Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallah canım inşallahhh
Dediğin gibi maddi manevi açıdan da rahatlatırr güzel olur tabi ki, kriterler de baya iyi güzel olurr..

çok teşekkür ederim..:) bilginizi sunduğunuz için.

kızlar bılıyorum bu konu buraya ait değil ama hürrem hamam otu yağı kullanan varmı askerim gelmeden kurtulmak ıstıyorum bu illetden

Ne demekkk... :)
Ben kullanmadım hiç hamamotu

övende cok şıkayet edende sonucda kıllara kökden cozum dıyor kımısı cıldım maf oldu dıyor arada kaldım ya ama ömür boyu kurtulunuyosa ıı bırsey yarın evlendıgımde doğum zamanı felan boyle seyler dert yapmak ıstemem esım bnı oyle gorsun hıc ıstemem sonucda cogu evlı kadınlar dogum zamanı kendılerını eslerıne traslatıyorlar sorun sukı benutanıyorum yaptıramam gelıyor bna agda yaptırıyorum ama 6 ayda bıtecekse denemeye deger gıbı geldı kuafor ıse kullanma dedı

Canım kusura bakma ama yazdığın konuda bilgi veren yoksa burda bu kadar açık şekilde yazmaya devam etmeyelim bence, pek hoş olmadı bu başlıkta :)

Ha yine de yazmışken fikrimi söyliyim, sanmıyorum kökten çözüm olacağını falan ama bilemem de tabi, ayrıca böyle şeyler her insanda farklı etki de gösterebilir..ilgili konulara bakarsan mutlaka vardır bilgi paylaşan, kullanan..

Ben de duygularını okşayacak kafasındaki soruları bitirecek çalışmalar içerisindeyim şimdi
Bakalım nasıl bi değişim gösterecek

Hdi bakalım Tubiş anlat bize de gelişmeleriii..umarım güzel olur, o da biraz duygularının değerini anlamalı, şımart azcık hadi bakalım

Bugün fal bakmayı ögrendim
Elini tutabilmek için son bir defa
Boynuna sarılıp gitsem
Huzuru koklasam Ege'de
Aşk nereden nereye?
Soldan sağa dört harf ölüm
Yazılmamış beş harf hayat
Aşk nereden nereye?

Gripin-aşk nereden nereye

Ben bu şarkıya sardım sardım sarmaladım ,,Askerimi düşünüyorum sadece...
özlemim hakikaten uçsuz bucaksız konuşurken bazen doluyorum böyle ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
Askeriyede bi arkadaşı vardı benimki gittiğinde 1 ayı vardı çocuk yarın tezkeresini alıyomş çıkıyomş dedim bizde alcaz
sen niye canını sıkıyosun dedm hergün önceki günün aynısı 260 gün sonra plakalardayız naber dedm güldürdüm :)
onu güldürdüm de beni kim güldürsün içimi açsa baksa bunları diyen benmiyim acaba ama o asker ocağında morali bozulmasın benim bozuk olsada o gülsün ben gene gülerim...Askerlik öyle bişi ki hele sevdiğini daha fazla düşünmek onunla birlikte nöbet tutmak aynı zamanda dün saate bakıyorum uyandm nöbeti başlıyo allah yardım etsin gene uyandm yarım saat sonra o da yatar çok şükür diyorum hani asker yolu beklemeyen biri ne saçma falan der buna annemde dahil..Bazen bişi anlatıyorum diyo siz de askerliği yan gelip yatma yeri sandınız öyle değil ki aslında insan sevdiğine kıyamıyo sadece bunu da bi ikimiz anlıyoruz ya neyse o da yeter ...

Naber canlarrr :) Gününüz nasıl geçiyor :)

İyiydi genee fena bir gün sayılmaz :) Senin nasıl gidiyor bakalımmm??

