29.05.2013
şafak 29 gümüşhaneee
30'lardan düştük...
1 ay bile kalmadı artık...
Yaklaşıyoruz gitgide mutlu son ya da mutlu başlangıca...
[ı]aslında bugün gene kırdı beni zaferim, önemsizmişim gibi davrandı gene..kırık bıraktı yüreğimi..hislerimi değişti, bizi askerlik mi bu hale getirdi bilmiyorum...ama şafağımı attırmaktan alıkoyamadım kendimi, ben ne gözyaşlarıyla ne hüzünlerle ne kalp ağrılarıyla da olsa ne emeklerle getirdim bu şafağı buralara, bu saatten sonra zafer'e bile izin vermiycem, beni kimse "şafak doğan güneş" diye çığlık atıp sevinmekten alıkoyamıycak!!![/ı]
Canım benim neye niye kırıldın bilmiyorum ama hiç üzülme olur mu okuyunca ağlayasım geldiHep birlikte sevinicez inşallaah bak çok az kaldı :)
29.05.13 bizim plakalara düşme tarihimiz bu tarihe gelebilmek için ne badireler atlattık ve benim içimde hep bir heycandı plakalar şimdi o tarih geldi ama ben askerimle konusmuyorum nasıl iğrenç birşey bu askerlik birlikte plakalara geçtiğimizin bile tadını çıkaramıyoruz bitsin artık çok mutsuzum
canım bizde tartıstık gene kırdı beniömer ): çok mutsuzum... Sende aynı durumdasın gördüğüm kaarı ile artık ben şaşırdım ne yapacagımı bilmiyorum kendimi yalnız değersiz hissediyorum ):
Tubik'im görüyorum ki eksikler bir bir tamamlanıyor, maaşallah tatlım.
Hesna'm gözün aydın canım, korktuğun başına gelmedi çok şükür, her şey gönlünce oluyor çok sevindim ben de.
Begüş inşallah seni alırlar canım, hayırlısıyla başlarsın inşallah.
Ebrucum ben de hilalimizin dediğine canı gönülden inanıyorum ve öyle olması için dua ediyorum. İbo'nun dönüşü gerçekten güneşin doğuşu olacak sizin için.
Esra'm senin de gözün aydın olsun, plakalar demişsin; ama ömer'le aranızın bozuk olmasına üzüldüm.
Hiloş size de üzüldüm; ama sabaha gönlünü alır zafer'in çok sıkma canını olur mu.
Ankara'da sabah ezanı okunuyor. Sabah ezanı bana huzur veriyor. Diğerlerinden çok farklı geliyor. Okunan makamdan kaynaklanıyor sanırım. Hepiniz duamdasınız...
Öyle miii hiç demiyorsun bak şimdi, bilseydim sana sorardım.Nehir Perisi'ne gidiyoruz tatlım, yorumlar ve ortam ilgimi çekti
Aslında biz ilk balayımızda Ağva'ya gidecektik, aklımızda orası vardı ama eşimin evlilik sonrası izni azdı, yolarda geçmesin dedik, Antalyada olmuştu düğün orda yapmıştık balayını, sonraki iki evlilik yıldönümümüzde de görüşemedik cenaze durumları olduBir diğerinde yan yanaydık ama Ankaradaydık bir yere gidemedik, geçen sene askerlikte geçti, bu sene iyi olsun, bizim olsun dedik inşallah iyi geçecek... Eşim de dört gözle bekliyor, sadece birbirimize zaman ayırabileceğimiz bir yer olsun dedi, telefonlarımızı da kapatalım kimse bize ulaşmasın dedi, romantikliği tuttu, normal de hiç romantik değildir...
O kadar tepkisiz kalınca merak etmiş olmalı..
Sabah uyandın mı diye mesaj atmış görmedim, sonra aradı ama babamla servisteydim kapattım mecbur, sadece servisteyim yazdım..
Bakalım ne yapacak izleyeceğim onu, geri dönmücem yani aramak anlamında..
