İyi akşamlarr kızçee
Selamm
Maşşallah demene gerk yok tatlım artık eskisinden eser yokk
Yapıyorduuuuuuuu tatlımmmmama bunları yaparkende çok çektiriyordu yane. mesela ibo konuşurken falan böyle hiç aşkım falan demez telefonda olsun yüzyüze olsun ismimlede hitab etmez anca mesajda yapıyordu. ama bir sinirlendimi aman Allahım 1 ay boyunca tripli devam ederdii.. öylee böylee bu zamanlara bu hallere geldikk
Aynen öyle hiloşumm
İyi akşamlarr kızçee
Değilmişşşş demekkiii
selam hilalcim naberr bakıyorum şafak uçmuş bugün 34 İstanbull demişsin ne güzell
Uçurduk şafağı hayırlısıyla canım çok sağol
Evet bugün benm bulunduğum yerdeyizz..ama yarım saategidiyoruz burdan da sıkıldık
Ben iyiyim, sen nasılsınnn??
Çok normal tabi ki bu kadar şeye aşık olman
Ya ben de düşünceli ve çok duygusalım aslında, dilimde de var ama o kadar romantik sayılmayabilirim, bazen inadım odunluğum öne geçiyor yani ne bileyim...
Maço olsa da bazen beni o da çok şaşırtcak bi' şey yapar mesela gözlerim dolar aşkımın şiddetinden yanii..mesela gülleri meşurdur aşkoşumunNerden çıkacağı hiç belli olmaz, öyle büyük buket çiçek değil sadece bir tek güll ama bir kere torpidodan çıktı arabada düşünün Ya da bazen öyle bir laf der dünyam değişir yani..onun dışında sürekli değiliz bu konularda Hatta geçen annem duymuş telefonla konuşurken, sen dedi ne biçim konuşuyorsun ya çocukla düzgün konuş bi' de çocuğa odun dersin dedi Hehhehe annem yanii...
Bende istanbuldanımm
Bende iyiyim tatlım özlem dışında...bu aralar baya zorlanıyorum...100 gün oldu görmeyeli mehtapada daha 70 gün falan var yani...Zor anlayacağın...
Aha bir İstanbullu dahaa
Hehheeh Ebruşu salarım üstünee o zman görürsün benm görmeyeli 184 gün oldu , Ebruşun d abenm gibi ...ve şafağa kadar tabi göremiycezzz ne haldeyiz var sen düşünnn
Vayy vayyy güller hee bende severim böyle beklenmedik anlardaa olan süprizlerii seninkininde Maşşallahı varmışş yanee
Bende hep yapardım ama ya hiç mesajsız bırakmazdım onuu durup dururken neler demezdimki işte şimdide sen eskiisi gibi sevmiyorsun diyoo ama insan bir süre sonra karşındakinden aynı ilgiyi görmeyincee kendini mal gibi hissediyor
Kızz biraz cilve yap düzgün konuş çocukcağızlaaa
Değilmii amaaa işte gıcık oluyordum arkadaşı gibi konuşuyorr hatta arkadaşlarıyla bile daha iyi konuşuyor onlar aradığında falan efendim canım falan diyor dalgasınaa gıcııkkk bide yiğeninee durup durup aşkım derdi yanımdaa gıcık olurdum bana nisbetmi yapıyorsunn diye ama hiç kırılıyorum falan die düşünüp bişey demezdi yinede odunnn
Konuşuren hiç dememesine şaşırdımmm oysa o kadar şey yapan biri çok da romantik olmalıydııı..yüzyüze benimki de çok demez zaten yanımdasın der, eleleyiz, öper koklarım der.. ama telefonda eksik etmez yani, yanında biri yoksa tabi Varsa canım en fazla, samimi birileri varsa yanımızdaaa o zaman ne karılığım kalırr, ne parasını yemediğim kalırrr ne cadılığımmm çektirdiğim peşimden koşturduğummm..ay ne özledim beee
İyi yapmışın canım hoşgeldin. Bende istanbuldanımBende istanbuldanımm
Bende iyiyim tatlım özlem dışında...bu aralar baya zorlanıyorum...100 gün oldu görmeyeli mehtapada daha 70 gün falan var yani...Zor anlayacağın...
Yes canımm İstanbull
Valla sizin şafaklar sizin teselliniz olabilir ya ben napıyım gelicek izne snra tekrar dön başa 5.5 ay daha...
