Acemilik günlerimizi unuttuk bile bak sen deyince hatırladım, biz 3 ay Eğirdir dağ komandoda acemilik yaptık, dağlarda yollarda onla beraber yürüdüm sanki, her anı hatırlıyorum, cebinde telefonu vardı gene, dağdan mesaj atardı gece gündüz..çok zordu ama henüz bu kadar yıpranmadığımız için de güzeldi aslında..
Kırıyorlar çünkü benciller, biz dışarda her imkan elimizin altında ya onlara göre bu kadar büyütüp sorun etcek ne var?? Asıl sorunu çeken onlarr..Anlamaları imkansız, belki bizim de onları anlamamız imkansız ama onlar daha bencil ve biz daha hassasz bu kesin.
Umarım ben haklı çıkarım canım, bakma dediğim dedikliğe, iki naza boyun eğer bence, özlediğinden o da kıyamaz, yanyanayken öyleydik ya biz..unuttum resmen..istediklerimi yapmaktan hiç geri kalmazdı....ama yine ağladığımda umursamazdı pek bak o hep aynıydı :)
Mesaj attı gene nöbetçiyim bugün diye,iletişimsiz duramayız ki, bugün kafasına dank etmiş gibi az umarım akşama kadar ben umursamadıkça daha da düzelir, ben de kolay gelsin dedim, sağol dedi, süper muhabbet ediyoruz :)
UMarım öyledir, ama keşke Zafer de dese bunların hepsi askerlikten biraz sabret dese..etmez miyim hiç..zaten ediyorum..
Billmiyorum bazen yeri geliyor, (yanındaki arkadaşından öğrendi bunu da yeni) "ben bu kadarını yapabiliyorum." diyor, yani sen üzülme şunu değiştiririm şöyle yaparım diyen adam gitti, işin egelirse...gibi konuşan biri geldi, ben de inanmıyorum Zafer'in özü bu değildi çünkü....ama bazen de umutsuzluğa kapılıyor insan..
Sevindim adınıza Esracım, umarım da etmezsiniz kavga falan, hem tartışma oluyor tabi ama böylesine kırılmak sürekli hiç normal değil..umarım askerlik bitince her şey değişir
Ahh bizim acemilik çok zor geçiyo ya yorucu sıkıcı kalabalık veeğitim çok ağırsen şanslıymışsın canım çok şükür bakalım bizimde acemilikten sonra telefon kullanıcam diyo ama bilmiyorum nasıl olacak..
Kırıyolar tabiki çünkü sadece kendilerini düşünüyolar şimdi nasıl bitecek nasıl geçecek diye bizde aynı durumdayız ama bizi düşünen yok ki
Bilmiyorum kız benimki dediğim dediktir biraz gelince görücez tabiki ama öyle diyosa öyle olur canımı sıktığını farketmemiştir bile :/ Umarım senin dediğin gibi olur gelince herşey güzel olur :)
Düzelir düzelir canım sevindim mesaj atmasınaa :) Herşey güzel olacak inşallah çok çok mutlu olacaksın gelince çektiklerini burnundan getirirsin :) :)
Ahh bizi bir anlasalar zaten herşey çözülecek canım :) Bzide onları anlayamıyoruz belki bazen ama evet biz çok hassas ve krılganız özlendiğimizi düşünüldüğümüzü bilmek istiyoruz..BEnimki çok sıkıldı ya daha baştan sıkıldı nasıl bitirecek Allahım sabır sabır kafana takma diyorum biticek herkes bitirdi diyorum ama dinliyomu bilmyorumm
Canımm ben kaçtım sınav var yine bana bugün arkadaşım mezun oluyor bir de onun mezuniyetine gidicemm yorucu bi gün :) Günün birinde bende mezun olacagıımm aslında benimkide askerlik hemde daha uzunn :) :) Seni çok öpüyorum akşam konuşuruz yine kendini üzme :)
Hiloşum çok uzun zamandır görüşmüyorsunuz hepsinin nedeni bu emin ol, gelince tekrar eski zafer olacak, belki eskisinden de iyi... Özellikle tatiliniz süper geçecek. Araya tekrar ayrılık girecek o zaman yine zorlanabilirsiniz. Ama yanyanayken böyle şeyler yaşamazsınız.
Esra'm çok sevindim canım. Aferin ömer'e de...
Serapcım bence onun şu an ne dediğine pek aldırma dicem; ama yine de endişeleniyor insan ya öyle olursa diye o, gün geldiğinde dediğini yapar da ben sana demiştim der diye. Şimdi yoruluyor ya o yüzden öyle söylemiştir. Ben de çalışırken izin günümde yataktan çıkmıcam diyordum; ama olmuyordu. Kendisi de çıkıp gezmek isteyecektir, normalde de yerinde duramayan biriyse hiç yapamaz.
ömerde bana diyorki canım ben bunu beni idare etmek zorundasın diyor, ben önce böyle değildim şimdi böyle davranıyorsam bi sebebi vardır diyor herkeste aynı pskoloji aynı laflar demekkisenin askerlik önce bitecek canım benden, biter bitmez zaferi gözlemle bana haber ver değiştimi değişmedimi görelim
ben ömere dedimki allah tan sivilde böyle kötü bi insan değilsin yoksa seni bırakırım dedim , adam hala diyorki sen beni çekmek zorundasın diyorr delii kafa gitti iyice (
İnşallahh güzel haberlerle gelirim Esracımm..