Kırıldığmızı anlasınlar diye uğraşıyoruz hep ama bilmiyorum ya, askerlik bu kadar değiştirir mi insanı hala kafam karışık. Düşüncelere daldım 2 gündür, ben mi her şeyi zorladım, görmezden geldim de bu ilişkiyi gözümde büyüttüm acaba?? Yoksa o bana aşık Zafer mi değişti??? Ya da aynı da şartlardan mı??? Bunu ancak gelince anlayacağız...
Hilalcimm günaydınn :) Askerden önce aranız nasıldı sürekli telefonda konuşan tiplerdenmiydiniz ?? Askerlik insanı değiştiriyo diyolar herkes bunu söylüyo evli insanlar bile boşanıyo diyolar Rabbim hepimizi ayrılıktan korusunÇok zorlu yorucu bir süreç farkındayız seninkide baya zor geçmiş ama sabretmişsin güçlü bir şekilde tamamamışsın ve sonuna gelmişsin az daha sabır gelince düzelecektir İnşAlllah :) Kendini üzme tamam mıı sana mutlu olmak yakışıyo :)
Günaydın Serapcım..
Öncelikle çok teşekkür ederim, güzel yorumun için sağol..
Askerden önce de sürekli konuşurduk askerdeyken de hep konuştuk..ama askerden önce beni bir gece bile üzgün uyutmadı, gecenin kaçı olursa olsun aramaya devam eder, ben kırgınsam bile açana kadar sabreder, benle güzelce konuşup gönlümü alır öyle uyuturdu..oysa şimdi her şey çok farklı. Tabi ki koşullar da farklı ama insan dayanamıyor bir yerden sonra..sanki her şeyi ben zorladım o hiç bir şey yapmak istemedi gibi değersiz hissediyorum..ha bazen de geliyor havalara uçuyorum işte ortası yok..
Askerden bile bana kaç kez hediye yolladı mesela teselli ederdi beni, her şey güzel olacak derdi, ama ben hırçınlaştıkça üzüldükçe onun da tahammülü kalmadı. İstiyor ki ben özlesem de üzülsem de o isteyince konuşalım, isteyince uyusun, isteyince aramız süper olsun....ama ben yanımda olsun isteyince bulamıyorum onu yanımda bazn çok üzülüyorum..Az kaldı dayanacam..bu saatten sonra pes edemem zaten ama gerçekten çok zor bir sene oldu benim için anlatamam..umarım gelince tüm yaralarımı sarar..
Çok konuştum sen nasılsın??
Canım benimm konuş tabiki en iyi birbirimizi anlayacağız zaten :) Bende iyiyim tatlım ansıl olsun benimki hergün aramıyo çok kalabalık bulunduğu yer telefon sürekli meşgul oluyomuş sürekli sıra bekliyomuş fakan filann haftaya zaten yemn töreni var ya yanındayızz şükür :)
Ama dün çok kırıldım Hilal birşey de diyemedm şimdi bu 7 temmuzda dağıtım iznine gelcek 7 gün diyo ki bana evde yatıcam hep dışarı çıkmak yok beni görmek için bize gel!! bu nasıl bir cümle beni kırı yani bişey de demedim sustum ama söylcem kırıldığımı sence ne yapayımm ??
Acemilikte ankesörlü kullandık biz sadece ama gene de her gün aradı sağolsun..
Sonrası hep cep telefonuydu canım,astek olduğu için şanslıydık..
Evet en iyi birbirimizi anlıyoruz, keşke birininki de farklı olsa..al işte bir odun dahaah ah Serapcım hep böyleler işte ya..o kadar küçük şeylerden kırıyorlar ki, eminim zaten öyle bir şey yapmıycak öncelikle tasalanma, ne demek o yahu...
Ama sonuçta görüşemeyiz falan dememiş, şimdi o güya ben burda çok yoruldum nazlarında, amann bence var ya hiç bir şey deme şimdiden tartışma boşa anlamıycak çünkü hatta yoruldum ben diye seni anlayışsız yapcak, geldiğinde güzelce söylersin yani hadi bugün de şuraya gidelim ben senle gezmeyi de çok özledim diye, ki zaten bence kendi de diyecek zatenn bak da görr
Ama onlar da özlüyor emin ol, sadece yansıtamıyorlar, Zafer bayram iznine gelmişti, ordan oraya koştur koştur geçti hep,sadece yemeğe girerdik evlerine, hatta gideceğim gün yemekte bile dışardaydık, onlar da yeri gelince yapıyor da sadece dillerinin ayarı yok, kırıp geçmek tek bildikleri..
