlım okudumda eş farklı olur ya..
Bizim içinde zor tabi..Birde görme şansımız yoksa gidip..Geçicek inş

Tabi farklı olur ama anlamak istemiyoz işte başmıza vurdu artk hasret gelene çirkefleşiyozz

Çok çektikk be Ebruşş...
Hehhehe ay ateşle beni kızz biri okusa yanlış anlıcak
Gelecek Ebruşşş gelecekkk...inanıyorum ben sen de inannn, hayırlısıyla çok güzel haberler de vercez daha birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…