Ama tuğbişimm çok uzak bizim bu taraf olsaydı gelirdim bir şekilde ama akşam oluyor nasıl gelicem nasıl dönücem hafta sonu olaydı akrabalarda kalırdım orada akrabalarımız var ama haftaiçi iş varr olmuorr o yüzden yavruşum kızmaadaha siz başta böyle yaparsanız kimseye bişe dememe gerek yok, yazdım bu laflarınızı bi kenara haberiniz olaaa
Ben kaçıyorum kızlarr..Size iyi sohbetler,İyi Gecelerr
Sağolll Ebruşummm..inşallahhh
Kızlarrr benim Zaferim daha yeni çıktı bölükten biraz telefonda konuşacazzz..sonra da uyuyacazzzHepinize kocaman öpücükk
İyi akşamlar tertibim hoşgeldinn...
Evet öyleyizz sendee dall konulara haydee
tugba ben dugun tıckerı hazırlamadım henuız senınkıne bakıp +7 yapıyorum anlıyorum kac gun oldugunu
selam tertıbım dalıcam dalmasına da kaynatmıssınız baya nerden dalıcagmı bılemedım
ıyıyım huryarencım senı sormalı hazırlıklar maşallah tum hızıyla gıdıyo sanırım kına bıle bellı olmus hadı bakalım
nasıl olııım kuzum koşturmaca tam gaz deam edıo işte, hayırlısıyla şu 4 ayı bi atlatsak başka bişe istemıorum zaten
İyi akşamlar tertibim hoşgeldinn...
Evet öyleyizz sendee dall konulara haydee
tugba ben dugun tıckerı hazırlamadım henuız senınkıne bakıp +7 yapıyorum anlıyorum kac gun oldugunu
Biyerden dal iştee tertip
Kıızz senidemi everiyoruzzz annammm düğün topiği olucak yakında burasıı maşşallah tertibimm gelir gelmez hemencik kıyıyorsunuz nikahı desene
selam tertıbım dalıcam dalmasına da kaynatmıssınız baya nerden dalıcagmı bılemedım
iyi yapıosun kuzum, peşimden geeeeeeeeeeel
Kızlaaaaaarrrrrr gece gece napıyonusss
Kızlaaaaaarrrrrr gece gece napıyonusss
Gelıyorum tubıs hemen arkandayımBalayına karar verdınısmı canım erken rez suruyo ets de kacırmayın ..
kuzucum balayı konusunda acele etmıorum, o işi en sona atıcam daha yener işe bile giremedi... zaten bizim nikahta sezon sonuna denk geldiği için fiyatlar düşmüş olur sanırım
sohbet muhabbet sne napıosun kuzum hosgeldın
Hesnacımmm hoşgeldınnnnn
Hoşbulduk kızlar... Napiiim gösteriden geldim... Hafif yorgunluk ama çook eğlendim....
İnşallah en kısa zamanda nısanlında ıs bulur canım .. Herseyı gonlune gore versın Allah .. Bana ıyıce uyku bastırmaya basladı Allah rahatlık versın hepınıze ıyı geceler ..
etkinliği görmüştüm cnm eğlenmene sevindim
İnşallah en kısa zamanda nısanlında ıs bulur canım .. Herseyı gonlune gore versın Allah .. Bana ıyıce uyku bastırmaya basladı Allah rahatlık versın hepınıze ıyı geceler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?