Ebruşum düzelttim canım bilmiyorum ki elim çift atmış sanırsam hehe
Bu arada kızlar eşim haziranın bitmesine bir hafta kala dönecekmiş görevinden İstanbul' a ben de 6. balayımız için Ağva' dan yer ayırttım, çok mutluyum yaa biran evvel şu 5 Temmuz gelse de görüşsek
Ben işe kaçar kızlar, hiç de gidesim yok, nöbetim var bugün bir de offf neyse kendinize iyi davranın bakayım öpüldünüsss
coş tatlım coş, en güzel zamanların gelmesine çok az kaldı artık, 41 kere maşallaaaaaaaaaah
Büyükçekmece taraflarında beni görmüşsündür canım..Çünkü az gelmedim o tarafaAma uzunca zamandır gitmiyorum
Maşallah sana hatun
Valla zaten eğer bi asker bekleyeni kim olursa ne olursa olsun kıymetini bilmiyorsa ona diyecek hiç bi lafım yok...
Adamlar beyefendiliği yanındakiyle alıyorsa kendinde bu özellik yoksa o zaman işi zorAman biz keyfimize bakalım
28/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 16 BURSA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 41 KOCAELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Aman da amannnn senin havanııı yesinlerr
Bencede zafer daha senin gibisini nerdenn bulacakk beee
Bu arada kızlar eşim haziranın bitmesine bir hafta kala dönecekmiş görevinden İstanbul' a ben de 6. balayımız için Ağva' dan yer ayırttım, çok mutluyum yaa biran evvel şu 5 Temmuz gelse de görüşsek
Ben işe kaçar kızlar, hiç de gidesim yok, nöbetim var bugün bir de offf neyse kendinize iyi davranın bakayım öpüldünüsss
Aynen oyle Tubiss kiymet bilmeleri sart..ne hallere geldik buralarda kafa goz gitti :)
Senin gelismeleri de okuyorum Tubiss..Allah hakkinda hayirlisini versin yavrum. Kalbini dinle gerisi bos..hic bir seye mecbur degilsn de mutluysan gerisi bos.
Öyle de bitanem sorunlu olan ve abartan benim sanırım ... Çok fazla umursamaz olduğumu farkettim ve onun çabalarını... Benim muamelemi haketmiyor... İnce düşünceli ve incitmekten korkuyor...
Ben de çok düşündüm ve kendime çeki düzen vermeye karar verdim... Alışmışız 3 kuruşluk insanları baş üstüne taç etmeye.. Şimdi sultanlık batıyor
Düzeleceğim en kısa zamanda inşallah
Amin canımmm inşallah hayırlısı bakalım... Zaten hayırlısını isteye isteye tüm sorunlulardan uzak edildik ... Sağolsun uğraşıyor...Belki dediğim gibi biraz ilgi görse o da kendini iyi hissedecek... Platonik gibi de hissediyor olabilirSen de haklısın Tubişşş..ama içinde duygu varsa cidden de yazık etme çocuğa, bak ne de güzel uğraşıyor, tabi her şey dozunda güzel, fazla uğraşılınca hemen biz de triplere giriyoz heraldeHayırlısı olsun yavrumm
Amin canımmm inşallah hayırlısı bakalım... Zaten hayırlısını isteye isteye tüm sorunlulardan uzak edildik ... Sağolsun uğraşıyor...Belki dediğim gibi biraz ilgi görse o da kendini iyi hissedecek... Platonik gibi de hissediyor olabilir
Ben de bana yakıştığı şekilde davranacağım... Şımarmamın gereği yok sonuçta
Şımarıklık yapıyorum kız tabi.. Yoksa hiç birşey hissetmediğim bi adamı yakınıma bile yaklaştırmam
Şımarmak değil ama kendini de zorlama hiç bir şeye, yani o seviyor, ilgili iyi bir insan diye de ilişki yaşayamazsın ama yaptığın şımarıklıksa vazgeç tabi şımarmaktan
Şımarıklık yapıyorum kız tabi.. Yoksa hiç birşey hissetmediğim bi adamı yakınıma bile yaklaştırmam
Allahimmm su safaklarin guzelligine bakkkk :)))
Hehehhe cok artizlendin bugun Ebrusum :)) bulamaz tabiii
Ibo da sen gibisini bulamaz hayattaaaaa..kiymet bili leeennn bozmayin asabimiii :)))
Dimi dimiii benceee de süperlerr yaa
Herıltt yanee yavruşumm ama bilsin kıymetimi
Ben anladım seni hatunum sen rahat ollSüper oldu şafaklarmız Ebruşşş
Kız ben kendime artizlendim yazacaktım yanlış olmş o
Bilecek tabi kıymetiniiii bilecekkk
Tatlım hayırlısı olsun inşallahh olurr..Bebeklerim merhaba herkese,
bugün bi iş görüşmesine gittim her şey çok güzel bi tek beni seçseler yani o kadar çok talep olmuş ki onlarda şaşırmşlar resmen ama ben de yalvardm gibi artık nolur alın falan gibi yanlış anlamayın ücrette asgari ücret ama ihtiyacım var yani...
dün de askerimle konuşuyoruz en azından ben gelene kadar çalışabilsen para biriktirirdin falan gelincede birlikte çeyiz alırdk falan diye dua ettik bugün için bakalm haftasonuna kadar haber verceklr umarım ben olurum
Bebeklerim merhaba herkese,
bugün bi iş görüşmesine gittim her şey çok güzel bi tek beni seçseler yani o kadar çok talep olmuş ki onlarda şaşırmşlar resmen ama ben de yalvardm gibi artık nolur alın falan gibi yanlış anlamayın ücrette asgari ücret ama ihtiyacım var yani...
dün de askerimle konuşuyoruz en azından ben gelene kadar çalışabilsen para biriktirirdin falan gelincede birlikte çeyiz alırdk falan diye dua ettik bugün için bakalm haftasonuna kadar haber verceklr umarım ben olurum
hayırlısı olsun cnm Rabbm hayırlı bi iş nasip etsin
Ben anladım seni hatunum sen rahat oll
bilecekk bilecekk başka caresiii yoookkk
Tatlım hayırlısı olsun inşallahh olurr..
Bebeklerim merhaba herkese,
kızlar kafama takıldı bu 15 ay askerlıkde mesela yemın törenınde ıkı gun ızın felan var bu ızınler askerlık dahıl mı yanı yoksa bu izin günleri askerlıge sonradanmı ekleniyor mesela hıc ızın kullanmazsan askerlık 14 ay dıyolar yanı bu askerlik bır ay ıznıdemı askerlıge sayıyorlar?
Ben anladım seni hatunum sen rahat oll
bilecekk bilecekk başka caresiii yoookkk
Tatlım hayırlısı olsun inşallahh olurr..
Aaa hadi bakalım Begüşş..nasıl bir yer peki içine sindi miii
Umarım sen olursuunn ama olmazsa da üzülme tabi ki ne diyoruz hayırlısı diyoruz
1 ay askerliğe dahil canım kullanmazsa 14 ay olur yanii
Leb diyim sen Çorun de
Aynen öyle Ebruş kafasına vura vura da olsa bilcek kıymetini..ama gelince her şey çok farklı olcak biliyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?