Sizin az kalmış azcık daha sabırrr
İyi yapmışın canım hoşgeldin. Bende istanbuldanım
Benimde 181 gün oldu görmeyeli daha 76 günümüz varr
Hiloşunda 84 gün olduu görmeyelii onun 34 yada 44 günü varr
Yalnızz hiloşum farkındamısınn şafağımızı beraber sayıyorummm
Herkesinki kendine kötü işte naparsınnn ama biz bu başlıkta 2 gün önce kocasını görüp gelip özledimm diyenleri çileden çıkarmak için varızzzz
Ama sana o kadar acımasız olmayalım, senin de olmuş baya...
Yaa düşünn düşünn ne hallerdeyizz bizzz çektikk bee
Aha bir İstanbullu dahaa
Hehheeh Ebruşu salarım üstünee o zman görürsün benm görmeyeli 184 gün oldu , Ebruşun d abenm gibi ...ve şafağa kadar tabi göremiycezzz ne haldeyiz var sen düşünnn
Bizdee öyleydikki tatlımm seninki gelicek 5.5 ay sonra kavuşcan ama ben tam 9 ay görememiş olucamm annaamm o nasıll bir aydırr yarabbimmmmm duymak söylemek bile istemiyoruummYes canımm İstanbull
Valla sizin şafaklar sizin teselliniz olabilir ya ben napıyım gelicek izne snra tekrar dön başa 5.5 ay daha...
Sizin az kalmış azcık daha sabırrr
Yok yok o kadarını da yapıyorum, yapıyorum heraldeama mesela düşündüğüm zaman ben de durduk yere atmam yani illa onun bir ateşlemesi lazımm
Haklısın tabi hep tek taraf olmazz..dengeli olmalııama işte o da yapmış bir zamanlar..şimdi ikinizde de tık yok..bence geri gelecekkk o günlerrr şu askerlik biteydiii
İçimizden ne gelirse yapalım be Ebruşş..böyle seviyorsak bikaç eksik fazla çok farketmez, yeter ki arada bu kadar hasret soğukluk olmasınn
Değilmii amaaa işte gıcık oluyordum arkadaşı gibi konuşuyorr hatta arkadaşlarıyla bile daha iyi konuşuyor onlar aradığında falan efendim canım falan diyor dalgasınaa gıcııkkk bide yiğeninee durup durup aşkım derdi yanımdaa gıcık olurdum bana nisbetmi yapıyorsunn diye ama hiç kırılıyorum falan die düşünüp bişey demezdi yinede odunnn
Seninkii Maşşallahh kızzaamm çocuk daha ne desiinnn beeee
İyi yapmışın canım hoşgeldin. Bende istanbuldanım
Benimde 181 gün oldu görmeyeli daha 76 günümüz varr
Hiloşunda 184 gün olduu görmeyelii onun 34 yada 44 günü varr
Yalnızz hiloşum farkındamısınn şafağımızı beraber sayıyorummm
Ohh mis gibi aşk kokmuş burası :) ben tele geçmek zorunda kaldım zor yazıyorum.
Eda ne yaptın tatlım kargo işini? Bu arada sizin topik almış başını yürümüş bizle de ilgilenin ama orası boş oldugunda değil lütfen :)
Bizdee öyleydikki tatlımm seninki gelicek 5.5 ay sonra kavuşcan ama ben tam 9 ay görememiş olucamm annaamm o nasıll bir aydırr yarabbimmmmm duymak söylemek bile istemiyoruumm
Ohh mis gibi aşk kokmuş burası :) ben tele geçmek zorunda kaldım zor yazıyorum.
Eda ne yaptın tatlım kargo işini? Bu arada sizin topik almış başını yürümüş bizle de ilgilenin ama orası boş oldugunda değil lütfen :)
heh yine cadılar gelmiş bir araya hıhhhhhh
Okudum tatlım okudumda eş farklı olur ya..
Bizim içinde zor tabi..Birde görme şansımız yoksa gidip..Geçicek inş
Bizdee öyleydikki tatlımm seninki gelicek 5.5 ay sonra kavuşcan ama ben tam 9 ay görememiş olucamm annaamm o nasıll bir aydırr yarabbimmmmm duymak söylemek bile istemiyoruumm
Ben ateşlerim seni artık tatlımm
İnşallah gelirr yavrumm çok özledimm o günlerimizii
Öyle yavrum öyle olucak o kadar dayandık sabrettik hakkımızıı alalımmZatenn soğukluk olmasaa oofff ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?