Bizde yürüdük bu yollardann bizde ıslandık yağan yağmurdaaaHoşbuldukk canım..
Baya olmuş ama maş şafaklarınız çok güzel
Benim yolum uzun maalesef...
Askern nerde askerlik yapıyorr
Havadaaa aşkkk kokuusuuu varrrOhh mis gibi aşk kokmuş burası :) ben tele geçmek zorunda kaldım zor yazıyorum.
Eda ne yaptın tatlım kargo işini? Bu arada sizin topik almış başını yürümüş bizle de ilgilenin ama orası boş oldugunda değil lütfen :)
Senn eksiktinn kadroo tamamlandıııheh yine cadılar gelmiş bir araya hıhhhhhh
Hahha iyi gıcık etmiş seni belliiYavrum hepsinin bir alem huyu var işte yaa..gene maşallahları var tabi...hele b r de en önemli özellikleri bizim onları koşulsuz sevmemizz
Kızzz yerim senii ama 184ü yanlış yazmışınya da diye belirtmen de harika ama 34 ya da 42 ah hatalar hatalar hahahhaha ne nankörüm yaaa Süpersinnn bacımm
Anam ifadeye bak ne tatlı " aşk kokmuş"
Ben de tam nerelerdesin dicektim Nilüüü
Hah bir de bunu belirtecektim ki boş olunca gelmeyelim sadece Eddaaa
Tabi farklı olur ama anlamak istemiyoz işte başmıza vurdu artk hasret gelene çirkefleşiyozz
Bizde yürüdük bu yollardann bizde ıslandık yağan yağmurdaaa
Urfa-Siverekte yavrum. Seninki nerde yapıyor?
:[/B]
kına gecesi yerim de ayarlandı, opsiyonunu yaptırdık bilginize
gelmeyenin taaaaaaaaaa
Bizde yürüdük bu yollardann bizde ıslandık yağan yağmurdaaa
Urfa-Siverekte yavrum. Seninki nerde yapıyor?
Havadaaa aşkkk kokuusuuu varrr
Olsun yavrum burda oldaaa
Senn eksiktinn kadroo tamamlandııı
Aynen öylee yavrumdaa ben 184 ü farkettim düzelttim ama 10 gün atmicakmıydı ya sen benimi kandırıyorsunn bakemmm
haha gelirim canımm tabi nedemek hem istanbullularıda buldum biz istanbullu 2 kişiyiz bzm topicte sadece
Benimde vurdu başıma valla hilalcimm hasret sen dayaann şimdi şafağın 33 olucak
Oldu bile kızzz
Ah ahh ne hallere geldik vallaa...
Burda İstanbullu çok yaa
Bencede söylemiyimm yoksa deli olunur düşündükce9 aymııı
Söyleme söyleme az kalmış geriyi düşünme..
Bişey olmazz merakk etmee herşey kontrolum altında
Çok çektikk be Ebruşş...
Hehhehe ay ateşle beni kızzbiri okusa yanlış anlıcak
Gelecek Ebruşşş gelecekkk...inanıyorum ben sen de inannn, hayırlısıyla çok güzel haberler de vercez daha birbirimizee
Nerdeeeeeeee tuğğbişşş?kına gecesi yerim de ayarlandı, opsiyonunu yaptırdık bilginize
gelmeyenin taaaaaaaaaa
Aaa hayırlı olsun Tubikkk..nerde olcakk???? İnşallah gelebiliriz yaa
Hahahah ay benm de kafa döndü napim yaa..5 Temmuz'a sarkacak deyip duruyor, eskiden 10 gün diyordu ama 5 Temmuz olunca 8 gün oluyorrrHayırlısıı yaaa amann gelsin de artıkkk..evde ortamı da hazırladım Temmuz'da Antalya yolculuğu içinn karşı çıkan olmadııı
Bencede söylemiyimm yoksa deli olunur düşündükce
Tamam bebişim inanıyorumm İnşallahh yaa inşallahhh ağzından bal damlıyorr kııızzz
Nerdeeeeeeee tuğğbişşş?
Malesef yok tatlım napıcaz katlanıcaz mecbuuurrBizde yürüyorzz iştee maaleseff
Oyy uzakmış seninkide...şöyle yakında olan yokki hiç..
Artvinde canım bnmkide maalesef cezaevi jandarma
Seninki kafa gittiyse benimki hayli hayli gitti hatunn
Hahahah ay benm de kafa döndü napim yaa..5 Temmuz'a sarkacak deyip duruyor, eskiden 10 gün diyordu ama 5 Temmuz olunca 8 gün oluyorrrHayırlısıı yaaa amann gelsin de artıkkk..evde ortamı da hazırladım Temmuz'da Antalya yolculuğu içinn karşı çıkan olmadııı
Neeyy Maşşallah tuğbişimmm çok uzak bize ya bide haftaiçi gelemem yavrum ya kusura bakma26 eylül perşembe maltepe maksev canlarım... İnş maşallahı yok vallahi parçalarım sizi heee
Bencede söylemiyimm yoksa deli olunur düşündükce
Tamam bebişim inanıyorumm İnşallahh yaa inşallahhh ağzından bal damlıyorr kııızzz
Nerdeeeeeeee tuğğbişşş?
26 eylül perşembe maltepe maksev canlarım... İnş maşallahı yok vallahi parçalarım sizi heee
Malesef yok tatlım napıcaz katlanıcaz mecbuuurr
:[/B]
Anammm nee güzell yaa ahh ahh vallla tadını çıkartıınnn yaaa inşallah çok güzel bir tatil geçirirsinizz bebemm
Neeyy Maşşallah tuğbişimmm çok uzak bize ya bide haftaiçi gelemem yavrum ya kusura bakma
İnan sen bana inannn Ebruşumm..o İbo var yaaa mum olcak mumm uçurcak seni havalara kız bak da gör he, şnancım tam size de benmEllerimle evercem sizi
Valla öyle diyon da hiç uydurmayım şimdiden kim alcak beni kim bırakcakk o dediğin yer nerdee falan hepsi sıkıntıTanımadıkları b r arkadaşımın kınasına da kolayca izin vermez evdekiler
Anammm nee güzell yaa ahh ahh vallla tadını çıkartıınnn yaaa inşallah çok güzel bir tatil geçirirsinizz bebemm
Neeyy Maşşallah tuğbişimmm çok uzak bize ya bide haftaiçi gelemem yavrum ya kusura bakma
iyi akşamlar kıslarrrr ....
Maşallah maşallah kalabalık bu akşam
daha siz başta böyle yaparsanız kimseye bişe dememe gerek yok, yazdım bu laflarınızı bi kenara haberiniz olaaa
Ayy ayy inşallaahhhhh bebeğimmm inşallahh
İnan sen bana inannn Ebruşumm..o İbo var yaaa mum olcak mumm uçurcak seni havalara kız bak da gör he, şnancım tam size de benmEllerimle evercem sizi
iyi akşamlar kıslarrrr ....
Maşallah maşallah kalabalık bu akşam
nbr kuzum nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?