Ya çekmek zorundasını benmki de der sorma,, ama ben de ona derim bazen ben de böyleyim sen de beni çekecen..
Ama hani mutlu ederim ben seni demesi başka ben buyum deyip diretmesi başka..çok değişeceğindne mi sanki teselli et en azından be adam!!! :)
[ımg]http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/2/73/865/73865579_danse71.gif[/ımg]
29/05/2013
poposuna depüğü vurmak üzere olduklarımız
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]Teskereci devre [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]
:123:...askerimm1411 = 15 burdur' a selam yola devam :123:
:123:...senleym = 18 çankırı' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 29 gümüşhane' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 40 kırşehir' e selam yola devam :123:
:123:...h_i_s = 60 tokat' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 72 batman' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 81 düzce' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
[ı]:98: uzun dönem olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
[/ı]
[ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg][ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg][ımg]http://tata02310.t.a.pic.centerblog.net/femme-gif-157.gif[/ımg]
aynen canımbazen belli etmezler ama çok özledikleri zamanda çok agresif oluyorlar canım bide senin askerin nerdeydi
Kızlaaaarrrr
Ne oldu yine topiğin güzel kızlarına, çok okuyamadım kızlar yaa bu ara yoğunum 3 saatlik uyku ile duruyorum 240 tane ödev okudum daha yazılılar var off ilgilenemiyorum sizle... Kusura bakmayın...
Hiloşum kendimi değersiz hissettirdi demişsin, haklısın kendini kötü hissetmekte ama o da kötü bir niyetle dememiştir bunu diye düşünüyorum, sonuçta siz birbiriniz için ne kadar değerli olduğunuzu bilmiyor musunuz, bana sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi, erkekler sinirliyken ne dediklerini bilmiyorlar maalesef, en yakın zamanda pişman olacaktır bence...
kızlaaaarrrr
Ne oldu yine topiğin güzel kızlarına, çok okuyamadım kızlar yaa bu ara yoğunum 3 saatlik uyku ile duruyorum 240 tane ödev okudum daha yazılılar var off ilgilenemiyorum sizle... Kusura bakmayın...
Hiloşum kendimi değersiz hissettirdi demişsin, haklısın kendini kötü hissetmekte ama o da kötü bir niyetle dememiştir bunu diye düşünüyorum, sonuçta siz birbiriniz için ne kadar değerli olduğunuzu bilmiyor musunuz, bana sinirle söylenmiş bir söz gibi geldi, erkekler sinirliyken ne dediklerini bilmiyorlar maalesef, en yakın zamanda pişman olacaktır bence...
Esracım ben ömeri çözemedim biraz dediğim dedik birisi mi? :44: Askere gitmeden evvel de böyle dayatıyor muydu? şu an askerlik gerçekten etkiliyor onları kolay değil bir de doğuda yapıyor dediği gibi katlanmaktan başka çaren kalmıyor sanırım canım az daha sabır bak plakalara geldiniz az kaldı...
[ı]
mardin'de canım benim deliii
Hesna ablaaa bilmiyorum nötrledim gene yaaa...
Ne hakkı var burda onu bekleyen, 1 sene hayatını donduran birine böyle davranmaya yaaa...neyse doldurmucam kendimi, onun da kendine göre sıkıntısı çok biliyorum ama işte..amaa...beraber aşabilirdik....
Neyse sakince bekleyip görelim..dank edecektir..etmezse de böyle beklicez işte[/ı]
oww seninkide doğuda demekki ondada pskoloji namına birşey kalmamıştır canım eminim demekki ortak noktamız buymuş..
çarşı izni falan varmı peki ?
Mardin'de canım benim deliii
Hesna ablaaa bilmiyorum nötrledim gene yaaa...
Ne hakkı var burda onu bekleyen, 1 sene hayatını donduran birine böyle davranmaya yaaa...neyse doldurmucam kendimi, onun da kendine göre sıkıntısı çok biliyorum ama işte..amaa...beraber aşabilirdik....
Neyse sakince bekleyip görelim..dank edecektir..etmezse de böyle beklicez işte
yok hesnacım ömer dediğim dedik birisi değil aksine çok uysal sakim kavgayı tartışmayı sevmeyen benim mutlulum için herşeyi yapan, ben üzülmeyeyim diye herşeyime anlayış gösteren birisi ama dediğim gibi askerlik bitirsi onu, kendiside diyor bu askerlik sanada banada birsey kazandırmadı çok yıprattın kendini diyor idare et diyor ama artık tartışmama kararı aldık
[ı]var canım normalde ama 1 aydır kullanamıyor pek..ve şehit olayından sonra çok yoğun geçirdi zaten gece bile konuşamadık bir süre, yoğun ve kötü bir dönem geçti..
Seninki nerdeydii??[/ı]
Doldurma canım, o zaman insan daha kötü oluyor, böyle durumlarda sakin davranmaya çalışıyorum ben düşünmemeye çalışıyorum çok düşününce kinleniyorum takıntılı insan haline geliyorum çünkü bu çok zararlı gerçekten...Dediğim gibi biraz durulsun anlayacaktır eksikliğini
ömer diyarbakırda canım, bizde hiç yok çarşı izni...
Evet daha şehit düşmüştü demi onun olduğu yerde o zaman pskoloji hepten gider senin anlayışlı olman lazım kuzum eminimki sana çok ihtiyacı var zaferin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?