Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha siz başta böyle yaparsanız kimseye bişe dememe gerek yok, yazdım bu laflarınızı bi kenara haberiniz olaaa
Ama tuğbişimm çok uzak bizim bu taraf olsaydı gelirdim bir şekilde ama akşam oluyor nasıl gelicem nasıl dönücem hafta sonu olaydı akrabalarda kalırdım orada akrabalarımız var ama haftaiçi iş varr olmuorr o yüzden yavruşum kızmaa
Ben kaçıyorum kızlarr..Size iyi sohbetler,İyi Gecelerr

Sağolll Ebruşummm ..inşallahhh

Kızlarrr benim Zaferim daha yeni çıktı bölükten biraz telefonda konuşacazzz..sonra da uyuyacazzz Hepinize kocaman öpücükk

Hadiii iyi muhabbetler sizee bebeğimm
İyi gecelerr kocamann muccukk

İyi akşamlar tertibim hoşgeldinn...
Evet öyleyizz sendee dall konulara haydee

selam tertıbım dalıcam dalmasına da kaynatmıssınız baya nerden dalıcagmı bılemedım [/QUOTE]

tugba ben dugun tıckerı hazırlamadım henuız senınkıne bakıp +7 yapıyorum anlıyorum kac gun oldugunu

Biyerden dal iştee tertip
Kıızz senidemi everiyoruzzz annammm düğün topiği olucak yakında burasıı maşşallah tertibimm gelir gelmez hemencik kıyıyorsunuz nikahı desene

selam tertıbım dalıcam dalmasına da kaynatmıssınız baya nerden dalıcagmı bılemedım

Kıızz senidemi everiyoruzzz annammm düğün topiği olucak yakında burasıı maşşallah tertibimm gelir gelmez hemencik kıyıyorsunuz nikahı desene
[/QUOTE]

bekleyemıyoruz artık canım ya ben 29 nısanlım 30 yasında karta kacıyorus artık mecbuuurrr

selam tertıbım dalıcam dalmasına da kaynatmıssınız baya nerden dalıcagmı bılemedım [/QUOTE]

tugba ben dugun tıckerı hazırlamadım henuız senınkıne bakıp +7 yapıyorum anlıyorum kac gun oldugunu

iyi yapıosun kuzum, peşimden geeeeeeeeeeel

bekleyemıyoruz artık canım ya ben 29 nısanlım 30 yasında karta kacıyorus artık mecbuuurrr [/QUOTE]

Hee anladım yavrum yaşınız bya varmış beklemeyin beklemeyin evlenin hemencikk

Canlarım ben kaçar yarın ibo çarşıya çıkcak ellam belki erkdenden arar da dinleniyim birazz iyi geceler hepiciğinize

iyi yapıosun kuzum, peşimden geeeeeeeeeeel

Gelıyorum tubıs hemen arkandayım Balayına karar verdınısmı canım erken rez suruyo ets de kacırmayın ..[/QUOTE]

kuzucum balayı konusunda acele etmıorum, o işi en sona atıcam daha yener işe bile giremedi... zaten bizim nikahta sezon sonuna denk geldiği için fiyatlar düşmüş olur sanırım

Gelıyorum tubıs hemen arkandayım Balayına karar verdınısmı canım erken rez suruyo ets de kacırmayın ..

kuzucum balayı konusunda acele etmıorum, o işi en sona atıcam daha yener işe bile giremedi... zaten bizim nikahta sezon sonuna denk geldiği için fiyatlar düşmüş olur sanırım [/QUOTE]

evet canım aynen öyle fıyatlar baya ıyı yaz gelını olamıyoruz bahar gelını oluyoruz bare bu gıbı sezon ındırımı falan fılan durumlarından avantajımız olsunn

kuzucum balayı konusunda acele etmıorum, o işi en sona atıcam daha yener işe bile giremedi... zaten bizim nikahta sezon sonuna denk geldiği için fiyatlar düşmüş olur sanırım

evet canım aynen öyle fıyatlar baya ıyı yaz gelını olamıyoruz bahar gelını oluyoruz bare bu gıbı sezon ındırımı falan fılan durumlarından avantajımız olsunn[/QUOTE]

aynen tatlım bir an önce şu imzaları atalım artık hiçbişeyde gözüm yok

İnşallah en kısa zamanda nısanlında ıs bulur canım .. Herseyı gonlune gore versın Allah .. Bana ıyıce uyku bastırmaya basladı Allah rahatlık versın hepınıze ıyı geceler ..

etkinliği görmüştüm cnm eğlenmene sevindim

Sağol canım... Eğlendim...

Ama canım biraz sıkkın aslında, eşim hala aramadı haber de vermedi :44:

İnşallah en kısa zamanda nısanlında ıs bulur canım .. Herseyı gonlune gore versın Allah .. Bana ıyıce uyku bastırmaya basladı Allah rahatlık versın hepınıze ıyı geceler ..

Duyguuu nere gidiyoon Muhabbet edicidik

Sana da iyi geceler tatlım iyi uykular...

Telden zor oluyor tübikim yaa hayırlı olsun kına mekanın da belli olmuş. Her gün yeni bi haberle geliyon biz de heyecanlanıyoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…