Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebruşum düzelttim canım bilmiyorum ki elim çift atmış sanırsam hehe

Bu arada kızlar eşim haziranın bitmesine bir hafta kala dönecekmiş görevinden İstanbul' a ben de 6. balayımız için Ağva' dan yer ayırttım, çok mutluyum yaa biran evvel şu 5 Temmuz gelse de görüşsek

Ben işe kaçar kızlar, hiç de gidesim yok, nöbetim var bugün bir de offf neyse kendinize iyi davranın bakayım öpüldünüsss

Saolasınn ablacımm
Ayy çok sevindim ablaa ya ağva çok süper bir yermiş inşallah 6. yılınız çok güzel ve özel geçerrr

coş tatlım coş, en güzel zamanların gelmesine çok az kaldı artık, 41 kere maşallaaaaaaaaaah

Tubikkk hosgeldinnn..gelismelere cani gonulden sevindimmm insallah dugun de balayi da her sey de istediginiz gibi olurrrr
Az kaldi Tubikkk ayyyy :))

Aynen oyle Tubiss kiymet bilmeleri sart..ne hallere geldik buralarda kafa goz gitti :)
Senin gelismeleri de okuyorum Tubiss..Allah hakkinda hayirlisini versin yavrum. Kalbini dinle gerisi bos..hic bir seye mecbur degilsn de mutluysan gerisi bos.

Allahimmm su safaklarin guzelligine bakkkk :)))

Aman da amannnn senin havanııı yesinlerr
Bencede zafer daha senin gibisini nerdenn bulacakk beee

Hehehhe cok artizlendin bugun Ebrusum :)) bulamaz tabiii
Ibo da sen gibisini bulamaz hayattaaaaa..kiymet bili leeennn bozmayin asabimiii :))))

Anammm ne guzel bir gelisme daha bence de hemeb gelmeli 5 Temmuzzzzz :))

evliyken askerlik yapmanında işte burası güzel ( çok sevindim canım ağvanın güzel bir yer olduğunu duydum kıskandım valla seni şimdi ohh misss

Aynen oyle Tubiss kiymet bilmeleri sart..ne hallere geldik buralarda kafa goz gitti :)
Senin gelismeleri de okuyorum Tubiss..Allah hakkinda hayirlisini versin yavrum. Kalbini dinle gerisi bos..hic bir seye mecbur degilsn de mutluysan gerisi bos.

Öyle de bitanem sorunlu olan ve abartan benim sanırım ... Çok fazla umursamaz olduğumu farkettim ve onun çabalarını... Benim muamelemi haketmiyor... İnce düşünceli ve incitmekten korkuyor...
Ben de çok düşündüm ve kendime çeki düzen vermeye karar verdim... Alışmışız 3 kuruşluk insanları baş üstüne taç etmeye.. Şimdi sultanlık batıyor
Düzeleceğim en kısa zamanda inşallah

Hesnacım cok sevındım canım cabucak gelsın İnşallah 5 temmuz zaten bu hafta mayısı da bıtırıyoruzz cok sukur gerıye bı hazıran kalıyo senın ıcın o da gecıcek bı an once .. Hangı otele gıdıyosunuz Ağva benden sorulur ..

Sen de haklısın Tubişşş..ama içinde duygu varsa cidden de yazık etme çocuğa, bak ne de güzel uğraşıyor, tabi her şey dozunda güzel, fazla uğraşılınca hemen biz de triplere giriyoz heralde Hayırlısı olsun yavrumm

Amin canımmm inşallah hayırlısı bakalım... Zaten hayırlısını isteye isteye tüm sorunlulardan uzak edildik ... Sağolsun uğraşıyor...Belki dediğim gibi biraz ilgi görse o da kendini iyi hissedecek... Platonik gibi de hissediyor olabilir
Ben de bana yakıştığı şekilde davranacağım... Şımarmamın gereği yok sonuçta

Şımarmak değil ama kendini de zorlama hiç bir şeye, yani o seviyor, ilgili iyi bir insan diye de ilişki yaşayamazsın ama yaptığın şımarıklıksa vazgeç tabi şımarmaktan

Bebeklerim merhaba herkese,

bugün bi iş görüşmesine gittim her şey çok güzel bi tek beni seçseler yani o kadar çok talep olmuş ki onlarda şaşırmşlar resmen ama ben de yalvardm gibi artık nolur alın falan gibi yanlış anlamayın ücrette asgari ücret ama ihtiyacım var yani...

dün de askerimle konuşuyoruz en azından ben gelene kadar çalışabilsen para biriktirirdin falan gelincede birlikte çeyiz alırdk falan diye dua ettik bugün için bakalm haftasonuna kadar haber verceklr umarım ben olurum

kızlar kafama takıldı bu 15 ay askerlıkde mesela yemın törenınde ıkı gun ızın felan var bu ızınler askerlık dahıl mı yanı yoksa bu izin günleri askerlıge sonradanmı ekleniyor mesela hıc ızın kullanmazsan askerlık 14 ay dıyolar yanı bu askerlik bır ay ıznıdemı askerlıge sayıyorlar?

Süper oldu şafaklarmız Ebruşşş
Kız ben kendime artizlendim yazacaktım yanlış olmş o
Bilecek tabi kıymetiniiii bilecekkk
Ben anladım seni hatunum sen rahat oll
bilecekk bilecekk başka caresiii yoookkk
Tatlım hayırlısı olsun inşallahh olurr..

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm Rabbm hayırlı bi iş nasip etsin

hayırlısı olsun cnm Rabbm hayırlı bi iş nasip etsin

sağolun kızlar inşallah hayırlısıyla bi yer olurda hem bunaldım hem de artık bişiler için maddi olarakta lazım inşallah olur

Aaa hadi bakalım Begüşş..nasıl bir yer peki içine sindi miii
Umarım sen olursuunn ama olmazsa da üzülme tabi ki ne diyoruz hayırlısı diyoruz

1 ay askerliğe dahil canım kullanmazsa 14 ay olur yanii

Leb diyim sen Çorun de
Aynen öyle Ebruş kafasına vura vura da olsa bilcek kıymetini..ama gelince her şey çok farklı olcak biliyorum benn

kuzum gümrükleme firması hemde temiz bi yer deneyim aramıyor hemde kendi yetiştirip sınavlara hazırlıcak yeri de çok güzel sessiz sakin huzurlu evime yakın bi araç haftasonu yok tam aradığım kriterler bakalm inşallah hayırlıysa olsun ne diyim gönlümden olması geçiyo en azndan beni rahatlıcak bu iş her açıdan manevi olarak evde bunaldım maddi açıdan da ankaraya gitmek istesem derim kendi param var aileme yük olmam ufak tefek çeyiz alırım ama işte olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…