261 gün sonra plakaları sayıcaz =)
355 gün sonraAzı gitti çoğu kadlı
şu an kısa dönem olsadık 62 günümz kalcaktı oturup ağlıyım mi napim bilemedmdaha çok var 2013 ün bitmesi lazım derin bi nefes almamz için bazen böyle nası geçicek diye içime kasvet çöküyo
CAnım böyle şeyleri düşünme düşündükçe kötü oluyoruzzz çünkü ben yeni yeni alışmaya başlıyorum 1 ay oldu ama başka çaremiz yok mecburi bir şey :) 2013 sonunda belki askerlik kısalır da erkenden kavuşuruzz :)
öyle canım askerlerimiz iyi rahat olsunlarda geçicek inşallah bitiricez
Evet tatlııım :) BEnimki bandozu oldu bu arada bakalım ustalık nere gelcek :)
askerin nerdeydi şimdi ? kaç yaşındasınız ben bunları hiç bilmiyorum bide aile arasında mı sözlüsünüz çok soru sordum kusura bakma :)
Şuan Bilecik te canım 21 yaşındayız :) Ailem biliyo yüzük taktığımızı ama resmi değil kendi aramızda yani canımm :)
anladm canım hayrlısı olsun inşallah iyi bi yere düşer o ne zaman belli olcak olayı da çok fena bi bekleyiş hergün belli oldu mu diye soruodm artık sormadm sonra gece aramştı söylemşti günler hakikaten geçiyo
Nasılsınızz kızlar nasıl geçiyo gününüzz :)
GRİPİN-aşk nerden nereye dinliyorum müziği çok güzel çokta duygulandm ...
Aklım askerimde keşke yanımda olsa başbaşa olsak başımı omzuna yaslasam o da saçlarımla oynasa o an ben gene uyusam o da bana gene mi uyudun dese ben de kokuna dayanamıyorum desem
Çok özledm tez zamanda iş bulup para kazanıp yanına gitmek istiyorum ...
Piştt naber Serapcımm ??
Kendi adıma konuşayım günüm fena değildiii....iş ardından spor hareketi br gün gene, ama iyi oluyorr hemen geçiyorr
Sen nasılsınn bakalımm, bir de o avatarındaki foto siz misiniz, o tişörtleri giydiniz mi kızz??
Hilalciimm gününün iyi geçmesine sevindiimm konuşmuşsunuz ooh güzel olmuş kırgınlık kızgınlık olmasın hiç hayatınızda inşallah hep ilk günkü gibi mutlu olun :) Bende iyiyim tatlım finallerle ugrasıyoruumm cuma haftasonu tatiline evime gidiyorum neyseki bi değişiklik :) Fotograf biizim değil canım netten buldum hoşuma gitti koydum
Canım benm özlem sarıyor her bir yanını insanın di mii...ah ahhh...
Biz de bugün ne zamndır rahatça konuşamıyorduk konuştuk da rahatladım kendime geldim..insan konuşmanın bile değerini anlıyor yaaa...ne güzel sesini duymak, yumuşacık, içime huzur dolduran sesiniiii
Hoppp 12 de 1 ay yazısı da silinecekkkAllahım bitiyor mu neeee
Günler birer birer geçiyo yanlız mutsuz belki ama geçiyo işte 1 ayı bitirmek üzereyizz 300 lü günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)
Geçiyor canım geçiyor..Bir şekilde geçiyor..
Ahh ahh evet evet2 dakikacık konuşmalar bile mutlu ediyo çok çok mutlu ediyo :)
Hilalciimm gününün iyi geçmesine sevindiimm konuşmuşsunuz ooh güzel olmuş kırgınlık kızgınlık olmasın hiç hayatınızda inşallah hep ilk günkü gibi mutlu olun :) Bende iyiyim tatlım finallerle ugrasıyoruumm cuma haftasonu tatiline evime gidiyorum neyseki bi değişiklik :) Fotograf biizim değil canım netten buldum hoşuma gitti koydum
Günler birer birer geçiyo yanlız mutsuz belki ama geçiyo işte 1 ayı bitirmek üzereyizz 300 lü günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)
Canım 1 ay değil 1 günde canı sıkılır orda insanın tamımadıkları insanların içinde...Geçmek zorunda ama daha bir ay da canı sıkıldı bizimkinin
Sorma seroşşş nasıl da insan mutlu oluyor hemenn..
Sağol canımmm
Ayy final dönemii ovv
Neyse ki bitiyorr...güzel olur tatil canım az da olsa çok iyi gelir
Güzel foto ben de beğendim, biri amasyalı biri çorumlu olmalı
Geçer canım geçerr ah ben de hi geçmez diyordum şimdi şoklardaymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?