Tubik'im görüyorum ki eksikler bir bir tamamlanıyor, maaşallah tatlım.
Hesna'm gözün aydın canım, korktuğun başına gelmedi çok şükür, her şey gönlünce oluyor çok sevindim ben de.
Begüş inşallah seni alırlar canım, hayırlısıyla başlarsın inşallah.
Ebrucum ben de hilalimizin dediğine canı gönülden inanıyorum ve öyle olması için dua ediyorum. İbo'nun dönüşü gerçekten güneşin doğuşu olacak sizin için.
Esra'm senin de gözün aydın olsun, plakalar demişsin; ama ömer'le aranızın bozuk olmasına üzüldüm.
Hiloş size de üzüldüm; ama sabaha gönlünü alır zafer'in çok sıkma canını olur mu.
Esracım hayırlı ugurlu olsun canım plakalar yarın bende gelıyorum yanın İnşallahhh ...
Ahh bizim acemilik çok zor geçiyo ya yorucu sıkıcı kalabalık veeğitim çok ağırsen şanslıymışsın canım çok şükür bakalım bizimde acemilikten sonra telefon kullanıcam diyo ama bilmiyorum nasıl olacak..
Kırıyolar tabiki çünkü sadece kendilerini düşünüyolar şimdi nasıl bitecek nasıl geçecek diye bizde aynı durumdayız ama bizi düşünen yok ki
Bilmiyorum kız benimki dediğim dediktir biraz gelince görücez tabiki ama öyle diyosa öyle olur canımı sıktığını farketmemiştir bile :/ Umarım senin dediğin gibi olur gelince herşey güzel olur :)
Niye mi kırdı..hep aynı şeyler işte....umursamazlık, değersiz hissettirmesi , odana erken gel konuşamıyoruz falan deyince bana iyi hiç konuşmayalım ben de rahat edeyim demesi...falan filan..umarı sen haklı çıkarsın..ama sadece askerlikten insan bu kadar değişir mi bilmiyorum..düşüncelere boğuluyorum bazenn..
Esracımmm..o heyecanı tek başına yaşamak hatta yaşayamamak ne kötüdür, ben de yaşadım aynılarını, çok gece ağlayarak uyudum ama artık taşlaştım, dün öyle bir kızmışım ki telefnu suratına kapattım sonra da komple kapattım ve uyudum, artık yeter dedim, ağladığımı umursamayan üzüldüğümü umursamayan adam beni üzmeye devam edemez, bir kendi gitmicek sabah işe ben daha erken kalkıyorum ama umursamıyorum bunu sırf konuşalım diye..sırf konuşalım diye daha da neler yapıyorum..ama nafile..madem o konuşmaya benm kadar meraklı değil..kendimi zorluyor gibi hissettim resmen ya..ben de kapattım her şeyi uyudum direk..kendi arasın banane ya askerdeyiz diye de bize bu kadar yazık artık ya...
Allah dualarını kabul etsin Nilüüü..
Umarım alır gönlümü ama orada bir sorun görmediği için boşa üzülüyosun deyip durduğu için sanmam buna hemen uğraşacağını..ne olacak bilmem ya offf
canım benim aklındaki çelişkilerden sıyrıl zaferi bu hale getiren askerlik bak ben 3 yıldır nişanlıyım artık çok fazla tanıyorum ömeri ve onu bile çok değiştirdi askerlik. sabır edeceğiz canım, bendee sürekli kendimi yanlız hissetmekten değersizlikten yakınıyorum ömere ama bizdekide askerlik pskolojisi sanırsam ben ağlıyorum o sinir oluyor buna. ve ömer bana dün dediki sen benim cektiklerimi biliyormusun dedi 4 duvarınn arasına tıktılar sabah aynı öğlen aynı akşam aynı dedi pskolojim bozuldu benim dedi bende kıyamadım tabi çünki çarşı yüzü görmüyor ömer söz verdik artık tartışmak yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?