Ah ah baya içten anlatmışsın canım, dediğin gibi pek kimse anlamıyor halimizi, anneler bile bazen..
Annem bazen asker nasıl der, cevaplarım o kadar, ama sen nasılsın demez..sen dayanabiliyor musun demez mesela..oysa ne kadar zor olduğunu sadece yaşayan bilir, bazen olur ki askerin bile seni anlamaz.

Saolasınn ablacımm
Ayy çok sevindim ablaa ya ağva çok süper bir yermiş inşallah 6. yılınız çok güzel ve özel geçerrr

Teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimiz için yıllar heybesinde güzel şeyler saklıyordur

Anammm ne guzel bir gelisme daha bence de hemeb gelmeli 5 Temmuzzzzz :))

Senin de işine geliyor değil mi seni gidi gidi... Gelsin tabe sonrasında bizim de bişeyimiz kalmıyor 22 gün kalıyor...

evliyken askerlik yapmanında işte burası güzel ( çok sevindim canım ağvanın güzel bir yer olduğunu duydum kıskandım valla seni şimdi ohh misss

Sağol canım tüm avantajlarını kullanmak istiyorum tabii

Öyle miii hiç demiyorsun bak şimdi, bilseydim sana sorardım. Nehir Perisi'ne gidiyoruz tatlım, yorumlar ve ortam ilgimi çekti

Aslında biz ilk balayımızda Ağva'ya gidecektik, aklımızda orası vardı ama eşimin evlilik sonrası izni azdı, yolarda geçmesin dedik, Antalyada olmuştu düğün orda yapmıştık balayını, sonraki iki evlilik yıldönümümüzde de görüşemedik cenaze durumları oldu Bir diğerinde yan yanaydık ama Ankaradaydık bir yere gidemedik, geçen sene askerlikte geçti, bu sene iyi olsun, bizim olsun dedik inşallah iyi geçecek... Eşim de dört gözle bekliyor, sadece birbirimize zaman ayırabileceğimiz bir yer olsun dedi, telefonlarımızı da kapatalım kimse bize ulaşmasın dedi, romantikliği tuttu, normal de hiç romantik değildir...

Beklerim tabi dört gözleeee
Aman ne de güzel planlar yapmışsınız siz öyleee..inşallah gerçekleşir ve harika günler sizin olurr :**

Son düzenleme:
29.05.2013
Şafak 29 Gümüşhaneee
30'lardan düştük...
1 ay bile kalmadı artık...
Yaklaşıyoruz gitgide mutlu son ya da mutlu başlangıca...​

Aslında bugün gene kırdı beni Zaferim, önemsizmişim gibi davrandı gene..kırık bıraktı yüreğimi..hislerimi değişti, bizi askerlik mi bu hale getirdi bilmiyorum...ama şafağımı attırmaktan alıkoyamadım kendimi, ben ne gözyaşlarıyla ne hüzünlerle ne kalp ağrılarıyla da olsa ne emeklerle getirdim bu şafağı buralara, bu saatten sonra Zafer'e bile izin vermiycem, beni kimse "şafak doğan güneş" diye çığlık atıp sevinmekten alıkoyamıycak!!!

Canım benim neye niye kırıldın bilmiyorum ama hiç üzülme olur mu okuyunca ağlayasım geldi Hep birlikte sevinicez inşallaah bak çok az kaldı :)

Beklediğim sen olduktan sonra
Bu yüreği yangın yerine döndürmek
Boynumun borcu olsun
Ama bil ki pusulardayım
Bir Ayet-el Kürsi tadında gel
Öyle gel ki öyle gel ki
Fetretim nimetim olsun…”

düzceye selam ALLAH' A ŞÜKÜRLER OLSUN

29.05.13 bizim plakalara düşme tarihimiz bu tarihe gelebilmek için ne badireler atlattık ve benim içimde hep bir heycandı plakalar şimdi o tarih geldi ama ben askerimle konusmuyorum nasıl iğrenç birşey bu askerlik birlikte plakalara geçtiğimizin bile tadını çıkaramıyoruz bitsin artık çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…