Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Düzelir düzelir canım sevindim mesaj atmasınaa :) Herşey güzel olacak inşallah çok çok mutlu olacaksın gelince çektiklerini burnundan getirirsin :) :)

Ahh bizi bir anlasalar zaten herşey çözülecek canım :) Bzide onları anlayamıyoruz belki bazen ama evet biz çok hassas ve krılganız özlendiğimizi düşünüldüğümüzü bilmek istiyoruz..BEnimki çok sıkıldı ya daha baştan sıkıldı nasıl bitirecek Allahım sabır sabır kafana takma diyorum biticek herkes bitirdi diyorum ama dinliyomu bilmyorumm

Canımm ben kaçtım sınav var yine bana bugün arkadaşım mezun oluyor bir de onun mezuniyetine gidicemm yorucu bi gün :) Günün birinde bende mezun olacagıımm aslında benimkide askerlik hemde daha uzunn :) :) Seni çok öpüyorum akşam konuşuruz yine kendini üzme :)

Hiloşum çok uzun zamandır görüşmüyorsunuz hepsinin nedeni bu emin ol, gelince tekrar eski zafer olacak, belki eskisinden de iyi... Özellikle tatiliniz süper geçecek. Araya tekrar ayrılık girecek o zaman yine zorlanabilirsiniz. Ama yanyanayken böyle şeyler yaşamazsınız.

Esra'm çok sevindim canım. Aferin ömer'e de...

Serapcım bence onun şu an ne dediğine pek aldırma dicem; ama yine de endişeleniyor insan ya öyle olursa diye o, gün geldiğinde dediğini yapar da ben sana demiştim der diye. Şimdi yoruluyor ya o yüzden öyle söylemiştir. Ben de çalışırken izin günümde yataktan çıkmıcam diyordum; ama olmuyordu. Kendisi de çıkıp gezmek isteyecektir, normalde de yerinde duramayan biriyse hiç yapamaz.

:92: 29.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…83 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...82 kelebekd ...

....84 nesliiiiiiiiii...

…85 Brrk…

...85 OZGEGURUR...

...86 dilara1331

…87 Kayra95...

…87 buket1811…

...92 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...155 tugbaoguzhan

....177 chidoshimedo....

...177 GRGR...

...177 mayamaya11

...177 BerlD...

...177 kmleomer...

... 185 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...208 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...265 karamanlier...

...266 xxIpekxx...

... 266 destinyeda...

...267 depresiffpolyanna...

...268 nesilll...

...270 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...340 pekmez_akilli...

...340 ilithya...

...340 zeynepesin...

...340 SelenYusuf...

...340 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...434 seros08...

...434 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

ömerde bana diyorki canım ben bunu beni idare etmek zorundasın diyor, ben önce böyle değildim şimdi böyle davranıyorsam bi sebebi vardır diyor herkeste aynı pskoloji aynı laflar demekki senin askerlik önce bitecek canım benden, biter bitmez zaferi gözlemle bana haber ver değiştimi değişmedimi görelim

ben ömere dedimki allah tan sivilde böyle kötü bi insan değilsin yoksa seni bırakırım dedim , adam hala diyorki sen beni çekmek zorundasın diyorr delii kafa gitti iyice (

canım dün sana tanısmak için yazmıstım ama cevap alamadım askerin nerde diye sormustum

benim askerimde çok ağır acemilik geçirdi ama sonra rahatlıyorsun ustaya gecnce şimdi bulundugu yerde telefon serbest gibi birşey ben günde 3-4 saat telefonla konusurum gerçi bu ara biraz yogun geçiyor

İşallahh canımm tekrar çok sağoll..

Ah ah anlasalarr ama uğraşmıyorlar kiii...Biter canım biter elbet, acemilikte sıkılsa da ustada mecbur alışacak gittiği yere mızmzlanmaz o zman bu kadar :)

Görüşürüzz,sana da başarılar canımm

İnşallah her şeyin tek nedeni odur Nilüü..
Ben de hep avutuyorum kendimi de bazen de kandırıyor muyum kendimi acaba diyorum yaa..ya hep böyle olursa diyorum ama olmayacak inşallah, gelsin de bi'..tekrar olan ayrılıklar kısa kısa olur bunun yanında hiçç mesele değill

29/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 15 BURDUR' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

İnşallahh güzel haberlerle gelirim Esracımm..
Ya çekmek zorundasını benmki de der sorma,, ama ben de ona derim bazen ben de böyleyim sen de beni çekecen..
Ama hani mutlu ederim ben seni demesi başka ben buyum deyip diretmesi başka..çok değişeceğindne mi sanki teselli et en azından be adam!!! :)

aynen canım bazen belli etmezler ama çok özledikleri zamanda çok agresif oluyorlar canım bide senin askerin nerdeydi

Kızlaaaarrrr

Ne oldu yine topiğin güzel kızlarına, çok okuyamadım kızlar yaa bu ara yoğunum 3 saatlik uyku ile duruyorum 240 tane ödev okudum daha yazılılar var off ilgilenemiyorum sizle... Kusura bakmayın...

