Günaydınnnn
Oh maşallah... Az kaldı ,su gibi akıp geçsin zaman inşallah
Sultangazi de oturuyorum ben canım ...İnşallahh canımm benımm Tugbacım sen nerde oturuyodun ya fotograflarında sankı bızım buraları gordum ..
Sultangazi de oturuyorum ben canım ...
Sizin oralar nereler belki sürekli takıldığım yerlerdir
Safak 30 Hakkariiiiiii
Artik 1 ay bile yazmiyorrr tickerdaaa beeee :))))))) costum bugunnn tutmayinnnn
Büyükçekmece taraflarında beni görmüşsündür canım..Çünkü az gelmedim o tarafaBuyukcekmece canım
Günaydın tezkerecilerrr...guzel dilekleriniz icin sagolunnn..insallah gececk gidecek bi gunler hemencikk
Ya kizlar hem sen lazere git tuylerden kurtul hem fit ol spor yap saglikli ol..kilo da ver Allam ne fistik oldum yaaa, dort aya falan staj da bitcek ohooo isim de hazir..bu Zafer daha nerden bulcak benim gibi hatunu bilmem hehehehe.Ne kadar verimli bir askerlik donemi gecirdim ben boylekendimi salmak yerine hep guzel seyler yaptimmm...superim yaaa tamam bu kadr yeter gercek hayata donuyorum :)))))
Ay mutevaziligim ustumde ya idare edin :))))
Gunaydin kizlar nasilsiniz yeni arkadaslarimiz gelmis hosgelmiss
Günaydın tezkerecilerrr...guzel dilekleriniz icin sagolunnn..insallah gececk gidecek bi gunler hemencikk
Ya kizlar hem sen lazere git tuylerden kurtul hem fit ol spor yap saglikli ol..kilo da ver Allam ne fistik oldum yaaa, dort aya falan staj da bitcek ohooo isim de hazir..bu Zafer daha nerden bulcak benim gibi hatunu bilmem hehehehe.Ne kadar verimli bir askerlik donemi gecirdim ben boylekendimi salmak yerine hep guzel seyler yaptimmm...superim yaaa tamam bu kadr yeter gercek hayata donuyorum :)))))
Ay mutevaziligim ustumde ya idare edin :))))
28/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...eflatun06 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Günaydın esra :) Çok şükür iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz biraz da :) Sen nasılsın canımm nasıl gidiyor askerin nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?