Leb diyim sen Çorun de
Aynen öyle Ebruş kafasına vura vura da olsa bilcek kıymetini..ama gelince her şey çok farklı olcak biliyorum benn
kuzum gümrükleme firması hemde temiz bi yer deneyim aramıyor hemde kendi yetiştirip sınavlara hazırlıcak yeri de çok güzel sessiz sakin huzurlu evime yakın bi araç haftasonu yok tam aradığım kriterler bakalm inşallah hayırlıysa olsun ne diyim gönlümden olması geçiyo en azndan beni rahatlıcak bu iş her açıdan manevi olarak evde bunaldım maddi açıdan da ankaraya gitmek istesem derim kendi param var aileme yük olmam ufak tefek çeyiz alırım ama işte olursa :)
çok teşekkür ederim..:) bilginizi sunduğunuz için.
Aaa hadi bakalım Begüşş..nasıl bir yer peki içine sindi miii
Umarım sen olursuunn ama olmazsa da üzülme tabi ki ne diyoruz hayırlısı diyoruz
1 ay askerliğe dahil canım kullanmazsa 14 ay olur yanii
Leb diyim sen Çorun de
Aynen öyle Ebruş kafasına vura vura da olsa bilcek kıymetini..ama gelince her şey çok farklı olcak biliyorum benn
çok teşekkür ederim..:) bilginizi sunduğunuz için.
Ne demekkk... :)
Ben kullanmadım hiç hamamotu
Ben de duygularını okşayacak kafasındaki soruları bitirecek çalışmalar içerisindeyim şimdi
Hahhaha o zaman dozunda bırak, tabi yapacan yani biz şımartılmayı çok severizzz ama yeter bu kadar çocuğun da hakkı var bu duyguları yaşamaya
Ben de duygularını okşayacak kafasındaki soruları bitirecek çalışmalar içerisindeyim şimdi
Bakalım nasıl bi değişim gösterecek
İnşallah canım inşallah her anımızın kıymetini bilir... değer bilmeyene vakit ayırmak istemiyorum artık..
Hdi bakalım Tubiş anlat bize de gelişmeleriii..umarım güzel olur, o da biraz duygularının değerini anlamalı, şımart azcık hadi bakalım
Naber canlarrr :) Gününüz nasıl geçiyor :)
Bugün fal bakmayı ögrendim
Elini tutabilmek için son bir defa
Boynuna sarılıp gitsem
Huzuru koklasam Ege'de
Aşk nereden nereye?
Soldan sağa dört harf ölüm
Yazılmamış beş harf hayat
Aşk nereden nereye?
Gripin-aşk nereden nereye
Ben bu şarkıya sardım sardım sarmaladım ,,Askerimi düşünüyorum sadece...
özlemim hakikaten uçsuz bucaksız konuşurken bazen doluyorum böyle ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Askeriyede bi arkadaşı vardı benimki gittiğinde 1 ayı vardı çocuk yarın tezkeresini alıyomş çıkıyomş dedim bizde alcaz
sen niye canını sıkıyosun dedm hergün önceki günün aynısı 260 gün sonra plakalardayız naber dedm güldürdüm :)
onu güldürdüm de beni kim güldürsün içimi açsa baksa bunları diyen benmiyim acaba ama o asker ocağında morali bozulmasın benim bozuk olsada o gülsün ben gene gülerim...Askerlik öyle bişi ki hele sevdiğini daha fazla düşünmek onunla birlikte nöbet tutmak aynı zamanda dün saate bakıyorum uyandm nöbeti başlıyo allah yardım etsin gene uyandm yarım saat sonra o da yatar çok şükür diyorum hani asker yolu beklemeyen biri ne saçma falan der buna annemde dahil..Bazen bişi anlatıyorum diyo siz de askerliği yan gelip yatma yeri sandınız öyle değil ki aslında insan sevdiğine kıyamıyo sadece bunu da bi ikimiz anlıyoruz ya neyse o da yeter ...
Saolasınn ablacımm
Ayy çok sevindim ablaa ya ağva çok süper bir yermiş inşallah 6. yılınız çok güzel ve özel geçerrr
Anammm ne guzel bir gelisme daha bence de hemeb gelmeli 5 Temmuzzzzz :))
evliyken askerlik yapmanında işte burası güzel (çok sevindim canım ağvanın güzel bir yer olduğunu duydum kıskandım valla seni şimdi ohh misss
Hesnacım cok sevındım canım cabucak gelsın İnşallah 5 temmuz zaten bu hafta mayısı da bıtırıyoruzz cok sukur gerıye bı hazıran kalıyo senın ıcın o da gecıcek bı an once .. Hangı otele gıdıyosunuz Ağva benden sorulur ..
Teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimiz için yıllar heybesinde güzel şeyler saklıyordur
Senin de işine geliyor değil mi seni gidi gidi... Gelsin tabe sonrasında bizim de bişeyimiz kalmıyor 22 gün kalıyor...
Sağol canım tüm avantajlarını kullanmak istiyorum tabii
Öyle miii hiç demiyorsun bak şimdi, bilseydim sana sorardım.Nehir Perisi'ne gidiyoruz tatlım, yorumlar ve ortam ilgimi çekti
Aslında biz ilk balayımızda Ağva'ya gidecektik, aklımızda orası vardı ama eşimin evlilik sonrası izni azdı, yolarda geçmesin dedik, Antalyada olmuştu düğün orda yapmıştık balayını, sonraki iki evlilik yıldönümümüzde de görüşemedik cenaze durumları olduBir diğerinde yan yanaydık ama Ankaradaydık bir yere gidemedik, geçen sene askerlikte geçti, bu sene iyi olsun, bizim olsun dedik inşallah iyi geçecek... Eşim de dört gözle bekliyor, sadece birbirimize zaman ayırabileceğimiz bir yer olsun dedi, telefonlarımızı da kapatalım kimse bize ulaşmasın dedi, romantikliği tuttu, normal de hiç romantik değildir...
29.05.2013
Şafak 29 Gümüşhaneee
30'lardan düştük...
1 ay bile kalmadı artık...
Yaklaşıyoruz gitgide mutlu son ya da mutlu başlangıca...
Aslında bugün gene kırdı beni Zaferim, önemsizmişim gibi davrandı gene..kırık bıraktı yüreğimi..hislerimi değişti, bizi askerlik mi bu hale getirdi bilmiyorum...ama şafağımı attırmaktan alıkoyamadım kendimi, ben ne gözyaşlarıyla ne hüzünlerle ne kalp ağrılarıyla da olsa ne emeklerle getirdim bu şafağı buralara, bu saatten sonra Zafer'e bile izin vermiycem, beni kimse "şafak doğan güneş" diye çığlık atıp sevinmekten alıkoyamıycak!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?