Hiloşum kendimi değersiz hissettirdi demişsin, haklısın kendini kötü hissetmekte ama o da kötü bir niyetle dememiştir bunu diye düşünüyorum, sonuçta siz birbiriniz için ne kadar değerli olduğunuzu bilmiyor musunuz, bana sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi, erkekler sinirliyken ne dediklerini bilmiyorlar maalesef, en yakın zamanda pişman olacaktır bence...

Esracım ben ömeri çözemedim biraz dediğim dedik birisi mi? :44: Askere gitmeden evvel de böyle dayatıyor muydu? Şu an askerlik gerçekten etkiliyor onları kolay değil bir de doğuda yapıyor dediği gibi katlanmaktan başka çaren kalmıyor sanırım canım az daha sabır bak plakalara geldiniz az kaldı...

allahıma bir değil binlerce kezz şükürlerr olsun

aynen canım bazen belli etmezler ama çok özledikleri zamanda çok agresif oluyorlar canım bide senin askerin nerdeydi

Mardin'de canım benim deliii

Hesna ablaaa bilmiyorum nötrledim gene yaaa...
Ne hakkı var burda onu bekleyen, 1 sene hayatını donduran birine böyle davranmaya yaaa...neyse doldurmucam kendimi, onun da kendine göre sıkıntısı çok biliyorum ama işte..amaa...beraber aşabilirdik....
Neyse sakince bekleyip görelim..dank edecektir..etmezse de böyle beklicez işte

yok hesnacım ömer dediğim dedik birisi değil aksine çok uysal sakim kavgayı tartışmayı sevmeyen benim mutlulum için herşeyi yapan, ben üzülmeyeyim diye herşeyime anlayış gösteren birisi ama dediğim gibi askerlik bitirsi onu, kendiside diyor bu askerlik sanada banada birsey kazandırmadı çok yıprattın kendini diyor idare et diyor ama artık tartışmama kararı aldık

oww seninkide doğuda demekki ondada pskoloji namına birşey kalmamıştır canım eminim demekki ortak noktamız buymuş..

çarşı izni falan varmı peki ?

oww seninkide doğuda demekki ondada pskoloji namına birşey kalmamıştır canım eminim demekki ortak noktamız buymuş..

çarşı izni falan varmı peki ?

Var canım normalde ama 1 aydır kullanamıyor pek..ve şehit olayından sonra çok yoğun geçirdi zaten gece bile konuşamadık bir süre, yoğun ve kötü bir dönem geçti..
Seninki nerdeydii??

Doldurma canım, o zaman insan daha kötü oluyor, böyle durumlarda sakin davranmaya çalışıyorum ben düşünmemeye çalışıyorum çok düşününce kinleniyorum takıntılı insan haline geliyorum çünkü bu çok zararlı gerçekten... Dediğim gibi biraz durulsun anlayacaktır eksikliğini

Normalde böyle değilse korkma o zaman canım... Bu askerlik herkesi bitirdi zaten, en iyi yerde yapanların bile psikolojisi bozuk... Daha ne olsun bitmesini bekleyeceğiz başka yol yok

[ı]var canım normalde ama 1 aydır kullanamıyor pek..ve şehit olayından sonra çok yoğun geçirdi zaten gece bile konuşamadık bir süre, yoğun ve kötü bir dönem geçti..
Seninki nerdeydii??[/ı]

ömer diyarbakırda canım, bizde hiç yok çarşı izni...
Evet daha şehit düşmüştü demi onun olduğu yerde o zaman pskoloji hepten gider senin anlayışlı olman lazım kuzum eminimki sana çok ihtiyacı var zaferin...

heh la hangi ara bu kadar konuşuosunuz topiğin delilerine bakiiim dedim, ne göriiiim deli vallahi hepsi deli

bu ne çene yaaa, vallahi okuyamadım artık geçmişi çok çene çalmışsınız

Durulmasını bekliyorum ve düşünmemeye çalışıyorum şu an başka elimden ne gelir ki
Doldurmucam evet sonra kendim daha çok zarar görüyorum..

Evet zorlanıyorlar, çok kötü günler yaşıyorlar..ama yanında olmak istediğimde o başka bir yerde olunca konuşamayınca falan çok hırçınlaşıp tutamıyorum dilimi..
Kaza sonucu vefat etti, çok kötü gerçkten, birisi mezara birisi hapse..o ara çok gergindi zaten..ama şu an bilmiyorum ya elimden geleni yapıyorum işte..

Bizim nöbetçiydi bir dönem, 12 saat nöbet, 24 sa dinlenme..sonra bölüğe geçti..haftasonları izinliydi güya ama pek kullandırmıyorlar, kaç gece üstüste uykusuz geçti bu ara..yeni yeni düzene giriyor tekrar ama bitecek inş hayırlısıyla..

Size de Allah sabır versin canım kolay değil hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…