Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
355 gün sonra Azı gitti çoğu kadlı

şu an kısa dönem olsadık 62 günümz kalcaktı oturup ağlıyım mi napim bilemedm daha çok var 2013 ün bitmesi lazım derin bi nefes almamz için bazen böyle nası geçicek diye içime kasvet çöküyo

CAnım böyle şeyleri düşünme düşündükçe kötü oluyoruzzz çünkü ben yeni yeni alışmaya başlıyorum 1 ay oldu ama başka çaremiz yok mecburi bir şey :) 2013 sonunda belki askerlik kısalır da erkenden kavuşuruzz :)

öyle canım askerlerimiz iyi rahat olsunlarda geçicek inşallah bitiricez

askerin nerdeydi şimdi ? kaç yaşındasınız ben bunları hiç bilmiyorum bide aile arasında mı sözlüsünüz çok soru sordum kusura bakma :)

Şuan Bilecik te canım 21 yaşındayız :) Ailem biliyo yüzük taktığımızı ama resmi değil kendi aramızda yani canımm :)

Şuan Bilecik te canım 21 yaşındayız :) Ailem biliyo yüzük taktığımızı ama resmi değil kendi aramızda yani canımm :)

anladm canım hayrlısı olsun inşallah iyi bi yere düşer o ne zaman belli olcak olayı da çok fena bi bekleyiş hergün belli oldu mu diye soruodm artık sormadm sonra gece aramştı söylemşti günler hakikaten geçiyo

Amin canım benim hepimiz için hayırlısı olsun :) Daha belli değil şimdi 7 haziranda yemin töreni olucak ondan sonra 20 temmuza kadr hala orda olcak ondan sonra belli olacak sanırım Allahın izniyle iyi bi yere düşsün de başka bişey istemiyorummm :) Günler geçicek tabiki zamanla daha da alışcaz ve biticek :)

GRİPİN-aşk nerden nereye dinliyorum müziği çok güzel çokta duygulandm ...

Aklım askerimde keşke yanımda olsa başbaşa olsak başımı omzuna yaslasam o da saçlarımla oynasa o an ben gene uyusam o da bana gene mi uyudun dese ben de kokuna dayanamıyorum desem

Çok özledm tez zamanda iş bulup para kazanıp yanına gitmek istiyorum ...

Nasılsınızz kızlar nasıl geçiyo gününüzz :)

Piştt naber Serapcımm ??
Kendi adıma konuşayım günüm fena değildiii....iş ardından spor hareketi br gün gene, ama iyi oluyorr hemen geçiyorr
Sen nasılsınn bakalımm, bir de o avatarındaki foto siz misiniz, o tişörtleri giydiniz mi kızz??

Canım benm özlem sarıyor her bir yanını insanın di mii...ah ahhh...
Biz de bugün ne zamndır rahatça konuşamıyorduk konuştuk da rahatladım kendime geldim..insan konuşmanın bile değerini anlıyor yaaa...ne güzel sesini duymak, yumuşacık, içime huzur dolduran sesiniiii

Ahh ahh evet evet 2 dakikacık konuşmalar bile mutlu ediyo çok çok mutlu ediyo :)

Hoppp 12 de 1 ay yazısı da silinecekkk Allahım bitiyor mu neeee

Hilalciimm gününün iyi geçmesine sevindiimm konuşmuşsunuz ooh güzel olmuş kırgınlık kızgınlık olmasın hiç hayatınızda inşallah hep ilk günkü gibi mutlu olun :) Bende iyiyim tatlım finallerle ugrasıyoruumm cuma haftasonu tatiline evime gidiyorum neyseki bi değişiklik :) Fotograf biizim değil canım netten buldum hoşuma gitti koydum

Günler birer birer geçiyo yanlız mutsuz belki ama geçiyo işte 1 ayı bitirmek üzereyizz 300 lü günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)

Ahh ahh evet evet 2 dakikacık konuşmalar bile mutlu ediyo çok çok mutlu ediyo :)

Sorma seroşşş nasıl da insan mutlu oluyor hemenn..

Sağol canımmm
Ayy final dönemii ovv
Neyse ki bitiyorr...güzel olur tatil canım az da olsa çok iyi gelir
Güzel foto ben de beğendim, biri amasyalı biri çorumlu olmalı

Günler birer birer geçiyo yanlız mutsuz belki ama geçiyo işte 1 ayı bitirmek üzereyizz 300 lü günleri bekliyorum sabırsızlıkla :)

Geçer canım geçerr ah ben de hi geçmez diyordum şimdi şoklardaymm

Geçmek zorunda ama daha bir ay da canı sıkıldı bizimkinin
Canım 1 ay değil 1 günde canı sıkılır orda insanın tamımadıkları insanların içinde...
93/2 'sin dimi sen tanışalımm bakalm :)
ben 92/4 lerdenim adım eda sevgilim Artvinde jandarma olarak bu kutsal ve çileli görevi yapıyor 4.buçuk yıldır birlikteyiz İstanbuldanım 20 yaşındayım aşkımda 23
sizin ustalar belli oldumu ve nerede yapıyor cnm ? sen anlat bakem

Son düzenleme:

Bende mutlu olmak istiyorum Hilaall :) Bitsin hemen hemen ne kadar zormuş ya Daha ne zorluklar var önümüzde hayrılsı ile bitirelimde baska birşey istemiyorumm :)

Kız formaya gelince Amasya Çorum değil o :) 1905 Galatasarayın yılı oluyoorr birleşince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…