Canım 1 ay değil 1 günde canı sıkılır orda insanın tamımadıkları insanların içinde...
93/2 'sin dimi sen tanışalımm bakalm :)
ben 92/4 lerdenim adım edasevgilim Artvinde jandarma olarak bu kutsal ve çileli görevi yapıyor 4.buçuk yıldır birlikteyiz İstanbuldanım 20 yaşındayım aşkımda 23
sizin ustalar belli oldumu ve nerede yapıyor cnm ? sen anlat bakem
Ahh canm evet 93/2 aslında 92 li ama geç gitti 1 yıl :) Bende serap canımm Kırklareliliym Zonguldak ta üni okuyorumm :) Sevgilim de Bilecik te jandarma ustalık belli olmadı tatlım ama bandocu oldu :) Bizde 4,5 yıl oldu kıız ne güüzeell :)
Bende mutlu olmak istiyorum Hilaall :) Bitsin hemen hemen ne kadar zormuş yaDaha ne zorluklar var önümüzde hayrılsı ile bitirelimde baska birşey istemiyorumm :)
Kız formaya gelince Amasya Çorum değil o :) 1905 Galatasarayın yılı oluyoorr birleşince :)
1 sene geç gitmiş cnm olsun bnmki 3 sene geç gitti nerdeyse
memnun oldum cnm ne okuyorsun bende üni okuyorum ama bitio b yıl myo çnkü..inş zonguldak civarı bir yer çıkar ustasıda gidip gelebilirsin belki h.sonları günübirlik falan güzel olur cnm ama her şeyden önce hayırlısı olsun Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Zor bir süreçç..büyük bir engel askerlik ama atlatıyoruz inş şafak 01'ide görücez...
1 sene geç gitmiş cnm olsun bnmki 3 sene geç gitti nerdeyse
memnun oldum cnm ne okuyorsun bende üni okuyorum ama bitio b yıl myo çnkü..inş zonguldak civarı bir yer çıkar ustasıda gidip gelebilirsin belki h.sonları günübirlik falan güzel olur cnm ama her şeyden önce hayırlısı olsun Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Zor bir süreçç..büyük bir engel askerlik ama atlatıyoruz inş şafak 01'ide görücez...
Biliyorum yavrum onu da bir Amasyalı olarak farklı açıdan baktım hoş olmadı mı
Mutlu olursun yavrummm..baya aşamalardan geeceksiniz evet ama en azından ne kadar dayanıklı bir ilişkiniz var onu görmüş olcaksınız, yani bir nevi sınama dönemi malesef..ama kötü mü hasret kısmı kötü, hüzün kısmı, kavgalar kötü ama o kavgalar sonucu barışıp gene sarılmak var yaaaa..o uzaktaykenki mahzunluk psikolojisi var yaaa..yeme de yanında yat
320 günnnn...290 ı bitmiş 30 u mu bitmicek beeee
Biz de büyüdük deee alt devrelere anlatıyoz kızzz..
Sen nasısın Eddaaa??
Sosyal bilgiler öğretmenliği canım :) Amin amin inşallah hayırlısıyla bitirelim senin baya olmuş gideli ama az kalmşş :) Biz daha yeniyizz
Aslında benim için uzaklık pek önemli değil çünkü okul dolayısı ile zaten ayrıyız ama bu bambaşka bişey dediğin gibi herşeyin değerini orda anlıyolar hayatı öğreniyolar bir bakıma iyi de oluyo :)
Bitecek tabiki bir ay sonra yanında olucak inşallah siz aynı memlekette misiniz canım yani bitince hemen yanında mı olucak ??
hahah ne anlatım yavrum ya askerliğin kötülüğünü
iyiyim cnm nasıl olıyım hasret ve özlemle uğraşıyoruz işte....sen nasılsın
öğretmen olcan yaniii maş cnm güzelmiş..Yok tatlım baya olmadı ya 6bçk ay oldu daha ama zamanın içinde geçmiyor zaman ama geriye baktığında ne çabuk geçmiş dün gibi diyorsun...şubatta alıcaz teskereyi anlıycağın yolum uzun benimde..
Hayırlısıya biticek ama bak şafaklar 25 dk sonra atıcakkk
hahah ne anlatım yavrum ya askerliğin kötülüğünü
iyiyim cnm nasıl olıyım hasret ve özlemle uğraşıyoruz işte....sen nasılsın
öğretmen olcani yaniii maş cnm güzelmiş..Yok tatlım baya olmadı ya 6bçk ay oldu daha ama zamanın içinde geçmiyor zaman ama geriye baktığında ne çabuk geçmiş dün gibi diyorsun...şubatta alıcaz teskereyi anlıycağın yolum uzun benimde..
Hayırlısıya biticek ama bak şafaklar 25 dk sonra atıcakkk
Biz de hep ayrıydık yavrum ya..ben ankara'da okudum o Erzurum, ben İstanbul'dayım şu an o Antalya'ya gidecekk..ortak nokta Antalya'ydı ama biz taşındık malesef...olsun kısmet işte.. hemen görecem ama inşallah ilk buraya geleceğini söylüyor umarım bir aksilik çıkmaz diyorum çıkmıcak diyor, inşallah o haklı çıkar, bir güncük görsem de oluri çünkü sonra ben Antalya'ya gideceğim zaten inş
Öyle canım ya öğreniyorlar cidden biraz biraz, çok da terslik anlayışsızlık yapıyorlar, çünkü onlar ayrı bunalıp sıkılıyor biz ayrı..bazen geriliyor yaylar naparsınn
Oh oh evet bir gün daha bitti şükür :)
kızlar ben kaçtııım yarın sınav malumm uyuyayım dinleeneyim kendnize iyi bakın
Bende çıkıyorumm kızlar pc'min şarjı bitiyorr ve şarj yanımda değilgece 3-6 nöbetimiz varr kalkacağım bende 3 saat telefonda yine radyasyon tavan bizde hadi öpüyorum iyi gecelerr hilalcim sanadaa
GünaydınnnnGunaydınnnn
Şafak İnşallahh 84 .... Doğum tarıhım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?